Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Éjszaka a múzeumban

A nyári munkája alapvetően pocsék volt. A régi kastélyba látogató turistáknak tartott bemutatót. Rossz fizetést, rendszertelen munkaidőt és bosszantó főnököt kapott, de járt vele egy olyan pozitívum, amit Josh kifejezetten élvezett. Éppen egy emelvényen állt, és a guillotine-t mutatta be:
-Hölgyeim és uraim, ez az egyik eszköz, amelyet a francia forradalomban használtak. Nemesek százainak ért véget az élete ezen a rettenetes gépen. Még mindig teljesen működőképes.
Egy görögdinnyét helyezett a penge alá és oldalra nézett az őt figyelő tömegre. Állt köztük egy öttagú család. A két fiatal fiú érdeklődve fogadta a hátborzongató műsort. Úgy tűnt, hogy az apa unatkozik, az anya undorodik, de a tinédzser lányuk volt az, aki felkeltette a figyelmét. Magas és sovány volt, hosszú barna hajjal. Leolvashatta az izgatottságot az arcáról. Ismerte ezt a pillantást és tudta, hogy mi származhat belőle.
A penge lezuhant és kettévágta a dinnyét. A gépre permeteződő gyümölcslé növelte az évek használatából eredő sötét foltok számát. A lány intenzíven figyelte, ahogy a fiú feltartotta a tiszta vágással átszelt dinnyét, megmutatva a kivégzőeszköz precizitását.
Bemutatója véget ért és a csoport továbbhaladt. Josh elhagyta posztját és követte őket, szemét a családon tartva. Amikor a családtagok a Tudor galériában szétváltak, a lánnyal egyedül maradva megnyílt a lehetőség a bemutatkozásra. Odament mellé. A lány a bárdot nézte, amely évszázadokkal ezelőtt elválasztotta Lady Jane Gray fejét a testétől.
– Tudod hogy szinte még csak tizenhét éves volt szegény Lady Jane, amikor alig kilenc napnyi királynőség után ezzel lefejezték? -kérdezte.
-Hú… ezt nem tudtam!
– Az akcentusodból ítélve amerikai vagy. Tévedek?
–Nem tévedsz. Iowából jöttünk ide nyaralni.
-Ez szép nagy távolság! A nevem Josh.
– Emma vagyok!
-Örülök, hogy találkoztunk Emma! Ha érdekesnek találod ezt a helyet, mit szólnál egy privát túrához? Kilenckor zárunk, utána bármikor be tudlak hozni, és mindent megmutathatok testközelből.
A lány kuncogott. 
-Ez jól hangzik! A családom 10:00-kor már ágyban van. Akkor kiosonhatok.
–Akkor jó! Találkozzunk majd odakint!
A lány megérkezett, ahogy ígérte, és a fiú behozta egy oldalsó ajtón, amelyet nyitva hagyott.
– Elmondtad a családodnak, hogy ma este idejössz?
– Nem. Azt hiszik, még mindig a szobámban alszom.
-Tökéletes!
Először a kávézóba vitte.
–Bármivel kiszolgálhatjuk magunkat. Kérsz valamit inni?
-Igen… talán párat a Smirnoff Ices-ből!
Josh felkapta őket, és hozzátett még pár sört magának.
– Mit szólnál egy kis ételhez? Ms. Grimfrog, aki itt főz, a sertéshúsos pitéiről híres.
– Vegetáriánus vagyok, és vacsoráztam is, szóval nincs rá szükség.
– Remek! Akkor mehetünk a kiállításokhoz.
A következő órában részletesen megmutatta a lánynak a tárlat legfontosabb pontjait. Emma megtapogatta a vasszűz tüskéit, Josh pedig leült a villamosszékbe, és nevetésre késztette, amikor rángatózva bemutatta, hogy éppen átjárja az áram.
– Ki akarod próbálni?
A kínpad előtt álltak. Josh tudta, hogy a flörtölése és az alkohol olyan állapotba juttatta a lányt, ahol hajlandó volt kipróbálni valamit.
-Oké!
A fiú felsegítette az eszközre. Először erősen a csuklójára, majd a bokájára erősítette a bőrszíjakat. Emma teljesen az uralma alá helyezte magát. Josh elforgatta a nagy kereket, amitől a lány teste kicsit megfeszült. Megcsodálta hosszú lábát és kis melleit a topja alatt.
– Azt akarom, hogy beszélj! Valld be, hogy boszorkány vagy! -követelte játékosan.
– Nem, mylord! Nem vagyok boszorkány! Csak egy szegény parasztlány!
Újabb tekerés és Emma teste még jobban megfeszült. A topja felemelkedett és látszott a hasának sima bőre. Josh látta, hogy megfeszülnek a karjainak és a lábainak izmai.
-Senki sem áll ellen a kínpadnak! Mondd meg az igazat!
-Őszinte vagyok mylord! Igazat mondok!
Josh nem akart tovább menni. Egyszer túlfeszítette a húrt, és kiugrasztotta egy szegény lány vállát. Az ezt követő sikoltozás olyan hangos volt, hogy biztos volt benne, hogy felébred tőle az egész város. Egy hosszú percbe telt, hogy talált egy kést, és sikerült elnémítania annak a lánynak a hátborzongató hangját. Más kínzáshoz folyamodott. Elkezdte csiklandozni a has szabad bőrét.
– Boszorkány vagy!
Emma féktelenül kuncogott. Próbált megszökni táncoló ujjai elől, de nem tudott.
-Igen! Bevallom! Nem bírom tovább! Boszorkány vagyok!
Josh elengedte és felsegítette a kínpadról. Miközben ezt tette, megcsókolta. A lány lelkesen reagált. Egymást ölelték, miközben ajkaik táncoltak. A fiú kezei fel-alá kezdték vizsgálgatni a lány hajlékony testét. Érezte Emma izgatottságát. Készen állt a végső bemutatóra. Odavezette a guillotine-hoz, ami annyira elbűvölte korábban délután.
– Most, hogy tudjuk, hogy boszorkány vagy végre kell hajtani az ítéletet!
– Ó, ne mylord! Kérem, ne a fejemet!
Emma még mindig lelkesen játszotta a szerepét.
-Ez nagylelkűségem kifejeződése. A boszorkányokat meg kell égetni, de ez annál sokkal gyorsabb és könyörületesebb véget jelent. Van azonban egy fontos szabály! Ehhez a guillotine-hoz le kell venni a ruhát!
Emma csak egy pillanatig habozott. Először a topját vette le, hogy felfedje előbb az aranyos rózsaszín melltartót, majd a kicsi, de hetyke melleit. Rövidnadrágja és bugyija is hamarosan a padlóra került, és simára borotvált punciját is megmutatta.
Josh újra megcsókolta, és tapogatta immár meztelen testét, mielőtt lefektette volna a guillotine deszkájára. Arcát felfelé fektette, így Emma a pengét bámulta. Ezután lekötötte a csuklóját, így rögzítve az eszközhöz. A lány először mutatta az aggodalom jelét.
-Ez biztonságos, igaz? Láttam azt a görögdinnyét… -mondta.
-Tökéletesen! A penge többféleképpen van rögzítve. Lehetetlen, hogy bármi véletlenül történjen!
Josh ráfeküdt és megcsókolta. A saját nyakát is a penge alá hajtotta, hogy eloszlassa a lány félelmeit. Azután visszahúzódott, és ledobta a saját nadrágját. Felfedte hímtagját a lánynak. Széthúzta Emma lábait és megcsodálta csillogó nemi szervét. Úgy helyezkedett, hogy megtehesse amit mindketten akartak.
-Óvszer? -kérdezte kissé megkésve a lány.
-Nincs nálam, de megígérem, hogy kihúzom! Élveztek már az arcodra?
–Fúj! Az undorító!
-De jobb, mint terhesnek lenni.
Josh tudta, hogy mennyire vágyakozik a lány, és azzal is tisztában volt, hogy egyetlen racionális gondolat sem állhat az útjába annak, hogy magáévá tegye ezt a lelkes kis zsákmányt.
Belecsúszott. A vékony, fiatal lány pinája hihetetlenül feszes volt. A nedvesedése ellenére lassan kellett behatolnia. Emma kéjesen felnyögött közben. Nem volt szűz, de Josh biztosra vette, hogy nem sokan élvezhették előtte a mélységeit.
Lassan belekezdett az ütemes dugásba olyan sebességgel, amit mindketten kényelmesnek találtak. Emma felnézett a felette lévő pengére. Elbűvölte, hogy egy ilyen rettenetes eszköz alatt dugnak.
-Mi lenne, ha ezt szórakoztatóbbá tennénk? -kérdezte Josh.
A lány nézte, ahogy a fiú először kioldja az egyik, majd a másik pengét rögzítő kötést. Tudta, hogy mit csinál, de a szex ködös mámora elsöpörte minden korábbi habozását.
Josh kézzel megtartotta a most már egyetlen kötelet, ami a pengét a lány fölött tartotta. A penge minden egyes csípőlökésénél felfelé, majd lefelé mozdult néhány centimétert a sín tetején.
–Élvezed, igaz? Úgy basznak hogy közben tudod, hogy a penge bármelyik pillanatban levághatja a bájos kis fejedet a csinos kis testedről!
– Igen… – nyögte elragadtatva Emma.
Josh a szabad kezével játszani kezdett a csiklójával, miközben tovább dugta.
– Az az éles penge bármelyik pillanatban átvághatja azt a gyönyörű fehér nyakadat…
– Ó, istenem, igen….
A fiú érezte, hogy a lány közel van az orgazmushoz. Közel a tökéletes pillanathoz. Gyorsabban kezdett lökni, és hüvelykujjával egyre nagyobb lendülettel izgatta Emma csiklóját. Érezte, hogy görcsbe rándul a lány teste, és elkezd élvezni.
– Akarod, hogy megtegyem? Hogy elengedjem a pengét?
-Igen, csináld!
Emma majdnem kiabált, miközben orgazmusa hullámai felemésztették. Josh pedig tette, amit mondott. Csak egy másodpercbe telt, mire a penge lezuhant. Egy ütéssel átvágta a lány nyakát, és elválasztotta a fejét a testétől. A fiú még párszor belelökte magát a fej nélküli holttestbe. Vér spriccelt a nyakcsonkból minden csípőmozdulatára.
Azután kihúzta magát, és a guillotine elejéhez sétált. Benyúlt a kosárba, megmarkolta a hosszú barna hajat, és felemelte Emma fejét. A lány arckifejezése teljes döbbenetet tükrözött amiatt, hogy a fiú megtette, és hogy ő kérte meg rá.
Josh megcélozta a hímvesszőjével és néhány kézmozdulattal beváltotta ígéretét. A vastag spermaszál Emma arcába lvelltt. Közvetlenül a szemébe csapódott, és a fiú meglepődött, ahogy becsukódott, amikor eltalálta. Csak egy reflex, vagy Emma még mindig tisztában van az utolsó tettével?
Fogta a fejet, és a legközelebbi szemetesbe dobta. A fej nélküli testet felemelte a guillotine-ról, átlendítette a vállán, és lecipelte a konyhába, ahol bedobta a sarokba. Reggel Ms. Grimfrog örült, amikor reggel bejött, és új adag húst talált díjnyertes pitéihez. Josh pedig a következő fizetési csekkjével szép bónuszt kapott, amiért biztosította.
Hasonló történetek
7291
A reggeli Nap bevilágította dzsungelt. Szeptember volt, de itt semmi jelét nem látták az ősznek. A nappali virágok lassan kinyíltak. Állatok lepték el az erdőt. A sziget erdejében egy kisebb sziklás területen a különítmény tagjai ébredeztek...
5342
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: