Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ébredések

Ahogy beleütköztél a szinte pattanásig feszülő makkomba a tenyereddel, egy alig hallható elégedett és egyben önkéntelen sóhaj hagyta el a szádat, mire szinte azonnal gyorsabban kezdett verni a szívem. Ügyesen bebújtattad a kezed a laza ruhadarab alá, gyengéden cirógatva és óvatosan fel-le húzogatva a bőrt rajta.
 
- Jó reggelt, drágám! - rebegted szinte alig hallhatóan, de úgy éreztem nem is nekem szól, sokkal inkább a péniszemet üdvözölted, és örömmel vetted tudomásul, hogy ma is benne van a játékban. Egy pillanatra szinte kívülállónak éreztem magam, de valamilyen szinten jól is esett.
 
 
Gondolkodás és persze szó nélkül fejtetted le rólam a bokszert, hogy teljesen szemügyre vehesd meredező farkamat és persze azonnal folytattad kényeztetését. A fejedet a mellkasomra fektetted, hogy még közelebbről láthasd, ahogy a makkom elő- majd visszabújik fitymám rejtekébe, de előlem így kitakartad a műsort, így csak a gyengéd kényeztetésed élvezhettem és még jobban érezhettem finom illatod.
Mintha csak most ismerkedtél volna meg vele, olyan alaposan jártak körbe rajta az ujjaid, éreztem ahogy szinte minden szögből jól megnézed, már szinte bálványozva imádtad minden részletét, a kidagadó ereket cirógattad, a gyenge fényben nézted a színek változását a bőrömön, a duzzadó makkomon, éreztem ahogy a fitymaféket dörzsölöd az ujjad hegyével, majd a tenyered beterítette az egészet és lassan, ütemesen, előre-hátra mozgott.
Alig vártam, hogy ajkaiddal is érintsd, de persze más terveid voltak előtte. Óvatosan visszahelyezted a hasamra, mintha csak valami törékeny, apró ütődéstől is szétpattanó műremek lenne, és egy utolsó, búcsúzó simogatással adtad tudomásomra, hogy innentől a kezeid már nem játszanak szerepet.
 
 
Természetesen ma is alul semmiben és egy vékony, rövid kis pólóban bújtál mellém az ágyba, így mikor föltápászkodtál és átraktad rajtam egy egyik lábad, majd lassan az ágyékomra ültél, megszemlélhettem a mindig tökéletesen csupaszra borotvált, hívogató puncidat, és persze a gyönyörű, formás melleiden ágaskodó bimbóid is maguknak követelték a figyelmet, hisz szinte átlyukasztották a lenge anyagot.
Mondanom sem kell, egyszerűen meseszép látvány voltál a gyér fényben és már szinte akkor a mennyországban éreztem magam, mikor a terpeszedtől szétnyíló, és már javában nedves nagyajkaid rákulcsolódtak a hasamon feszülő farkamra, amit csak tetézett, hogy elkezdtél lassan és módszeresen, erotikus csípőmozgással előre-hátra csúszkálni rajta, hogy teljes hosszában bekend, a vaginádból egyre intenzívebben szivárgó kéjnedveddel.
 
 
Ráfogtam a csípődre, hogy a kezeimmel is érezhessem a ritmusát, de mikor csukott szemmel, mindkét kezeddel beletúrtál a hajadba és ezzel a mozdulattal az egész mellkasodat kidomborítottad, már nem volt kérdés miben gyönyörködjek. Feszes kebleid csodás ívei ilyenkor voltak a leginkább ámulatba ejtőek, teljesen felhúzták és eltolták a testedtől a rövid kis pólódat, hívogató barlangot képezve a kezeimnek alulról.
 
 
"A bőség zavara", szokták mondani, mert minden porcikádat egyszerre akartam kényeztetni, de a látványosan, egyre duzzadó és meredező bimbóid nyertek, nem tudtam megállni, hogy hozzájuk ne érjek végre. Tudom mennyire szereted, ha a nagy, lapát kezeim teljesen befedik a melleidet, de ha már te így kínoztál, egy kicsi én is húzlak, és csak a bimbóid udvarán kezdtem el az ujjaimmal körözni, ha lehet még keményebbre varázsolva a meredező finomságokat.
Sóhajaid szaporodásából ítélve nem bántad a dolgot, élvezettel túrtad tovább a hajad, mikor végre az ujjaim közé szorítottam a kőkemény drágaságokat, gyengéden szorítgattam, óvatosan csavargattam, minden irányba feszegettem őket és persze alig vártam, hogy az ajkaim közt kössenek ki. Ruhán keresztüli kényeztetésüket, a tenyerem teljes hosszának lehelet finom végigsimításával fejeztem be, szinte hozzájuk se értem, mire elérték az ujjaim végét, de minden milliméterét élvezted.. és persze én is.
 
 
Mikor eltávolodtak egy kicsit a kezeim, egy halvány mosolyt véltem felfedezni rajtad, mert tudtad, hogy már nem bírom ki, hogy ne érjek a feszes melleidhez, mégis kéjes borzongás járta át a tested, mikor a póló-barlangod bejáratánál, a selymes és pihékkel borított bőrödhöz értem.
Vajmi kevés ellenállást jelentett a már agyonhasznált, és pont ezért kényelmes ruhadarab, így akadálytalanul csúsztathattam a bársonyos, formás kebleidre ormótlan mancsaimat, amikbe pontosan passzoltak a természet e tökéletesre csiszolt remekei, mintha csak erre teremtették volna a kezeim, hogy ezeket a szépségeket kényeztessék, és óvják mindentől. Egy pillanatra még az is beugrott, hogy akkor sem unatkoznék, ha egész nap csak a melltartódként kéne szolgáljalak.. de szép is lenne.
Élvezettel figyeltem, ahogy hol az ujjaim, hol a kemény mellbimbóid domborodnak ki a pólódon keresztül, gyengéden, de határozottan gyúrogattam őket, amire alig érezhetően, de gyorsítottad a dörzsölés tempóját a farkamon, amit már így is csatakosra áztatott puncid, ezzel a mindkettőnk számára élvezetes előjátékkal. Egy pillanatra se hagytam abba a melleid terelgetését, finom szorításait, az íveket lekövető simogatását, mégis egyből megérezted, mikor szerettem volna végre látni is őket. 
Szinte megbabonázott az a rutinszerű, egy villanássá olvadt mozdulat, amivel lerántottad magadról, és egyből hátra is dobtad a már nem kívánatos ruhadarabot, amibe épp általam alulról támasztott melleid, teljesen beleremegtek, de sajnos csodás, lecsengő hullámzásuk gyorsan elillant. Alig vártam, hogy újra és újra láthassam ezt, mikor majd lovagolsz rajtam.
Persze tudod mennyire odavagyok értük és imádod nézni az arcom mikor a melleidet mustrálom, mindig olyan érzést kelt benned mikor rájuk nézek, mintha most látnám őket életemben először, annyira magával ragad a tökéletességük, és ez számodra mindig is külön örömöt és elismerést jelentett.
 
 
Miközben az arcomat figyelted, előbb te is benyúltál a pólóm alá, erősen markolászva majd gyengéden simogatva a mellkasom, amit az követett, hogy előrenyúltál és az ágyunk háttámlájába kapaszkodtál, amiből azonnal tudtam, hogy az egyik kedvenc részem következik a szexből, mikor végre a melleid a szám közelébe kerülnek, és az arcomon érezhetem bársonyosságukat. Ha Petőfit az zavarta volna, hogy párnák közt érje utol a halál, azt már kötve hiszem, hogy zavarta volna, hogy ilyen csodás halmok közt leljen békességre.
Minden alkalommal a fellegekben járok, mikor ezek a selymes gyönyörűségek cirógatják az arcom, élvezettel szívom be a bőröd édeskés illatát közülük, minden egyes négyzetcentit beborítok a csókjaimmal amit csak érek és nem tudok betelni az egymás után számba adott bimbókkal sem, gyengéden szívogatom és a nyelvemet pörgetem rajtuk, néha még a fogaim közé is veszem őket.
Ezt persze nem csak a melleiden élvezed, az előrehajolással nem csak az arcomat temetted be a kebleiddel, hanem a farkamhoz így már a csiklód dörzsölődött, új szintre emelve az onnan érkező élvezet hullámait is, ami ha lehet, még több nedvességet csalt elő a már amúgy is lucskos vaginádból, teljesen eláztatva a hímtagom.
Lassan, de határozottan megindult a tested lefelé, az ajkaimra szomjaztál és persze én is élvezettel csókoltalak utad közben, de csak pár pillanat erejéig forrhattunk így össze, mert már folytattad is utad a benedvesített farkam felé, az úton finom puszikat hagyva a mellkasomon és a hasamon. Persze tartottad magad a kis fogadalmadhoz, és ahelyett, hogy a kezedbe vetted volna a falloszom, inkább a melleid közé szorítva kented szét rajta a puncidból kifolyt nektárodat, majd még a bimbóidat is bevetetted a kényeztetés folytatásához.
 
 
A következő pillanatban már az ajkaid kulcsolódtak a makkomra, a nyelvedet pörgetted rajta, majd teljes hosszában végignyalva próbáltad eltüntetni a saját nedveidet, aztán előbb derékszögbe, majd még tovább hajtva kezdted szopni a farkam, egyre mélyebbre engedve a torkodra, előbb csak csukott szemel, majd mikor gyengéden félresöpörtem pár hajtincsed, végre a szemembe néztél, miközben tövig merült el benned a kőkemény szerszámom. Sose értettem, hogy tudod akadálytalanul és egy hang nélkül ilyen könnyen lenyelni a vastag farkam, de minden momentumát élveztem.
Persze inkább későbbre tartogattam volna az elélvezést, és ezt te is megérezted, lassan felemelted a fejed és hagytad, hogy visszacsapódjon a torok-járta farkam a hasamra, és egy helyes kis mosoly után feltámaszkodtál, majd előmászva a mellkasomra ültél, mert tudod, hogy imádom centikről nézni a gyönyörű puncidat. Lábaiddal leszorítottad a kezeim, hogy ne tehessek semmit és egy gonosz kis mosollyal a szád szélén kezdtél el az arcom előtt maszturbálni. El nem érhettelek, de a látvány és az illat mindenért kárpótolt.
A rózsaszín ezernyi árnyalatában játszott a vaginád belseje, ahogy az ujjaiddal szétfeszítve a nagyajkaid, teljesen feltártad előttem. Minden finom kis redőt, hajlatot és persze az egyre táguló és hívogató barlangot is megfigyelhettem, éreztem, hogy már nagyon vágyik a farkam behatolására, de élvezettel kínoztál az elérhetetlen közelségével. Próbáltam utána kapni a nyelvemmel, hogy legalább egy kicsit érezhessek az ízéből, de te hosszasan távol tartottad tőlem, és egyre csak dörzsölted, feszegetted, és egymás után mártogattad bele az ujjaid, nem törődve az éhes érzékszervemmel.
 
 
Végre mikor már majdnem elélveztél, elkezdted a számba csúsztatni a puncidból kihúzott mézédes ujjaidat, majd kicsit előrébb helyezkedve teret engedtél a nyelvemnek is, és szinte az egész arcomat összekenve, dörzsölted hozzám a teljesen elázott kéjbarlangod bejáratát. Élvezettel lefetyeltem ki belőled a mámorítóan édes nedűt, nem hagytam, hogy akár egy csepp is kárba vesszen, de mikor a lábad, majd az egész tested remegni kezdett és utolért az egész testedet átjáró orgazmus, már nem győztem lépést tartani a kiáramló nedvességgel.
Le sem tagadhattad volna, hogy elélveztél, olyan szinten áradt belőled a mennyei manna, teljesen eláztatta még az arcomat is, nemhogy a számat, és felpillantva látni a remegő melleid, majd a csukott szemmel élvező arcod, még azt is megérte volna, hogy belefulladok a mennyiségbe. Egy-egy finom nyalintással a csiklódon még keltettem pár hullámot benned, de éreztem rajtad, hogy most már a farkamra van szükséged. Mindenemet összekented ahogy egy kis pihegés után lejjebb másztál, én pedig minden további nélkül állítottam a vaginád irányába a farkam.
Hiába a sok nedvesség és az ujjazás, azért mégiscsak óvatosan ereszkedtél bele, én pedig örültem az előbbi kis szünetnek a falloszom kényeztetésében, mert ha ezt a csodás, forró és nedves puncit a szopás után kapja meg, szinte azonnal beleélveztem volna. Egészen fantasztikus érzés, ahogy a melegség centiről centire takarja be a lüktető farkam, szorítja és egyszerre kényezteti, engedékenyen tágulva ad neki teret, minek élvezetét csak tetézték a hangok, amit a befogadásom közben hallattál, így egészen földöntúli élményt éltem át.
 
 
Előbb csak a makkom merítetted bele, majd félig eltűnt benned a dorongom, aztán mikor az ágyékunk összeért, én már egészen máshol jártam. Valószínű csak tátott szájjal bambulok és élvezkedek ilyenkor, mikor egyre gyorsabb tempóban lovagolsz rajtam, de már semmi nem számít, csak várom az újabb merülést, a vaginád ölelését, szorítását, nedvességét, forróságát, és egy pillanatra még a melleidről is megfeledkezem, pedig alig vártam ezt a táncot amibe ilyenkor kezdenek.
A gyönyör minden szinten kecsegtet: a csodás érzés, hogy beléd hatolhatok, a szemeim a melleid kényeztetik, a kezeim minden érintésedet élvezik, a füleimnek pedig a sóhajaiddal kevert, nedves cuppogás kakofóniája nyújt elégedettséget, míg együtt szárnyalunk a csúcs felé. Rövid időre belassítasz, majd szinte megállsz a fel-le mozgással és csak észveszejtő, körkörös csípőtánccal izgatod mindkettőnket, egy ördögi mosollyal az arcodon, és úgy nézel rám közben, mintha a lelkemig hatolna a tekinteted.
Eleinte szinte csak centiket mozdulva, egyre hátrább hajolva, hastáncosokat megszégyenítő mozdulatokkal feszíted meg magadban a lüktető farkam, ami egy-egy rándulással adja tudtodra, hogy tetszik neki amit művelsz, de a következő pillanatban vadul előrecsúszol, hogy hirtelen meg is állva tövig kényszerítsd a lucskos vaginádba minden milliméterét, majd mikor végre a szemedbe bírok nézni az agyamat elborító mámorból, újra szédítő tempóra kapcsolsz, csakhogy most már teljesen rám hajolva, így szinte felpofozol a melleiddel közben.
Érzem az ütemes rándulásokból, a pillanatnyi megtorpanásokból, szaporodó légzésedből és a puncid egyre erősödő szorításaiból, hogy bármelyik pillanatban bekövetkezhet a robbanás, amiből persze én sem akarok kimaradni. Igyekszem addig visszatartani az ejakulációm, míg a rándulásaid már szinte összefolynak, én pedig a melleidnél fogva tollak fel magamról, hogy láthassam az arcod, mikor ütemesen spriccelem beléd a forró magom, és a kitartott, folyamatos remegésed arról árulkodik, hogy bizony egyszerre árasztja el a testünket ez a belsőnkben mindent felperzselő érzés, a közös orgazmus.
Kezeidet a melleidet szorító végtagjaimra kulcsolod, hogy együtt szorítsuk őket amíg halványul az érzés, de az utolsó rándulásaim még vissza-vissza löknek a mámorító érzések sűrűjébe, amit már csak csukott szemmel, hosszú, kitartott sóhajokkal és hirtelen levegővételekkel nyugtázol. Egy utolsó feszülés, egy helyes kis mosoly az én még mindig tátott szájú bámulásomra reagálva, már csak ennyi hiányzott. Újra kezdem érezni a tested súlyát, fokozatosan terül szét rajtam ahogy egyre jobban rám borulsz, és még javában a tűzforró vaginádat kitöltve élvezi ezt a már-már természetesnek vett közeget a farkam, mikor egy utolsó csókban forrunk össze, és percekig csak pihegünk egymás karjaiban.
 
 
Az már csak hab a tortán, hogy mikor nagy nehezen leküzdöd a marasztaló ölelésem, még mosolyogva csúszol lejjebb, hogy tisztára szopogasd és nyalogasd a még félkemény falloszom, majd fölkelsz az ágyból, és csábítóan lassan, ringatózó csípővel hívod fel a hihetetlenül tökéletes, formás és harapnivalón kemény popsidra a figyelmet, amit naphosszat tudnék markolászni, simogatni és puszilgatni.. egyszerűen megunhatatlan.
 
 
Persze tökéletesen tisztában vagy vele, hogy le sem tudom róla venni róla a szemem és mikor megállsz a fürdőszoba ajtajában, egy jó hangos, csattanósat versz a saját fenekedre, hogy kizökkents a szinte hipnotizált kábulatból, majd visszafordulva megfogod a felém forduló melled, és a még kemény bimbódat mustrálva, mintha csak neki szegeznéd a kérdést:
 
- Akkor most a vibrátorommal folytassam a zuhany alatt, vagy jössz és rendesen megdugsz hátulról is? - kérded szinte követelőzve, és az utolsó szónál a bimbódról hirtelen lekapva a tekinteted, szúrósan a szemeimbe nézve..
Beleborzongtam, és tudtam, ha jót akarok magamnak, egy pillanatig se várakoztatom meg, ezt az anyaszült meztelen, tökéletes teremtést...
 
Hozzászólások
spontanszex ·
Nem terveztem nagy visszatérést, csak egy rövid kis szösszenet, de a korábbi írásaimat inkább a blogomon keressétek, ott javítva vannak ;)

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: