Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Rémpásztor: Nagyon szépen köszönök minden...
2024-04-28 00:36
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Der Krieg an der Donau V. – A barbárok diadala

Danton halk, ámde baljóslatú morajra ébredt. Andi karjaiban feküdt, s hajnal volt még. A hőmérséklet alacsonyra süllyedt, sejtelmes félhomály uralkodott odakünn. A távoli zaj alig hallatszott, de a kakas kukorékolása ellenére is jól kivehető volt. Miután egyre hangosabb lett, Danton döbbenten ismerte fel, hogy alighanem ellenséges helikopterek hangja.
Megrázta Andi vállát.
- Kellj fel gyorsan, és bújj el!
A lány felkelt, és bólintott. Lerohant a pincébe.
Danton Kirohant a házból, és futni kezdtem egy közeli géppuskaállás felé. A robaj már nagyon erős volt. Az állás személyzete ébren volt.
- Minden rendben? – kérdezte tőlük. – Készüljetek!

Bólintottak, Danton pedig elrohant a főhadiszállás épületéig. Mikor beért, egyből a hadterem felé vette az útját, de iszonyú robbanást hallott, majd a mennyezet beszakadt előtte. Gyorsan átverekedte magát a törmelékbuckán, és találkozott a vezérkar megdöbbent tagjaival. A lyukon keresztül látta, hogy rengeteg helikopter sötétíti el az eget.
Kivonultak a lebombázott épületből, oda, ahol előbb a géppuskaállás volt. A hét főnyi személyzetet lekaszabolták a helikopterek. Danton gyorsan becélzott a géppuskával egy ellenséges gépet, míg a többiek egy behatoló barbár tankot tettek ártalmatlanná kézigránátaikkal.

Egy tiszti terepjáró állt meg előttük, nagy port kavarva.
- A barbárok a Szarvas-vonalat lövik. Nagy légicsata bontakozott ki a bányahíd felett, és egy lezuhanó barbár helikopter a hídra zuhant. A híd leomlott, teljesen eltorlaszolva ezzel a 11-es utat. Így az ellenséges harckocsik egyelőre nem törhetnek át. Katonáink védik a rakodót, az ipartelepet és az utakat, de kétséges, meddig tarthatnak ki. A flotta a hajóállomáshoz vonult vissza. Kinizsiék szilárdan tartják magukat. De a legrosszabb mégsem ez…
- Hanem? – csattant keményen Danton hangja.
- A barbárok rommá lőtték a kultúrházat és a könyvtárat. A hadianyaggyár megsemmisült. A bombázás kiemelkedő intenzitásából arra kell következtetünk, előre ismerték a célpont fontosságát.
- A jó büdös kurva életbe! – rikkantotta Danton. – Valamelyik anyabaszó, drogos gennyládánk beköpött minket. Bassza meg!
Danton tépkedni kezdte a haját, aztán abbahagyta.
- Azonnal indulunk a katlanhoz, és tájékozódom. Tízre visszatérek, és meglátom, mit lehet tenni – mondta Danton, és leszaladt a Dunapartra.
Felszállt a Csódi nevű monitor fedélzetére, és megkereste a kapitányt.
- Azonnal a Dunamelléki hadsereghez kell mennünk. Pakoljunk fel lőszert és húsz géppuskát.
- Igen, uram!

A monitor húsz perccel később elindult. Mikor elérték a rakodót, távcsőt fogott a kezébe, és a parancsnoki hídról kémlelte a terepet. A rakodóról épp akkor zuhant be egy katona a vízbe. A barbár csapatok könnyű tankjaik védelme alatt rohamozták a töltést. A bogdányi csapatok a rakodó legmagasabb pontján egy ágyút állítottak fel, és innen egymás után lőtték ki a barbár páncélosokat. Mindenütt óriási füstoszlopok emelkedtek a magasba. Úgy tűnt azonban, a katlan körül minden csendes.
Mikor elérték a katlan partjait, Danton a vízbe vetette magát, és a partra gázolt. Hamar megtalálta Kinizsi harcálláspontját.
- Milyen a helyzet?
- Feltűnően jó. Alig szenvedtünk veszteséget. Velünk szemben mindössze néhány barbár tank áll. Egy részen a még lábon álló kukoricát is sikerült betakarítanunk. Hajóforgalmat tartunk fenn a túlparti utolsó gyarmatunkkal, bár azt az ellenség hamarosan elfoglalja. Lenne egy elgondolásom.
- Halljam.
- A barbár erők ékei most törik át a Szarvas-vonalat. Hátba támadhatnánk őket. Mindössze némi lőszer kellene. Ha be tudnánk hajózni fél tonnányit, indulhatunk.
Danton a fejét rázta.
- Nincs több lőszer. Lebombázták a hadianyaggyárat. Ami maradt, az kell a Szarvas-vonal védőinek.
Kinizsi ránézett tábornoktársára.
- Akkor ez nekünk bebaszott.

Danton bólintott, és rágyújtott. Majd a síkságra mutatott, ahol a barbár páncélosékek kíméletlen erőszakossággal tiportak át az egykor virágzó földeken.
- Ezek meg nem állnak a Gondűzőig.
(A Gondűző egy kocsma Bogdány nyugati határában – a szerk.)
- A harc a faluban fog folytatódni. Rendezhetünk nekik egy új Sztálingrádot, de ehhez szükség lenne némi harci szellemre. Elpuhult, iszákos, élvhajhász fiaink szerinted szert tehetnek erre?
Kinizsi sóhajtott.
- Nem tudom. Meglátjuk. De mi legyen a csapataimmal?
- Idehívom az egész flottát. A hídfőt kiürítjük. Most az ipartelepet kell megvédeni, onnan még kaphattok némi utánpótlást. Idő. Időre van szükségünk. Végre kell hajtanunk a Fajbunkó-missziót.
Kinizsi szemei tágra meredtek.
- Szerinted, sikerülhet?
Danton fáradtan vállat vont.
- Talán. Mindenesetre van még néhány ászunk a pakliban.
- Cseppcsávó?
- Például.
Kinizsi az órájára pillantott. Aztán Nokia 5210-es mobiltelefonjáról felhívta csapatainak elöljáróit, hogy vonuljanak vissza lassan a partra, megkezdik a kiürítést.
Mikor letette, Dantonhoz fordult, feszült mosollyal az arcán.
- Hát rajta. Mi megteszünk mindent.
- Úgy legyen.


****


Az este alaktalan, szétfolyó masszaként telepedett rá a tájra, ahol egykor a rómaiak centuriái vonultak fel, s néztek farkasszemet a Duna bal partján táborozó hunokkal, és török hadak vonultak tömött sorokban nyugatra, Bécs falai alá. Ősi táj, amibe a történelem irdatlan folyama mart mély rovátkákat – Európa második legnagyobb folyamának kanyarulatánál terül el, egyik középpontjaként a véráztatta kontinensnek.

2006. augusztus 25-én hét előtt néhány perccel egy magányos bogdányi Kamov-Ka helikopter repült el e vidék felett – tíz perccel később már lelőtték, de addig a benne ülők szíve még képes volt összeszorulni a látványtól, ami alattuk fogadta őket.
A Nagy-síkság, a nagy páncéloscsaták színtere, tarlóvá égett a két napig tartó súlyos harcokban. Kilőtt tankok és halottak borítottak mindent. A Csódi-vár komor, füstölgő romhalmaz volt, bár még szilárdan tartotta magát. A tahisi barbárok a Szarvas-vonal alatt tolongtak, heves tűzharcot vívva a bogdányi csapatokkal, akik egyre kimerültebben folytatták a reménytelenné váló küzdelmet.

Kinizsi csapatainak evakuálása sikeres volt, de a flotta nagy része odaveszett. A túlparti gyarmatra bevonultak Nagy Herold alakulatai. A Dunamelléki hadsereg szilárdan bevette magát az ipartelepre, ahol a gyárak még termeltek, ellátták a védők bizonyos mennyiségű hadianyaggal – de a barbárok már ki is dolgozták a tervet a kifüstölésükre – sor is kerül majd rá, ha leszáll az éj.

Bogdány lakói ekkorra már felkészültek a legrosszabbra. Különös módon azonban nem tört ki pánik – és a legtöbb fiú és férfi bátor harcosnak bizonyult, bár ebben az elfogyasztott alkoholmennyiségnek is szerepe volt. A haditanács ugyanis úgy döntött, nem korlátozza a szeszfogyasztást – a katonák, ha mellélőnek, hát mellélőnek, de még mindig jobb, mintha remeg a kezük a megvonástól.

A lányok többsége pedig hirtelen átalakult lelkiismeretes és odaadó háziasszonnyá – a háború monogámmá is tette sokukat. A Grossen-Schwabenberg negyed luxuskéróiban ugyan továbbra is folytak a leszbikus gruppenpartik, de lassan ezeknek is bealkonyult. Mindenki tudta, ha nem harcol, napokon belül a barbár katonák fogják ánuszon döngölni. Jaj a legyőzötteknek!

A főhadiszállás, amely eddig az egykori kábeltelevízió épületében székelt, és amely épület előtt egy villanyoszlop állt, amin időtlen idők óta gólyák fészkeltek, áttette székhelyét a falu központjában lévő általános iskolába. A költöző tiszteket különösen felháborította a barbár helikopterek által legéppuskázott, helyi nevezetességnek számító gólyák látványa. A vezérkari főnök, Vendel Károly hevesen kurvaanyázta Nagy Heroldot, miközben beült a terepszínűre festett Rover 200-as személygépkocsijába, és elhajtott a Kőbánya utcán át a Táncsics utca felé. Nem a főúton haladt, mert azt hevesen lőtte a barbár légierő.

Vendellel tartott a tábornokok legtöbbje is. Egyedül Danton nem volt jelen. Senki sem tudta, hol lehet – kivéve Vendelt. Ő adott kimenőt a fiúnak, tudván szüksége van rá, és a fronton már úgysem tehet semmit. Egy jó harcosnak ki kell pihenni magát, mielőtt egy döntő akcióba kezd – már pedig Vendel tudta, az következik, ha leszáll az éjszaka.
Előző részek
2596
Végül Gergőke már ájultan hevert a hajópadlón, és Schifferer egyre lanyhuló indulattal rugdosta. Végül feladta. Az órájára pillantott. Már hajnali egy óra volt. Négy órája maradt a légierő bevetéséig. Mit tegyen? Kérje a hadművelet elhalasztását? Lehetetlen. Nagy Herold elevenen megnyúzná...
2651
Danton a katonáihoz fordult, s rövid beszéd után beszállt a parancsnoki páncélosába.
A tankban iszonyatos hőség volt, de ezt hamar megszokta. Kiült a torony tetejére, s távcsövel kémlelte a végtelen pusztaságot. Ekkor észrevette, hogy három helikopter közelít feléjük.
- Barbár helikopterek kelet felől! – kiáltotta. A harckocsiparancsnok leadta az üzenetet a légvédelmi ütegnek...
3101
2006 januárjában egy razzia során begyűjtötték a legszebb kisoroszi lányokat, és a barbár kán udvarába internálták őket, ahol Nagy Herold ágyasai lettek. Mikor ezt Simon császár megtudta, dühödt proklamációt tett közzé, hogy „teljes mértékben elítéli” a történteket, Schifferert, Nagy Heroldot, és az egész primitív szigeti tahó csordát, amiért így viselkednek a nőkkel...
3075
A helyzet ennek ellenére válságos maradt. A minisztertanács úgy döntött, nem választanak újabb Newpad-Rémai császárt, ehelyett kormányzót választottak Schwiebus Konrád személyében. Ez az ambiciózus, 24 éves fiatalember rendkívül gyorsan meghozott néhány alapvető döntést. Mivel a határon már gyülekeztek a barbár csapatok, így úgy döntött, ideiglenesen a hadsereg kezébe teszi le a hatalmat....
Hasonló történetek
3825
Hirtelen ágrecsegést hallottak. Felkapták íjaikat, hogy rögtön lőni tudjanak a medvére. De a bokrokból három ló tűnt elő. Az egyiken Nabaha, a másikon Jeny ült a harmadikat meg kötőféken vezették. A két lány teljesen ki volt pirulva. Ruhájuk rendezetlen volt...
3917
De ha tényleg szeret? Megvár. És megvárom. Megvárjuk egymást, addig a pillanatig, amíg elveszünk egymás tekintetében. És amikor, - mint mikor elalszunk, és ébredünk, hogy a kiesett álmok mikor is jöttek, - megcsókoljuk egymást. Az lesz a szerelem. Mikor csak odahajolok, és egy apró csókot pihegek az ajkaira. Mikor átkarolom, és kiráz a hideg, mikor megremeg a kezem. És nem érdekel, hogy izzad a tenyerem, hogy a hajam kócos, hogy őt is rázza a hideg...
Hozzászólások
További hozzászólások »
BURGONYA ·
FOLYTATOM IS!! :angry:

HOLNAP ÚJ RÉSZ JELENIK MEG, ÉS MA BEKÜLDÖK MÉG EGYET!


DE HOGYAN TOVÁBB??? :flushed:


ITT A SZTORI A FEJEMBEN, DE AHHOZ LEÍRJAM, BÁTORÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGEM, ÉRDEKEL-E VALAKIT!! :rage: :angry:
Dzsini ·
Naná, csak keményen! ;-)

BURGONYA ·
AKKÓ JÓLVAN! MEGKAPJÁTOK! :rage: :angry:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: