Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Egyszerre izzadtam az análszextől és korábbi fáradozásaimtól, hogy kedvükre tegyek. Szegény...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Tetszik ez az új hang itt. Tet...
2024-02-22 10:51
gyuri0926: Leveleznél velem?
2024-02-21 14:47
Rémpásztor: Okés, patrikiskal157@gmail.com...
2024-02-20 13:38
SunnyDay: Írástechnikailag köszönöm a po...
2024-02-20 10:57
Rémpásztor: Nagyon népszerű téma. Valóban...
2024-02-19 17:47
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy régi ismerős.

Ez a történet egy régi ismerősről szól akit hivjunk Szandinak számomra a hibátlan nő volt. Kezdődött meg jó pár éve, húgom egyik barátnője volt néha mentem én is vele mikor taliztak, már akkor gyönyörű lány volt, beszélgettünk stb. de ahogy telt az idő nem beszéltünk sokat köszöntünk egymásnak ha taliztunk és ennyi. Rá pár évre egy suliba kerültünk valahogy mindig egy helyre kerültünk ott 1 évet voltam mert én akkor végeztem. Beszéltünk sokat, meg voltam érte halva de valahogy akkoriba sose került szóba és sose lett több köztünk. Miután végeztem a sulival ott pár évre ismét nem volt köztünk nagy kapcsolat de utána ismét egy helyre kerültünk egy munka helyre. Ő igazi nő lett gyönyörű alakkal járt edzeni olyan feneke volt hogy álom mikor megláttam őt újra és megláttam hátulról ott lettem érte ismét meghalva, innentől rengeteget beszélgettünk mindig kerestem a társaságát minden kis dologal is rendszeresen zavarba jöttem tőle. Sokszor elképzeltem hogy megdugom a mosdóba csak úgy csatoggna az a kerek segg, és a végén az arcára verném és a szemüvegén csorogna le a sok geci, de valahogy sose jutottam odáig. Egészen egy ideig...teltek a napok és egyszer ahogy láttam hátulról rendesen merevedésem lett, hát mondom én kimegyek a mosdóba ő egy emelettel feljebb volt én lent, mondom én most megyek kicsit elkezdtem verni, erre pont felhívott nem hagytam abba halgattam a hangját és vertem.
Felvettem és kérdeztem mit szeretnél?
Mondja le jön ott vagyok-e a helyemen?
Mondom mindjárt ott leszek, a farkam kő kemény álmaim nője meg jön lefele. A merevedésem nem múlt el de nem volt feltűnő mert volt rajtunk egy ilyen munka védelmi köpeny, neki segiteni kellett valamit pakolni, legyen úgy nyilván segítek ő be dőlt hogy emeljük ketten amit kell, jézusom mondom ő kutya pózban én meg kemény farokal.. hát nem birtam magammal rá markoltam a kerek seggére, meglepő hogy nem küldött el a fenébe megfordult és nézi hogy te kő kemény vagy? 
- Mondom igen mióta ismerlek akarlak.
itt és most meg dugnálak.. hirtelen csak ennyi jött ki a számon, de bárki bejöhet mondja ez legyen a legkisebb probléma van itt egy helység amihez van kulcsom, ahogy ezt kimondtam már ott is voltunk, szólt egy ilyet akarod ezt a nagy segget? és ahogy oda nézek szép lassan le húzta a leggins-t alatta egy tanga azt hittem álmodom, rá markoltam a segg amire vágyom vagy 10-éve ez a kibaszott kerek segg gondoltam magamban aztán félre húztam a tangát, gyönyörű puncija volt farkam majd szét robbant már akkor és nem kellett sok beraktam, ő imádta én is az a nagy kerek popsi meg hibátlan látvány volt, dugtunk egy jót és a végén az arcára vertem sokat élvezek így rendesen folyt a geci ő megszólalt hogy jöhet a második menet, nekem több se kellett elkezdtem nyalni, imádtam ahogy nyög mondta akarom a farkad elkezdte szopni életem szopása volt tudta mit csinál, aztán lovagló póz és dugtunk tovább később kutya és a fenekére élveztem utána beszéltünk és mondta hogy ő is hasonló képp érzett az elmúlt években de sose lett több valahogy :) utána ő is és én is munka helyt váltottunk ő várost is, néha beszélünk és ennyi.. de hátha lesz folytatása akkor jövök azzal! 
Hozzászólások
golyó56 ·
Rémes: a stílus, a helyesírás, a fogalmazás.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: