Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
– A földönkívüli barátaim adtak nekem egy időgépet, és elmagyarázták a működését, egyszer...
Oliver most már nagyon jól látta a rajta lovaglóülésbe helyezkedő csinos szőke lányt, aki...
Samu és Dénes útja Miskolcra vezet, hogy egy újjabb rémmel nézzenek szembe aki velejéig gonosz...
Ezt azért küldöm be mert érdekel, hogy milyen a novella én írtam . Nagyon érdekelnek a hozzászólások...
Ez a fiúcska bár kiszolgáltatva, gúzsba kötött kezekkel ült előtte, de a megadásnak nyoma...
Friss hozzászólások
Akai Mózes: Nagyon jó írás. Köszönöm!
2022-09-29 21:20
Petike76: Nagyon tetszett! Ilyenből még...
2022-09-29 07:15
91esfiu: Nagyon jó!!! :) sok ilyet még...
2022-09-27 22:23
Miriam: (foly...) Ennek köpvetkeztében...
2022-09-26 23:57
Miriam: A kilencedik részt tíz nappal...
2022-09-26 23:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egyszer reggel..

Rombolni fogok, ha nem tudom mitévő legyek, s hajnalban egy építkezésen találom magam, téglák és törmelék között. Arcok, tárgyak, felszínes léghullámok, izzadt kipárolgás rángatózik zsigereimben a paplan alatt.
Ébredj! A rémálom zsákutcájába préselődve peregnek a percek, másodpercek. A három testvér, fivér, öcskös
és a középső hossz, mind lopakodnak mellettem a komódon, a zsugorított óriáskerékben, hogy hangot adhassanak egymás sérelmének. Engem utál mindegyik. Én nyomom el dühös refrénjük, mikor csipától
terhes álomzsákok veszejtik el láthatatlan kötelük, és zuhannak le szemem párnázatáról. A nehezék tova gördül s elmém ragyogó fénye kivetül a világra, fejfájásommal küszködve nézem a fehér plafon egyenetlen festését. Fehér? Ocsmány tört fehér lenne a szürke szúnyoghálóba fojtott négyzetrácsba ágyazódó mész.
Néhol betolakodik a téglatest alakú szobába, nem szimmetrikus, sejtelmem sincs melyik haderő csapatai vannak fölényben. Egyszer, a szürke győzedelmeskedik a tisztaság felett, de ehhez nekem is lesz még egy két szavam. Magasan van! Régi polgári lakás, két méteres belmagassággal, karjaimat fejem alá hajtom, úgy bámészkodom tovább, mint gyerek a moziban várom a vetítést, de a projektor nem tudja megjeleníteni a 
filmet. Hiába rendezkedtem be, pattogatott kukorica a fejem fölött vödörben, mintha nem lenne elég göndör a hajam így is. Kedvenc társaság és feledteti a magányt.
A parókatartó visszanéz rám, ahogy forgatom fejem, még mindig karjaim fészkében, zsibbadnak izmos 
végtagjaim, élvezem a kábulást. Arc nélkül kommunikál. Mimika nincs, a viasz bábura rajzolt sablon élettelen és pokróc, várja, hogy foglalkozzak vele, jó háziállatként szugerál, kokettál. Fáradtan pillázó, szelet épp befogó vitorlapár lengedezik, megfeszülnek, elernyednek. Indulni kéne! Kikelni az ágykeret óvó öleléséből, levedleni a tojáshéjt punnyadó testemről. Mamuszba pihentetni göcsörtösen álló lábujjaim, olló éles pengéjével körmöt rágatni. Friss vizet önteni a lavorba, karimás szélére támaszkodva arcot mosni, belemosolyogni az átlátszó körkapu falába. A nagy A betű, mint gondos pillér megtartja súlyom, közeben vizes szappant reptetni csuklóval, kézfejből. Egy kézzel. Átlépni egy másik világba, s áztatott fejünk ott marad a túloldalon mert a homályos víz, fejünket örökre börtönbe zárja.
   
Hasonló történetek
2821
SirXD-nek
6733
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: