Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Családban 2. rész - Anyám kényeztet 2. rész

Most figyeltem fel arra, hogy két apró részletet elírtam az öcsémmel kapcsolatban. Nem augusztusi, hanem június eleji (az unokanővérem augusztus végi) születésű. A másik vélhetően kisebb hiba, hisz a 7-es és a 8-as egymás mellett van, és véletlen csúszhatott át az ujjam a 7-re. Az öcsém 38 múlt június elején.
 
Másnap az ébredés mámoros volt, hisz egy gyönyörű 40-es nő mellett ébredhettem. Ez a nő nem volt más, mint azaz asszony, aki felnevelt. Hát igazán csak ekkor kezdtem el felfogni azt, ami a megelőző két éjjel történt.
- Jó reggelt egyetlenem! köszöntött édesanyám
- Szép napot gyönyörűség! válaszoltam bókkal a becézgetésére. Eközben anyám már megint kezdett kicsit rossz helyen keresgélni. Nem vette észre, hogy a bokszerem már foglalt hely. De, hát a keze pedig éppen a farkamon talált magának pihenési lehetőséget. Bár csak néhány másodpercre, majd ismét aktívan kezdett cselekedni, amit a péniszem is üdvözölt azzal, hogy ébresztőt fújt magának. Anyám eközben megcsókolt, majd a csókjait a testem többi testrészére kezdte meg elhelyezni. Először a nyakamra, aztán a mellkakasomra, lábamra, aztán a golyóimra. Az utóbbiakat el is kezdte hevesen kezelgetni. Eleinte nyalogatni, harapdálni, majd szopogatni. Közben a farkam már teljesen merev és egyre duzzadtabb volt. A muterom pedig nem akarta, hogy azelőtt elélvezzek, hogy a farkamat el ne kezdte volna kezelésbe venni, így megtette a kellő tevékenységét a nemi szervemmel is. Aztán nem is sokkal később elélveztem.
- Most elmegyek zuhanyozni! mondta anyám, miközben csalogatóan kacsintott egyet. Én pedig úgy tettem, mint aki ezt nem veszi észre.
- Ha annyira akarod, akkor jó! reagáltam, eljátszva a szomorú srácot, akitől elveszik a játékszerét.
- Na, akkor indulok! kacsintott még egyet és kiment a szobából. Én pedig néhány másodperccel később kikecmeregtem az ágyból és magamra tekerve egy törölközőt, majd kimentem. Persze úgy tettem mintha a szobám felé mennék, de hát véletlen éppen útba esik a fürdőszoba is. Az ajtó pedig becsukva. Elszomorodva nyúlok a kilincs felé, mert féltem, hogy zárva találom. Halkan benézek. Anyám éppen szemben áll az ajtóval. A gyönyörűséges teste, mellei csalogatnak befele. De nem tudhatom, hogy mi a helyzet. Néhány percig ott állok és nézem őt. Eközben a farkam megint elkezd felállni.
- Gyere be te csacska! szól ki gyengéd hangon
- Inkább nem kellene! szóltam vissza
- Gyere már be! kacsintott kifele anyám. Ennek már nem tudtam és akartam ellenállni. Újfent látni anyám meztelen testét közvetlen közelről. Ezt anyu is jól tudta. 
- Fordulj csak meg! szólt a muterom. Én megfordultam. Ő abban a pillanatban szorosan átölelt. Ahogy a teste megint hozzásimult az enyémhez az mámorító volt. Aztán az egyik kezével benyúlt a bokszerembe és elkezdett a golyóimmal játszadozni. Ezzel szinte egyidejűleg elkezdett csókolgatni is. Először a nyakamat, majd a hátamat végül az arcomat is. Ahogy a csókjaival elérte az arcomat, szinte rögtön megfordultam, így ajkaink összefonódtak, nyelveink pedig egymás szájába jártak kanosszát. Nagyon jó érzés volt az egész. Drága, szerető édesanyám valahogy mindig tudta, hogy mikor és hova kell, hogy nyúljon ahhoz, hogy felizgasson. A csók közben az egyik kezével a seggemet „masszírozta”, a másik kezével a golyóimat izgatta. A farkam sem bírt magával. Ezt persze anyám is észlelte. Rögtön kezelésbe is vette a lábam között éledező testrészemet. Ezt meg is háláltam neki Nagyon hamar elmentem. Ő pedig mindenféle ízlelés nélkül, csak nyelte és nyelte a spermámat. Aztán egy csókkal meghálálta.
- Na! Most kicsit magadra hagylak! szólalt meg a csók után, majd kiment. Néhány perc múlva visszatért, hogy újra kéresse magát előttem. Én pedig engedelmesen teljesítettem, amire vágyik és én is vágytam.
- Anyu! Ezt nem kellene! mondtam, miközben a gyönyörű teste megint minden védőfelszerelés nélkül tárult a szemeim elé.
- Dehogynem! vágott vissza, majd belépett mellém a zuhanyozóba és elkezdte mosni a hátamat, a mellkakasomat, úgy mintha egy kisgyerek lennék, akit még fürdetni kell. Persze nem is ellenkeztem ellene, mert legalább hozzám ér. Ahogy elérkezett a hímvesszőmig, egyszerűen esze ágában sem volt tovább haladni, hisz az említett nemi szervem erősen ágaskodó kedvében volt. Ez pedig drága szerető édesanyámat lebilincselte teljesen.
- Te rossz fiú! szólalt meg a farkamra pillantva
- Én? Nem is vagyok rossz! mondtam neki mosolyogva
- De hát, ha egy ilyen gyönyörű nő áll előttem és még simogat is, akkor nem.... kezdtem bele a mondatba, melyet a muterom egy szenvedélyes és a rajtunk végig folyó víz miatt romantikus csókkal szakított félbe. Megint megállapítottam, hogy ugyan finoman, de mégis határozottan csókol. Eközben a keze továbbra is a farkam körül legyeskedett, míg az enyémek a mellein, ill. a nemesebbik felén találtak ideiglenesen nyugvópontra. A gondolataim pedig a folytatás mikéntjén jártak közben.
- A szoba nem volna valamelyest kényelmesebb? kérdeztem
- De lehet! válaszolta, majd megtörölköztünk és a szobájába mentünk. Belépve a hálóba, anyám rögtön ledobta magáról a köntösét, majd rólam is lefejtette a törölközőt, aztán ott folytattuk, ahol a fürdőbe abbahagytuk. Nem sokkal később a muterom már megint a farkam körül legyeskedett a gyönyörű ajkaival. Viszonylag hamar meg is kapta az érte járó jutalmát. Aztán az ágyon elhelyezkedve engedett teret a további incselkedésemnek. De, még mielőtt elkezdtem volna a hüvelye körül ténykedni, kicsit kezelésbe vettem a gyönyörű melleit, melyeket elkezdtem úgy szopizni, mintha csak egy kisbaba lennék. Eközben anyám egyre hangosabb, ámde mégis lágy hangon adott ki nyögő hangot, amely engem csak arról biztosított, hogy jól csinálom, így folytattam. Aztán a kellő pillanatban a hüvelye körülményeit kezdtem meg „szem- és farok ügyre” venni. Elég jó állapotban volt, de még kellett azért dolgozni azon, hogy az eddigre már igen merev és elsülésre kész farkam teljes méretbe beférjen. Elélvezésem hatására minden csupa „apatej” lett a közelünkbe.
- Édes fiam! Te aztán tudod, hogy hogyan kell hatást kelteni. mondta anyám, miután a farkam újra szabadlevegőt ért és már csak a nyaló tevékenységet csináltam.
- Ez még csak a kezdet! válaszoltam mosolyogva, majd ajkamat az ajkára tapasztva a nyelvemnek kértem belépési engedélyt, amit anyám a csók viszonzása címén megadott, de a nyelve pedig az én torkom környékét célozta meg, amit hamar el is ért. De, közben az én nyelvem is hasonló célokat értem el. A csók legalább 5-6 percig tartott.
- Direkt provokálni szeretnéd édesanyádat? kérdezte a muterom a farkamra pillantva, ami ismét a nyugalmi állapotát hátrahagyva a plafon tekintetére szánta el magát
- Hogy tennék ilyet? De hát egy ilyen gyönyörű nő.... kezdtem válaszomat, de közben drága „szerető” édesanyám elkezdte csókolgatni a nyakamat, a mellkakasomat. A kezével pedig nem hagyta nyugton a dudorkámat sem. Az pedig olyan engedelmes, mint a tulajdonosa, szóval erősen felállt. Aztán anyám rácuppant, mint a blöki a kapott csontra és mélytorokból szopni kezdett. A hatás gyorsan bekövetkezett. Nem mondhatni azt sem, hogy kicsi, de azt sem, hogy nagy adagba, de kapott anyu az „apatejből”, amit nyelt is rendesen.
- Menny el és zuhanyozz le! szólt rám anyu, miután lenyalta a maradék gecit rólam
- Tessék? kérdeztem szomorkásan
- Menny és zuhanyozz le! szólt megint és a bal szemével kacsintott egyet. Ebből már sejtettem, hogy valamire megint készül. Elmentem zuhanyozni, de az ajtót a szokásaimtól eltérően nem zártam be magamra. Megnyitom a vizet, beállítom éppen kellemesre, már vagy 5 perce bent vagyok, amikor nyílik az ajtó és belép anyám. Először úgy tesz, mintha a mosdónál lenne valami elvégezni valója. Nekem pedig rögtön beindul a fantáziám, majd kb. 1-2 perc után a farkam is éledezni kezd. Ebben a pillanatban a muterom odalép hozzám, beáll mellém a zuhanyzóba..
- Te butus! Azt hitted, hogy magadra hagylak? kérdezte, de a választ már nem várta meg, hanem ajkát az ajkamhoz érintve, hevesen csókolni kezdett. Erre a farkam már végképpen magára talált megint. De azért ehhez anyám kézimunkája is kellett nem is kicsit. Először a heréimet kezelgette a kezével, majd húzogatni kezdte. Aztán végül a kezét a szájára cserélve, szintén először a heréimet nyalogatta, majd a makkomat is kezelgette kicsit a nyelvével, végül bekapta és szopni kezdett. A farkam egyre vastagabb és eresebb lett. Erre anyám kicsit lelassított, majd újból felgyorsított. Percekig ezt játszotta, majd mégis csak elmentem. Folyt is belőlem a sperma rendesen. Anyám eleinte jól bírta a mennyiséget nyelni.
- Na, most már elég legyen te rafkós fickó! szólított meg anyám viccesen
- De hát te váltod ki mindezt belőlem, gyönyörűség! jegyeztem meg anyámnak mosolyogva. Aztán anyám megtörölközött, a derekára tekerte eme eszközt is kiment a fürdőből. Én még pár percig áztattam magam és gondolkodtam, hogy vajon ebből még mi lesz, vagyis pontosan mi lehet még. Aztán én is kiléptem a zuhany alól, megtörölköztem és szobám felé vettem az irányt.
- Eljönnél velem vásárolni? kérdezte anyu
- Hát talán! válaszoltam. A hátam közepére sem kívántam az elmenetelt, de anyu kedvéért erőt vettem magamon és elmentünk bevásárolni.
 
Amióta megvolt a jogosítványom először tudtam vezetni, mert anyunak munkaeszköze az autó és nekem meg nem volt még meg a sajátom (bár nagyapámmal már megállapodtunk, hogy a régi Trabantját megkapom, de csak a 18. születésnapomra, ami viszont júliusban volt, de ekkor még júniust írtunk). Na, szóval a vezetésórákon kívüli első alkalom, hogy autót vezethettem. Nagyon furcsa érzés volt, de örültem is neki. Beérve a városba, először a piacnál álltunk meg. Ott megvettük a zöldségeket, gyümölcsöket (sajnos a kertbe a talaj rossz minősége miatt több minden egyáltalán nem termett meg), majd átmentünk a boltba, ahol megvettük a hidegkajához szükséges dolgokat (felvágott, kolbász, tepertő), aztán átmentünk a henteshez is, majd beültünk egy cukrászdába, aztán hazamentünk. Miután a kocsiból bevittük a cuccokat, elkezdtünk ki- és elpakolni, majd főzni. Mindig is szerettem segíteni anyunak a főzésbe. Néhányszor volt, hogy egyedül is főztem. Na, szóval valahogy úgy du. 4 körüli időre elkészültünk a kajával (a menü lényegtelen), aztán megkajáltunk és leültünk filmet nézni. Kíséretnek egy kis pattogatott kukorica, egy kis bor. Ahogy fogyott a kukorica és főleg, ahogy fogyott a bor, úgy lettem megint a visszafogott, kicsit bátortalan és kicsit félős kisfiúból bátor kamasz. Elkezdtem közelebb bújni anyámhoz, simogatni a combját, csókolgatni az arcát, izgatni kicsit a melleit azzal, hogy nyalogatom, ill. szopizok. Jó néhány perc elteltével:
- Már megint mire pályázol ravaszom?! szólalt meg anyám
- Én és a pályázás? Á! Semmire! válaszoltam, majd megpróbáltam megcsókolni
- Hát nem volt elég a tegnapelőtti, a tegnapi és a.... tette volna fel a kérdését, de az elfogyasztott bortól újabb bátorságot szerezve újból megcsókoltam. Számítottam rá, hogy esetleg ellök magától, mint akit hidegen hagynak a csókjaim vagy akár az aznap reggeli dolgok is, de nem így lett. Ehelyett hevesen visszacsókolt.
- Lacus! Már megint beleakarod vinni anyádat a rosszba? kérdezte két csók között anyám, majd elkezdtük egymást kölcsönösen vetkőztetni. Nem sokkal később anyámon csak egy vörös tanga, rajtam pedig egy kék bokszer volt. A farkam pedig egyre hevesebben kezdte jelezni a jelenlétét. De még a muterom úgy gondolta, hogy elég, hogyha az ajkaink játszadoznak egymással, miközben kezeink a másik területet járják be. Nem is hagyta sokáig anyám a farkamat a szorult helyzetében. Minél jobban szabadjára lett engedve, annál jobban üdvözölte ezt a helyzetet azzal, hogy felállt és merevedésnek indult. Anyám nem is hagyta cselekvés nélkül ezt. Először mélyen a szemembe nézett és elnevette magát.
- Csak nem akarsz engedélyt kérni a folytatáshoz? kérdeztem provokatív módon
- Engedélyt? Mihez? kérdezte, majd a következő pillanatba már a heréimet nyalogatta, harapdálta. Aztán a makkomat kóstolgatta, végül bekapta és hevesen szopni kezdte a hímvesszőmet. Nem sokkal később éreztem, hogy egyre jobban vastagszik, eresedik és elsülésre kész. Erre anyám megint a szende szüzet játszva, kicsit lelassított, aztán rágyorsított, majd megint lelassított. Felgyorsítani már nem volt ideje. Elsültem. Édesanyám megint úgy nyelte a spermámat, mint a kacsa a nokedlit. Aztán még egy kicsit kényeztetett ott lent. Azt követően fordult a kocka. Végre nem ő kényeztetett, hanem én tettem ezt vele. Két irányból közelítettem. Először is izgatás kedvéért kicsit a szemet gyönyörködtető domborműveit vettem kezelésbe szájjal, míg a kezemmel már a nemi szervénél jártam. A nyelvi invitálásomat követően kicsit szopiztam is a mellbimbóit, ami ahogy számítottam rá, nem kis előváladékkal járt, majd úgy önhatalmúlag döntöttem, hogy sokkal jobb lenne, hogyha „Jancsikát” is igénybe venném a továbbiakhoz. Egy szó, mint száz. Elkezdtem tágítani, hogy a dákócskám is beférjen ott hátul. Nem kellett sokat kínlódnom vele. Elég hamar becsusszant, még pedig úgy, mint kés a vajon! Bent még eljátszadoztam vele egy kicsit.
- Drágám! Szerintem már elég késő van ahhoz, hogy lefeküdjünk. mondta anyám. Mi tagadás járt vagy 8 óra körül az idő.
- Nincs is késő! Alig múlt 8!! válaszoltam
- Nem baj! Akkor is... válaszolta anyám, majd egy csók kíséretében karon kapott. Az ő szobájának ajtajába álltunk meg. Ő bement, én pedig lecövekeltem az ajtóba!
- Miét kéreted magad? szólt ki anyu. Ebben a pillanatban beléptem a szobaajtón, majd anyám magához húzott és lesmárolt.
- Ülj le! szólt rám anyu. Én engedelmes gyerekként leültem. Nem telt bele kb. 5 másodperc és anyám elkezdett előttem meztelenül táncolni. Ahogy a domborművei mozogtak, csalogattak is valamiféle rosszaságra. Ahogy közben forgolódott is, egyszer-egyszer a babérkoszorúiban is gyönyörködhettem. Nehezen bírtam türtőztetni magam. Aztán kb. úgy 10 perc után odalépett hozzám és milliméterekkel az arcomtól kezdte el himbálni a mámorító dombocskáit. Egyszer csak megunva anyám provokálását, átöleltem, leültettem a térdemre és elkezdtem csókolgatni a melleit, majd a nyakát, majd megint a melleit, majd elkezdtem az utóbbiakat szopogatni. Ennek hatását hamar elkezdtem érezni a lábam között, ill. a combomon. Én meg csak szopogattam, csókolgattam tovább az ölemben ülő gyönyörű 40-es nőt. Aztán elmentünk lezuhanyozni, majd mindenki ment a saját szobájába. Ekkor már 10 óra körül járt az idő. Én lefeküdtem. Néhány perc múlva megjelent anyám és befeküdt mellém. Én pedig, mintha csak magától értetődő lett volna, a csípőjénél átkaroltam, mire ő a lábaival átfonta az én lábaimat. Mozdulni sem tudtam volna. Azért, hogy bevalljam - valójában nem is nagyon volt szándékomban túlságosan sokat mozogni. Elég volt nekem, hogy egy 45 éves, 170-175 cm magas, 65-70 kg-s, hosszú barna hajú, sötétbarna szemű, formás fenekű, nem túl nagy, de annál jobban átfogható mellekkel rendelkező nőt ölelhetek magamhoz, aki nem mellesleg a szülőanyám. Hamar álomba is merültünk.
 
Reggeli ébredés maga volt a csoda. Először is anyám csókjai, melyet az arcomra és különböző más (felsőbb) testrészeimre helyezett el. Másodszor pedig a kezének tevékenysége mellyel először a bokszeren keresztül, majd abba benyúlva kényeztette a „Jancsikát”, vagyis a nemi szervemet. Az én kezem is igen aktívvá vált, hisz a derekáról már a nedvesedő puncija körül legyeskedett.
- Jó reggelt édes! köszöntem még kicsit bágyadt hangon
- Szép napot álomszuszék! köszöntött anyám, majd az ajkát az ajkamra helyezve megcsókolt. Ennek a csóknak sem tudtam ellenállni. Eközben „Jancsikának” is kezdett szűk lenni odalent, amit persze Dóri (anyám) is észlelt. Aztán Dóri egy húzással lerántotta rólam a bokszert, majd kezelésbe részesítette a golyóimat, eközben a farkamat húzogatta, aztán a makkomat vette célba, majd elkezdett újfent leszopni. Ilyen ébredésről álmodik minden fiú. Meg is ajándékoztam Dórit egy jó adag spermával.
- Édes vagy! szólalt meg a szopás után és az újabb csók előtt a mellettem fekvő csinos nő.
 
Aztán felkeltünk. Sajnos nekem már késő délelőtt elkellett, hogy induljak, hogy lebeszéljem a leendő főnökömmel a munkakörömet és a beosztásomat. Bár az utóbbi az egyetem megkezdését követően minimálisan változott.
 
folyt köv.
Előző részek
Hozzászólások
zero-eco86 ·
Szervusz! Sokat gondolkodtam, rajta, hogy írjak e véleményt. Szóval ez nem igazán lett jó. Érezni, hogy szerettél volna valami minőségit, de ez nem jött össze. Nem tudtad megfogni ennek a kapcsolatnak a lényegét. A másik pedig, alig van benne szex, inkább csak szopás, de az viszont rengeteg, amitől megint nem vagy hiteles. Sajnálom.
83FaNa04 ·
Szia! Ezt egy heteroszexuális ismerősömtől kaptam meg megfogalmazva. Nekem maximum annyi dolgom volt megosztás előtt, hogy bizonyos betűelírásokat (pl. kettős betűk felcserélésének javítása vagy más szóelírások kijavítása)

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: