Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy nem túl átlagos első randi

Írta: charlottelikespiss
Eredeti történet: https://www.reddit.com/r/stupidslutsclub/comments/hijthh/giving_a_rimjob_drinking_his_piss_are_totally/
 
Fordította: Pavlov (pavlov.urasag@gmail.com)
A fordító megjegyzése: Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mailt... :)
2020. október
 
*****
 
Tegnap randiztam már egy jó ideje először. Chateltünk már előtte, és már tisztában voltam vele, hogy elég hasonló dolgok jönnek be nekünk, és azzal is mindketten tisztában voltunk, hogy eléggé valószínű, hogy szexelni is fogunk. Eredetileg azt terveztük, hogy egy bárban találkozunk, és talán utána felmegyünk hozzá.
Nem tudom, a kedves olvasók hogy vannak vele, de nekem van egy külön ruhám, amit első randikon viselni szeretek. Klasszikus, de jó kis dekoltázsa van, elég rövid, de nem túlságosan, és jól kiemeli a testem vonalait.
Hagyományos esetben ezt vettem volna fel, de épp mosásban volt – úgyhogy olyan ruhát vettem fel, ami még sosem volt rajtam: fekete, vékony pántos ruha, mély kivágással, mély hátvillantással – és nagyon-nagyon rövid szoknyarésszel. Mintha túl rövidre tervezték volna. Elég magas vagyok, és lehet, hogy aki ezt tervezte, egyszerűen csak egy úgy 15 centivel alacsonyabb modellel dolgozott.
Ez így önmagában rendben is lett volna.
De amit nem vettem számításba, hogy mennyire szeles volt az idő. A szoknyát folyamatosan lebegtette a szél, és én folyton azzal küszködtem, hogy valamennyire takargatni tudjam a lábaimat. Úgyhogy úgy döntöttem, szenvedés lenne előbb a bárba, aztán a lakására sétálni; igazából teljességgel ki akartam hagyni a nyilvános helyeket.
Ezt meg is írtam neki a villamosra várva. És ahogy gondolhatjátok is, a pasi egyáltalán nem bánta, hogy rögtön a lakására mennék.
Így visszagondolva nem volt túl bölcs döntés, mondhatnám, kifejezetten ostoba. Ha előbb egy bárban találkoztunk volna, nem biztos, hogy tovább is mentünk volna. Igaz, kedves volt, de érződött rajta a cigi és a sör szaga, már amikor kinyitotta az ajtót; annak ellenére, hogy annak ellenére, hogy elvileg épp akkor fejezte be a zuhanyozást. Nem bűzlött éppen, de nekem nagyon nem jön be sem a cigi, sem a sör szaga. És kétszer olyan idős is volt, mint én, bár ezt tudtam már előtte is.
Megkínált egy itallal, pár percig cseverésztünk, aztán – kábé egyik pillanatról a másikra – már rám is mászott, csókolgatott és tapogatott.
Számomra ekkor tűnt el az idegesség, és ekkor kerítettek hatalmába az állati ösztönök.
Egy szempillantás alatt megszabadult a ruháitól, és én már előtte is térdeltem és a farkát szoptam. Egész szép farka volt;az átlagosnál kissé hosszabb, felfelé ívelő. Nekem elég erős öklendező reflexem van, úgyhogy a furulyázás hamarosan nyáltengerrel és könnyekkel teli szopatássá változott – ehhez az is hozzájárult, hogy a pasi könyörtelenül nyomta a fejemet mélyen az ágyékára.
Pár perc múlva intett, hogy folytassam az ágyon, majd egy idő után felhúzta a lábait a törzsére, és a segglyukára nyomta a számat. 
Őszinte leszek, imádok segget nyalni. Még ha odalenn minden teljesen tiszta és szagtalan, akkor is olyan mocskos érzés!
Onnantól kezdve felváltva szoptam a farkát és nyaltam a seggét, miközben vertem is neki, és ha jól értettem a nyögéseiből, kegyetlenül élvezte az egészet.
Aztán tovább akarta pörgetni a dolgot; megfordított, síkosítót vett elő meg egy üveg análtágítót. Eddig nem említettem, pedig elég fontos: imádom, ha valaki a saját élvezetére használ engem, főleg, ha én nem kapok semmilyen viszonzást – ezért is beszéltük már meg korábban, hogy nem igazán érdekel a hagyományos dugás, vagy épp a nyalás vagy ilyesmi. 
És ezt ő komolyan is vette.
Először is besíkosította a fenekem, majd két ujjával segített kitágulnom. Ezután jött a tágító - amire még nem álltam készen.
Ez a játékszer korántsem volt akkora, mint amik korábban már a fenekemben jártak. De egyrészt üvegből volt, ezért egyáltalán nem volt rugalmas, másrészt a pasi sem volt túl gyöngéd. Sőt, igazából egyből betolta nekem az egészet.
És ez kibaszottul fájt. Amitől sikoltottam. Amitől ő felnevetett.
Szerencsére nem tolta tovább, hanem megvárta, jelezzem: folytathatjuk. Úgy két perc múlva a fájdalom már kellőképpen alábbhagyott, mire a pasi egy darabig kíméletlenül kúrta a seggem egy darabig a szerszámmal. Ekkor nyilvánvalóan úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy ő is megint élvezze a menetet, mert egy rántással a farkára cserélte a játékszert.
És így veszítettem el anális szüzességemet. De tényleg! Volt már odabenn számtalan játék, az ujjaim és még zöldségek is, de ez volt az első alkalom, hogy valaki tényleg seggbekúrt.
És hát... be kell vallanom, hogy imádtam!
Egyszerűen csodás volt! A játékok is jók, de az igazi kúrás százszor jobb.
Éppen kutyus pózban csináltuk, teljesen ő irányított, és azonnal begyorsított. A ribancává tett, nem is tudnám másképp megfogalmazni. Nem tudom, meddig kefélt, de végig nyöszörögtem és nyüszítettem az egészet. Egyetlen pillanatra sem lassított, folyamatosan kúrt kemény, gyors, tövig döfött lökésekkel. Végül már csapkodta is a fenekemet, és még nevetett is rajta, hogy milyen vörössé váltak a farpofáim.
Most, hogy ezt írom, kezdek totál benedvesedni, mindent megtennék, hogy megismételjük. Hát azt hiszem, análfüggő lettem!
Megunhatta a pózt, mert hanyatt fektetett, a fejemhez nyomta a lábamat, és újra kúrni kezdett. Ebben a pózban az élmény még intenzívebben átjárt – a Google szerint ez a "tengeri kagylónak", de hívják bárhogy is, fantasztikus volt.
Aztán hirtelen kihúzta és megparancsolta, hogy feküdjek alá. Éreztem  farkán a fenekem szagát, ahogy engedelmesen, kinyújtott nyelvvel vártam az édes, édes jutalmamat.
.... és vártam.
... és tovább vártam.
Végül feladta, elnézést kért, mondván, hogy előző nap túl sokszor verte ki... Bevallom, kissé csalódott voltam.
Ittunk egy kis vizet, és kiültünk az erkélyre. Meztelenül. Egy udvarra nézett, ammit más házak vettek körül, úgy harminc lakásból láthattak ránk – kizárt dolog, hogy valaki NE szúrjon ki minket.
Némi cseverszésés után hirtelen felállt, és bejelentette, hogy pisilnie kell. És hogy lennék-e olyan kedves, hogy letérdelek elé (persze korábban már erről is beszélgettünk).
Úgyhogy meg is tettem: letérdeltem, nagyra nyitottam a számat a farka alatt és – már jött is a vizelet, figyelmeztetés vagy bármi nélkül. Rázártam ajkaim a szerszámára, és nyeltem, ahogy csak bírtam, párszor megpaskoltam a lábát, jelezve, hogy lassítson. Végül már nem bírtam többet nyelni (szerencsére az íze nem volt undorító, de hát mégsem volt csak sima víz; később elmesélte, hogy mielőtt odamentem, bedöntött legalább három italt, gondolom sört). Nem is bánta, a maradékot simán ráengedte a testemre és az arcomra.
Át tudjátok érezni, mennyire furcsa és megalázó érzés volt? Ugye? Én nagyon-nagyon szerettem. Ez volt a legnagyobb fétisem, és végül megtapasztalhattam, amiről már régóta álmodoztam. Úgyhogy ez még valami, amit muszáj lesz újra megtennem.
Végül befejezte, hogy a saját kis személyes kis piszoárjának használjon, és azt mondta, hogy menjek gyorsan zuhanyozni. Amikor kijöttem a fürdőszobából, már megint az ágyán feküdt, ernyedt farokkal. Ami nyilvánvalóan nem volt elfogadható, ezért ezt kihívásnak vettem, hogy kezdjem újra szopni kezdjem, ezúttal sokkal nyugodtabb tempóban. Úgy egy negyedórát kényeztethettem így, amikor lenyomta a számat a most már eléggé izzadt és kissé szagos segglyukához. Mindent meg is tettem, hogy rendesen kinyaljam, miközben ő hevesen verte a farkát.
Hirtelen ellökött, felkelt és az arcomra élvezett. Azt hiszem, ő maga is meglepődött, milyen hirtelen történt, de ez óriási adag jött ki belőle. A nagyját sikerült a számba gyűjtenem, de érkezett rendesen az arcomra, a szememre, a homlokomra és még az orromra is. Ahogy azt kell.
Boldogan, elégedetten rogyott le. Teljesen kielégült, és azt mondta, mehetek mosakodni.
Ami azt sugallta: végeztünk. Elélveztem, betöltötted a feladatod.
Ez talán jó végszó is lehetne, de ha nem bánjátok, még írok hozzá pár bekezdést.
Visszatértem a zuhany alá, hogy letakarítsam magam. Aztán visszavettem a túlságosan rövid ruhámat, és hazavillamosoztam. Valahogy a ruhára is került a síkosítóból. 
Kell részleteznem a képet?
Fiatal nő túl rövid ruhában, síkosítófoltokkal, összekuszált hajjal, negyedórás séta a sötétben a megállótól.
Így szokták a nőket megerőszakolni.
Szerencsém volt, és sértetlenül értem haza, bár egész úton visított egy magas hang a fejemben, hogy milyen ostoba, óvatlan is voltam, és mennyire megérdemelném, ha most bármi történne velem.
De hát nem pont ilyen egy tökéletes első randi?
 
Hozzászólások
Pavlov ·
Remélem, sokaknak tetszik majd a sztori, nekem nagyon bejött, amikor rátaláltam. Nem szokványos, az biztos! És aki szeretne még több Pavlovot olvasni, a frissen megjelent kisregényemmel megteheti: Éva, a harmincas, frissen eljegyzett ügyvédnő egy kis kemény kalanddal fűszerezi életét: https://www.smashwords.com/books/view/1047424

69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - www.sexy-at-its.best

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: