Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy szenvedélyes éjszaka

Késő délután értem haza a barátomtól. Pénteken suli után vele voltam.
Senki nem volt otthon, mert a szüleim hosszú hévégén voltak a tesóm a barátnőjénél aludt. 8 óra lehetet, mikor csörögött a telóm. A barátom Ákos volt:
- Szia kicsim.
- Szia. – válaszoltam.
- Mit csinálsz?
- Unatkozom.
- Egyedül vagy?
- Igen de miért?
- Mindegy.
- Oké. Szia. - köszöntem el.
- Szia
Letettük a telefont majd fél óra múlva csengettek. A barátom volt. A nyakába ugrottam és szenvedélyesen megcsókoltam.

Innentől mintha a filmvászonról léptünk volna le. A csókolózást nem hagytuk abba, úgy csuktam be az ajtót és mentünk fel a szobámba, ahol teljesen sötét volt a sötétítő függöny miatt. Levette rólam a felsőmet, majd én is az övét. Az ágyra dőltünk úgy csókolóztunk tovább. Éreztem, hogy Ákos már nagyon oda van, így átvettem az irányítást. Én voltam felül, majd a nyakán óvatosan haladva lefelé végig húztam a nyaki ütőerén az ujjam, szíve vert veszettül. Haladtam lefelé, apró csókokat lehelve hasára. Majd kigomboltam a nadrágját és "megszabadítottam" tőle. A boxer sem maradt sokkal tovább rajta...

Az addigra már merev férfiasságát a számba vettem, majd óvatosan kényeztettem Ákost, aki érezhetően nagyon élvezte a dolgot. Halk sóhajok, néha nyögések hagyták el ajkát. Mielőtt elment volna, leállított, majd újra ő volt felül. Megcsókolt, majd lefelé indult. Melleimnél időzött kicsit, ami nekem nagyon jó volt, halkan nyögtem fel néha-néha már majdnem sikítottam. Megszabadított melltartómtól, majd úgy folytatta tovább s közben egyik keze lecsúszott a nadrágomba. Lassan nyúlt be majd simogatni kezdte szemérem dombomat. Én elengedtem magam, majd átadtam magam neki. Levette a nadrágomat majd a bugyimat is. Két keze melleimre "tapadt" majd úgy nyalt. Pár perc múlva egyik keze lecsúszott végig a hasamon, majd egyik ujját dugta belém. Lassan mozgatta ki-be majd egyre gyorsított a tempón, és én egyre gyorsabban lihegtem.

Amikor Ákos érezte, hogy majdnem ott vagyok, abbahagyta, majd rámfeküdt és megcsókolt. Majd lassan belémhatolt és együtt hullámzott a testünk, együtt sóhajtottunk fel, mikor egyszerre értük el azt a helyet, ahol a felhőkön szárnyaltunk tovább. Együtt nyögtünk egy utolsót, majd Ákos mellém feküdt és megcsókolt. Betakart, és úgy aludtunk el egymás karjaiban...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Bogyó ·
Nem vagyok oylan lelkiállapotban h az ezzel kapcsolatos storykat kommentáljam de...jó a story...szívesen belekötnék a hosszába de nincs olyan napom :P Szóval azzal sincs semmi baj. Jó történet.
9,9,9

aveon ·
Túl egyszerű.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: