Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy meccs unalmára

Malek egy gödör alján üldögélt. Egészen pontosan egy meszesgödör nedves talaján, és az üreg falát bámulta.
A falon göcsörtök sorakoztak, egymástól szabálytalan távolságban, s szivárogtak belőlük bizonyos nedvek. Odafönn az ég egy tompaszürke darabkája világolt. Malek üres tekintettel nézte, igyekezett elfeledni a sportszakértő hófehér ingét, melynek látványa agyába égett, míg kedvencei elvesztették a meccset.
A lyuk, mely szigorú ölelésébe zárta, hideg hely volt. Egy forrás is bugyogott a legalján, párologtak az ásványi illatok és a kövek. Malek összefonta halfehér ujjait a hasán. Egy meg nem adott szöglet még kevés lett volna ahhoz, hogy idekerüljön. Szükség volt hozzá egy végzetes öngólra.
Olyan hihetetlennek tűnt akkor. Sörrel a kezében dermedten nézte, ahogyan a labda továbbcsorog a kék zoknis lábról. S közben azon tűnődött, vajon volt-e valaha is lábszaga Michael Jacksonnak.

Reszketni kezdett, s közben lassan múltak az órák. A szürke odafenn feketébe fordult, és megjelentek a csillagok. Nehéz volt kivennie őket, látása már igencsak megromlott. Oslóban szeretett volna lenni, a királyi palota parkjában. Gótikus vagy klasszicista? Ő maga szerette az egyszerű vonalakat, meggyőződéses monarchistaként pedig palástot hordott az edzőruha alatt. De a meccset meztelenül nézte, és a sör belecsorgott a köldökébe, és végig a combján. A siker íze volt egykor, most a kudarc keserű párlata. Megérdemli sorsát.
Kuvik suhant a hold előtt, és odalenn Malek vacogva fagyott ásványi vizekbe.
Ha túléli az éjszakát, a gólvonalhoz járul, leróni tartozását. A kék zokni tulajdonosa járt eszében. Vajon volt-e annak a férfinak valaha életében súlyos hasmenése? Egy ápolatlan végbél növeli a kockázatot. De hát ő minden vitaminhoz hozzájuthatott és himnusz alatt az ember nem szivárog. Talán nőkkel volt a meccs előtt, holdtól vérző éjszakán. Tippmixesek rémálma a rosszkor jött numera. Vajon a bagoly berepül e üregébe? Istenem, hogy fázik.

A falból kiálló kristályokon leolvadt a mész, és a kévéig a három méter ötre nőtt.
Malek rágyújtott volna, ivott volna egyet, de idelenn se bagó, se pia nem volt. A vezeklés tiszta dolog. Az agyag beleragadt a segge lukába. Nem tehetett arról a gólról, de bánta. A statisztikák megmérgezték. Ha negyven éve ment, remélte, most is menni fog. Negyven éve még frankó autók gurultak az utakon. Nem voltak már uszonyok, de a benzin még mindig olcsó volt. Itt is, meg ott is. S most lám, fülébe szuszogott az éjszaka tüdőszűkülete.
Lett volna most Oslóban. Norvégia sosem volt futballnagyhatalom. Megkönnyebülés lett volna számára egy jóléti depresszió. Majd hajnalban, ha leeresztik a hágcsót. Ha el nem felejtik. A vesztesnek jár a könyörület.

Hajnali három, és Malek elbóbiskolt. Álmában bitang nagy focipályát látott, mely körül a reklámtáblák ismeretlen nevű frissítőket hirdettek. Gyerekkorában is mennyire vágyott volna rá. De a szegényeknek csak a kút jutott, de voltak még kutak mindenütt, melyekből kortyolhatott a szomjúhozó.
A focista áttört a védelmen, könnyedén cselezve, s mikor a védő elébe került, kék zoknijában, ezer vuvuzela hangja s szurkolók sikolyai dermesztették meg mindkettőjüket. Révedt-lassan halmozódtak a pillanatok, egy elgurítás, egy rossz becsúszás, és a labda besurrant az elképedt kapus mellett, akinek csak az járt a fejében, hogy éppen másodpercenként ezer dollárt keres.
Malek megrázkódott, utoljára, teste körül meghasadt a jég. Az önindítószagú nyolcvanas évek, mikor a grund sztárja volt, szilánkokra hasadt körülötte.
Hasonló történetek
3717
De amikor megfordulok egész közel érzem a száját a számhoz, és érzem a forró leheletét, ami átjárja minden porcikámat. Mélyen a szemébe nézek. Ő viszonozza a tekintetem. Érzem, már teljesen hozzám bújt, és az ölelése egyre szorosabb. Szinte már fáj ez az ölelés, mikor hirtelen megcsókol, és eltűnik minden fájdalom, és minden ami csak körülöttünk létezik...
3824
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: