Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Delia már a széles kőoltárra volt kötözve. Cobus szobra fenyegető közönnyel nézett le rá....
Windshear-Szélnyírás
A második balforduló
Bevezető
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy fiú, akit egy gyönyörű, fehér páva vett a szárnyai...
Friss hozzászólások
91esfiu: Drága vinzso! Ismét izgalmas d...
2021-11-28 22:05
eliksz13: Nagyon, nagyon, nagyon jó ! In...
2021-11-28 21:49
BURGONYA: TE AKKORA BAROM LEHETSZ, MINT...
2021-11-28 08:30
BURGONYA: NAGYON JÓ! ISMÉT ELSZíVTÁL VAL...
2021-11-28 08:29
Szergejecske: Nem értünk egyet. Vannak olyan...
2021-11-26 15:10
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Druidák

-Teljesen normális üvölteni a szetartás alatt- nyugatott meg a lágy hang, miközben hűvös kezek hámozták le rólam a meleg ruhát.

-Nem szégyen kimutatni a fájdalmadat vagy félelmedet. Fontos, hogy őszinte legyél, miközben meghalsz. A sikeres jóslathoz az érzelmeidet ugyanúgy ki kell tárnod, mint ahogy belsőségeid ki lesznek tárva.

A sötétvörös márványoltárra meredtem és éreztem könyörtelen súlyát a döntésemnek, ami szerint engedem, hogy feláldozzanak az éves druida gyűlésen és a szerveimből jósoljanak. Nagyokat nyeltem, hogy visszanyerjem higgadtságomat. Becsuktam a szemem és visszatartottam a lélegzetem egy pillanatra, amíg lenyugodtam, majd a mellettem álló főpapnőhöz fordultam.

-Készen állok. - mondtam halkan, de biztosan.

Fiatal papnők vették puha meleg kezükbe kezemet és a kő felé vezettek. Remegtem és minden lépésem egyre vontatottabb lett, ahogy közeledtünk az oltárhoz. A papnők az utolsó lépéseken már erővel húztak. Nyöszörögtem, amikor a végtagjaimnál fogva négyen az oltárra emeltek. Fészkelődtem és erőtlenül rángatóztam, miközben kezeimet és lábaimat széthúzták az oltár négy sarkához. Az ötödik fiatal papnő a fejem fölé hajolt és gyengéden simogatta az arcomat. Az éjszakai égen a holdat néztem mereven, amíg a segítők, kezükben a szerveimnek szánt edényekkel, körbe nem állták az oltárt.

A főpapnő jelent meg felettem és kritikus szemmel kezdte nyomogatni a hasamat, hogy kitapogassa a szerveket, mielőtt felnyitna. Felnyögtem, amikor megmarkolta és vizsgálni kezdte a péniszemet. Merev lettem mint a kő, de a papnő abbahagyta a vizsgálatot, mielőtt izgalmam elrontotta volna a szertartást.
Az egyik oltár mellett térdelő segítő a kezébe adta a rövid, karcsú pengéjű kést. A főpapnő a hold felé emelte a kést, majd lassan a hasamra engedte a pengét. A finom hegy éppen a szegycsontom alatt ért a bőrömhöz. A főpapnő egy pillanatra kutatóan az arcomba nézett, majd belémnyomta a kést.

Üvöltöttem és rángatóztam a papnők szorításában, ahogy felnyitotta a hasamat. Két segítő kezével széthúzta a seb széleit, hogy a főpapnő hozzáférjen a szerveimhez. A főpapnő végigtapogatta a beleimet sérüléseket vagy betegség nyomait keresve. Nyüszítettem, amikor a beleim alá nyúlt és kiemelte őket, majd folytatta a hasam kiürítését.
A fájdalom teljesen elvakított. Az egyetlen hang amit hallottam a szívem dübörgése volt, ahogy pumpálta ki belőlem az életet. Öklendezni és rángatózni kezdtem, amikor a főpapnő benyúlt a mellkasomba és megmarkolta a szívemet. A vadul verő szervet újra meg újra összeszorítva még gyorsabb munkára késztette. Nem evilági élmény volt, amikor kihúzta a szívemet biztonságos üregéből és felém mutatta. A szerv és a csatlakozó pulzáló erek látványa egy utolsó orgazmust okozott. A spermám kilövellt, amikor a főpapnő elvágta az ereket.

A druidák némán nézték, ahogy a szív még egy darabig ver, majd végleg megáll. A jelek termékeny következő évet jósoltak.
Hasonló történetek
4584
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
8650
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
További hozzászólások »
tlalax ·
1300 oldalnyi erotikus horrortörténet egyetlen PDF-ben: https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

sonny grosso ·
Tetszett.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: