Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Emberek, sorsok.

Emberek, sorosok, életek.
 
A szajha ült egy fehér színű műanyagszéken a hatos út mentén. Vékony testalkat, formás combok, falatnyi miniszoknya és magas sarkú cipő és fekete fenékig érő egyenes szálú fekete haj jellemezte a hölgyet. A forgalom gyér volt, ritkán mentek autók. Emberek akik elakarnak jutni A pontból B pontba. A kocsik ablakán keresztül sok nő és férfi megbámulta de ő evvel nem foglalkozott. Csak akkor áll fel a székről ha megállt egy autó.
 
- Régebben politológiát tanultam az egyetemen.- mondta a szajha
 
- Miért hagytad ott? - kérdezte a kuncsaft
 
- Hosszú.
 
- Zavar a rádió?
 
- Nem.
 
Éjszaka lett a szajha visszavitte a műanyag széket a bokrok közé egy énekesmadár csipogott, használt gumi óvszerek hevertek mindenfelé. Elővette az elektromos kerékpárt a bokrok közül, felvette a jó láthatósági mellényt és elindult Cegléd felé. Természetesen a bicikli lámpáit bekapcsolta. Élvezte a kora éjszakát a bicikli nyergében. Egy Ukrán rendszámú kamion megelőzte, eszébe jutott sok régi emlék, kapott már egy szatyor tangabugyit és melltartót is ajándékba a férfiaktól. Majd eszébe jutott a politológia és az egyetem, az édesapja nagyon büszke volt rá, hogy a lánya politológus lesz. Sajnos kitört a háború és az édesapja katonaként halt meg. Egy iskola ablakán mászott ki és egy róka csapdába esett. Rég volt. Mindenesetre a szörnyű tragédia óta nem szereti a rókákat. A háború közben egy jobb élet reményében Romániából Magyaroszágra menekült, egy rövid ideig egy gyárban dolgozott de hamar rájött, hogy nem szeret dolgozni. Inkább szajha lett, fejlődni itt is lehet, később ha már lesz pénze kibérelhet egy lakást ahol tud dolgozni. Kellemes volt a menetszél élvezte. Eszébe jutott, hogy jó lenne kimenni Amerikába sugarbaby n-ek de drága a repülőjegy, a vízum is nehézkes.
 
- Mindig tervezek. - mondta saját magának és nagyot nevetett.
 
Tudta jól, persze,hogy tudta, hogy a szíve mélyén arra vágyik, hogy politológus legyen de tavaly a pontszámok alapján nem nyert, felvételt, fizetős helyre pedig nincs pénze. Jó lenne elköltözni a szűk garzonból igaz, hogy jó helyen van a Cegléden a belvárosban de nem érzi ott jól magát. A nagymamájával és három fiú testvérével és egy transzvesztita férfival él ott. A travi az egyik testvére szerelme, mindennaposak a veszekedések a travi nem akar segíteni a házimunkában és a két fiú testvér büszkén emlegeti, hogy ők homofóbok.
 
- Haza sem megyek. - csúszott ki a száján. Majd így folytatta. - Unom már az idióta testvéreim , a nagymamit szeretem, de nem mehetek haza.
 
Fékezett felnézett a csillagos égre egy mozgó fényt látott olyan volt mint egy műhold. A következő pillanatban megállt mellette egy luxus BMW, jóképű férfi kiszólt.
 
- Gyere Kati elviszlek.
 
- Nekem nem Kati a nevem.
 
- Dobd be a biciklit a csomagtartóba.
 
- Egyedül nem tudom.
 
A férfi kiszállt a kocsiból és elrendezte a biciklit.
 
A szajha nézte maga előtt az utat és kényelmesnek érezte a BMW -t.
 
- Bemutatkoznék. John vagyok.
 
- Csoda.
 
- Szép neved van.
 
- Köszi! Hova megyünk?
 
- Barátosném szülinapi bulijára.
 
- Egy szajhát viszel a csajod szülinapi bulijára. John ne haragudj de ezen nevetnem kell.
 
- Csak vicceltem. Üzleti úton vagyok tárgyalásom lesz éjfélkor az egyik benzinkút parkolójában.
 
- Egyébként mivel foglalkozol?
 
- Bicikliket tesztelek. A tárgyalás után beülhetünk egy éjjel, nappaliba. Szimpatikus csaj vagy, jó lenne megismerni téged.
 
Éjfélkor a benzinkút parkolójában sötét volt. Csoda egyedül ült az autóban és a hátsó üléseken talált két bőrönd húsz ezrest. Úgy történt, hogy hátranézett meglátta a bőröndöket , kinyitotta és látta a sok papírpénzt. Imponált neki, hogy John megbízik benne még a kocsi kulcsot is az indítóban hagyta. Feltámadt a szél egy pisztoly lövést halott, biztos a tárgyalás. - jutott eszébe.
 
- Mitévő legyek? - kérdezte saját magától. Úgy döntött, hogy vár. Félóra után beindította az autó és lassan oda gurult ahol John eltűnt, egy sötét helyre a parkolóban. A férfi feküdt a betonon , nem mozdult. A kezében egy zseblámpa volt. Csoda eszébe jutott,,hogy könnyű célpont lehetett. Az autó reflektorai világítottak. A fényben látta a férfi testén a sebeket amik az élettel összeegyezhetetlenek
 
Hirtelen az autóhoz rohant rátaposott a gázpedálra messziről szirénák hangját hallotta, talán csak tűzoltók jutott az eszébe. Szorította a kormányt és örült a sok pénznek. Bekapcsolta a rádiót. A Román határ felé kanyarodott. Ott él egy megbízható férfi,ő majd eltünteti az autót és tisztára mossa a pénzt. Okos ember, többször elvitték már a földönkívüliek és különleges képességeket adtak neki állítása szerint. El kell jutni a Fogarasi havasokhoz . - mondta saját magának. nem érzet félelmet úgy érezte, hogy maga mögött hagyta. Hipnotikus álomba merült a volán mögött. Álmában egy gazdag Amerikai férfi vett neki egy csokor virágot. Nem hallotta a csattanást az autó egy fának csapódott. Kinyitotta szemét egy mosolygós nőt látott, eleinte semmit sem értett. Majd elmesélték neki, hogy az autó egy fának csapódott.
 
- Telefonálhatok? - kérdezte.
 
- Igen, hölgyem. - válaszolt a nővér és egy mobiltelefont adott Csoda kezébe.
 
- Visszaadom a telefont senkinek sem tudok telefonálni, nincsenek barátaim.
 
- A szülei?
 
- Nagymamámat nem akarom megijeszteni. Egyébként értesítették a balesetről?
 
- Nem,ugyanis nem voltak nálad iratok.
 
- Felépülök?
 
- Pár hét és kutya bajod sem lesz.
 
- Köszönöm.
 
- Nyugodtan telefonálj a nagymamádnak. - mondta a nővér majd közelebb hajolt a fekvő nőhöz. A párom mentett ki az autóból tudod ő önkéntes tűzoltó, a két bőrönd húszezres nálunk van ha te tudsz hallgatni, akkor mi is. Egy bőröd a tiéd egy nekünk jár.
 
- Halottam a tűzoltókat. A férfi akinek a tulajdona az autó sajnos meghalt.
 
- Tudjuk, a sógorom találta meg, ő ott szokott csövezni a parkolóban. Elvette tőle az iratokat és elégette. A férfi zsebében talált nagyon sok húsz ezrest.
 
- Ezeket, miért mondod el nekem?
 
-A vizsgálat megállapította, hogy nem pisztolylövés miatt halt meg a férfi hanem rádőlt a villanyoszlop, annak a hangját hallottad.
 
- De én nem láttam a villanyoszlopot.
 
- A stressz miatt nem láttad. Egyébként sem a valóságot látjuk.
 
- Hanem?
 
- Minden rendben van. A párom gyakran igénybe vette a szolgáltatásaid ezért segített neked. Mielőtt rákérdeznél, úrinő vagyok, nem zavar , hogy csal a párom.
 
Egy év múlva.
 
Csoda meggyújtott egy füstölő gyertyát és várta a következő vendéget a belvárosi luxuslakásában. A nagymamája pedig sütit sütött a konyhába amivel megkínálták a szimpatikus kuncsaftokat. Majd egyik nap jött a hír, hogy Csodát felvették az egyetemre ahol politológiát tanulhat.
Hasonló történetek
3302
Az ülő pasasnak haslövése lehetett, mert azt szorongatta, és tele volt vérrel az öle. Megszenvedhetett, mire meghalt. Félig a feneke alatt egy stukker pihent. Ronda szerszám volt, gyanítom ez volt a véleménye a másik pasasnak is, mert neki a hátában volt egy luk. A haslövéses jól célozhatott, mert pontosan a gerincét találta el....
4541
- Tudja, Péter, Egy lányt talált ma a takarítónő a zuhanyzóban. Megfojtották. Még tegnap délután. Tudja, helybéli volt. A Kiss Laci lánya, a Móni.
- Szörnyű – kerekedett el Péter szeme.
- Várjuk a rendőröket, de azért maguk csak jöjjenek beljebb...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

DreamFantasy ·
Hmm

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: