Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak barátok

– Szóval mit mondtak? Vállalják? -kérdezte Sarah az apjától.
-Igen! Azt mondták hogy nem tesznek fel ugyan fiúhúst az étlapjukra, de készséggel elkészítik a miénkhez hasonló zártkörű parikra. Úgy tűnik gyakran mennek együtt testvérek, vagy lányok a fiújukkal. -felelte Ed.
– Ő nem a fiúm! Csak barátok vagyunk!– makacskodott Sarah és amikor észrevette a csillogást apja szemében, enyhén a vállába bokszolt.
– Oké, oké! Ha te mondod! Mindenesetre felhívhatod és közölheted vele a jó hírt.
Sarah ötlete volt, hogy az apja Valentin-napra foglaljon egy privát helyiséget a helyi Sidney's étteremben – és ő akart lenni a különleges Valentin-napi vacsorája. Amikor ezt Oliver-nek elmondta, a fiú féltékeny lett. A lány először azt hitte, hogy a fiú azért ideges, mert ő elmegy, vagy talán azért, mert nem tudja megkóstolni, de nem így volt. Oliver elmagyarázta, hogy arról fantáziált hogy egyszer elkészítik és ugyan nem volt törvénybe ütköző, de fiúkat még mindig elég ritkán ettek. A lány még aznap este megkérdezte apját, hogy megoldható-e hogy a fiú is ott legyen az étlapon, és hogy Oliver szülei és húga is csatlakozzon a vacsorához. Ed azt mondta, hogy részéről rendben van és szívesen fedezi is az összes költséget, de csak akkor ha Oliver szülei beleegyeznek.
Sarah felhívta a barátját. Tudta, hogy Oliver hihetetlenül boldog lesz… és nem is csalódott.
– Úgy sikítasz, mint egy lány! – mondta neki kuncogva, amikor vissza merte tenni a telefont a füléhez.
-Reméljük ízre is olyan jó ízű leszek, mint egy lány! Mit kell tennem hétfőig?
– Megkérem apát, hogy küldje el e-mailben az űrlapokat. És küldök egy linket egy nagyszerű weboldalra, amely tippeket tartalmaz hús-lányoknak! Gondolom fiúkra is használható!
-.-.
A hétfő lassan jött el, különösen azért, mert mindkét család úgy döntött hogy pénteken kiveszi őket az iskolából és utoljára együtt elmennek egy kis hosszú-hétvégés szünetre. Természetesen nagyon jó volt Sarah-nak egy egész hétvégét eltölteni a család faházában és élvezni a természeti környezetet, de mégis hiányzott neki különleges barátja, és izgatottan várta hogy láthassa Oliver-t.
A lánya kérésére Ed beleegyezett, hogy mindkettőjüket együtt viszi a Sidney’s-hez, hogy megvizsgálják és előkészítsék őket. Sarah rádöbbent hogy Oliver-rel soha nem beszéltek arról, hogyan készítsék el a fiút. Ő a nyárson sütést választotta és megígértette az apjával hogy az úgy kéri majd, de mi lesz a barátjával? Ugyanabba az osztályba jártak, bár Oliver pár hónappal idősebb volt Sarah-nál. A visszapillantó tükörbe nézve Ed-nek el kellett ismernie, hogy nagyon vonzó párost alkotnak és látványos vacsora lesznek. Természetesen szomorú volt amiért elveszíti a lányát, de tudta hogy Sarah mennyire szeretné ezt.
Az étterem nyitva volt amikor megérkeztek, de túl korán volt még ahhoz hogy az emberek beüljenek vacsorázni- főleg egy ilyen különleges alkalomkor, mint a Valentin-nap. Így bőven volt hely a parkolóban és Ed elég közel tudott állni a bejárathoz. Sarah még azelőtt kiszállt a kocsiból, hogy behúzta volna a kéziféket és Oliver-t kézen fogva vonszolta magával. Ed összeszedte a szükséges papírokat majd követte őket.
Az előtérben találta meg őket, ahogy látszólag türelemmel várakoztak, egy nő mögött, aki egy meglehetősen morcos kinézetű, de csinos, tizenhat év körüli vörös hajú lánnyal jelentkezett be. A lány kapott egy zacskót amibe belerakhatta a ruháit, egy puszit az arcára az anyjától és átküldték az öltözőbe vetkőzni. A nő aki vele volt aláírt pár papírt, majd bankkártyájával fizetett. Megígérte, hogy néhány óra múlva visszajön és ezzel távozott. A pult mögött álló hölgy felnézett és mosolyogva hívta előre a következő párt.
– Sarah Hyde és Oliver Preston! Feldolgozásra be vagyunk jelentve. Ma este egy privát vacsorán szolgálnak fel minket!– jelentette ki büszkén Sarah.
– Ó, igen… itt van! Felmérés és előkészítés most, azután egy privát étkezőt foglaltak a partira hat órától, igaz?– mondta a hölgy amikor felhozta a foglalást a számítógépén.
-Igen! – erősítette meg a lány izgatottan, a mögötte álló Ed pedig bólintott.
Az asztalon egy kis nyomtató zümmögve kiköpött két címkét a fiatalok nevével és születési dátumával, valamint egy hosszú hivatkozási számmal és egy vonalkóddal. A recepciós kivett két nagy, átlátszó, cipzáras zacskót az asztalfiókjából és ráragasztotta a címkéket.
-Tessék! Tegyétek bele a dolgaitokat és később visszaadjuk a családjaitoknak. Az öltöző ott van! Vetkőzzetek le és valaki néhány percen belül értetek megy.
-Köszönjük! -mondta Sarah.
Újra megragadta Oliver kezét és az öltöző felé vonszolta. Odaérve egy csókot lehelt és vidáman intett Ed-nek.
-Viszlát, apa! Szeretlek! – kiáltotta neki, mielőtt kinyitotta az ajtót és bement volna.
Az ajtón túli szoba egy edzőtermi vagy uszodai öltöző és egy orvosi váró keresztezése volt. Megvoltak benne egy tipikus öltöző padjai, akasztói és csempézett padlója, de két sarkában képregény-, magazin- és televízióasztalok is helyet kaptak – az egyiken egy zenei csatorna, a másikon pedig a Sidney's promóciós videói mentek, lányoknak szóló rövid tájékoztató filmekkel tarkítva, hogy mire számíthatnak. Sarah persze mindezt megnézte már online …sokukat többször is. Senki más nem volt a szobában amikor megérkeztek. Feltételezték hogy a korábban előttük álló lányt már elhívták.
Sarah-nak nem okozott gondot fehérneműre vetkőzni. Ekkor vette észre hogy Oliver tétovábbnak tűnik. Valójában nem látták még egymást meztelenül, és azon töprengett hogy a barátja zavarban van-e.
-Mi a helyzet? – kérdezte kedvesen és szembefordult a fiúval.
–Kicsi korom óta nem voltam meztelenül senki előtt. – ismerte be Oliver elpirulva, és megpróbált nem nézni Sarah mellkasára, de képtelen volt levenni róla a szemét.
A lány észrevette ezt és felkuncogott. Hátrasimította a haját és előretolta a mellkasát, hogy a barátja jól megnézhesse, ha akarja.
– Nos, most semmi értelme szégyenlősnek lenni! Egészen biztos, hogy nem fognak alsógatyában sütni! Tessék… ez segít? -kérdezte Sarah ledobva melltartóját és letolva bugyiját.
A bugyit játékosan megforgatta az ujja körül, így barátja jól szemügyre vehette teljesen meztelen testét.
-Gyerünk! Lássuk a menü többi részét! – sürgette a lány.
Oliver most már tényleg nagyon elvörösödött. Vetkőzése közben Sarah karba tett kézzel nézte őt, mint egy szigorú tanárnő. Egy pillanattal azelőtt, hogy levette az alsónadrágját gyorsan eltakarta magát a kezével.
-Ó, ne már! Hamarosan úgyis az egészet látni fogják és a konyhásokat zavarná, ha folyamatosan próbálod takargatni magad! Kezeket az oldalára uram! - mondta Sarah.
Oliver sóhajtott egyet, de azután leengedte a kezét és bocsánatkérően mosolygott barátnőjére. Sarah-nak a szájához kellett tennie a kezét, hogy egy pillanatra elrejtse kuncogását. Oliver nemcsak kőkemény, hanem korához képest meglehetősen tekintélyes méretű is volt. Az erekciója által szorosan összehúzott zacskóját és a felette levő részt sűrű, sötét szőrzet borította. A lány észrevette, hogy a fiúnak van egy kis szőr a hóna alatt is.
-Bocsánat! Esküszöm hogy nem nevetlek ki! De miért nem borotválkoztál, mielőtt eljöttél? – kérdezte szelíden.
-Ó! Azt hittem azt itt csinálják… - felelte Oliver meglepődve és kissé szégyellve magát.
–Nos, meg tudják tenni, de valószínűleg arra számítanak, hogy a legtöbbről magad gondoskodsz! A legtöbb lány sütőre készen jelenik meg! -mondta Sarah és megpaskolta a saját simára borotvált punciját.
Azután kinyújtotta a kezét és lefelé nyomta az erektált hímvessző hegyét. Elengedte és nézte, ahogy visszapattan és ingadozik amíg újra büszkén nem áll.
–Ezzel viszont kiszúrod valaki szemét! Anyukád vagy húgod nem segített neked, mielőtt felszedtünk?
-Segített?
-Tudod! Száj- vagy kézmunka, hogy megnyugtasson egy kicsit…
-Óóóó…Nem, a családomban nem csinálunk ilyet.
Oliver pírja még mélyebb lett – amiről egyikük sem gondolta, hogy lehetséges.
–Furcsa család vagytok! Én imádok segíteni apának! Főleg, ha stresszes vagy fáradt. És olyan jó ahogy nyal! -kuncogott Sarah.
– Szerinted kellene… tudod? Elfordulnál?– kérdezte Oliver és fel-le mozgatta a kezét.
–Abban hol a szórakozás? Senki nem szopott még korábban? -kérdezte vidáman a lány.
-Soha, senki. – ismerte be Oliver félénken.
- Nos, nem szabadna ennem ilyen közel a sütéshez… de biztos vagyok benne, hogy elnézik! Remélem lesz elég időnk! - mondta Sarah, miközben letérdelt.
Oliver éppen azt akarta mondani neki, hogy nincs rá szüksége, de mielőtt megszólalhatott volna, Sarah meleg ajkai a lüktető erekciója körül voltak. A fiú teljesen elfelejtette, hogyan kell szavakat alkotni. A falnak támaszkodva sóhajtozott, miközben barátnője meglehetősen szakértő nyelve varázslatosan működött. Alig egy perc kellett hozzá, hogy a fiú forró magja a szájába robbanjon. Sarah felnézett rá és vigyorogva, büszkén nyelt egyet. Tisztogatni kezdte a hímvesszőt a nyelvével és máris érezte, hogy a szájában kezd lankadni. Felállt és mosolyogva megtörölte az ajkát.
-Tessék! Most jobban érzed magad? -kérdezte.
-Ah..hahh… -bólintott Oliver.
Térdei gyengék voltak, szíve pedig hihetetlenül gyorsan vert. Leültek egy padra és egymás kezét fogva csendesen vártak. Ami előbb történt, inkább barátságos, támogató gesztus volt, semmint romantikus. A legjobb barátok voltak és egyikük sem volt boldogtalan, hogy meztelenül látja a másikat, de nem voltak szerelmes érzéseik egymás iránt. Nemsokára egy fiatal nő jött értük fekete pólóban, a mellén a Sidney’s logójával.
– Sarah és Oliver? – kérdezte kedvesen.
A barátok felálltak és mosolyogtak.
-Remek! Chloe vagyok. Kövessetek kérlek!
Nyitva tartotta számukra a folyosóra vezető ajtót.
– Nem jön ide sok fiú. Remélem tetszeni fognak a meztelen lányok, akiket a konyhában fogsz látni! – mondta mosolyogva, amitől Oliver megint elpirult egy kicsit.
Kinyitott egy „3-as vizsgálóterem” feliratú ajtót és bevezette őket majd becsukta maga mögött az ajtót.
-Elnézést hogy felhozom, de egy kis borotválásra lesz szükséged – mosolygott bocsánatkérően Oliver-re.
A fiú zavarban volt, de tudott mosolyogni.
– Igen…Sarah már mondta. Korábban nem tudtam. – ismerte be.
-Reméltem hogy a küldött linkek eléggé ráutalóak. -ugratta Sarah.
-Ne aggódj! Nem te vagy az első, aki elfelejtett felkészülni. -mondta Chloe és az egyik kis szekrényből elővett egy akkumulátoros nyírót.
Sarah mosolyogva nézte, amint Oliver a fejére teszi a kezét és engedelmesen áll miközben Chloe leborotválja a hónalját. A lány ezután az egyik ujjával megemelte a fiú péniszét, hogy leborotválja a zacskóját, de gyorsan észrevette hogy az magától feláll. Profi volt és nem tett megjegyzést. Sarah nem hibáztatta a fiút. Annak ellenére, hogy csak néhány perccel korábban szopta le, Oliver nyilván izgatónak találta, hogy ez a vonzó és meglehetősen dús keblű fiatal nő kezeli intim részeit. Chloe kissé lejjebb tolta az erekciót, hogy leborotválhassa a felette lévő szőrt is majd befejezte a világos csíkkal a hason.
–Kész is vagyunk! –mondta és a számítógépe felé fordult.
–Sarah! Felfeküdnél elsőként a vizsgálóasztalra?
A lány lelkesen feküdt hanyatt az orvosi rendelőkben találhatókhoz hasonló műanyag heverőn. Elegendő cikket és történetet olvasott ahhoz, hogy tudja mire számítson, így karjait ernyedten az oldalánál tartotta, térdét enyhén behajlította, lábait szétnyitotta.
-Nagyon jó! Látom tudod mi a teendő! Talán már sütöttek is? -kérdezte Chloe elvigyorodva. Sarah elmosolyodott és megrázta a fejét.
– Oké, először jöjjön a szúrós dolog…
Chloe fogott egy fecskendőt, kinyújtotta Sarah karját, majd a tűt a lány könyökhajlatába nyomta és egy kis vért szívott fel.
A mintát a számítógép melletti asztalon lévő készülékbe ejtette.
– Most nyisd ki a szádat kérlek!
Sarah megtette és a fiatal nő tamponnal kenetet vett az arcának belsejéből.
-És az utolsó…. -mondta Chloe miközben az újabb mintavevőért nyúlt.
Beletolta Sarah hüvelyébe és vett egy kis mintát a nyálkahártyából. Miután mindhárom mintát begyűjtötte, elindította a gépet.
– Ez eltart néhány percig, de addig is levesszük Oliver mintáit– magyarázta Chloe.
A fiú utolsó mintájához ujjai hegyével addig simogatta Oliver erekcióját, amíg tiszta előváladék nem szivárgott ki a hímvessző végéből. Ebbe nyomta bele a mintavevő tampont.
– Ma igazán jó napod van. -mondta Sarah játékosan ugratva barátját.
Ekkor jelzett a gép és kigyulladt egy zöld lámpa.
– Jó hír, Sarah! Emberi fogyasztásra alkalmas vagy! -mondta Chloe-
– Hát ez megnyugtató! Reméljük, mindketten azok vagyunk! - nevetett Sarah, majd megkérdezte:
-Lehet egy gyors kérésem?
-Persze! Mi lenne az?
Sarah Chloe füléhez hajolt és súgott neki valamit. Chloe bólintott és azt mondta:
-Szerintem semmi akadálya. Majd jelzem a recepción a változtatási igényt.
Oliver mintáinál szintén a zöld fény villant fel.
-Pompás! Úgy tűnik meglesz a kétfogásos vacsora! Mehetünk is tovább! -mondta Chloe elégedetten.
Kivezette a fiatalokat a szobából, majd továbbkísérte őket a folyosón, magába a konyhába.
Odabent több alkalmazott nyüzsgött. Volt, aki tálcákon vitt húst, mások pedig élő, meztelen lányokat vezettek a különböző előkészítő állomások között. Sarah azt hitte hogy Oliver szeme kiugrik a helyéből, mert a fiú úgy bámulta a lányokat. Az egyik tizenhét év körüli, telt keblű lányt éppen olajjal kenték be a sütéshez. Miközben az ecset a mellbimbóját simogatta, feléjük fordult és az elhaladó barátokra mosolygott.
-Hé! Húzd vissza a nyelved a szádba! -mondta Sarah vidáman és oldalba bökte Oliver-t.
-Várjatok itt! Nemsokára jön valaki, aki átveszi az irányítást. Érezzétek jól magatokat! -mondta nekik Chloe.
Zuhanykabinok sora előtt álltak, amelyekben rögzítőbilincsek voltak. Miközben körbenéztek és figyelték a készülő lányokat, meg azokat, akik már a sütőkben voltak, Sarah lenyúlt és a kezébe vette Oliver kemény péniszét.
-Csak lazíts! Itt nem térdelhetek le, de próbálok rólad gondoskodni! -mondta mosolyogva. Gyorsan fel-le kezdte mozgatni a kezét. Oliver persze sokszor megtette ezt maga is, de még soha nem csinálta neki más. Nem volt olyan kellemes mint Sarah meleg, puha szája, de a környező látvány bőven kárpótolta. Hamarosan megremegett és spermája Sarah kezére lövellt. A lány megnyalta a kezét és azt közölte:
– Ez tényleg nagyon jó! Nem kérsz?
Kinyújtotta a kezét a fiú arca felé, de Oliver megrázta a fejét. Sarah felnyalta és lenyelte a maradékot. Egy fekete pólós alkalmazott, aki éppen akkor jött oda, összecsapta a kezét.
–Oké…mindkettőtöket le kell súrolnom, ami attól tartok nem lesz jó móka, de utána sokkal kellemesebb a vajazás! Emma! Segítenél? -kérte egy elhaladó kollégáját.
A csinos szőke Emma átvette Oliver-t, míg a férfi bekísérte Sarah-t az egyik fülkébe. A lány megint tudta hogy mire számíthat, de azon töprengett, hogyan fogadja ezt a barátja.
– Először öblítse le magad! – utasította a férfi és megnyomott egy gombot a falon, hogy aktiválja a zuhanyzót.
A víz meleg volt, kellemes nyomással jött és jól esett alatta állni. Sarah úgy gondolta, sokkal szórakoztatóbb lett volna, ha ezt a részt együtt csinálhatták volna, de megértette hogy a konyha nem így van berendezve. Túl korainak tűnt amikor elzárták a vizet.
–Fordulj a hátsó fal felé, emeld fel a karjaidat és állj terpeszbe! Ez az! – bólintott elismerően a férfi.
Tépőzárral vastag műanyag pántokat rögzített a lány csuklója és a bokái köré.
–Ez kicsit fájni fog!– jelezte bocsánatkérően.
A fiatal lány kedvéért a lehető leggyorsabban akart végezni. Belemártotta a kezét a nedves sós tálba, kivett belőle egy marékkal majd elkezdte dörzsölni Sarah hátát és popsiját. Kegyetlenül csípett. A lány a fogát csikorgatta, de nem kiáltott fel, tudván hogy ez mind része annak a folyamatnak, hogy olyan finom legyen, amennyire csak lehet. A szomszéd fülkében Emma azzal próbálta fenntartani Oliver hangulatát, hogy beszélgetett vele.
– Még soha nem csináltam ilyet fiúval! De hát nem dolgozom itt olyan régóta…. Nagyon fogod élvezni a vajazást! Még soha nem láttam olyan lányt, aki ne élvezte volna! Tudod hogyan fognak elkészíteni? – kérdezte, miközben Oliver lábát dörzsölte a fara felé haladva.
A fiú megrázta a fejét. Nem merte kinyitni a száját, hogy szóban válaszoljon. A fájdalommal küszködött, de ugyanakkor élvezte is, hogy egy vonzó fiatal nő súrolta. Bár tudta hogy Emma legalább hat-hét évvel idősebb nála, férfi egója mégis arra késztette, hogy lenyűgözze őt keménységével és természetesen ne szégyenítse meg magát előtte azzal, hogy fájdalmat fejez ki.
– Ó, ne aggódj! A szakácsok nagyon jók a tanácsadásban, és az egészben sütés különféle módjai szórakoztatóak!– mosolygott Emma és alaposan megdörzsölte a fiú feszes fenekét. Pár perc múlva azt mondta:
-Ideje megfordulni! Eloldom a csuklódat. Támaszkodj rám, ha kell!
Olivernek sikerült stabilnak maradnia, annak ellenére hogy mennyire remegett a lába. Miután megfordult, újra kikötözték és a súrolás folytatódott.
Mellette Sarah ugyanebben a helyzetben volt. Sikerült elviselnie a dörzsölést a hátán -még élvezte is egy kicsit, mert a férfi egészen jól nézett ki-, de érzékeny mellkasának és puha hasának súrolása hihetetlenül fájdalmas volt… nem is beszélve arról, amikor a férfi keze lejjebb csúszott... Szerencsére a tisztogatás hatékony és gyors volt. A férfi hamarosan újra megnyomta a gombot és leöblítette a lányt. Utána Sarah az utasítás szerint előrelépett. Minden szögből meleg levegősugarak fújódtak rá, gyorsan megszárítva a testét és a haját. A férfi átnyújtott neki egy hajkefét, hogy kibontsa a haját - ami meglepően könnyű volt, majd kilépett a fülkéből.
-Most bevajazunk titeket! Utána jöhet a találkozás a családtagokkal és annak megbeszélése, kit hogyan készítsünk el.– mondta Emma, látva hogy Sarah is kint van és Oliver mellett ácsorog.
Sarah nagyon élvezte azt érzést, ahogy a puha, meleg vajat a nyakától lefelé a bőrének minden négyzetcentiméterébe bemasszírozták …. de úgy tűnt, közel sem annyira, mint Oliver, akinek a merevedése újra teljes volt. Emma előbb az ágaskodó hímvesszőre, majd a kollégájára nézett és megkérdezte:
–Szerinted a Liquifirm működne ezen?
–Miért ne működne? Hozz neki is! – mosolygott a férfi és enyhén megcsípte Sarah hegyes kis mellét.
Most a lányon volt a sor, hogy értetlenkedjen. Mindent elolvasott a hús-lányokká válás tapasztalatairól, a különböző elkészítési módokról és arról, hogy mire számíthat a nagy napon, de még soha nem találkozott ezzel a névvel. Bármi is legyen, új találmánynak kellett lennie.
– Miről beszélmek? -kérdezte Oliver hozzá fordulva.
–Ezt most nem tudom. -ismerte be Sarah.
Miközben várakoztak, egy vidáman csevegő és kuncogó négyfős lánycsoportot hoztak át a zuhanyzókba. Kinézetük alapján ketten közülük testvérek lehettek. Sarah azon töprengett, hogy a másik kettő a barátjuk-e, vagy csak más hús-lányok, akikkel összebarátkoztak a készülődés során. A nővérek mindketten szőkék voltak mint Sarah, de a hajuk egyenes volt. A fiatalabb gömbölyded volt és tökéletesnek tűnt sütőben sütéshez. Az idősebb lánynak hetyke mellei voltak és egész külseje nyársalás után kiáltott.
A lányok meglepettnek tűntek, amikor meglátták hogy egy hús-fiú áll a konyhában. Sok suttogás, kuncogás hallatszott és számos rejtett pillantást vetettek Oliver-re, mielőtt betessékelték őket a zuhanykabinokba. A férfi, aki Sarah-t csutakolta, elment hogy segítsen lesúrolni az új lányokat. Alig egy perccel később Emma két nagy fecskendővel érkezett vissza.
-Ez mire jó? – kérdezte Oliver kíváncsian.
–Ez egyfajta étolaj, amelyet a mellekbe fecskendeznek. Megakadályozza hogy azok belül megolvadjanak sütés közben, így nagyok és kemények maradnak egészen a befejezésig. – magyarázta Emma.
– De nekem nincsenek melleim! -mutatott rá Oliver zavartan.
–Melleid nincsenek, de ilyened van! -mondta Emma és lenyomta az erektált hímtag végét, ahogy Sarah tette az öltözőben. A lány folytatta:
-Most ugyan tele van vérrel, de a sütés alatt előbb-utóbb meghalsz és ha a szíved leáll ez vissza fog zsugorodni. És biztos vagyok benne, hogy lenyűgözően szeretnél kinézni, amikor felszolgálnak.
Oliver egyetértett.
-Szorosan el szoktuk kötni a tövénél, ami a vér nagy részét bent tartja, de elég kényelmetlen és nem lehet tőle sütés közben elélvezni, ami nem annyira szórakoztató. Szóval arra gondoltam, hogy beadjuk a Liquifirm-et – ha keményen és feszesen tudja tartani a melleket sütés közben, akkor talán működik nálad is. Tetszés szerint elélvezhetsz anélkül, hogy lelankadnál. Jól hangzik?
Oliver kissé feszülten bólintott.
– Ez kicsit csíphet! -mondta Emma elnézést kérően, Sarah pedig megfogta Oliver kezét.
A barátok izgatottan nézték, ahogy Emma az egyik fecskendő tűjét Oliver keményhímvesszőjébe nyomta, közel a tövéhez és befecskendezte a folyadék felét. Óvatosan kihúzta a tűt, megtörölte, majd belenyomta a makk alatti rózsaszín részbe, amit most nem takart a hátrahúzodott fityma. Ez fájdalmasabb volt mint az első adag és Sarah érezte, hogy Oliver egy kicsit erősebben szorítja a kezét, de hamarosan vége lett. A fecskendő teljes tartalmát a hímtagba ürítették, ami most mindenhol bizsergetett.
– Néhány percig kényelmetlen lesz, de aztán minden visszaáll a normális kerékvágásba. Gratulálok! Életed végéig merevedésed lesz! – magyarázta Emma elvigyorodva.
Oliver elmosolyodott és elpirult, Sarah pedig kuncogott.
– Most pedig te jössz!
Emma felvette a második fecskendőt, Sarah pedig előretolta a mellkasát. Összerándult amikor a tű behatolt a bal mellbimbójába, de azután csodálkozva nézte, ahogy a keble megduzzad. Nem lett hatalmas vagy aránytalan, csak szép, kerek. Emma letörölte a kis vércseppet miután kihúzta a tűt, majd a lány jobb mellbimbójába nyomta, és befecskendezte a maradék folyadékot.
-Meg is vagyunk! Szép és egyenletes!
Büszkén elmosolyodott miközben a keze munkáját nézte. Egy kolléganőjére pillantott a nyüzsgő konyha másik részén, aki felfelé mutatta a hüvelykujját.
– Úgy tűnik, itt vannak a családtagjaitok! Menjünk, köszönjünk, és vegyük fel a rendelést!
-.-.
-Ó basszus!
Oliver szeme tágra nyílt, ahogy Sarah-val kéz a kézben sétáltak az üdvözlő rész felé, ahol néhány másik meztelen lány -köztük az előttük érkezett vörös hajú tinédzser- várta, hogy találkozzanak a családjukkal.
-Mi a baj? – kérdezte Sarah aggódva, de közben élvezte a bizsergő érzést frissen duzzadt kebleiben.
-Az egész családom meztelenül fog látni és... ezt is! -mondta Oliver és lenézett az erekciójára, amelyet az injekció állandósított.
–Azt gondoltad hogy majd letakarják egy szalvétával, amikor felszolgálnak? – ugratta Sarah. -Nem, de azt hittem már halott leszek, mire meglátnak.
–Bárcsak elmondtad volna, mennyire konzervatív a családod! Ha sejtettem volna, hogy szűzen készülsz megsülni, párszor ágyba bújhattunk volna. Na mindegy…csak próbálj lazítani! Ne úgy képzeld, mintha meztelenül lennél emberek előtt, hanem úgy, hogy megmutatod nekik az étlapot!– mondta a lány és támogatóan megszorította a fiú kezét.
– Ó, istenem! Milyen édesek és gyönyörűek vagytok! -lelkesedett Sarah nagymamája, amikor meglátta a párost.
– És remélem finomak is! -mondta Sarah.
-Jól nézel ki! -mondta Ed a lányának és szórakozottan nézett annak mellkasára.
-Kemények maradnak sütés közben! Szerinted finomak? -kérdezte a lány és büszkén tolta előre a mellkasát.
-Ó, igen! Semmi kétség! -felelte az apja és könnyedén megtapogatta a melleket.
-Úgy tűnik, valaki alig várja, hogy süljön! Kíváncsi vagyok hogy kolbász ízű-e? Majd mindenképpen megkóstolom! – cukkolta Oliver-t Katie, a húga.
–Eldöntöttétek hogyan leszünk elkészítve? – kérdezte Oliver mélyen elpirulva és témát akarva váltani, miközben igyekezett ellenállni a késztetésnek, hogy a kezével takarja el magát.
– Ne hecceld a bátyádat! -korholta az anyja Katie-t, majd folytatta:
–Semmi nincs kőbe vésve. Van valami ötleted hogy mit szeretnél?
–Én megyek a nyársra! -közölte Sarah segítőkészen.
–Nem tudom… talán a sütő? – javasolta Oliver kissé félénken.
-Én is azt ajánlanám. Nyársalhatók a fiúk is, de nem szokott olyan jó lenni a végeredmény. Szerintem nagyon jól mutatnál egy roston sütő kereten. -javasolta Emma
-Jól hangzik! -mondta Oliver.
-Szerintem is. A tölteléket és a szószt rátok hagyjuk. Nyilván van tapasztalatotok ebben. -mondta a fiú anyja Emmának.
-Rendben! Szeretne valaki egy kört tenni a konyhában, mielőtt elkezdjük? -kérdezte Emma.
A nagyszülők inkább az üldögélést választották. Miután a nagyszülők elköszöntek a két fiataltól, a társaság többi tagját körbevezették a konyhában. Sarah és Oliver meztelenül haladt a csoport elején. Sok lány volt a felkészülés és a sütés különböző szakaszaiban, valamint két másik körülnéző csapattal is keresztezték egymást időnként. A túra hamarosan véget ért. A vendégeket visszakísérték az ebédlőbe, míg a két fiatalt a sütőtérbe vezették.
-Tehát egy nyárson és egy sütőben sült lesz, igaz?- mondta a hozzájuk rendelt séf, egy negyven év körüli, magas, világosbarna hajú nő.
Sarah és Oliver lelkesen bólogattak.
-Nagyszerű! Utólag szóltak, hogy meg kell őriznünk a fejed…– mondta a nő Sarah-nak.
-Igen! Szeretném hogy ajándék legyen apa számára! Ő még nem tud róla.
–Biztosra veszem hogy örülni fog! Nemrég vettük ezeket az új sütőket, így nem lesz probléma.
Megpaskolt maga mellett egy üvegezett elejű, rozsdamentes acéldobozt.
-Látod, hogy van az egyik nyárstartó a sütőn kívül van? És van itt egy lyuk a fejed számára, így kilóghat a sütőtérből. Ha ezt néhány héttel ezelőtt kérted volna, akkor le kellett volna vágnunk a fejedet, mielőtt elkezdesz sülni. De most élvezheted az egészet és ráérünk levenni a fejed ha meghaltál. Elküldjük preparálásra és valószínűleg elkészül, mire a család befejezi az étkezést. És mi van veled? Roston sütésnél kicsit trükkösebb, de megoldható. -kérdezte Oliver-re mosolyogva.
– Ó, nem, köszönöm! Azt akarom, hogy csak morzsák és emlékek maradjanak belőlem az étkezés végére.
-Ahogy kívánod. Nos… mindkettőtöket be kell kenni szósszal mielőtt bemennétek a sütőbe, de a kibelezés és a töltelék berakása csak akkor történik, ha már nem vagytok köztünk, oké?
Mindkét fiatal bólintott. A séf Sarah-hoz fordult:
–Te leszel az első, de egy darabig pihentetlek, hogy egyszerre kezdhesselek sütni benneteket. Körülbelül egyforma méretűek vagytok, így nagyjából ugyanannyi időt kell az átsüléshez. Mássz fel az asztalra!
Amíg Sarah a kapott kis zsámoly segítségével felmászott az acélasztalra a séf tovább beszélt:
-Azt a keretet használjuk a nyársalásodhoz, amin majd Oliver fog sülni.
– Ó, ez jól hangzik! -mosolyodott el Sarah.
A séf előhúzott egy megfelelő méretű fémkeretet az asztal alól. Oliver nagy érdeklődéssel nézte a félkör alakú vázat. Sarah az asztalon térdelt és várakozással tekintve a séfre várta az utasításokat. A nő a keretet az asztalra tette.
– Térdelj elé… Úgy ni… Hajolj előre rajta! Ez az! Tartsa előre a fejed és kapaszkodj az elülső rudakba! – utasította a lányt a szakács.
Sarah úgy tett, ahogy mondták neki. Megemelt popsijának és kissé szétnyíló szeméremajkainak látványától Oliver pénisze akkor is kőkeménnyé vált volna, ha a Liquifirm nem tartja így. A séf kivette a nyársat a sütőből és bezsírozta, miközben Sarah heves szívdobogással várt. Oliver-nek eszébe jutott mit mondtak neki arról, hogy annyiszor csinálhatja, ahányszor csak akarja, úgyhogy maszturbálni kezdett Sarah-t nézve… a vaj remek kenőanyagként működött. Elsőre elég merésznek tűnhetett ott megtenni annyi idegen jelenlétében, de senki nem szólt hozzájuk amikor Sarah kézzel kielégítettte és észrevette, hogy a várakozó hús-lányok közül többen is ujjazzák magukat. A személyzet pedig eléggé hozzászokottnak tűnt. Talán az lehetett kissé szokatlan hogy egy fiú elégíti ki magát a konyhában állva, de néhány kuncogó lányon kívül senki sem figyelt rá.
Sarah nagyon örült amikor észrevette, mit csinál a barátja, és ismét sajnálta hogy a fiút szűzen fogják megsütni. Milyen szülők nem segítik gyermekeiket szexuális szükségleteik kielégítésében? És van egy húga is – miért nem szórakoztak együtt? A családtagokkal való találkozásnál úgy tűnt hogy Katie lelkesen várja hogy ehessen bátyja hímvesszőjéből. Sarah még soha nem evett fiút és kíváncsi volt milyen lehet. Arra tippelt nincs nagy különbség a lányhúshoz képest… talán nem annyira édes és talán egy kicsit keményebb. Talán olyan a különbség, mint a csirke és a pulyka között.
Ezen gondolatai semmivé foszlottak amikor megérezte ahogy a hideg fémhegyet puncijához illesztik. Teljes figyelme azonnal vastag, olajozott, acél szeretőjére irányult. Érezte ahogy a rúd megtölti belülről, dörzsöli lüktető csiklóját menet közben és szétfeszíti szűk hüvelyét. Hamarosan azt is érezte, hogy az éles hegy a méhnyakához nyomódik, majd átszakad rajta. Természetesen volt fájdalom, de az érzések olyan hevesek voltak hogy nem tudta megkülönböztetni a fájdalmat az élvezettől, miközben a nyárs folytatta útját fiatal testében. A hegy körül intenzív égő érzés volt, de még erősebb volt az eufórikus gyönyör érzete a lábai között, ahogy részesült utolsó dugásában.
A séf nagyon gyakorlottan dolgozott. Amikor a lány nem sokkal később megérezte, hogy a nyárs hegye a torka hátsó részének nyomul, nagyra nyitotta a száját. Oliver felgyorsította a keze mozgását és abban a pillanatban élvezett el, amikor a nyárs kitört barátnője ajkai közül. Mivel nem akarta megzavarni a séfet azzal hogy papírtörlőt kér, Oliver lenyalta a ragacsos fehér nedvet a kezéből és rájött, hogy Sarah-nak igaza volt: tényleg nagyon finom. Most már bánta hogy korábban nem kóstolta meg, de legalább egyszer megpróbálta.
Mivel Sarah teljesen fel volt nyársalva, a séf kicsúsztatta alóla a keretet és óvatosan segített neki hasra feküdni. A lány élvezte a hideg acélfelület érzését meleg, vajas bőrén, különösen a vadonatúj kis kerek mellein, amelyek most összenyomódtak. Fémes kaparást hallott ahogy a stabilizátort rácsúsztatták a nyársra. Szemei kissé tágra nyíltak, amikor a lekerekített végű rövid, olajozott rudat a szűk ánuszába nyomták. Ezután egy bilincset csúsztattak a rúdra és rögzítettek a bokáit. A sütőből kilógó fejjel készült sülni, ezért a csuklóit egy vékony dróttal a háta mögött kötötték össze, nem pedig az arca előtt a hagyományos módon. A haját már feltűzték a vajazáshoz így nem volt hátra más tennivaló, mint a szósszal bekenés.
Oliver-en volt a sor. A félkör alakú fémváz alá egy nagy, mély serpenyőt helyeztek az asztalra. Oliver felmászott az asztalra, ahogy Sarah tette és a séf utasítására beletérdelt a serpenyőbe, háttal az íves keretnek.
–A lányoknak ez könnyen szokott menni, de remélem te is elég hajlékony vagy! -mondta a szakács.
Oliver megígérte hogy mindent megtesz. A keret alsó rúdját a séf a fiú vádlijaira tette, hogy leszorítsa, majd Oliver hátát megtámasztva segített neki lassan és óvatosan hátradőlni. A fiú háta az íves keret tetejére görbült, a másik végén pedig lelógott a feje.
– Nagyon szép a hajad! Betekerem, hogy ne égjen le.-mondta a szakács elmosolyodva és megborzolta Oliver sötét haját.
Elővett egy tekercs alumíniumfóliát és a fiú feje köré csavarta.
– Nem a legdivatosabb, de jobban fogsz kinézni tálaláskor. – mentegetőzött amikor az utolsó tincseket is a fólia alá tuszkolta.
-Most pedig nyúlj a keret alá és kulcsold össze az ujjaidat! …Tökéletes!
Amikor Oliver megtette amit mondtak neki, a nő egy vékony dróttal hozzákötött a csuklóját a fémkerethez.
– Lehet, hogy egy idő után fájni kezd a karod, de ez a pozíció biztosítja hogy szépen és egyenletesen sülj majd.
Oliver amennyire csak tudott, bólintott ebben a meglehetősen fura helyzetben. A séf a hűtőhöz ment és kivett egy piros almát, aminek szakszerűen kivágta a magját.
-Nyisd nagyra a szád! -mondta Oliver-nek.
A fiú engedelmeskedett, a nő pedig betolta az almát. Oliver úgy nézett ki -és úgy is érezte magát-, mint egy sülni készülő malac.
-Megyek és hozom a szószt a hűtőkamrából. Mindjárt jövök, el ne menjetek! – tréfálkozott a séf, mintha a barátoknak lett volna választásuk ebben a kérdésben.
Noha nem tudta elfordítani a fejét, Sarah rájött hogy ha oldalra pillant, láthatja Oliver-t. Arra is rájött, hogy ha enyhén behajlítja a térdét, akkor képes magát a nyárshoz dörzsölni. Ezt szemérmetlenül meg is tette, mert teljes mértékben ki akarta használni a legintimebb és legfinomabb területére hatoló vastag fémrúd előnyeit. Oliver vállai erősen a kerethez szorultak, de egy kicsit el tudta fordítani a fejét.
Nem sokkal azután hogy a séf elment, odajött a férfi, aki lesúrolta őket. Az utánuk jövő négyes lánycsapatból vele volt a szőke testvérpár. A sütésre kész barátokra pillantott, de nem szólt hozzájuk, csak kész hozzávalóknak tekintette őket.
– Oké, úgy tűnik, majdnem végzett ezzel a kettővel! Várjatok itt, és majd benneteket is elintéz ha visszajön. -mondta és ezzel magukra hagyta a nővéreket.
A két lány áhítattal nézte Sarah-t a nyárson és Oliver-t a kereten. A fiú ívelt háta miatt kőkemény hímvesszője büszkén és szinte egyenesen felfelé állt.
-Hűha! Látod ezt? – kuncogott a fiatalabb, teltebb lány.
Kinyújtotta a kezét és az ujja hegyével megmozgatta Oliver merev péniszét.
–Ugye tudod mi ez? – kérdezte vigyorogva az idősebb lány.
Oliver megpróbált beszélni, de nem tudott a szájába nyomott alma miatt. Még a fejét sem tudta annyira felemelni, hogy alaposan szemügyre vegye a lányokat, akik olyan jókedvvel vizsgálgatták őt. Sarah sejtette hogy mi fog történni.
–Egy pénisz. Láttam már ilyet, tudod? Csak nem számítottam arra, hogy itt találkozok eggyel! – forgatta a szemét a húga.
– Hát igen… de én inkább lehetőségnek nevezném! – vigyorgott még szélesebben az idősebb testvér.
-Hogy érted? – kérdezte felvonva a szemöldökét a fiatalabb lány.
A nővére csak felmászott a zsámoly segítségével az asztalra. Oliver most már nagyon jól látta a rajta lovaglóülésbe helyezkedő csinos szőke lányt, aki megragadta a péniszét és azt mondta:
– Bocsánat, de nem tudom a neved. Látom hogy nem tudsz válaszolni, de gondolom nincs ellenedre!
Behajlította a térdét és leereszette magát a még mindig markolt férfiasságra. Sarah oldalról szemlélte az eseményeket és szeretett volna gratulálni a barátjának, ahogy az ismeretlen lány elvette a szüzességét. Oliver szeme tágra nyílt és elégedetten felnyögött az alma körül, ahogy a lány fel-alá kezdett rajta mozogni. A lány nyögések sorozatát, majd egy hosszú felkiáltást hallatott, ami már szinte sikoly volt.
– Hagyd abba az önzőzést! Te már kiélvezted!– mondta a húga, miközben az idősebb lány kezét a fiú vajas mellkasára téve lemosolygott megkötözött szeretőjére.
-Oké! Oké! – nevetett a nővér és megkönnyebbülten vette észre hogy Oliver erekciója semmi jelét nem mutatja annak, hogy csökkenne.
Sarah azon töprengett hogy vajon ennek a lánynak is beadták-e a Liquifirm-et a melleibe, és vajon rájött-e, hogy Oliver is kapott egy adagot.
– Légy gyengéd vele! Ez az első alkalma! –mondta kuncogva és megveregette Oliver mellkasát, miközben helyet cserélt a húgával.
-Hé! Azért mert nem fekszek le fűvel-fával, még nem vagyok szűz!- tiltakozott a fiatalabb.
-Na persze!
Oliver felnézett a nagy, sötétkék szemű szöszire, aki csókot lehelt neki miközben megmarkolta kemény hímtagját és leereszkedett rá. Jóval szűkebb volt mint a nővére, de nyilvánvalóan nem ez volt az első alkalma. A testvéréhez hasonlóan ő is megtámaszkodott a mellkasán és lelkesen mozgott rajta. Sarah egyre gyorsabban dörzsölte magát a nyársához, miközben a hús-lány a csúcspontra juttatta barátját. Örült, hogy Oliver legalább belekóstolhatott az effajta mulatságba, mielőtt megsütik.
– Khmmm…. Tara! – kuncogott a nővér, próbálva felkelteni a húga figyelmét.
A fiatalabb elfordította a fejét és elpirult amikor meglátta az asztal mellett állni a séfet felvont szemöldökkel és kezében egy tál sötétvöröses-barna szósszal.
– Hoppá! Bocsánat, én csak… -mondta és szégyenlősen felállt.
- Ne aggódj! Nem hallom hogy panaszkodna. Tara és Maeve, igaz?
A séf szórakozottan megrázta a fejét, letette a tálat és felvett egy rongyot, hogy letörölje Oliver hímvesszőjét. A lányok bólogattak.
-Nagyszerű! Ti következtek ha végeztem ezzel a kettővel, de ha szeretnétek hasznossá tenni magatokat amíg vártok, segíthettek a bekenésben!
Mindkét lánynak egy puha, széles ecsetet nyújtott. A szakácsnő valószínűleg arra gondolt, hogy a nővérek mindkettőjükön dolgoznak, de Sarah nem lepődött meg, amikor mindkét lány Oliver-en kezdett tüsténkedni. Kíváncsi volt hogy ki fogja megenni őket. Mivel testvérek voltak, valószínűnek tartott egy családi étkezést…. de az sem volt kizárt, hogy a privát étlapon kínálták magukat és együtt rendelték meg őket. Újabb orgazmusa közeledett, így Sarah nem hagyta abba maga nyárshoz dörzsölését amikor a séf személyesen kezdte el bekenni a szósszal.
Miután nyakától lefelé teljesen bekente, a séf megkérte Maeve-et hogy segítsen beemelni Sarah-t a sütőbe. Bár az eleje is nyitható volt, hogy hozzáférjenek a húshoz sütés közben, a sütő alapvetően felülről nyílt. Egy félkör alakú fekete zománc bevonatú nyílásba került Sarah nyaka. A nyárs a tartókra kattant és a sütő teteje leeresztett. Sarah érezte hogy a kör teteje a nyaka köré záródik, így a teste a sütőben, a feje pedig kívül maradt. A séf a lány látóterén kívül lenyomta a kapcsolókat. Sarah érezte hogy bekapcsolnak a fűtőelemek és lassan forogni kezdett. Miközben fordult látta hogy a nővérek segítenek a szakácsnak Oliver-t a serpenyőjében a sütőbe tolni. Boldognak érezte magát, hogy segíthetett legjobb barátja álmának megvalósulásában és vele sülhetett. De most, hogy nem láthatta többé a fiút, a saját sülésére összpontosított. Nem tudott felkiáltani a nyárssal a torkában, de ez nem változtatott az érzések hevességén amikor újabb orgazmus hulláma járta át a testét. A hőség nagyon erős volt. Arra emlékeztette, amikor az apjával nyaraláskor kipróbáltak egy szaunát. A férfira gondolt, ahogy az az ebédlőben ül és alig várja, hogy megegye. Remélte hogy ízletes lesz, és hogy meglepetésajándéka megakadályozza majd, hogy túlságosan hiányozzon neki, ha már a hasában lesz.
Nagyon álmosnak érezte magát és már nem tudta megszámolni az átélt orgazmusok számát – inkább úgy érezte, mintha csak egyetlen véget nem érőt élne át, amely olyan intenzitással csapongott ide-oda, mint a hullámok a tengerparton.
A sütőben Oliver is ugyanezt érezte. Nem tudott ugyan magához nyúlni sütés közben, de boldogan merengett a csinos szőke nővérekkel történt váratlan szex emlékein. Azon töprengett, hogy most már ők is sülnek vagy őt figyelik. A körülötte lévő forró levegő finom illatú volt, és rájött hogy a saját illatát érzi. Az egészből csak annyit bánt, hogy nem kóstolhatja meg magát. A sütőbe helyezése óta másodszorra élvezett a hasára. Tudta hogy Katie alig várja a hímvesszőjét, de vajon kié lesznek a golyói?
Sarah érezte hogy közel a vég, ezért olyan gyorsan dörzsölte magát a nyárshoz ahogy csak tudta. Az utolsó orgazmusa magával vitte a lelkét, és többé nem volt más, mint hús. Oliver egy utolsó ejakulációval csak percekkel maradt el tőle.
Miután a nővéreket is sütőbe tette – Maeve-t nyárson, Tara-t pedig egy serpenyőben térdelve állát összefont karjaira támasztva- a séf elkészítette a tölteléket a barátoknak. A Sidney’s konyhájában eltöltött évekkel a háta mögött jó érzékkel tudta megmondani hogy mikor változott át valaki emberből húsba. Most is így volt. Amikor megfordult, hogy ellenőrizze Sarah-t, a lány már nem élt. Kinyitotta a sütőt és egy kollégája segítségével visszaemelte egy külső tartókeretre. Egy nagy és éles késsel minden oldalról átvágta Sarah nyakát egészen az acélig, majd lecsúsztatta a lány fejét a nyárs végéről. Félretette a fejet, hogy a taxidermiai osztályra továbbítsa, majd egy fémkorongot csúsztatott a nyársra, hogy lezárja a nyakcsonkot. Ezután megfordította a tetemet úgy, hogy az felfelé nézzen. Felhasította Sarah hasát és kihúzta a zsigereket. Kihalászta a májat és a vesét, hogy hozzáadja a töltelékhez. Kivette Oliver-t is a sütőből. Kuncogott a fehér, gőzölgő tócsa láttán a fiú hasán, majd szétkente a fiú bőrén. Felvágta Oliver hasát és a barátnőjéhez hasonlóan kibelezte. Az ehető szerveket egy turmixgépbe téve finom péppé habosította és a töltelékbe keverte. Ezután a töltelék felét Oliver-be, a felét Sarah-ba öntötte, mielőtt összevarrta volna őket sütőzsinórral. Mindkettőjükre került még egy réteg ragacsos, édes mézes barbecue szósz és néhány ananászkarika díszítésnek. A barátokat visszatették a sütőbe, Sarah fejét pedig egy futár elvitte konzerválásra.
-.-.-.
Az ebédlőben az éhes családtagok felállva tapsoltak, miközben begurították a két nagy tálalókocsit.
– Hol van Sarah feje? Valami baj történt? – kérdezte Ed kissé csalódottan.
-Ó dehogy is! Meglepetés készül, az étkezés végére itt is lesz.– mondta a pincér miközben kollégájával az asztalra emelték a két sültet.
A hús jobb volt mint azt bárki is várta volna, és mindenki másodszor, majd harmadszor is vett magának. Mire mindenki végzett az evéssel, már alig maradt hús a testekből. Szinte csak két kupac zsíros csont emlékeztetett Sarah-ra és Oliver-re.Egy csapat pincér bejött, hogy eltakarítsa a törmeléket és egyikük egy díszes zöld kartondobozt helyezett Ed elé.
– A lánya ajándéka! – mondta mosolyogva amikor az apa kérdően nézett rá.
Ed érdeklődve leemelte a fedelet és félretette. Szétnyitotta a belső világoszöld selyempapírt, benyúlt a dobozba és kivette a benne lévő ajándékot. Sarah gyönyörű fején az aranyszőke haja copfba volt fogva. Villogó zöld szemeit nagyon valósághű üvegmásolat váltotta fel. Egy műanyag lap fedte le a nyakát, ami kicsit úgy nézett ki mint egy nyakpánt. A pántra emlékeztető fekete sáv hátulján aranybetűkkel a Sidney’s logója volt, elől pedig ugyanazzal a cikornyás betűtípussal az állt: „Sarah Hyde”, és mellette a dátum.
Hasonló történetek
5332
Nem kellett volna mondanom, mert ekkor rátapadt a nyakamra, és belémvágott valami éleset, ami a szájában lehetett... megint kérdezni akartam, hogy mit művel, de nem jöttek ki szavak a számon...
10118
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: