Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ember a buszon

Ember a buszon.
 
 
Felszállt a buszra, leült a leghátsó ülésre, fáradt volt és részeg a 36 százalékos alkohol tartalmú ital megtette a hatását. Pár perc és elaludt. Magányosan élt, se macskája, se kutyája, az élettársa öngyilkos lett, nézte ahogy a nő felvágja az ereit, nem avatkozott közbe. Bosszút állt az elmúlt 10 év lelki szenvedéseiért. És végül ő járt rosszul, hiszen örökre az emlékébe vésődött a haldokló nő látványa. Így működik a világ. 
Mikor felébredt, kevesen voltak a buszon, egy nő ült előtte, egy másik nő szintén előtte ült, csak ő a másik sorban. 
Unatkozott, elővette a farkát és húzkodni kezdte.. Egy nő felállt és a buszsofőrhöz ment, rövidesen megállt a busz, a sofőr odajött hozzá és mérgesen mondta neki
- Itt vered a faszod, a hölgy látta. 
– Nem verem – válaszolta – és valóban akkor nem verte. 
A nő kiabált elölről. A busz sofőr visszament és elindult a busz.
– Állj fel! - kiáltotta a nő.
– Gyerekek is megláthatták volna – mondta a nő a busz sofőrnek. 
Egyedül maradt a busz hátuljában, minden nő előbbre ült. Egyik fülére siket volt, így nem teljesen értette, hogy mit kiabál a felháborodott nő. 
Nem a halott élettársa volt a kiabáló nő. Nem gondolt erre. Csodálkozott, hogy egy olyan férfi sincs a buszon aki odajönne hozzá és balhézna, hogy \\\" itt vered a faszod! \\\" most lehetne erősködni, imponálni saját magának és a nőknek, de nem volt férfi a buszon, vagy ha volt különös módon semmit sem tett. 
Tudta, hogy hamarosan meg fog érkezni és leszáll a buszról. Úgy érezte, hogy kijózanodott. Mikor leszállt, nem hallotta, hogy elindult volna a busz, elképzelte ahogy a kiabáló nő és a buszsofőr őt szidják, talán még szatírnak is nevezik. A világ így is működik. Mondanak rólunk ezt-azt. 
Lassan sétált hazafelé, nem sietett, otthon várta egy jól behűtött dobozos sör. Remélte, hogy pár napon belül nem csengetnek nála a rendőrök, \\\" verted a faszod a buszon\\\"
 
Senki se volt az utcán, ha látott is embert kitértek előle, bementek a házukba, hogy ne kelljen neki köszönni. Köszönés a tisztelet jele és neki sokan nem akarták megadni a tiszteletet, elítélték, mert bűnösnek tartották. Élettársa halála miatt és a szex partnerei miatt. Erkölcstelennek találták az életvitelét és a falu, a közösség, ahol élt, elítélte. Tervezte, hogy városba költözik, ahol nem ismerik.
Sétált a városban Győrben az Ady városrészben. Egy nőre gondolt, aki rég nem írt neki levelet. Sok mindenre gondolt. Furcsa dolgokra. Remélte, hogy örökké élünk és találkozni fog azokkal, akik a temetőben fekszenek.
Hasonló történetek
3841
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Megdöbbentő írás.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: