Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Én és apám két munkatársa

Sikeresen leérettségiztem, a sulinak vége volt, így az egész nyarat a pihenésnek szentelhettem. Jó volt otthon semmit se csinálni, jókat maszturbálni és csak élvezni az életet. Egyik délelőtt pont önkielégítéshez készülődtem, mikor megszólalt a telefonom. Apám hívott, hogy a két munkatársa jön majd hozzánk valami anyagokért. Ez örömmel töltött el, hiszen mindig is figyeltem a két faszit, akik dolgoznak mellette. 
Jani, az idősebbik, magasabb volt, kopasz, nagy mellkasáig érő szakálla volt és ő volt az erősebb is. Körülbelül olyan 47 éves lehetett. Csabi alacsonyabb volt, hasasabb, körszakállas és göndör hajú. Olyan igazi munkás férfiak, de pont ez volt bennük az izgató. 
Aznap nagyon meleg volt, kis rövidnadrágot húztam fel és úgy döntöttem felsőt nem veszek. Nem sokkal délelőtt járt az idő, mikor hallottam, hogy valaki csenget. Az ajtóhoz szaladtam és ott állt Jani meg Csabi kantáros munkásruhába kicsit megizzadva. 
- Szia Félix, apád küldött egy – két zsákért. Hol találjuk? – kérdezte Csabi de furcsán mosolygott. 
- Sziasztok, hátul van, de gyertek be, igyatok valamit! – mondtam nekik és próbáltam félreérthetően rájuk nézni. 
- Hát végülis bemehetünk, pont ebédszünet van. – nevetett Jani. 
Bejöttek és leültek a nappaliban lévő kanapéra és közben éreztem, ahogy végigmértek. Odatettem eléjük a hideg üdítőt majd én is lehuppantam melléjük. 
- Jól megnőttél hallod – e. Punciba jártál már? – kérdezte jót nevetve Jani. 
- Per…sze…- válaszoltam bizonytalanul. 
- Ez nem volt meggyőző, kisfiam. Mi van, csak nem a faszt szereted? – nevetet tovább Jani és furcsán dudorodott a ruhája. 
- Nem, dehogy, nem vagyok meleg. – próbáltam mentegetőzni. 
- Persze, persze…Na, kisfiam, nem áruljuk el az öregednek, hogy szereted a faszt, ha használhatjuk a lukadat. – mondta János és megsimogatta a testem.
- Tessék? – kérdeztem meglepődve. 
- Vagy elmondjuk apádnak, hogy éppen kúrtak seggbe mikor ideértünk. – mosolygott Csabi. 
- Hát ha nincs más választásom, fiúk! – mondtam mosolyogva. 
Ők ülve maradtak én meg eléjük térdeltem. Kigombolták a kantárukat én meg szépen lehúztam róluk. Mindkettőnek dús szőrzet borította a testét, elkezdtem csókolgatni őket. Majd elértem a férfiasságukhoz. Ott is volt szőrzet rendesen, de látszott, hogy Janinak nagyobb a fasza, Csabié rövidebb de vastagabb. Elkezdtem verni őket a kezemmel, majd Csabiét kaptam be elsőnek. Már egészen állt neki, de így is majdnem az egész eltűnt a számba. Jó sok nyálat csurgattam rá és jól csúszkált a kezeim között. Janiénál először csak a makkot cuppogtattam, majd egyre beljebb toltam a számba, de az egész nem nagyon fért be. Köhögtem és kicsit ökölödtem a nagy fasztól. Mindketten felálltak és úgy szoptam őket, felváltva. Csabi farkát egészen elnyeltem, belefúrtam a fejem a fanszőrébe, persze a nyál folyt végig a testemen. Jani felfektetett háttal a kanapéra, a fejem lelógott. Csabi eközben elkezdte lágyan szopni a farkam, cirógatni a golyóimat. Jani pedig odalógatta a nagy faszát és elkezdte baszni a számat. Jó mélyre dugta, ugyanis majdnem az egész eltűnt a számba. Élvezettel dugta a számat, miközben a nyál a szemembe meg a hajamba folyt. Pár perc után levegőért kapkodtam mikor kihúzta. 
- Na gyere, te ribanc, megbaszunk a szobádba! – mondta Jani, majd a kezébe kapott és vitt fel a lépcsőn. 
Felérve a szobába ledobott az ágyra és négykézlábra parancsoltak az ágyon. Jani a lukamhoz hajolt és éreztem, ahogy sűrű nyálat köp rá. Elkezdte érzékien nyalni az ánuszom, bár a szakálla és a bajusza kicsit csiklandozott. Eközben Csabi farkát szoptam, nyalogattam a golyóit. Majd ő is a lukamhoz ment és ketten nyalakodtak és éreztem, hogy az ujjak is lassan kezdenek a nyílásomba menni. Nagyon jó érzés volt, ahogy nyaltak és tágítottak. Csabi térdelt a lukamhoz, a farkával megcsapkodta a seggemet majd elkezdte bedugni. 
- Ááá… - nyögtem fel kéjesen, ahogy éreztem, hogy csusszan be a fasza. 
Csabi egyre nyomta be a vastag farkát a lukamba, míg Jani szopásra biztatott. Élveztem, hogy mindkét végemen élvezkedik egy közel 50-es férfi. Próbáltam szopni Janit rendesen, de Csabi gyorsított a tempón és néha belefúrtam a fejem az ágyba. Csabi átadta a terepet Janinak, akin látszott, hogy alig várja már, hogy megbassza a lukam. Ráköpött még egyszer majd megfordított és hátra fektetett. Szétnyitotta a lábaimat és elkezdte bedugni a férfiasságát. Láttam  a szemébe a kéjt, a vágyat, hogy uralkodni tudjon felettem. Ahogy dugta be és én egyre jobban nyögtem, úgy hajolt egyre közelebb hozzám. Éreztem az arcomon a lihegésétől kiáramlott meleg levegőt. Tempósan baszni kezdett én pedig folyamatosan nyögtem, mint egy olcsó ribanc. Egészen rám hajolt és smárolni kezdtünk. Megszűnt a külvilág…csak én voltam meg Jani, akin láttam az élvezetet, hogy végre baszhat. Jani hirtelen felkapott, átkulcsoltam a lábamat a derekán, kezemet a nyakánál és úgy ugráltam a nagy faszán. 
- Te vagy a legjobb ribanc, akit valaha kurtam – nyögte, miközben csókolgatott. 
- Olyan jól dugsz, Jani – mondtam alig érthetően. 
Jani levett a farkáról, letett az ágyra. Mindhárman izzadtunk és kanszag lepte be a szobát. Alig értem az ágyra, Csabi oldalra fektetett és hevesen belém dugta a faszát. Jól magához szorítva baszott, a nyakamat csókolgatta közben. Élveztem, ahogy élvezkedik rajtam és nyalogatja a bőrömet. Jani álló fasszal várta, hogy beleüljek és jól meglovagoljam. Ugrottam is hozzá és már könnyen belecsusszantam a nagy faszba. Fel – le ugráltam rajta, miközben Csabi faszát szoptam. Éreztem Csabin, hogy már közel jár az elsüléshez, így érzékien próbáltam szopni. Majd pár rántás után, jó nagy nyögések közepette kilőtte az anyagot. Híg, de sok gecije jött, amely beterítette az arcom illetve a szám környékét. Elkente a gecis faszával a számnál és még kicsit cuppogtattam az ernyedő faszát. 
- Áááá, bazdmeg… - hallottam alulról is az egyre szaporodó nyögéseket. 
Kicsit mozgatni kezdtem a csípőm így is ingerelve Jani faszát. Majd mint egy vulkán egyszer csak kitört…éreztem, ahogy elönt a meleg geci és éreztem a többszöri lövéseket. 
Lehuppantam Jani faszáról és a lukamból folydogált ki a gecije, amit az ujjammal meg is kóstoltam. Lefeküdtem az ágyra, de a fiúk azt kérték menjünk a fürdőbe. Nem tudtam mire vélni a dolgot. 
- Feküdj be a kádba és verd ki a faszod, míg mi hugyozunk! – nevetett Csabi.
Engedelmesen bemásztam a kádba és elkezdtem verni a faszom. Kis idő múlva a mellkasomon meleg, erős szagú folyadékot éreztem, ami Csabi faszából jött. Élvezte a hugyozást, mikor a számhoz ért ki is nyitottam bár ami bement kiköptem. Majd Jani is elkezdte…Miközben a pisiben fürödtem egyre jobban vertem a farkamat, amely ki is lőtt elég sok gecit a végére. Csabi meg Jani elkezdték lenyalogatni a pisis testemről. 
- Köszönjük Félix, ez isteni volt! – mondta Jani és megcsókolt. 
Kicsit lezuhanyoztam majd visszamentünk a szobába és az ágyba feküdtünk. Ott pihent mellettem, két, kókadt farkú férfi, akik maximálisan kielégültek általam. Éppen Csabival smároltunk vadul, mikor hallom nyílik a bejárati ajtó…
 
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
IGAZI GUSZTUSTALAN FOS!
Achylles ·
Te már megint itt vagy, gusztustalan, látens buzi troll...

Achylles ·
Felix! Ez a történet, félix19 nick néven már 1X, 2016.01.31-én közzé lett téve, kicsit másképp. Ezt, az alól a nicked alól törölted, de a másik 3 még ott van. :) Most "írói válság" címén, a régi történeteidet fogod átírni és újra megosztani ???
félix96 ·
Kedves Achylles! Igen tudom, hogy más formában de ez a sztori már járt a nagyközönség előtt, utána sokáig nem léptem be és azt hittem törölték az írásomat. A gepen se voltak meg a sztorik, teljesen spontán módon írtam meg újra csak a keret volt ugyanaz :)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: