Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy munkával töltött nap. 1.rész

Ádám elment dolgozni, én is vártam Tibort a 11 órás ügyfelem, még soha nem volt nálam, a hangjából ítélve fiatal lehet. Csak egy gyors orált szeretne.... Persze előkészítettem magam, ismerem már az ilyen „ gyors orálokat ” aztán persze annyira felizgulnak hogy  dugni is szeretnének. Semmi gond nincs ezzel, mindennek megvan az ára. A mai napom elég fárasztó lesz, 11- re Tibor, fél egyre Egy francia férfi, aki szintén új ügyfél, délután négyre Levente, vissza térő vendég, este kilencre pedig Ahmed úrhoz megyek, ajándék leszek egy barátjának.
Csengettek, megérkezett az első ügyfél,  egy fehér póló és egy szűk testre simuló fehér boxeralsó volt rajtam. Ajtót nyitottam, egy fiatal ,vékony ,szőke tini srác állt előttem, szerintem még nem volt 18, de nyilván nem fogom megkérdezni hogy hány éves. Az arca piros volt, kint elég hideg van.
- Szia, gyere be.
- Szia..... Tibi, nyújtotta a kezét
- Szia.. bemutatkoztam neki én is, és beljebb invitáltam, közben elkértem a kabátját. 
A fekete szövetkabát alatt egy szürke garbót, és egy szűk farmernadrágot viselt. Ahogy láttam a srácon nagyon izgult, lehet hogy én vagyok az első prosti akivel dolga van, de az is lehet hogy én vagyok az első srác is akivel dolga van.
- Kérsz inni valamit?
- Őőő.... Nem, köszönöm
- Izgulsz?
- Igen, egy kicsit..... Vagyis nagyon. Még soha senki nem,....... Szóval még senki nem .... Izélt le. Mondta a srác még jobban elvörösödve, lesütött fejjel.
- Nyugi, minden rendben lesz, élvezni fogod, csak azt csinálom amit te is szeretnél, semmi nem kötelező. Rendben?
- Igen.
- Nos akkor, gyere velem.
- Hol szeretnéd? Az ágyon fekve, vagy a sarokülőn űlve? Esetleg állva?
- Itt a sarokülőn jó lesz.
- Rendben, vetkőzz le.
- A srác lassan és félénken elkezdett vetkőzik, levette a garbót és az alatta lévő pólót, a farmert elkezdtem kigombolni, és az alsójával együtt toltam le.
- Hoppá... szép nagy farkad van, néztem rá föl mosolyogva.
- Köszönöm. Mondta a fiú megszeppenve. Miközben a farmer és az alsónadrágja a bokájáig csúszott. A srác kilépett belőlük, majd leült, a lábait szét tette, én pedig közéjük térdeltem. Nagyon kellemes illata volt a fiúnak, érdekes édeskés, mégis valamilyen citrusféle érződött ahogy közelebb hajoltam. A még lankadtan is szép nagy farkát megfogtam, sejmes volt a tapintása, lassan lehúztam a bőrt a makkjáról, és a számba vettem, először csak a nyelvemmel nyalogattam körbe körbe, közben felnéztem rá. A szíve hevesen dobogott, a szeme össze  szorítva, a teste eléggé merev volt.
- Nyugi, lazíts, nagyon ügyes vagy, nagyon finom a farkad. Szépen lassan folytattam az ekkora már teljesen kemény, nem túl vastag, de annál hosszabb fiatal srác szopását. A fejem le és fel járt, a nyálamtól csúszós fasz pedig siklott a számba. A srác is egyre inkább hangot adott az élvezetének, zihált, és nagyokat sóhajtott. A kezét óvatosan, bátortalanul a fejemre tette, majd elkapta onnan.
- A kezeddel nyugodtan irányíthatod hogy hogyan szopjalak, tedd vissza nyugodtan.
Tibi vissza tette a kezét a fejemre, és finoman nyomta lefelé a fejem a faszára.
Néhány percet szoptam még a fiút. Amikor is hirtelen a számba élvezett, a srác farkából nem túl sok, de annál sűrűbb sperma került a számba.
- Bocsánat, de nem tudtam szólni.... Olyan hirtelen jött.
- Semmi gond,.... Egyébként finom volt.  Kacsintottam, miközben mondtam mosojogva, a szám szélén pedig egy kis sperma folyt lefelé 
A srác felöltözött, fizetett, és elment.
 
Megigazítottam  a párnákat, fogat mostam, és vártam a következő ügyfelet, a franciát.
Pontosan érkezett, ajtót nyitottam, egy 50 év körüli fekete férfi volt, köszönt, de nem mutatkozott be. Ahogy bejött rögtön vetkőzni kezdett.
- Nincs sok időm, hol van a szoba?
- Erre tessék.... Mutattam az utat, a francia ügyfelemnek. Aki erős testalkattal de egy kis pocakkal rendelkezett,  kimondottan jól ált neki. A szobába érve levette nadrágját, és a fehér fecske alsóját amiből elő került a szép sötét fekete, nem túl hosszú, de vastag eres farka. Levetkőztem én is, majd elé térdeltem. Az egyik kezével megfogta a farkát, és elkezdte le fel húzogatnia rajta a bőrt, közelebb lépett, és a számba rakta a farkát. Néhányat finoman tolt rajta,  hogy szokja a szám a vastagságát, majd vadul baszni kezdte a szám. A hatalmas fekete fasz ki be járt a számban, a szám két oldalán nagyon kicsi hely volt itt folyt ki a nyálam, amit a fekete fasz kipumpált a számból.
A férfi elégedetten nézett, és mosolygott, közben kivillantak a hófehér fogai. Kis idő után kihúzta a farkát a számból. Megfogtam a síkosítót és  a tenyerembe nyomtam, aztán szétkentem a péniszén, ezután ráhúztam az óvszert a fekete dákóra, majd újabb nagy adag sikósitóval bekentem a faszt, és a popsimat. Tapasztalatból tudom hogy mindig ki kell tágítani magam mielőtt ügyfél érkezik, mert ők a kész lyukat szeretik. Így volt ez most is, az oldalamra feküdtem, az ügyfél pedig  belém tolta a vastag farkát, rögtön tövig, baszni kezdett, semmi finomkodás, semmi bejáratás, csak dugott, és dugott, nem mondott semmit, csak baszta a seggem,  monoton, gyors tempóval, csak kúrt, és kúrt, egyszer egy kissé felsóhajtott, majd néhányat még lökött rajtam, kihúzta a farkát a fenekemből , lehúzta a gumit, és a kezembe adta, majd a spermás farkával rá csapott egy párat a számra, közben hozzám vágta a pénzt.
- Itt van, te mocskos kis kúrva, megdolgoztál érte.  Mondta angolul.
Miután a francia férfi távozott, újra rendbe szedtem a lakást, és magam is. Négy előtt egy kicsivel megérkezett Levente, Dóra barátja. Csengetett, ajtót nyitottam.
- Szia, bocsánat, de egy kicsit korábban érkeztem.
- Semmi gond, gyere be.
- Köszönöm, már nagyon vártam hogy újra találkozzunk.
- Ennek örülök. Elkérhetem a kabátodat?
- Persze, tessék.
- Gyere beljebb, foglalj helyet . Kérsz inni valamit?
- Igen, egy Wisky jól esne.
- Máris hozom, jéggel, vagy jég nélkül?
- Jéggel, köszönöm.
Oda adtam Leventének az italt. Közben a fotel mögé álltam, elkezdtem a karját simogatni, majd a vállát finoman masszírozni. Megkerültem a fotelt, majd elé térdeltem, lassan végig simogattam a combja belső részét, aztán lehúztam a slicét, a srác lejjebb csúszott, közben kigomboltam a nadrágot, és elő vettem a farkát, szopni kezdtem.
Levente farka átlagos, 16cm hosszú volt. Ö volt az egyik   olyan ügyfelem akinek a farka rendkívül érzékeny volt, minden apró érintésre, nyelv mozdulatra, hatalmas sóhajtással, nyöszörgéssel reagált. Kifejezetten élvezett minden érintést. Közben megszabadultunk a ruháinktól. Levente régi ügyfél, megbízunk egymásban, ezért gumi nélkül csináljuk, persze ez feláras, de ő így szereti. A farka csillogott a nyálamtól, és szinte lüktetve állt, olyan kemény volt mint az acél. A farkára , és a fenekemre sikositót kentem, majd beleültem a faszba. A kemény átlagos méretű dákó szépen becsúszott a helyére. Levente végig simította a hátam, és a fenekem alá csúsztatta a kezét, lassan lovagolni kezdtem. Ő pedig a kezével irányította a sebességet, a fejét hátra hajtotta, hangosan sóhajtott.
- Ahhh, ez az, ez az , hu, ahhh, gyerünk lovagolj, ez az gyerünk baby...  
Leventének ez volt a kedvenc pozíciója , a szemembe nézett, szerette látni ahogy élveztem a farkát. Legtöbb pasi ettől viszonylag hamar elmegy, Levente azonban nagyon sokáig bírta ha lovaglok  a farkán. Már több mint fél órája mozogtam le és fel a faszon, ekkor a srác egy nagyot  sóhajtott, felnyögött, majd a teste megfeszült, és a fenekembe élvezett. Hagytam hogy kifújja magát, majd leszálltam a farkáról, a félig kemény spermás farka kicsúszott a fenekemből, és a combjára dőlt. Éreztem hogy a fenekemből folyik ki Levente spermája, mindig nagyon sok spermája volt. Az aktus után rendbe szedtük magunkat, Levente fizetett, elköszöntünk egymástól, kikísértem, majd elmentem zuhanyozni. Közben Ádám is haza ért.
- Szia, hól vagy?
- Itt vagyok, éppen zuhanyzom.
- Az jó, megyek én is, .... ma egyébként is sokat gondoltam rád, főleg a szűk kis popsidra, mondta Ádám izgatott hangon.
Közben kijöttem a fürdőből, 
- bocsi de ma nem fog menni, ügyfelem lesz.
- Ne már, a francba, muszáj.... annyira vártam már hogy haza érjek.
- Igen muszáj, tudod ez a munkám.
- Igen, tudom, és azt is tudom hogy szereted ezt csinálni. Sóhajtott Ádám.
- Igen, szeretem. De ezt már megbeszéltük.
Na menj, szépen zuhanyozni, én is megyek, készülök, mindjárt itt lesz értem a kocsi. Majd kiengesztellek valahogy . 
- Rendben, már nagyon várom.
Mire elkészültem, Ádám is végzett a zuhanyzással. A megszokott módon, időben érkezett meg Ahmed úr sofőrje, csengetett, ajtót nyitottam, az autóhoz kisért, majd a szállodához vitt.  Ott Ahmed úr várt.
- Örülök hogy itt vagy, erre parancsolj. Mutatott a vendégek által használt lift felé.
- Jó estét uram. Köszöntem én is illedelmesen , majd a lifthez mentünk, ami a harmadik emeleten állt meg.
- Erre kérlek.... mutatott a férfi a folyosón jobbra, majd megált a 311-es szobánál.
 Kinyitotta az ajtót, és beléptünk, a szobában félhomály volt, az asztalon gyertyák világítottak. A gyertyák mellet ,szemkötő , bilincs, és egy  golyós szájpecek  hevert.
- Vetkőzz le kérlek...... Mondta Ahmed úr .
 
 
 
Hozzászólások
eliksz13 ·
Nagyon, nagyon, nagyon jó ! Intelligenciád hatalmas ! Olyan könnyű olvasni, hogy észre sem veszem, hogy olvasom, mintha filmet néznék, mintha a valóságot nézném ! És, végre, hosszú idő után. Rengeteget vártunk rád ! Csodálatos tehetséged van: minden a helyén van, semmi felesleges és semmi több. Drága vizso, kérlek, folytasd. Mint írtam, TE vagy az íróm, akit nagyon megszerettem ! Üdv ismeretlen barátodtól !

91esfiu ·
Drága vinzso! Ismét izgalmas dolgok elé állítod az olvasókat, ahogy nézem! Nagyon szuper! Mesterien kavarod a szálakat !!! Nagyon vártam már a folytatást, végre itt van! Remélem továbbra is örömöd leled az írásban! és ezáltal mi is örömünket lelhetünk az alkotásaidban :)

RichardRoe ·
Egy újabb remekmű, akárcsak az eddigi történeteid. Lenyűgöző, ahogy bontod ki a történetek szálait! Alig várom az újabb és újabb részeit a történeteknek, s az eddigi történeteket is elég sűrűn újraolvasom. Pusztán azért, mert olvasás közben úgy érzem, mintha én is ott lennék a jelenetben veletek együtt. S a jóképű, méretes taxisofőr engem rendezne le azzal a szép nagy darab farkával. Ádámmal kapcsolatban van egy-két teóriám. Az egyik az, hogy szerintem régebbről ismerheti főhősünket, s ezért "ragaszkodik" hozzá annyira. Ahogy olvasom Ádám mondatait, bennem az aggódás szó kezd el villogni a féltékenység helyett. A másik teóriám meg az, hogy Ádám szerintem régebbről (még a koleszos időkből) ismerheti Tamást, s ezért van az, hogy annyira igyekszik a hősünk közelében maradni, egyfajta őrangyalként. Izgatottan várom az újabb részeket! Kíváncsi vagyok a folytatásra!

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: