Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszakai műszak

Léna vagyok,41 éves jól karbantartott nő. Mások szerint egy tízest nyugodtan letagadhatnék, igaz egész életemben nem dolgoztam semmit. A főikola befejezése után rögtön férjhez mentem Sándorhoz, akinek már akkoriban jól menő vállalkozása volt, ami azóta komoly céggé fejlődött. Két gyerekünk van, a nagyobbik most kezdte az egyetemet, a másik még gimnazista. Minden tekintetben boldog család vagyunk. Vagyis voltunk mostanáig. A dolog úgy kezdődött, hogy egy este bementem a férjemhez a céghez (sokáig szokott bent lenni,mivel folyamatos műszak van), bizonyos adminisztrációs teendők végett. Az irodájában nem volt. Mobilja kikapcsolva, hát bementem a gépműhelybe. Négy fiú dolgozott a gépeknél, két srácot régebbről ismertem, kettő új dolgozó volt.

Megkérdeztem nem tudják e hol van a férjem, mire közölték, hogy Svédországból érkeztek ügyfelei, holnap indulnak tovább és halaszthatatlan tárgyalnivalójuk volt. Hát igen,az üzlet az üzlet. Már éppen indulni akartam, amikor az egyik srác, akit Ferinek hívtak utánam szólt:
-Főnökasszony, ezt mondta nekünk, de lehet, hogy ez csak ürügy...- és fél szemmel kacsintott.
-Ürügy? Fejtse ki bővebben, mire gondol.
-Hát... Tudja, jóképű a főnök úr... Igen sok csinos üzletasszony megfordul ám nálunk.
Na ne, az már sok... Ez a munkás az én férjemet vádolja...? De a kisördögöt csak elültette bennem.
-Mégis, kedves Ferenc, miből gondolja ezt?
-Nem lényeg főnökasszony...bár ahogy magát elnézem, maga se menne a szomszédba egy kis játszadozásért- vigyorogta kajánul.
-Na ez már sok,kirugatom!- mondtam ingerülten.
-Ugyan már... Felnőttek vagyunk mindketten, bár én még csak 24 vagyok, de vajon miért jött volna bugyi nélkül négy fickó közé este 10-kor- válaszolta kajánul.
Úristen! Ennek igaza van! A kék átlátszó nyári ruhámban jöttem, nem is gondoltam, hogy az irodán kívül bárhová is mennék, épp ezért bugyit sem vettem fel.
-Na jó, már tényleg mennem kell...Rebegtem idegesen,de mielőtt elindultam volna, a fiú letérdelt elém, befúrta fejét a ruhám alá, és mohón csókolgatni kezdte a szeméremdombomat.
-Fiúk, a csaj borotválva van, mondom, hogy faszra vágyott!
Szólni sem bírtam, olyan váratlanul ért az egész. Való igaz, délután borotváltam frissen a puncimat, mivel a férjem imádja nyalogatni csupaszon.
-Feri kérem engedjen, nem mondom meg a férjemnek, ígérem...
De mire befejezhettem volna a mondatot, a másik régi dolgozó, akit Norbinak hívtak, mögém került és elkezdte a fenekemet nyalni hátulról. Úristen, milyen helyzet, egy fiú nyalja a pinám, egy a fenekem, de a legszörnyűbb az egészben, hogy kezdtem a dolgot élvezni, amit a fiuk észre is vettek!
-Srácok, a csaj már tiszta nedves, nagy kúrás lesz ebből- mondta Feri, majd tovább nyalt.Széjelebb tettem a lábaimat, már kezdett egyáltalán nem érdekelni mi történik velem, annyira felizgultam.
A két másik fickó is leállította gépeket, odaálltak mellénk, az egyik elővette a faszát és verni kezdte. A másik csak állt bambán, szerintem enyhén fogyatékos lehetett.
-Aladár nem veszed elő a szerszámod?- mondta neki Feri - A fürdőben láttuk, hogy nem kell szégyenkezned!
-Ööö,de ezt nem szabbad...ööö na jó- mondta Aladár, aki kissé debilnek tűnt, és elővette a faszát.
Hát hogy őszinte legyek, ekkora darabot még életemben nem láttam. Ahogy húzogatta, csak nőtt és vastagodott.
-Segíts a kollégáimnak, elvégre az ő munkájukból élsz te is,te ribanc!-utasított Feri, mire megfogtam a két faszt, és ütemesen veni kezdtem. Közben Feri és Norbi abbahagyta nyalást, és elkezdtek vetkőzni. Csinos, jótestű fiú volt mind a kettő. Látszott rajtuk, hogy fizikai munkából élnek. Feri odahozott egy széket és leült.
-Térdelj le elém, és szopd le faszomat-mondta. Nem is mondta inkább parancsolta. Ez a kiszolgáltatott helyzet talán még jobban felizgatott. Ismeretlen, buja vágyak törtek elő bensőmből, pedig életemben csak a férjemmel volt szexuális kapcsolatom mostanáig.
-Igen...igen, csináljatok velem azt,amit akartok! - rebegtem, majd letérdeltem, bevettem a számba
Feri duzzadó makkját, melyen megjelentek izgalmi váladékának első cseppecskéi. Körkörösen nyalogatni kezdtem, majd egyre mohóbban szinte tövig szoptam a faszát, miközben a golyóit simogattam. A többiek eközben körülöttünk álltak, és verték a farkukat.
-Na ki legyen az első, aki megbasszon?-kérdezte Feri, miközben éreztem,hogy puncinedvem már a combom belső felén folyik le.
-Mindegy. - rebegtem, mire Norbi mögém térdelt, ellentmondást nem tűrően megragadott csípőmnél, majd magára húzott. Mit magára húzott, szinte felnyársalt ágaskodó faszával! A férjemnek, bár nagyon szeretem, néha voltak potenciaproblémái. Nem mindig állt fel teljesen, de úgy is jó volt vele. De ezek a fiatal srácok...az ágaskodó kemény faszukkal a pinámban és a számban! Igen,ez az igazi baszás! Éreztem, hogy Norbi hamarosan elélvez, keményen markolászta a fenekem. Igen...éreztem a lüktető faszából kitörő spermáját,ahogy teletölti a puncimat! Azonmód én is elélveztem, amit Feri röhögve konstatált.
-Nézzétek a fönökasszonyt, hogy élvezi ha telegezicik, na kapsz tőlem is egy adagot!- mondta, miközben már szinte nem is szopatott, hanem baszta a számat. Belémlövellte forró spermáját, hogy majdnem megfulladtam.
-Nyeld a gecit, te ringyó, mind a tiéd! Úgy is tettem. Az utolsó cseppig lenyeltem,majd makkjáról lenyalogattam a maradékot. Ilyenkor, kielégülés után mindig igényem volt a férjemmel egy kis pihenésre, összebújásra. De a srácok nem hagytak. Ez nem szerelem volt.
Úgy használtak, mint egy útszéli kurvát.
-Na most olyanban lesz részed,mint még sosem-mondta Feri, aki a vezető szerepet töltötte be a srácok között.
-Aladár feküdja földre, főnökasszony ülj bele a faszába! A többit majd mi elintézzük.
Aladár lefeküdt, én meg úgy tettem, ahogy Feri mondta. Alig bírtam magamba préselni a hatalmas faszt, egy kicsit fájt is először, de jó nedves és gecis voltam az előző baszásból kifolyólag, úgyhogy finoman mozogva kezdtem is élvezni a dolgot. Most Norbi állt elém, és berakta a számba félig felálló faszát, ami még gecis volt az előző elélvezésétől. A másik új dolgozó, akinek a nevét nem tudtam, oldalról markolászni kezdte a melleimet, majd ágaskodó faszát a kezembe adta és én ütemesen verni kezdtem. Feri mögém került és hátulról simogatni kezdett, majd hirtelen fölállt.
-Fiúk, folytassátok csak rögtön jövök...-mondta, majd sietve kiment a műhelyből. Én egyre jobban élveztem Aladár hatalmas faszát, ütemesen dobáltam rajta a fenekem, Norbi meg kúrta számat, a harmadiknak vertem a faszát. Úristen, mi lenne ha a férjem így látna!
Eközben Feri is visszatért, ismét mögém került és...úristen! Mit csinál ez? A fenekemet kente be valami krémmel, és mikor az ujját a popsimba bedugta, szólni akrtam, de a szám tele volt Norbi faszával, úgyhogy csak érthetetlen morgás jött ki a torkomon.
-Mit akarsz mondani, kurva, azt hogy basszalak seggbe? Persze, azt fogom tenni.-mondta vigyorogva,majd lassan betolta ismét merev faszát a segglyukamba. Elöször úgy éreztem, majd szétrobbanok a fájdalomtól, de ezt megérezve Aladár is gyorsabban baszott, Norbi is keményebben szopatott, a harmadik faszát meg keményen vernem kellett, úgyhogy nem sok időm maradt a fájdalomra. Egyre jobban kezdtem élvezni, hogy minden lyukamban egy kemény fasz van. Ilyet még soha életemben nem éreztem!
-Elmegyek...mindjárt elmegyek!-hörögte Norbi, és a következő pillanatban éreztem, hogy a számat teletölti forró spermájával, majd a szám szélén lecsurogva a melleimre is jut belőle bőven. Eközben Aladár is egyre gyorsulva mozgott alattam, majd hatalmas faszából szinte kirrobant forró magja. Ennyi geci még életemben nem volt bennem, teljesen teletöltött. A harmadik srác, akinek eddig a faszát vertem, számhoz tolta merev szerszámát, és felszólított:
-Szopjál le, te büdös kurva! Kicsit rosszul esett, hogy így beszéltek velem, de sajnos ez az igazság. A mai este folyamán tisztes családanyából egy ócska ribanccá lettem.
Engedelmesen szopni kezdtem, miközben Feri egyre gyorsuló ütemben dugta a fenekemet, majd hangos hörgések közepette belém élvezett. Csodálatos érzés volt fenekemben érezni a forró gecijét, majd ahogy kihúzta belőlem a faszát, folyt ki a segglyukamból a magja. Eközben a harmadik srác is a dolga vége felé közeledett, megmarkolta a hajamat, majd a torkomig ledugta duzzadó makkját, és ismét teleélvezte a számat. Ennyi gecit életemben nem nyeltem,a seggemből,pinámból szinte dőlt a sok sperma!
-Na fiúk, ez jól esett! Jöhet a prémium!-szólalt meg Feri,miközben elkezdték felhúzni olajos munkaruháikat.
-Micsoda?-kérdeztem de a válasz rövidesen mástól kaptam meg. A műhely egyik oldalajtaján belépett...úristen, csak ezt ne... a férjem!!!
-Jól végzett munkáért megérdemlik a plussz pénzt a fiúk. Bebizonyították, hogy igaz a mondás. Minden nő kurva! Egész életetben eltartottalak, de a régi vágyam az, hogy milyen lehet ha másokkal kefélsz. Ez a vágyam ma teljesült. Látod azt a sötét ablakot a műhely oldalában? Onnan néztelek, ahogy basznak és szopatnak. Közben vagy kétszer kivertem a faszom. Ezentúl minden dolgozót le fogsz tesztelni, hogy férfi-e a talpán, és ezek a srácok is megbasznak, amikor csak akarnak. De ahogy láttam, ezt te sem fogod bánni. Ugye, igazam van?

Mit ne mondjak, igaza volt.
Hozzászólások
További hozzászólások »
zahovics ·
Várom a folytatást, de ha akarod én is megbaszlak, mint egy kurvát:)

Deakjanika ·
Igaza volt a férjének teljesmértékben.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: