Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Edzés után

Mindig is hódoltam a szenvedélyemnek, a kézilabdának. Az általános iskola után a gimnáziumban is folytattam ezt a sportot, szerencsére a csapat oszlopos tagja lettem. Erős középmezőnyhöz tartoztunk, olykor fel-fel értünk a 4-5. helyre az iskolák között. 
Az a szerencsés helyzet állt elő, hogy a férfi és női kézilabda csapatnak egy edzője volt, így az edzések kollektíve voltak megtartva. Ebben a korban már jobban felfigyel a fiú a női testre is. Szemünk olykor rátapadt a póló alatt meghúzódó mellek ritmikus mozgására, vagy épp a bimbók által áttörni készülő pólókitüremkedésre. A rövidgatyák farpofák közé való beszorulásáról már nem is beszélve. Eddig is ismertük a női kéziseket, de ennyire közül nem igen. 
Már szinte unalmasnak mondható, de… Volt egy lány, Alexa, aki nagyon bejött nekem. Fogalmam sem volt arról, hogy van-e pasija, vagy sem. Hogy bejövök-e neki, vagy sem. Azt sem tudtam, melyik osztályban van (később derült ki), de idősebb volt nálam 1 évvel. Nem voltam egy macsó, de azért adtam magamra, volt egy kis fizikumom is, tehát nem panaszkodhattam. Ő pedig, kecses testű, azért erősebb fizikumú, markolni való feszes fenekű, barna hajú leányzó volt, aki mindig nagy koncentrációval vetette bele magát a meccsekbe. Szerettem irányítóként fogni őt, mint beállóst, nem ellenkezett a test-test elleni párharcnak, rendesen átöleltem minden érintkezésünkkor, és kimondottan élvezet volt érezni a testét. 
Nyilván ezek a szituációk a farkamra is hatással voltak, amit vagy érzett, vagy nem, de egyszer kezével jól rámarkolt, majd rám nézett. Mosolygott, megállt kicsit az idő, éreztem a lüktető farkam a kezei között, ami egyre jobban szorította a vesszőm. Majd elengedte. Nem tudtam mire vélni az akcióját, de sorra kapkodott a farkam után az ilyen közeli szituációkban. 
Egyszer, mikor már vége volt az edzésnek és hátramaradtunk a többiekhez képet, Alexa odalépett az edzőhöz és megkérdezte, hogy maradhat-e még gyakorolni. A kulcsot leadja a portán, a portás kiengedi majd, de a közelgő mérkőzésre jó formában akar lenni. Az edző rugalmas volt, többször is volt már ilyen kérés, igent mondott.
- Maradhat velem Olivér? – kérdezte meg az edzőtől.
Felkaptam a fejem, meglepődtem, de az edző gyors „Igen” válasza nem sok gondolkodást adott. 
- Igennek veszem Olivér nem megszólalását. Köszi edzőbá.
Máris repült a labda felém. 
- Szóval 1-1 ellen szeretném, ha játszanánk, testcseleket szeretném gyakorolni.
- Rendben.
Sejtettem, hogy ennek nem lesz jó vége, kettesben vagyok azzal a lánnyal, akivel folyamatos testi kontaktjaink szexuális célzatúak. Az első betörésnél a karjánál fogtam meg, ezzel teste az enyémhez fordult, feszes mellei kitartottak az én mellkasomtól. Megálltam, ő eltolt magától.
- Ennyi? – kérdezte gúnyosan, majd ismét elindult felém. 
Következő támadásánál fittyet hánytam a teste mozgására, egyértelmű volt a célom, karommal belecsimpaszkodtam a derekába, majd miután stabilan megfogtam, feszes fenekére csúsztattam a kezemet és magamhoz szorítottam.
- Elég gyenge próbálkozás, így sosem fogsz betörni a 6-oson belülre – adtam neki tudtára incselkedő kézitudását. 
- Hm – egy legyintéssel elintézett. – Gyere akkor te.
- Helyet cserélve indultam el felé, nem volt célom, hogy kicselezzem, hagytam a blokkolást. Derekamnál fogott meg, erősen magához húzott és a testi kontaktok által előidézett merevedésem érezhető volt neki a testén. Kezét lecsúsztatva a hasunk között megfogta a farkam a gatyán keresztül. 
- Elfáradtam, gyere! – utasított, majd farkamnál fogva vezetett a női öltözőbe.
Mikor beértünk a helyiségbe, az ajtót bezárta, majd odalépett hozzám, megcsókolt. De nem volt semmi romantika benne, egy hirtelen nyelvcsata után máris lehúzta a pólóját. A sportmelltartó feszesen tartotta melleit, bimbói peckesen lapultak a textil anyaga mögött. Már a következő kép a fedetlen keblei kacsázó mozgása volt mellkasán, amint a rövidgatyáját tolja lefelé. A pólómtól közben megszabadultam, ő pedig saját gatyája lehúzása után az enyémet is letolta. 
Farkam hegye máris kikandikált boxerem alól, elmosolyodott ezen, majd elém térdepelt. Kezével finom mozdulatokat ejtett az alsógatyán, ezzel ingerelve péniszem. Majd letolta azt herémig, ezzel a vesszőm szája elé kandikált. Megfogta kezével, ajkaival körbefonva finom mozdulatokkal kezdte el nyalni a makkom, majd ajkainak egyre erősebb szorítása egyre mélyebbre engedte farkam a szájában, mígnem már csak lenéző szemeim a fejének ütemes járást észlelték. Ujjai közben teljesen lehúzták rólam a gatyát, amiből kiléptem, és már finom-durva mozdulatokkal izgatta heréimet, zacskómat. Szája olykor elengedte a vesszőm, ekkor a heréimet kapta be és szopogatta azokat, miközben kezei a nyál és spermám sikosításának hála könnyen táncoltak a farkamon. Hirtelen ültettem rá az egyik öltözői lócára, hátára feküdt, a lóca végén helyezkedett el, lábujjaira támaszkodó két lábát a lóca két végén elbillentette. Lehajoltam, bugyiját lehúztam, közben megcsapott kelyhének oly édes zamata. Csillogó nedve máris előkészítette a vagináját arra, hogy beléhatoljak, de szeretem kényeztetni a puncit, így először megkóstoltam. Szeméremdombján csíkban meghagyott fanszőrzete még jobban feltüzelt. Nagyajkait széthúzva rózsaszín húsa csábítóan hatott fejemre, ami egyre közelebb került. A lány máris pajkos játékot űzött melleivel, erőteljes sóhajtás jött ki a száján, amikor ajkam elérte a lent elhelyezkedő ajkait. Nyelvemmel egyből erős nyalásokkal izgattam a punciját, hegyével mélyen beléhatolva vaginájába, majd csiklójára összpontosítottam, amit bekapva szopogattam, miközben ujjaim máris járatában vájkáltak. Ez a kettős érzés és a melleivel való játszás hamar magas hőfokra lökte a lány adrenalin szintjét, orgazmus-közeli állapotba került, nyögései megtörték az öltöző csendes falait. Lábujjaival biggyeszkedett, testét megfeszítette, kezével a fejemet erősen a puncijához tartotta, és így élvezett el a nyelvem és ujjaim játékától az én kedvenc beállósom. Eltelt 1-2 perc, mire meg tudott szólalni.
- Gumim nincs, nem biztos, hogy be merem vállalni, de mégis annyira szeretném érezni a vastag farkad. 
- Nem lesz ebből probléma – próbáltam elhesegetni aggodalmát. 
Felállítottam a padról, a szekrénynek szemből nekitámaszkodott. Mélyre hajolt, csípőjét kecsesen felemelte, könnyen találtam meg elélvezett puncijának bejáratát. Hatalmasra duzzadt makkom eljátszott még a nyílásánál, inkább ajkai között csúsztattam, ezzel ingerelve újfent csiklóját, majd csak a makkom mélységében betoltam a farkam, majd kihúztam. Egyre mélyebbre toltam a péniszem, egyre könnyebben hatoltam belé, mígnem már teljes hosszával a punciját ostromoltam. Fenekét erősen megfogtam, olykor finoman rácsapkodva dugtam hátulról, ő kezével hátranyúlva csiklóját izgatta közben. Mellei a dugás hatására mellkasán lógva fel-alá jártak a levegőben, a látvány magáért beszélt. Persze a nedves szűk járata és a látvány sajnos hamar eljuttatott a csúcsra, pihenésképp leálltam a dugásával, és visszahajolva a puncijához hátulról nyaltam, de néha a fenekét is értem, amire ugyanolyan halk nyögésekkel reagált. 
A közeli orgazmusom miatt az időhúzós lovaglással folytattuk. A lócát a szekrénysorhoz húztam, leültem, hátamat megtámasztottam. Majd Alexa nekem háttal szépen beleült farkamba. Könnyen csúszott most már a teljes mélységébe, előrehajolva a térdére támaszkodva mozgatta csípőjét, így lovagolta meg a farkam. Amire azt hittem, pihenés, nem az lett. Olyan szorítással volt a farkamra, a makkomra, hogy pár perc után hirtelen toltam el magamtól. Erre a földre esett, négykézláb várta a folytatást, ami több, nagyobb nyögés után bekövetkezett spermakilövés formájában mutatkozott meg. Spriccelve terítettem be kecses ívet futó hátát, bőven jutott fenekére, ami megindult a puncija járata felé. Miután az utolsó cseppek is kiszaladtak belőlem, megfordult és ajkával még jobban letisztította farkamat a felesleges, makkomon és hímvesszőmön maradt spermától.
Ezután megfogta a kezem és a zuhanyzóba vezetett. A kabinba belépett. Hátával nekinyomtam a falnak, közben ő máris megengedte a langyos vizet a zuhanyrózsából, amit egyenesen a puncijához irányított. Bal oldalához lépve megcsókoltam, közben ujjaim máris puncija belső nyílását célozták meg. Enyhe terpeszbe tette a lábát, kicsit térdét megrogyasztotta, így könnyebb volt két ujjal behatolni a puncijába, és ujjazni kezdtem, miközben egyre közelebb került az orgazmushoz a csiklót egyre jobban izgató vízsugártól. Én pedig kaptam az alkalman és a szabad prédává váló melleihez hajoltam le. Előbb csak finoman körbenyaltam peckesen álló bimbóit, majd hirtelen kaptam be és kezdtem el szopni, ami csak az utolsó csepp volt abban a bizonyos pohárban. A rózsát elejtette, hangos koppanással hullott alá a csempére, teste megrogyott, ujjaimat vaginája teljes erővel szorította. Átöleltem, hogy teste ne zuhanjon a padlóra, az orgazmusa 1 percen át tartó heves hullámai teljesen legyengítették testét. Ujjaim végig a puncijába voltak, izgató volt érezni és átélni, amint az orgazmus végiggázolt rajta. 
Mikor feleszmélt bódult állapotából, kitámolygott vállamba kapaszkodva a zuhanyzóból, leült egy padra. Több perc néma csönd után szólalt meg.
- Ez igen, kár, hogy nem a farkad végezte be a dolgát, de ez is nagyon jó volt. Legközelebb figyelmesebbek legyünk.
- Rendben – helyeseltem. – Mindenképp.
Végül mindketten bevonultunk zuhanyozni, még levezetésképp több percen keresztül smároltunk és simogattuk egymást, de már nem történt semmi említésre méltó. 
Felöltöztünk, majd a portásnál leadva a kulcsot távoztunk az épületből. 
Többször is túlóráztunk az edzések után. 1 hónap elteltével már egy pár voltunk, így bővült a helyszínek listája, ahol egymásnak estünk. De a gimi végeztével másfelé sodort minket az élet és túl messze voltunk egymástól ahhoz, hogy hatékonyan működjön a kapcsolatunk.
De azért néha, ha véletlen mindketten egy helyen voltunk, összeráztuk a lepedőt, vagy hogy is mondjam … 
 
Hozzászólások
69Monica ·
Szia! 24 éves vonzó, szép testű, igényes, domináns hölgy vagyok csupasz, illatos puncival és szép kerek popsival. ;) Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom leveled a - www.sexy-at-its.best

Pavlov ·
Ó, az ifjonti hév :) Kellemes emlékeket idéz...

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: