Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Loki szenvedélyes zongorista, nincs nap, hogy ne ülne le szeretett hangszeréhez. Asgardban...
A figyelme Frederika hátsó nyílása felé fordult. Amikor a szorgalmas nyelv a szoros záróizomra...
Széttárta lábait Ollie kedvéért. A csiklója már duzzadva megemelkedett. Kicsit előrehajolt...
Augusztus 10 -dikére ért a flotta támadási területre Brazília partjaihoz teljes rádió csendben...
Vannak döntések, amiket nehéz, sőt szinte lehetetlen meghozni. De megengedhetjük-e maguknak,...
Friss hozzászólások
eliksz13: Nagyszerű írás ! Annyira testk...
2020-10-26 22:04
69Monica: Szia! 24 éves vonzó, szép test...
2020-10-26 10:06
Pavlov: Ó, az ifjonti hév :) Kellemes...
2020-10-26 09:14
fenotrin: Új képregény (Lady Jane): http...
2020-10-25 09:28
69Monica: Szia! 24 éves vonzó, szép test...
2020-10-25 08:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy hamburger ára

Az én történetem kb. másfél éve történt abban a kollégiumban, ahol az egyik ismerősöm volt kollégista. Egy délután meglátogattam őt. Mivel én is kollégista voltam tudtam, hogy le kellet őt hívatnom a portán. Ezért lehívattam. Vártam egy tíz percet, de ő nem volt sehol gondoltam, amíg várakozom eszem egy hamburgert a kollégiumi büfében. Odaléptem a büféhez, és a kiszolgáló egy barna hajú, nagy mellű csaj volt. Kértem a rendelést, és mikor megfordult, hogy a hamburgert elővegye, megláttam nagyon formás seggét. Gondoltam elkezdek vele beszélgetni. Kiderült róla, róla hogy élettársa van, de már a kapcsolatuk nem olyan, mint régen. Négy óra volt, és olyankor bezárja a büfét. Mondta, hogy ha akarok, segítsek bent neki pakolni. Persze, hogy segítettem neki!
Pakoltuk a dobozokat ide-oda, és egyfolytában a mellét nézegettem. Ezt ő észre is vette. Kérdezte, hogy tetszik-e nekem a melle? Igen, mondtam neki, ezután elkezdtünk vadul csókolózni. Majd a fenekét simogattam. Nagyon jó segge volt.
Levetettem a pólóját, és éreztem az ágaskodó mellbimbóját. Nyalogatni kezdtem a nyakát és a mellét felváltva. Közben szinte észrevétlenül a nadrágomat kigombolta, és a keze a kemény falloszomon landolt. Én se tétováztam levettem róla a nadrágját, majd a többi ruhadarabot.
Mindketten meztelenek voltunk, az ujjammal elkezdtem a csiklóját izgatni, ami egyébként már nagyon kívánta a törődést. Felfektettem az asztalra, és ő széttárta a lábát. Elém tárult a fantasztikus látványú nedves puncija. A nyelvemmel izgatni kezdtem a csiklóját körbe-körbe, amíg ő egy nagyot nem élvezett. Ezt nem hagyta tétlenül, és elkezdte szopni kőkemény farkamat. Nagyon jól csinálta és rettentően profin. Egy idő után a szájába élveztem, és az összes nedvemet lenyelte.
Mikor az utolsó cseppet is lenyalta a szája széléről, hátulról hatoltam a lucskos pinájába. Először csak lassan, majd egyre gyorsabban. A körmével végig kaparta a hátamat és ettől csak fokozta a tempómat. Egy hirtelen mozdulattal helyet cseréltünk és ő volt felül. Elkezdett lovagolni rajtam, nagyon jó volt látni a fel-le cikázó mellét. A csaj nagyon élvezte ezt a pozíciót, aminek az eredménye az lett, hogy nagyot élvezett és sikított egyet.
Én is szinte vele együtt élveztem a puncijába. Nagyon izgalmas volt. Összeszedtük a ruháinkat, és felöltöztünk. Még beszélgettünk egy darabig. Megbeszéltük, hogy ennyi volt, hiszen neki van férje és ez így nem menne. De azért nagyon jó volt neki. Sokszor visszajártam a kollégiumba, hogy találkozzak vele, de ezután már nem történt semmi.

Hozzászólások
További hozzászólások »
May33 ·
Naperssssze! ez már csak igy megy: lemegyek a büfébe-kérek valami kaját, tetszik a büfés bringa-oszt megb***om.....
IKSZDÉÉÉÉÉÉÉÉÉ az egész!!!!!!!!!!!

Szivacs ·
EZT SEM !

ayala ·
Hát nem egy nagy szám.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: