Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Tényleg legyen végre vége aminek már eleve vége kéne, hogy legyen. Itt az utolsó fejezet,...
A hegy tetejéről már csak lefele vihet az út.
Mélyen lesújtott minket ez az orvtámadás ami másodszor érte nemzetünket az Amerikaiak részéről...
Vágytól vezérelt éjszaka.
Az elnyomottak szava.... de már az utolsó szavuk. <br /> Valahogy így lehetne megfogalmazni...
Friss hozzászólások
vinzso: Köszönöm, örülök hogy tetszik,...
2020-08-03 20:37
aveon: Nekem tetszett.
2020-08-03 15:10
aveon: Nem rossz.
2020-08-03 15:10
aveon: Lehetne hosszabb is.
2020-08-03 15:09
aveon: Túl rövid.
2020-08-03 15:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szenvedélyes éjszaka

Késő délután értem haza a barátomtól. Pénteken suli után vele voltam.
Senki nem volt otthon, mert a szüleim hosszú hévégén voltak a tesóm a barátnőjénél aludt. 8 óra lehetet, mikor csörögött a telóm. A barátom Ákos volt:
- Szia kicsim.
- Szia. – válaszoltam.
- Mit csinálsz?
- Unatkozom.
- Egyedül vagy?
- Igen de miért?
- Mindegy.
- Oké. Szia. - köszöntem el.
- Szia
Letettük a telefont majd fél óra múlva csengettek. A barátom volt. A nyakába ugrottam és szenvedélyesen megcsókoltam.

Innentől mintha a filmvászonról léptünk volna le. A csókolózást nem hagytuk abba, úgy csuktam be az ajtót és mentünk fel a szobámba, ahol teljesen sötét volt a sötétítő függöny miatt. Levette rólam a felsőmet, majd én is az övét. Az ágyra dőltünk úgy csókolóztunk tovább. Éreztem, hogy Ákos már nagyon oda van, így átvettem az irányítást. Én voltam felül, majd a nyakán óvatosan haladva lefelé végig húztam a nyaki ütőerén az ujjam, szíve vert veszettül. Haladtam lefelé, apró csókokat lehelve hasára. Majd kigomboltam a nadrágját és "megszabadítottam" tőle. A boxer sem maradt sokkal tovább rajta...

Az addigra már merev férfiasságát a számba vettem, majd óvatosan kényeztettem Ákost, aki érezhetően nagyon élvezte a dolgot. Halk sóhajok, néha nyögések hagyták el ajkát. Mielőtt elment volna, leállított, majd újra ő volt felül. Megcsókolt, majd lefelé indult. Melleimnél időzött kicsit, ami nekem nagyon jó volt, halkan nyögtem fel néha-néha már majdnem sikítottam. Megszabadított melltartómtól, majd úgy folytatta tovább s közben egyik keze lecsúszott a nadrágomba. Lassan nyúlt be majd simogatni kezdte szemérem dombomat. Én elengedtem magam, majd átadtam magam neki. Levette a nadrágomat majd a bugyimat is. Két keze melleimre "tapadt" majd úgy nyalt. Pár perc múlva egyik keze lecsúszott végig a hasamon, majd egyik ujját dugta belém. Lassan mozgatta ki-be majd egyre gyorsított a tempón, és én egyre gyorsabban lihegtem.

Amikor Ákos érezte, hogy majdnem ott vagyok, abbahagyta, majd rámfeküdt és megcsókolt. Majd lassan belémhatolt és együtt hullámzott a testünk, együtt sóhajtottunk fel, mikor egyszerre értük el azt a helyet, ahol a felhőkön szárnyaltunk tovább. Együtt nyögtünk egy utolsót, majd Ákos mellém feküdt és megcsókolt. Betakart, és úgy aludtunk el egymás karjaiban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Whym ·
Tetszett a beszélgetés az elején. Felébredtem tőle.

A szóismétlések miatt át kellett volna még olvasni. Látszik hogy még benned volt az előző mondat, mikor a következőt írtad.


Bogyó ·
Nem vagyok oylan lelkiállapotban h az ezzel kapcsolatos storykat kommentáljam de...jó a story...szívesen belekötnék a hosszába de nincs olyan napom :P Szóval azzal sincs semmi baj. Jó történet.
9,9,9

aveon ·
Túl egyszerű.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: