Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
– Jaj, várj… azzal mit akarsz? – kérdezte a lány tágra nyílt szemekkel. A férfi végre elégedettséget...
Évek, évtizedek múlnak...Mit múlnak? Repülnek, hasítanak bele a jövőbe....a múltból és a jelenből...
– Szia kislányom, a főnökasszonyom megérezte rajtam, hogy sört ittam a munkahelyen ezért kirúgott....
Egy idős nő és férfi ülnek egy padon a szemetes konténer mellett.<br /> - Igyunk egy kis pezsgőt...
– Várjunk… te... szűz vagy? – kérdezte hitetlenkedve a lány. A fiú megint csak félénken bólintott....
Friss hozzászólások
Dewirgo: Bízom benne, itt nincs vége a...
2022-12-04 02:51
sanyi0227: ez a történet folytatást igény...
2022-11-30 18:06
Simon Golden: Folytatása következik, a címe:...
2022-11-30 08:18
BURGONYA: Te ezt tényleg mind leírtad? N...
2022-11-28 19:46
Marthy: tényleg jó volt!
2022-11-22 14:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Egy Call Girl Titkos Naplója 2.rész

A fehér színű 92es corvet kerekei  nyikorogva állnak meg a kétszintes luxus villa előtt. Megérkeztünk szólt Endru a sofőr. Megköszöntük a fuvart,majd kiszálltunk az autóból. 
Az ajtó pittyegve záródott be mögöttünk.
Egy pillanatra tétlenül ácsorogva néztünk körül. A csendes fülledt nyári éjszakában az égbolton ezernyi kis csillag fénye szirázik,a hold sápadt fényével mosolyog le Ránk. A távolból szökőkút csobogása morajlik melyet a tücskök folyamatos hangos ciripelése zavar meg.
A londoni Sugár út keskeny utcái gyönyörűen ki vvannak világítva. A kapu elé ballagunk,s megnyomjuk a csengő gombját. 
- Tessék,ki az ?  - hallatszik a házigazda Victor hangja. 
- Nerea és Mauro. A retesz berregve nyílt ki előttünk. Belépve távoli halk csattanással csukódik be a mágnes zár. Végig megyünk a kövekkel lerakott kanyargós hosszú járdán,ahol a bejáratnál már várnak Ránk. 
 
Zárt ajtók mögött,meleg fényű szobákban lakozik a gyönyör a városban. Van hogy spontán jön,van hogy szervezetten,és van hogy pénzért. 
A mai estén csakis kizárólag meghívóval lehetett belépni. 
 
A vendégek közül eme összejöveteleken többnyire olyan hölgyek / urak vettek részt,akik jellemzően nyitottak voltak mindenre,mint pl különböző szexszolgáltatásokra...Egymásra...
vagy akár a többes szexre is,ami természetesen nem volt ingyenes móka. 
Gyakran megesett hogy időnként olyasmikért kaptam pénzt amire mindig is vágytam... 
Igazából meg volt mindenem,ám valami mégis hiányzott.
Valami olyasmi amire titkon zsigerileg vágyom.
Mauro tudta mi az,de valahogy Magának sem volt könnyű bevallani...
 
Hiányzik az a fajta szenvedély, ahogy egy férfi vár...Amikor árad belőle az elemi ártatlanság...
A szinte zavarba ejtő szexuális vonzerő...
A gyermeki naivitás...ami megragadja a kiégett szívemet...Eltünteti a korkülönbséget...Csillapítja a szomjúságom... Enyhíti az éhségérzetem... 
 
Új helyzetek,új élmények...
Imádom ha a személyes vágyaim egyeznek a kötelességeimmel. 
Ez az ország legpörősebb felnőtt bulija. Mindketten imádjuk ezeket az őrült vad party-kat. Érezzük hogy valami bizserget belülről,szinte éget megperzsel.
Talán a szenvedély tüze...Azok a vizuális izgalmak...és őrült kalandok...amik feltüzelik a lelkünket. 
 
Vérünk egész testünkben lüktet. Alsó ajkainkba harapva a levegő a tüdőnkben remegve jár ki-be,míg a látvány forrása egyre csak fokozódik bennünk,s gondolatfoszványaink valósággá válnak.  
 
A zsúfolt helyszínen halvány félhomály,és forróság uralkodik. A bőrkanapékon kívül található itt még italokkal teli bárpult,továbbá billiárd ill.kártya asztal is... A " Welcome Drink " után,ahogy kézen fogva haladunk beljebb,a mámor édes íze egyre jobban tapintható. Lépésről lépésre sétálunk tovább,mikor megpillantunk valami bűnnel telit. Valami pikánsat...finomat...élvezeteset. Mauro érezi hogy vére sebesen áramlik lefelé,Engem pedig remegés fog el. Kiszáradt,résnyire nyitott szánkon át szinte reszketve vesszük a levegőt. Szeretjük éhező szemekkel etetni a kiapadhatatlan mocskos fantáziánkat. 
...-Hmm...vajon milyen lenne a közelébe kerülni,megragadni,és saját kényünk kedvünk szerint játszadozni....- fantáziálunk mindketten. Tekintetünkkel faljuk az idomokat,amelyek bujaságra csábítanak Minket. 
-Istenem !! Bárcsak mögé állhatnék,gyengéden végig cirogatnám feszülő testét. Kezeim lecsúsznának két félgömbje közé, ujjaim hegyével érezhetném pulzáló ánuszrózsáját. A hőt...A nedvességet...mely puncijában minden mozdulattal egyre csak gyarapszik. 
- ábrándozott a férfi kéjesen. 
 
Mauro soha nem tud NEM-et mondani egyetlen lyukra sem,főleg ha mohó farka lüktetve vágyik rá. Szóval tehát az ösztönével viaskodott testében az ésszel. 
-Muszáj erőt vennem Magamon,és visszavennem az irányítást. - gondolta mélyeket lélegezve. Ám küldetése itt még nem ért véget ugyanis a pikáns fantázia a fejében újabb képzeletekkel bővült. Nem hitt az elméjének... A nő kitől a szerszáma annyira keményen feszült,az nem más mint Én. 
 
Gyerekkorunk óta a legjobb barrátok agyunk,és ettől több soha sem alakult ki közttünk. Most viszont ott álltam előtte...A srác tudatában már korábban beleégett tűzpiros csipkés,kissé átlátszó fehérneműm. Falatnyi mini ruhám egész alkomat kiemelte,melyen keresztül átsejlett a melleim körvonala,mély kivágása dekotázsomba pompás betekintést nyerve ezzel,keskeny lábfejemet pedig szintén egy piros színű magassarkú cipőben rejtettem. Hosszú gesztenyebarna,kissé hullámos hajam fürtjeinek egy-egy tincse az arcomba vágott,miközben pillantásom izgatottan kutakodott tovább a gyönyörök szigetén. Mélybarna szemem villámokat szórt,kesztyűben bújtatott, bársonyos kezem ingerülten markolta meg a pezsgővel teli pohart. Mauro egy ideig elnézte ezt a játékot,mintha bújócskázott volna az italommal. Nézte a poharat,s a benne lévő pezsgőt az üvegen át. 
 
Ha megnedvesítjük a pohár peremét és végig húzzuk rajta az ujjunkat,énekel. Olyan mintha Én Magam lennék az üveg hangja...mintha szilánkokra repednék. 
-Mindjárt megpillantom Őt,csak még egy kis türelem... -válaszoltam feszülten. 
-Semmi baj,ráérek nem sietek sehová !! – felelte a pasi mosolyogva,
mire az Én ajkaim is felfelé görbültek. 
-Vigyázz mert ha túl sokat várakozol,percdíjat fogok kérni !! 
-Azt tárca nélkül aligha tudom kifizetni. - válaszoltam éles kacaj és egy sejtelmes kacsintás kíséretében.
Mauro megsajnált,s amíg el voltam foglalva egy gyors mozdulattal megmarkolva a kezemet,szorosan Magához húzott és a masszázs szobából az alagsorba rángatott.
Errefelé a jakuzzi...a szauna... a karaoke terem és a tánctér állt rendelkezésünkre. 
valamint az egyik sarokban gy kis pódium rúddal elhelyezve. 
 
A makacs eszmém végül engedett a vágynak,ám ehhez azonban túl késő volt,hiszen már csak a végső mozdulatot vettem észre.  Sajnáltam de egyúttal jól is esett eme hirtelen jött segítség. 
-Biztos nem gond hogy együtt vagyunk ? 
-Persze hogy nem,épp ellenkezőleg,nagyon élvezem Veled az estét !! 
-Úgy fest hogy nem lelem azt a személyt,akit keresek. No azonban ez még egyenlőre csak az első eset. 
-Naja,nem történhetnek mindig úgy a dolgok ahogyan Mi szeretnénk. Kellennek a véletlenek. 
-Nos reménykedem hogy ezuttal most végre történik valami...  
Hozzászólások
jólélek ·
"Hiányzik az a fajta szenvedély, ahogy egy férfi vár...Amikor árad belőle az elemi ártatlanság...A szinte zavarba ejtő szexuális vonzerő...A gyermeki naivitás...ami megragadja a kiégett szívemet...Eltünteti a korkülönbséget"
Kicsit önismereti kurzus. Hogy milyen erő van abban a kontrasztban például, amikor egy idősebb férfiből árad ez az "ártatlanság"... wow. :)) Ez még nem tudatosodott bennem így. Persze itt lehet, hogy fordítva gondoltad, idősebb nő, fiatalabb férfi viszonylatban, nem egészen világos. Mégis sokat mond ez a pár sor.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: