Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Delia már a széles kőoltárra volt kötözve. Cobus szobra fenyegető közönnyel nézett le rá....
Windshear-Szélnyírás
A második balforduló
Bevezető
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, akit egy gyönyörű, fehér páva vett a szárnyai...
Friss hozzászólások
91esfiu: Drága vinzso! Ismét izgalmas d...
2021-11-28 22:05
eliksz13: Nagyon, nagyon, nagyon jó ! In...
2021-11-28 21:49
BURGONYA: TE AKKORA BAROM LEHETSZ, MINT...
2021-11-28 08:30
BURGONYA: NAGYON JÓ! ISMÉT ELSZíVTÁL VAL...
2021-11-28 08:29
Szergejecske: Nem értünk egyet. Vannak olyan...
2021-11-26 15:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy kapcsolat vége

Julie szája szorosan tapadt barátja vastag péniszére. Puha ajkai fel le mozogtak, mi-közben a nyelve a makkal játszadozott. Julie felnézett és mélyre nyelte a hímtagot. A férfi megfeszült és a nő tudta, hogy hamarosan el fog élvezni. Mély nyögést hallatott és elfordította az ajkait. Ezeket hallva és érezve, mintha vezényszóra történne, a férfi megragadta a fejét és Julie szájába élvezett. A forró sperma elöntötte torkát, miköz-ben fejét fel-le mozgatva hagyta, hogy az utolsó lövellések is a nyelvére kerüljenek. Lassan, ajkait szorosan tartva húzta ki a péniszt a szájából, hogy minden csepptől megtisztítsa, majd megcsókolta a makkot. A legnagyobb adag volt, amit a férfi eddig produkált és Julie örült, hogy ilyen izgatottnak láthatja a barátját.
Felállt a térdelésből, megtörölte a száját, majd megcsókolta a férfit és azt mondta:

-Most már menj és tisztálkodj meg!

-Nem szállsz be te is?

-Nem. Emily fél órán belül itt lesz és addigra mindent elő kell készítenem. Legyél alapos! -mondta Julie, miközben letolta a bugyiját majd a fürdőszoba sarkába dobta.

Meztelen talpa csattogott a padlón, ahogy a konyhába ment. A zuhanyzás zaja betöltötte a házat, amíg nekilátott a konyha előkészítésének. A konyha oldalfalában egy kis beépített szekrény volt az élelmiszerek tárolására. Kinyitotta a szekrényt és kihúzta a kerekeken gördülő polcokat. A szekrény mögött feltárult egy kis csempézett falú helyiség emelővel, plafonról lógó láncokkal és padlóba épített lefolyóval. Julie a konyhaasztalra készítette az eszközöket. Ezreket költött első osztályú késekre és egyéb kiváló minőségű hentes segédeszközökre.
Megszólalt a csengő. Julie az ajtóhoz sietett és kinyitotta.

-Helló! Hmm…nem vagyunk éppen összeöltözve. -üdvözölte a vendége.

-Ja ez? Egy kicsit véres lesz a dolog és így egyszerűbb. Nem kell utána ruhákat mosni. Látom nem felejtettél el semmit. Remek. - lelkendezett Julie, miközben segített Emilynek behozni a konyhába a nagy tekercs zsírpapírt.

Miután lepakoltak, Emily megkérdezte:

-Nos, ideje behozni, nemde?

-Igen. Hosszú nap vár még rá. Legalábbis a húsára -mondta nevetve Julie, miközben egy kis rozsdamentes kocsit tolt a fürdőszoba felé.

Megállt az ajtónál és bekukucskált. A barátja egy törölközővel a derekán szárítgatta magát. Julie belibbent a fürdőszobába és lerántotta róla a törölközőt.

-Erre nincs szükséged. Innentől kezdve legfeljebb zsírpapírba leszel csomagolva.

Pattanj fel a kocsira, hadd vigyelek. Emily itt van és kezdenénk.
Julie a barátja fenekére csapott, segített neki felfeküdni a kocsira, majd a konyhába gurította.

-Itt a hús! -jelentette be, miközben megpaskolta a férfi mellkasát.

-Ez igen Julie! Rengeteg finomságunk lesz.

-Szerintem is. Akkor kezdjük! Gyere segíteni - mondta Julie, miközben betolta a kocsit a belező helyiségbe. A két nő megfogta a férfi egy-egy lábát, miközben a másik kezükkel lehúztak egy darab láncot a mennyezeti tartóról. Speciális bilincseket kattintottak a bokák köré és hozzájuk erősítették a láncokat. Julie működésbe hozta az emelőt amíg a barátja lábai teljesen függőlegesen nem álltak.

-OK Emily! Egy kicsit emeljük meg! …Lökd arrébb a kocsit!…Remek. -mondta Julie, majd a barátjához szólt:

-Nagyszerűen csinálod! Sajnálom hogy ennyit váratunk, de mindjárt kezdjük.

-Egészen jól néz ki -mondta Emily, amikor végül elengedték a testet.

A két nő hátralépett és Julie barátját nézték, ahogy az a bokáinál fogva lóg, az ujjai-val alig pár hüvelyknyire a padlótól. Egy kicsit még csodálták a művet, mielőtt a konyhába mentek Julie eszközeihez. Mindketten nagy henteskötényt kötöttek. Julie ezt leszámítva teljesen meztelen volt, Emily fürdőruhát és szandált viselt.

-Elkötnéd, amíg hozom az edényt a beleknek?

-Hogyne- mondta Emily. Elvett egy tekercs szalagot az előkészített eszközök közül és Julie barátjához sétált. Megfogta a merev péniszt és így szólt:

-Örülök, hogy te is ilyen izgatottan várod. Sajnos kénytelen vagyok lekötni. Egyrészt nem szeretnénk ha elélveznél, másrészt csak zavarna amikor közben ide-oda csapódik.

Néhány gyors mozdulat és a hímtag megfelelően rögzítve volt. Julie is közelebb lépett, a kezében tartott belező kést testével eltakarva.

-Gyorsan fogjuk csinálni. Ne lepődj meg, de lehet hogy még akkor is életben leszel, amikor az asztalra teszünk és elkezdünk darabolni. Lazíts és hagyd ránk a munkát -mondta Julie és hirtelen mozdulattal a barátja ágyékába merítette a kést.

A férfi hangosan felnyögött, miközben Julie a mellkas felé húzta a kést. A test vonaglani kezdett, amikor a nő a vágásba nyúlt és elkezdte a belezést.

-Nagyon jól csinálod drágám! Mindjárt vége! - mondta Julie és a férfi előtt terpeszben állva folytatta a munkát.

3 perc sem kellett hozzá és már végzett is. Oldalra lépett és megpaskolta a barátja fenekét.

-Még velünk vagy? Látod? Nem is volt olyan rossz. Nagyszerűen mutatsz így lógva.

A két nő leakasztotta a testet és a kocsin a konyhába gurította.

-Háromra! 1…2…3 -vezényelt Julie és a nők arccal lefelé az asztalra fordították a férfit.

-Igazítsuk alá a lábait, emeljük fel a hátsóját….ez az …

Julie igyekezett, hogy a barátja minél többet átélhessen az eseményből, mielőtt meghal. A férfi halk nyögéseket hallatott. Még mindig az átéltek sokkja alatt volt. Tudta hogy mibe egyezett bele, de arra számított, hogy 2 éves ismerettségükre tekintettel Julie legalább egy kicsit tétovázni fog, ám a nő a habozás legkisebb jelét sem mutatta. Valami hideg eszközt érzett a pénisze tövénél. Hallotta ahogy Julie felnyög az erőfeszítéstől. Ezzel egyidőben a férfi rántást és roppanást érzett és a nemi szerve már az asztalra is esett. Juile felkapta és félretette.

-Becsomagolnád Emily? -kérdezte, miközben felvett egy kést elkezdte levágni a farpofákat. Amikor végzett, megfordította a testet és steak-nek való szeleteket kezdett vágni a combokból.

-Elmondtad neki, hogy mi fog történni? - kérdezte Emily.

-Persze. Ha tudják hogy mi vár rájuk, nyugodtabbak. Levetkőztettem, bejelöltem rajta a vágásokat, megmutattam neki az eszközöket…

-Nem ijedt meg?

-Dehogynem, de pont ez a lényeg. Részletesen elmagyaráztam, hogy melyik eszköz mire való. Megnéztünk egy videót az egyik elődjének levágásáról. Az elején halálra volt rémülve, de a végére hozzászokott és beleegyezett a szerepébe.

Miután az utolsó darabokat is becsomagolták, a nők kitakarították a konyhát. Senki meg nem tudta volna mondani, hogy mi történt ott pár órával korábban.
Kidobták a kötényeket, Julie elrakta az eszközeit, majd a barátnőjét az ajtóhoz kísérve azt modta:

-Hát…köszönöm a segítséget.

-Igazán nincs mit. A hétvégi partin találkozunk! -mondta Emily.

Julie búcsút intett, visszament a konyhába. A házat egy kicsit üresnek érezte így férfi nélkül, de azután arra gondolt, hogy végülis itt van vele. Csak a hűtőben. Kicsomagolta a barátja péniszét és nekilátott a vacsorája elkészítésének.
Hasonló történetek
11923
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával nem tűnt veszélyesnek. A lány átfonta a nyakát a karjaival és visszacsókolta. A férfi testéhez simult és beletúrt a hajába. Tamás kezeit a lány háta mögé tolta és belemarkolt a fenekébe...
6240
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
Hozzászólások
További hozzászólások »
sonny grosso ·
Erős. Nem rossz.

laliboy ·
Végre egy pasi az áldozat,és nem mindig egy nő.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: