Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Eltékozolt szerelem 1.Rész

1.Rész
Egy szerencsés találkozás és talán szerelem
Életem egyik legszebb pillanata volt, amikor felvettek egyetemre. Ekkor még nem gondoltam, hogy mennyi új barátot fogok találni szerelemben meg nem is reménykedtem mivel kapcsolatban éltem. Teltek a hónapok, kezdtem egyre jobban beilleszkedni a társaságba. Buliból bulikba jártunk megadtuk a módját, ahogy kellett. 2017.november.13.-án elmentünk az akkor még Ego bár néven futott kocsmába/szórakozóhelyre ahova csak egyetemisták mehettek be. Volt egy kellemetlen pillanatom, amikor nem akartak beengedni, mert nem tudtam fejből a neptun kódomat majd 5 perccel később sikerült bemennem. Telt az idő jöttek lány ismerősök és hoztak magukkal egy számomra új lányt. Vele nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk. Igazi pasifaló volt sok szívet összetört. Az éjszaka folyamán össze barátkoztunk. De mivel volt kapcsolatom ezt nem is mélyítettem el jobban. Igaz tetszett a lány. Mint utólag kiderült 3 évvel fiatalabb volt nálam. Ahogy telt az idő egyre több buliba töltöttük együtt az időt. Még nekem kellett megvédem egy random pasitól. A pasi elég komolyan ráhajtott és remegve jött oda hozzám elmesélni, hogy mi a problémája. Azt kérte adjam ki magam a pasijának és segítsek neki. Na, most elég sokan voltunk ott és nyomasítottuk a gyerekkel, hogy nem kéne többet ide jönnie. Ahogy teltek az évek egyre jobb barátságba voltunk, de sose volt semmi több a részéről. Persze én már hajaztam volna, rá mert útközben a kapcsolatom véget ért, nem hűtlenség, hanem távolság miatt. Ha volt is barátja újévkor mindig felhívott vagy felhívtak a barátnőjével és boldog újévet kívántak nekem. Egyszer megírtam neki, ha nem lesz pasija, akkor írjon rám segítek bármiben. Közben már nem beszélgettünk annyit kezdett feledésbe esni a kapcsolatunk.
 Azonban egy nap 2020. januárjában, ha minden igaz, elhívott magához, mert nem rég ment szét a pasijával és bulizni szeretne egyet. Amit most így utólag belegondolva most is ezt csinálja valaki mással. Szóltam pár barátomnak, mézinek és kemálnak, hogy nem e jönnének fel velem bulizni egerbe mert elhívott egy lány és sok csaj lesz a buliba. Egyből benne voltak a dolgokba és mentünk és le bulizni hozzájuk. Ahogy odaértünk volt 3 lány meg 2 pasi abból a 3 lányból egynek volt barátja és gyorsan le is koccolt. Bepiáltunk ott náluk az albérletbe majd, ahogy telt az idő továbbáltunk egy discoba. Majd hajnalban mentünk haza és nála aludtunk. Este egy két csókváltás eldörrent. Természetesen az ágyában aludtam. De nem történt semmi komolyabb sem. Nagyon örültem annak, hogy elhívott bulizni és jól is éreztem magam. Reménykedtem abban, hogy lesz ebből valami nem csak egy parti voltam, de legbelül tudtam, hogy nem lesz semmi sem. Elbúcsúzáskor kínos csend majd leléptünk a srácokkal, ahogy kell.
 
Hasonló történetek
2837
Van egy könyv, aminek ugyanez a címe: Stepbrother Dearest.
Nem könyvajánlót írok, hanem egy szerelmet, ami az én mostohabátyámmal alakult ki. Nem tudom, mikor vagy mivel kezdődött.
7450
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: