Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Először nálad - kislányból mocskos ribanc

Pár napja csak, hogy együtt voltunk. A páromnak semmi nem tűnt fel, de ez nem meglepő, több hete nem ért hozzám, pedig folyton azt hallom másoktól, hogy milyen szerencsés ő, hogy ilyen nője lehet (én 25, ő több mint 10 évvel idősebb).
Ez végtelenül rombolja az önbizalmam, a nőiségem… régebben imádtam magam, folyton mosolyogtam, sugárzott az arcom, nyitott voltam. Most meg… nem is tudom, egy szürke nő lettem, akinek egyre nehezebb kifejezni mire vágyik, minek örül. Minden mosoly egyre nehezebb… de mindegy is, egy erős nő bírja, végtére is ÉN nem döntöttem úgy még, hogy elhagyom… a remény meg ilyenek :)
 
Nem mondom, hogy így a fotelben ülve teljesen nyugodt voltam aznap az esténkre gondolva.. hihetetlen boldogság volt megélni, de nehéz volt a lelkemnek elviselni, hogy megcsaltam a párom… és milyen az én szerencsém, rezgett a telefonom. SMS. Ki más írna, mint te… jól tudsz időzíteni, pont mielőtt elkezdett volna emészteni a bűntudat. Megnyitottam az SMS-t, egy kép volt az. Összeszorult a gyomrom: sötét szoba piros fénnyel, fekete ágytakaróval lefedett ágy, az ágytakarón pedig 3 tárgy. Az első ami megragadta a figyelmem, egy fekete rózsa. Érdekes, de gyönyörű. Szinte megmelengette a lelkem, rég kaptam már virágot férfitól. A másodikat nehéz volt értelmezni: egy bőrből készült fekete pánt szerűség, nem egészen értettem, hogy vajon melyik testrészre kerül melyik része, de azt tudtam, hogy nem állatra gyártották… a harmadik pedig egy vibrátor, fémnek tűnt, fényes ezüst felületű, elegáns, vékony, egész izgató…
 
ja igen, meg közben jött még egy SMS, majdnem elfelejtettem elolvasni a képet nézegetve: “1 óra múlva nálam, oldd meg.” És a címed. Furcsa érzés fogott el: egyrészt ellentmondást nem tűrőnek tűnik az SMS, ez kicsit megijesztett, másrészt minden álszentség nélkül: iszonyúan felizgatott. Hogy akarsz, hogy ismét van lehetőségem veled lenni. 
Gondolkodás nélkül írtam az SMS-t a páromnak, hogy ma nem alszom itthon, az egyik barátnőmnek lelki támaszra van szüksége, nála leszek. Jött is a válasz sms: “rendben” - hozzá vagyok szokva az egyszavas válaszokhoz.
 
Valamiért úgy éreztem, hogy nem kell válaszolnom az üzenetedre, hiszen úgyis tudod, hogy ott leszek. Sietve fürödtem meg, puncim nedvességét, bőrömről a vágy illatát a víz mégsem nem tudta lemosni. Nagyon kívántalak… a testem és a lelkem is… a tükör előtt állva néztem magam kicsit, megpróbáltam visszaemlékezni, milyen volt amikor még volt önbizalmam. De mindegy is… Fejem felemeltem, kihúztam, magam, és felöltöztem gyorsan: maradt a fekete, mint általában: fekete - szinte átlátszó francia bugyi, fekete - apró ezüst kövekkel díszített melltartó. Egy fekete bőr szoknyát választottam: térd alá ér, derékon szűk, lefelé bővebb, fel van vágva combközép felett. Ehhez egy mélyen dekoltált fekete top, fényes anyag, enyhén átlátszanak rajta a melltartó csillogó kövei. Most egy fekete bőr szandált vettem fel, két pánt tartotta rajtam, egy a bokámon, egy a lábujjaim felett. Szolid smink: kis púder, szempillaspirál, és a tőlem megszokott édeskés parfüm. Elégedett voltam a végeredménnyel, hívtam is a taxit.
A hátsó ülésen ülve próbáltam figyelni arra amit magyaráz nekem a sofőr, valamit az inflációról, az utakról, de az én gondolataim nagyon nem ott jártak…
 
Megérkeztem a címre, amit küldtél. Ami először feltűnt, az a kerítés volt. Fekete, dárda szerű, magas kerítés, mögötte látszott a gyönyörű gyep, és egy nagy ház. Iszonyú szép, lenyűgöző... csak álltam ott, és néztem az ablakokat, amik egytől egyig be voltak sötétítve, a garázs hatalmas ajtaja zárva volt. Teljesen hozzád illő ez a ház, gondoltam, majd csengettem. A kerítés szolid morgással gördült oldalra. Megvártam míg megállt, vettem pár mély levegőt, és a tömör, bordó, fa bejárati ajtóhoz sétáltam. 
Kopogásra emeltem kezem, de már nyílt is az ajtó. Hát ott voltál… a szavam is elakadt. Ahogy múltkor, úgy mértél végig, csak a szád széle húzódott mosolyra. Elvesztem a mélybarna tekintetedben… komolyan, mintha egy filmbe csöppentem volna, úgy éreztem magam… 
- Gyönyörű vagy. - mondtad, éreztem hogy őszinte vagy, de rögtön hátat is fordítottál, és befelé sétáltál. Akkor vettem csak észre, hogy nincs rajtad felső. Csak egy fekete nadrág, öv. Mezítláb sétáltál lassan, izmos hátadról a nap fénye lassan eltűnt, ahogy haladtál beljebb. Beléptem én is, ekkor visszafordultál. Csuktam volna az ajtót, de…
- Hagyd! - mondtad szigorúan. Beljebb mentem, mire te mögém jöttél, és becsuktad az ajtót. Fura vagy - gondoltam - de olyan izgató.. félek kicsit.. 
nem volt időm túlságosan körbenézni, csak a sötét légtér tűnt fel, a zárt ajtók sokasága a nappaliból nyílva, egy sötétbordó kanapé, egy márvány dohányzóasztal. Tekintetem további részleteket igyekezett felfedezni, de nem hagytál rá lehetőséget.
- Vetkőzz le. - utasítottál, majd bementél a nappaliba, leültél a kanapéra.
- Öhm.. most? - kérdeztem, az amúgy teljesen hülye kérdést… nagyon zavarban voltam...
- Most. Meztelenül akarlak látni. Gyere ide elém és vetkőzz le.
Na, ezért próbáltam szexin felöltözni… futott át az agyamon, elmosolyodtam ezen. De visszatértem a jelenbe, félszegen sétáltam a kanapé elé. 
Szemem lesütöttem, a szandállal kezdtem. A hideg parketta jól esett izzó bőrömnek. Kioldottam a szoknyám, megadóan esett a földre. Kezdtem nagyon zavarban lenni, ezt te is érezhetted, mert megnyugtató hangon mondtad, hogy nézzek rád, nem vehetem le a tekintetem rólad. Így tettem, közben láttam szemedben a birtokló vágyat, és ez kegyetlenül izgatott. A felsőm után a melltartó jött. Feszes mellemen a bimbók kemények, libabőrös volt az egész testem. Amint a bugyimhoz értem volna remegő kezeimmel, megálljt intettél. Nem értettem teljesen mi a baj, de szerencsére nem volt időm bepánikolni. Felálltál, mögém sétáltál, majd hirtelen hátulról fogtál rá nyakamra, testedhez szorítva enyémet. Kezedhez kaptam ijedtemben, aztán rögtön megéreztem másik kezed elölről a szeméremdombomon. Sóhajtottam egy nagyot, kezed szorosabban tartotta a nyakam. Őrülten zavarban voltam, de ez az amire igazán vágytam…. Kezed besimított combjaim közé, nem volt kérdés neked, hogy fel vagyok-e izgulva.. 
- Látod mennyire kívánod, hogy erősnek tűnő nőből engedelmes kis szukává válj mellettem? Lucskos vagy. - súgtad fülembe, majd átázott bugyimról az ujjaid az ajkaimhoz tetted, szétkenve rajtuk a saját nedvem. 
- Ha kérdezlek válaszolsz, megértetted?
- Igen.. - nyögtem halkan, fojtott a kezed, majd válaszom hallva elégedetten ültél vissza elém.
- Folytasd, le a bugyit, megfordulsz, kis terpesz, lehajolsz és megfogod a bokád!  - úgy éreztem, hogy spontán el tudnék élvezni hangodtól és parancsaidtól. Ilyen egy igazi férfi, na meg egy igazi kis ribanc.. gondoltam magamban, majd levettem a bugyim, megfordultam, és nem kicsit remegő lábakkal, de bepucsítottam bokáim fogva. Hajam földig ért, éreztem, hogy tekinteted alaposan végigmér, kényelmesen szemügyre tudtad venni sima puncimat, az enyhén szétnyíló ajkakat, és a nedvet, ami rögtön elkezdett lefolyni combomon. 
- Gyönyörű. - szűkszavú, de több mint a semmi ebben a helyzetben. Nagyon izgultam mit lépsz… 
Hallottam lépteid, becsuktam szemem, ahogy egyre közeledtél, majd figyelmeztetés nélkül csaptál fenekemre, egymás után mindkettőre. Nem voltam erre felkészülve, akaratlanul emelkedett felsőtestem, felkiáltottam, de rögtön gondoskodtál róla hogy hallgassak, ugyanis kezed hajamnál fogva nyomta vissza fejem. 
- Látom nehéz lesz veled, ha ennyitől is vergődsz. Gyere utánam szépség. - zavarba hoztál méginkább, tapasztalatlan voltam, mi van, ha csalódást okozok… követtelek égő popsival, és elhatároztam, hogy erős leszek. Szobádba érve megfogtad két kezem, adtál két csókot rájuk, majd az ágyadra helyezted őket. Az ágyra, amin ott volt a három dolog a képről: a rózsa, a vibrátor és a bőr hám-szerűség.
Végigsimítottál a nyakamtól a gerincem vonalán, egészen a fenekemig. Ott elvetted kezed. Kezdtem türelmetlen és izgatott lenni, akartam hogy hozzám érj…
- Voltál már kiszolgáltatva férfinak? - közben kezed simította fenekem
- Fizikailag még soha… 
- Ezentúl uramnak fogsz szólítani. Teszed amit mondok, én birtokollak amíg itt vagy velem. - nagyot nyeltem, lábaim ismét remegtek. 
- Értettem uram.. - mondtam szinte sóhajtva. Kezed végre besimított ajkaim közé, lassan de erősen szétnyitva azokat, enyhén bedugva harmadik ujjad hüvelyembe
- Ah.. ez jó.. - légzésem felgyorsult
- Tocsog a puncid. Élvezed a tudatot, hogy meg leszel dugva, mi? - szabad kezed hajamat markolva húzott ismét feljebb, fülemhez hajoltál - Tudod hogy a kezeim közt fogsz vonaglani mint egy éhező kismacska… - már két ujjad simított be hüvelyembe.
- Ah.. tudom és akarom… 
- Mit akarsz, kis szuka? Mondd csak! - hangodon hallatszott, hogy te is egyre jobban felizgulsz tőlem
- Akarom hogy megdugj, szeretnék… ah.. elélvezni és.. szeretnélek büszkévé tenni… - nehezebb lett a beszéd
- Megkapod kislány. - mondtad, majd hirtelen elvetted kezed puncimról, fejemnél fogva löktél az ágyra, így már hason feküdve lihegtem kiéhezve, felizgulva, nedvesen…
- Voltál már megkötözve bárhol is? - imádom a hangod…
- Nem… soha…
- Egy szabály van, bármikor megállunk, ha nem bírod, csak mondd ki a neved háromszor egymás után. Ezen felül egy dolgod van, követni az utasításaim. 
- Értettem uram… - Éreztem, hogy mögém állsz, kezeimet hátrahúzod, majd láttam, hogy elveszed előlem a bőr eszközt. Na végre kiderül, hogy ez mégis hova kerül, gondoltam. A két csuklómon éreztem simításod, majd a bőr puha, de szigorú érintését, ami szorítássá alakult át, nem volt fájdalmas, de kicsit megijedtem. Nem hatott meg téged remegésem, miután rögzítetted egymáshoz két csuklóm hátul, nyakam simítottad. És jött a bőr érzése ismét, ezúttal fejemet kicsit felemelve, elölről rámtéve egy nyakörv szerűséget. Félni kezdtem, vagy inkább izgulni, de megnyugtatott hogy nem kapkodsz, nem is voltál durva, figyeltél rám, hogy ne ijessz meg túlzottan. Meghúztad a nyakamnál is a szíjat, majd karomnál éreztem ismét egy feszítést: kattant egy zárszerűség. A nyakörvet összekötötted a csuklómat tartó bilinccsel.
- Mozogj kicsit szépségem. - de rég hívtak így… elkezdtem mocorogni, rögtön éreztem, hogy vagy a karjaim feszülnek fejem irányába hátrakötve, vagy nyakamon feszül a bőr, ha karjaim a popsim felé mozgatom. Új érzés, nem tudom mi vár rám, csak próbálok sodródni. Nem volt sok időm, gyengédséged hamar elmúlt: erősen nyitottad szét combjaim, rányomtál térdhajlatomra, automatikusan húztam feljebb lábaim, fenekem felemelkedett, teljesen kitárulkozva feküdtem előtted, megkötözve.
- El is felejtetted, hogy épp megcsalod a párod, ugye, szuka? - na basszus.. már tényleg el is felejtettem, de ezzel összeszorult a gyomrom..
- Igen… - ennyit tudtam mondani, majd éreztem hogy ráköpsz puncimra, nyálad hűvösnek éreztem izzó bőrömön, folyt le egészen csiklómig, és két ujjaddal húztad szét nagyajkaim. Ezt imádtam, izgató érzés, hangosan felnyögtem.
- Nedves vagy, csak nem arra éhezel, hogy valami kitöltsön? Hogy a kezeim közt sikítva élvezz el? - egyik ujjad érzem a hüvelyemnél
- Ah.. de igen… kérlek… 
- Mire kérsz, hm? Mondd csak szépen!
- kérlek dugd be az ujjad… ah.. nagyon felizgatsz… - és érzem is ahogy ujjad erősen és mélyen nyomod belém. Hangosan nyögtem fel, testem megfeszült, ennek hatására nyakamat megszorította a nyakörv, rögtön megpróbáltam nem mozogni. Ujjad megforgattad nedves puncimban, ajkaim továbbra is széthúzva tartottad, majd lassan húztad ki belőlem, nedvem ujjaddal együtt folyt ki, rá csiklómra, szeméremdombomra.
- Már most folysz kislány. Meg foglak edzeni, magam kedvére foglak formálni, szét fogsz folyni ha akarod, ha nem! 
- Mhm, nagyon akarom uram… - nyüszítve lihegtem
- Mit akarsz nagyon, ribanc? - újabb csapás fenekemen, felsikítottam, nyakamon szorult megint a bőr
- Kérlek dugj meg… erre vágyom… uram…
- Hmmm, kezdesz szépen fogalmazni! Tetszik hogy engedelmes vagy, élvezni foglak. - Láttam hogy letérdeltél mellém az ágyra. Megsimítottad a fejem, aztán erősen markoltál bele kusza hajamba. Felhúztad fejemnél fogva felsőtestem, térdelve néztem rád vágyakozva, közben éreztem hogy folyik nedvem a combomon… 
- Nyisd ki a szád, dugd ki a nyelved kislány! - szó nélkül tettem amit utasítottál. Megsimítottad ajkam, még mindig tartottad fejem a hajamnál fogva, majd beleköptél a számba. Megalázó volt, mocskos… de akartam, nem csuktam be a szám.  Nyálad lassan csorgott nyelvemről államra, majd mellemre. Lenyúltál, és megszorítottad szeméremdombodat, tenyered puncimhoz nyomtad, kicsit megmozgattad, beleremegtem, sírni tudtam volna a vágytól hogy élveztess el.
Elvetted a kezed, aztán hirtelen adtál egy nem nagy, de érezhető pofont. 
- Ah, ezt most miért kaptam? - tört ki belőlem. Nem válaszoltál, hanem megfogtad az ágyon levő rózsát, majd a számhoz tetted a szárát. Ráharaptam, egyértelmű volt jelzésed.
- Ügyes kislány. Ha kiesik a szádból, nagy bajban leszel. Vigyázz mit teszel, mit mondasz mellettem. - biccentettem fejemmel, szorosan tartva a virágot. Az utolsó tárgyért nyúltál, a vibrátort emelted fel, bekapcsoltad. Hideg volt, ahogy mellkasomhoz érintetted, de jól esett a rezgés, beleremegett a testem. Vágyam csak fokozódott, ahogy végighúztad melleim körül, megkeményedett bimbóimon, le a hasamon át szeméremdombomig, majd végre végigfuttattad nagyajkaimon, iszonyú nehéz volt nem kiejteni számból a virágot, de nem akartam hibázni, halkan nyögtem, mozdulatlan próbáltam maradni akkor is, amikor a vibrátort lassan elkezdted benyomni csöpögő hüvelyembe. Megforgattad, meleg kezed csiklómat ingerelte ahogy tövig nyomtad belém a játékszert, testem tovább gyengült.  Végig rád néztem, de te csak testemet figyelted, légzésem, nedvességem, feszes melleim. Halálosan kívántam az orgazmust, de úgy látszik nem ez volt a terved még, vállaimnál fogva nyomtál bele a vibrátorba, majd elengedted testem, kicsit távolabb álltál az ágytól, úgy nézted hogy próbálom mozgatni magamban, megkötözve, remegő testtel, könyörgő szemekkel. Majd végre kicsatoltad öved, levetkőztél alul is. Farkad masszívan ágaskodott, kegyetlenül férfias, erőteljes, szigorú látvány volt. 
- Legutóbb nagyon kíméletes voltam veled. Ne gondold, hogy mindig az leszek, nyugodtan el lehet majd menni, de amíg itt vagy, én használlak, úgy ahogy akarlak, akkor amikor akarlak. Nem élvezhetsz el addig, amíg nem mondtam. Nem gondolkodsz, te itt egy kívánós ribanc vagy, hidd el jó dolgod lesz velem, ha ezt betartod. Értetted, szuka?! - nyögve biccentettem ismét. Odaléptél, majd kivetted számból a virágot, de rögtön be is nyomtad farkad, egészen torkomig. Ott tartottad, kezdtem nem levegőhöz jutni, de csak hosszú másodpercekkel később húztad ki. Fellélegeztem, nyálam nagy mennyiségben folyt ismét. Hajamat erősen markoltad, így húztál rá kemény farkadra, lassan de erősen mozgattál rajta, közben a vibrátor kezdett közel juttatni az orgazmushoz, kikészített ez a rengeteg impulzus, kezdtem elveszteni a kontrollt. Ezt te is érezhetted, mert kihúztad farkad, elengedted hajam, és nyakamnál fogva löktél az ágyra. Hátamra estem, nyakam feszült a pánt miatt, kezed erősen feszítette szét combjaim, lábam szétterpesztve toltad fel mellkasomig, a vibrátor minden pontomat ingerelte. Nyüszítve tűrtem durvaságod, ám hamar megváltozott hangom, amikor kivetted puncimból a játékszert, majd erővel döfted vissza, és gyors ütemben kezdtél dugni vele. Nyögtem, sikítottam, teljesen bevadultál, lábaim erősen tartottad
- Ez kellett, mi? Hogy kitöltsön valami, hogy sikító  ribanc lehess, hm? - hangod felemelve dugtál folyamatosan a vibrátorral
- ahh.. el.. fogok él..vezni… - sikítottam, ekkor kegyetlenül rántottad ki belőlem, lábaim is elengedted, semmivel nem értél hozzám. Lábaim tehetetlenül estek vissza az ágyra, combjaim összezártam, könnyezni kezdtem, remegtem… akartam az orgazmust, de olyan tehetetlen érzés volt, azt hittem belehalok…
- Könyörögj, ha élvezni akarsz, ribanc! - megint a higgadt szigorú hangod. 
- Kérlek..
- Mire kérsz? - megint szétfeszítetted combom és rácsaptál tocsogó puncimra, felsikítottam, fojtott a nyakörv a mozgástól
- Kérlek hagyj elélvezni… nem bírom… kérlek dugj meg, ahogy akarsz úgy használj, de engedj elélvezni!! - ráköptél puncimra, majd három ujjaddal szétfeszítve kezdtél el ujjazni. Szűk vagyok, ez teljesen kitöltött, sikítva vonaglott testem. Másik kezed felnyúlt nyakamhoz, erővel szorítottál rá, a szíj bevágott bőrömbe. Vadul ujjaztál, behajlított ujjaid hüvelyem falának feszültek, elnémultam szorító kezedtől, így jól hallottam azt a lucskos hangot, amit eddig csak pornóban…
- Élvezz, ribanc! - üvöltöttél rám, és azonnal éreztem, hogy elkezdek folyni, ahogy még soha, a combom, a kezed, az alhasam, az ágy, minden elázott, ahogy remegve tört rám az orgazmus. Kezed elengedte nyakam, hatalmas levegőt vettem, aztán hangosan sikítva engedtem ki hangom ismét. Nem álltál le, alhasamra nyomást helyeztél tenyereddel, és tovább dugtál ujjaiddal… csak folytam és sikítottam…
- Tovább, ribanc! Élvezel! 
- Ah.. én.. nem… - kezdtem volna bele, de ekkor megint rámtört az érzés, megint elélveztem… soha nem éreztem még ilyet… ahogy elállt lélegzetem, kihúztad ujjaid. Megkegyelmeztél… gondoltam én, de ekkor éreztem hogy szó szerint belém döföd a farkam, és iszonyú tempóval és erővel kezdtél el baszni.
- Addig élvezel amíg azt mondom!! - lihegted - ribanc vagy, és élvezed! Nézz csak magadra! - hajamnál fogva emelted feljebb fejem. Mindenemen folyt a nedvem, kipirosodott puncimban könyörtelenül járt farkad. Mocskos voltam. És élveztem..
- Élvezem…. Ah.. használj.. kérlek.. uram - könnyezve nyögtem, bámulva saját testemet. Visszanyomtad fejem, nyakamnál fogva húztál magadra minden lökésnél, másik kezed pedig erősen kezdte el dörzsölni csiklómat. Ez túl sok volt
- Elélvezek… - hangom elhalt, elvesztem. Nem szóltál semmit, csak basztál, ahogy ismét elkezdtem folyni. Elsötétült a világ, gyenge testem remegett, szemeim fennakadva, így zuhantam a mélybe.
 
 
Mikor magamhoz tértem, szétett lábakkal, bilincs nélkül feküdtem a saját nedveimtől tocsogó ágyban. Ott feküdtél mellettem, hirtelen iszonyú zavarban voltam. Olyan kielégültség volt bennem, mint soha, de nem tudom mi történt végül. Kezed arcomra tetted, megsimítottad, becsukott szemmel nyugodtam meg érintésedben.
- Te.. nem.. te nem mentél el? - kérdeztem, nagyon féltem hogy nem vagyok elég neked.
- Nem. De nem ezért csinálom. Élvezem hogy élvezel, és hidd el, hamarosan újra lesz alkalmunk. Most pihenj, szépség. - mondtad nyugodtan, adtál egy csókot homlokomra, és kisétáltál a szobából. Rögtön elaludtam. Mikor felkeltem, csak egy cetli volt már mellettem. 
“Elmentem kislány. A ruháid megtalálod a kanapén, a bejárónőm főz neked kávét, reggelit, ha kérsz, és segít mindenben. Maradj amíg gondolod. Hamarosan újra keresni foglak, szépség.”
Előző részek
Hozzászólások
Szergejecske ·
Nem rossz, de nekem az első jobban tetszett. Ez kicsit olyan volt, mintha a Szürke 50 árnyalatának a hardcore verziója lenne. Ráadásul zavaróan sok volt benne a hiba. ,(farkad helyett farkam, kisbetüvel kezdett mondat stb.) Szerintem térj vissza az első sztori stílusához, de ez csak az én véleményem.

Pavlov ·
Jó kemény szex, tetszett :)
HajnalLany ·
Köszönöm, hamarosan érkezik a folytatás! :)

Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: