Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Csak barátok 2. rész

A köztünk történt eset után érezhető volt a feszültség a levegőben. Aznap már nem is beszélgettünk, másnap délelőtt pedig mennie kellett dolgozni, így hamar elváltak útjaink.
Elköszönéskör is csak egy "Szia, majd dumálunk"-ot sikerült kinyögnie, bár nem mondom, hogy én sokkal beszédesebb voltam. Mindketten tudtuk, hogy ami előző este történt különleges, ugyanakkor nagyon furcsa volt.
Egyértelmű volt, hogy a kapcsolatunkat fenekestül felforgatja majd.
Több hét telt el, míg összeszedtem a bátorságom és írtam Benedeknek. Ő szinte azonnal válaszolt és fel is ajánlotta hogy a hétvégén fussunk össze. Teljesen meglepett, azt hittem mindenáron kerülni akar majd és menekül az elől, hogy 
megbeszéljük, mégis mi a helyzet. El is jött a szombat, hatalmas esőzésekkel, így úgy döntöttünk, a szabadtéri dumálás lefújva.
Délután 2-kor, két órával a találkánk előtt felhívtam.
 
-Na hali, akkor mi legyen? Gondolom te sem akarnál szarráázni a Margit-szigeten... - kérdeztem tőle viccelődve.
-De, minden álmom... - válaszolta.
-Na, de mégis akkor merre? 
-Hát...át is jöhetsz mondjuk, úgyis régen jártál már erre. - mondta, kissé bizonytalanul.
-Okés, legyen így. 4-re ott leszek!
-Rendben, várlak. -mondta és letette a telefont.
 
Izgatott voltam és kicsit féltem is. Féltem, mert nem tudtam hogyan áll a múltkor történtekhez, de izgatott, mert ismét láthatom. 
Újra a számban akartam érezni a farkát. Azt akartam, hogy kegyetlenül megdugja a torkom, ahogy múltkor is tette. Ehhez hasonló gondolatok ezrei özönlötték el agyamat,
amelynek meg is lett az eredménye. Kőkemény farkamból szinte ömlött az előváladék, amely azonnal át is áztatta alsómat, majd kisvártatva a melegítőnadrágon is látszott milyen izgatott lettem.
Nagyon beindított a gondolat, hogy ma este Benedekkel lehetek, de tudtam, hogy inkább a készülődésre kellene fókuszálnom. Különösen figyeltem, hogy a fanszőröm tökéletesen legyen nyírva.
Úgy döntöttem az ánuszom körül is megborotválkozom. Titkon reméltem, hogy az a hatalmas pénisz este becsúszik a nyílásomba. Ennek gondolata ismét annyira beindított, hogy nagyon nehezemre esett megállni, hogy ne verjem ki ott helyben.
Ennek megfelelően belülről is előkészítettem magam, hosszú idő volt, de reméltem, ki fog fizetődni. Az idő gyorsan telt, fél 4 volt, mire el tudtam indulni. Próbáltam gyorsan odaérni, de csúcsforgalom volt, így sokat kellett araszolnom.
Negyed 5-re értem oda Benedek lakásához. Csengettem, majd egy gyors "Mindjárt" után nyitott is a zár. Beléptem, majd az első emeletre felsétálva meg is pillantottam őt. Hálóköpenyt viselt és papucsot, úgy nézett ki, mint aki éppen most készült el.
Pár perc múlva kiderült, hogy ez így is volt. 
 
-Öhm, bocs az öltözékért...kicsúsztam az időből - mondta.
-Semmi gáz. - válaszoltam, majd beléptünk a lakásába.
 
A hálóingből teljesen kilátszott enyhén szőrös, izmos mellkasa, melynek látványa egyből beindította a fantáziám. Kissé lentebb tekintve vettem észre, hogy a hálóing alatt nem visel nadrágot. Minden lépésnél jobbra-balra hintázott méretes csomagja, melyet leginkább a számba kívántam volna.
-Ülj csak le, egy pillanat és jövök, csak átveszem a gatyámat.
Csak a másik szobáig ment, az ajtót nem csukta be, így mindent láthattam. Ez láthatóan csöppet sem zavarta, ugyanis a hálóköpeny levétele után még vagy egy percig forgolódott, matatott és csak utána vette fel nadrágját. Ezalatt megcsodálhattam formás fenekét és izmos combjait. Teste ezen részeit
nem túl sűrű, de jól látható szőr borította, ami nekem rendkívül tetszett. Különösen az ánusza körüli enyhe szőr. Gondolatban már nyelvemmel kényeztettem segglyukát, amikor belépett a szobába, ezzel visszarántva engem a valóságba.
 
-Itt vagyok, bocsi. - mondta mosolyogva, majd leült velem szemben.
-Szóval...miről akartál beszélni? - kérdeztem, persze pontosan tudtam a választ.
-Tudod, a múltkor ami történt...sokat gondolkodtam a dolgon.
-Én is. - feleltem.
-Tudod, én sosem kérdőjeleztem meg a szexuális orientációmat, mindig heteronak gondoltam magam...de a múltkor ami történt-
-Élvezted? - vágtam közbe.
-Igen, szar beismerni, de nagyon élveztem. - mondta, és láthatóan kerülte a szemkontaktust.
-Figyelj, ha ettől tartasz...nem mondom el senkinek, ne aggódj. - mondtam.
-Nem, nem csak ez. Nem akarom, hogy a barátságunkat tönkretegye ez.
Ez valahogy szíven ütött. Sose hallottam még korábban a szájából, hogy barátok vagyunk, ritkán találkoztunk, azt hittem ő nem tekint rám ennyire komolyan. 
-Nem fogja, nem hagyjuk! - válaszoltam, és mélyen a szemébe néztem.
Széles mosollyal nyugtázta a mondandómat, és bólintott. Láttam rajta, hogy valahol megkönnyebbült. 
-Szóval, akkor a múltkor ami történt...egyszeri alkalom volt? - kérdeztem bátortalanul, szívem közben majd kiugrott a helyéről, nagyon féltem a választól.
-Szeretnéd, hogy az maradjon? - kérdezte, és közben a szemembe nézett.
Tekintete teljesen megigézett, láttam benne a tüzet amit a múltkor is, pontosan tudtam mit jelent ez.
-Dehogy...épp ellenkezőleg. - válaszoltam kissé dadogva.
 
Ekkor felállt helyéről és mellém ült a kanapéra. Közel hajolt és megcsókolt. Én visszacsókoltam, szenvedélyes csók volt, percekig tarthatott, közben kezünk egymás testét fedezte fel. Éreztem, ahogy keze először a belső combom, majd az ekkor már erősen keményedő farkamat simogatja.
Eközben az ő farka is kőkeménnyé vált, kezemmel végigsimítottam többször is. A véleményem nem változott, még mindig hatalmasnak ítéltem meg.
-Szeretném meghálálni a gyönyört, amit a múltkor nekem okoztál. - mondta, majd a padlóra térdelt velem szemben. 
Kicsatoltam az övemet, majd lehúztam nadrágomat. Láttam rajta, hogy iszonyú türelmetlen, nagyon szeretné már szájába venni duzzadó férfiasságom. Az alsóm levételét meghagytam neki, ő pedig meglepően lassan, a látványt kiélvezve húzta egyre lejjebb a boxerem.
Mikor a végéhez ért a farkam valóságos torpedóként csapódott fel, kissé állon vágva Benedeket. Ezen mindketten elmosolyodtunk. Az arcán a csodálkozást láttam, szóvá is tettem, min gondolkodik.
 
-Mi az? Olyan vagy mint aki szellemet látott. - kérdeztem tőle.
-Vastagabb mint gondoltam. - válaszolta, majd rámarkolt a szerszámomra.
-Igen, ezt gyakran megkapom. - válaszoltam nevetve.
 
(Rengetegen szoptak már le a múltban, de nagyon kevesüknek sikerült rendesen lemélytorkozniuk. Átlagnál alapvetően vastagabb a farkam, de a makkhoz közeledve még jobban elvastagodik. Mindig erre hivatkozva vallottak kudarcot.)
Benedek nem problémázott sokat, egyből a szájába vette a péniszem. Először csak a makkot szopogatta, az előnedvet szívta belőle, amiből -extrém izgatottságomból kifolyólag- rengeteg volt. Nyelvével is dolgozott, körkörösen izgatott. Eközben frissen borotvált golyóimat masszírozta kezeivel. 
Pár perc játszadozás után jött el neki is a pillanat, amikor is megpróbálja mélyebben magába engedni a szerszámom. Láttam rajta, hogy ahogy mélyebbre és mélyebbre nyomja magába, egyre nehézkesebb a légvétel és egyre gyűlnek a könnyek a szemében.
 
-Figyelj, nem kell ezt csinálnod, nagyon jó enélkül is. - mondtam neki.
-Mindenképp érezni akarom milyen mikor teljesen kitöltöd a torkomat. - válaszolta, könnyekkel, de eltökéltséggel a szemében.
 
Ez a válasz annyira beindított, hogy úgy gondoltam, segítek neki egy kicsit e nemes cél elérésében. Tarkóját megragadva szép lassan húzni kezdtem fejét. 10-12 centinél járhatott mikor ellökött magától és öklendezni kezdett.
 
-Áh, nekem ez nem megy! - mondta, csalódottan.
-Már túl voltál a nehezén, de rendben, akkor hagyjuk... - válaszoltam, reménykedve, hogy sikerülni fog neki. 
-Na jó, de segítened kell majd!
 
Ez alkalommal ismét tarkóját fogva indultunk neki. Makkomat bekapva, szépen lassan, torkát ellazítva engedte magába egyre mélyebben és mélyebben vastag farkamat. Az utolsó pár centinél ismét öklendezni kezdett, de most nem lökött el magától.
Ekkor vártam egy kicsit, hogy megszokja, milyen mikor bent van és csak ezután folytattam. Még egy kis mozdulat és tövig bent voltam. Ezután még így maradtunk pár másodpercig, majd kiengedte farkamat.
-Na, milyen volt? - kérdeztem.
-Nagyon tetszett...hatalmasnak éreztelek belülről. - válaszolta pihegve.
Ezután ismét bekapta a farkam, és most saját erejéből próbálkozott. Először nem sikerült, majd másodjára igen. Minden egyes alkalommal tövig szopta a farkamat, ami iszonyatosan jó érzés volt.
Hatalmasakat nyögtem, órákig érezni akartam ezt a kéjt amit akkor nekem okozott, de ugyanakkor tele is akartam lőni a száját.
Ekkor felálltam a kanapéról, kisebb terpeszben, hogy jobban hozzáférjen a farkamhoz. Ő ekkor megnyalta egyik ujját, és miközben szájával a farkamon dolgozott, ujja az ánuszom körül körözött.
Tudtam mi következik, és bólintással megadtam az engedélyt, ő pedig engedelmesen behatolt a lyukamba. Kicsit szélesebb terpeszbe álltam, hogy mélyebben belém tudjon hatolni. Ekkor már éreztem, hogy közel a csúcs ezért kicsit átvettem az irányítást.
Tarkóját mindkét kezemmel megragadva teljesen magamhoz húztam, farkam teljes egésze elveszett a torkában. Ezután kihúztam, majd ismét tövig lenyomtam. Gyorsítottam a tempón, teljes sebességgel dugtam a száját. Eszembe jutott milyen volt, mikor ő csinálta ezt velem.
Teljesen eufórikus állapotba kerültem, csak élveztem, hogy meleg, nedves nyelőcsöve szorosan körülöleli duzzadó farkam. Eközben ő már két ujjával masszírozott engem belülről, ennek a stimulációnak kisvártatva meg is lett az eredménye.
Megálltam a mozgással, fejét szorosan hasamhoz húztam, és hatalmas nyögések kíséretében minden löket spermámat lezúdítottam a torkán. Nagyon nagy adag lehetett, mert ekkorát nagyon régen élveztem.
 
-Nemár, meg akartam kóstolni! - mondta nekem kissé elkeseredetten.
-Ne aggódj, lesz még rá alkalom. 
-Olyan érzés, mintha az egész gyomrom megtöltötted volna, annyit pumpáltál belém. Lehet ennyit nem is tudtam volna lenyelni.
-Akkor még van hova fejlődni!
Ezután kicsit megtöröltem magam, majd megkérdeztem, most mi legyen.
-Most csináljuk máshogy! - mondta, majd elindult a másik szobába és kinyitotta az ágyat kétszemélyes nagyságúra.
 
Bementem vele én is, majd egy lepedőt az ágyra terítve letepert. Vadul megcsókolt, közben teste az enyémnek szorult. Éreztem, hogy hatalmas farka keményen duzzad a nadrágjában. 
Csókunkat befejezve én egyből a nadrágját kezdtem el leszabadítani róla, amivel nem volt nehéz dolgom, mert csak egy melegítőnadrág volt rajta.
Ismét szembetalálhattam magam hatalmas, eres farkával és méretes golyóival. Azonnal rávetettem magam, elkezdtem szopni, ahogy csak tudtam, minél gyorsabban és mélyebben. A testem, szinte teljesen elfelejtve, hogy pár perce élt meg orgazmust, ismét szexre készen várakozott. Farkam ismét kőkemény volt,
és semmit sem kívántam jobban, mint hogy Benedek farkát magamban érezzem. Pár perc szopás után leállított, és elkezdett a mellettünk lévő szekrényben matatni. Egy síkosítót szedett elő. Szemem azonnal felcsillant, tudtam végre beteljesül, amire vágytam. 
Hátamra fektetett és lábaimat nyakamhoz téve lehajolt az ánuszomhoz. Éreztem, hogy nyelve körüljárja, majd hegyével behatol a nyílásomba. Elképesztően izgató érzés volt. Ezután Egy, majd két ujja is bekerült, de tudtam, hogy ez sem tud felkészíteni majd arra, ami ezután jön.
A síkosító megkönnyítette az egészet, ujjaival viszonylag sokat oszlatott szét az ánuszom körül és bennem is.
 
-Készen állsz? - kérdezte határozott tekintettel.
-Még szép. - válaszoltam, de mikor megláttam a hatalmas ágaskodó farkát kissé elbizonytalanodtam.
-Nem fog fájni, csak lazíts. - mondta, és lyukamhoz tette a makkját.
Egy lökéssel behelyezte a végét, ami nagyon feszített. Tudtam, hogy a neheze még hátra van. Szépen lassan haladt, centiről centire, csak hát jó sok volt belőle. Egyre mélyebb és mélyebb pontjaimra ért, néha tompa fájdalmat éreztem, de próbáltam ellazulni. Látta rajtam, hogy kissé feszült vagyok, ezért megszólalt.
-Nyugi, már a fele bent van.
-A fele?! Azt hittem már jóval több! - fakadt ki belőlem.
Ezután kicsit gyorsított a tempón, gyorsabban nyomult belém. Éreztem, hogy minden létező teret kitölt bennem méretes farka. 
-Nagyon szűk vagy... - mondta.
 
A szűz seggem nem tudott még alkalmazkodni a hatalmas nagy farkadhoz, gondoltam magamban.
Pár másodperc után éreztem, hogy golyói a fenekemhez nyomulnak, tudtam mit jelent ez. Végre tövig bennem van. Az érzés leírhatatlan volt. Felnyögtem, és szemébe néztem. Láttam rajta, hogy ő is hasonlóképp élvezi.
Kellett egy kis idő mire teljesen hozzászoktam az érzéshez. Ezután a kéj egy újabb módját ismerhettem meg, mikor elkezdett mozogni bennem. Először csak lassan, apró mozdulatokkal húzta ki, majd tolta be szerszámját, majd egyre intenzívebben kezdte el dugni a lyukamat.
Hatalmasakat nyögtem, az elmém teljesen elhomályosította a csodálatos érzés, amit Benedek óriási farka nyújtott. Eközben ő is nyögött, lihegett és láttam a szemében a tüzet, amit korábban is. Legalább negyed órán keresztül dugott így, majd pózt váltottunk.
Behelyezkedtem négykézláb, majd mögém jött és egy nagy lökéssel belémtolta péniszét. Ezután ismét lassabb tempó következett, amit nagyon élveztem. Kiélveztem csodás szerszámának minden egyes centiméterét. Minden egyes lökéssel éreztem, ahogy golyói enyémeknek csapódnak, de az övéi valahogy annyival nehezebbnek érződtek.
Gyorsított a tempón, egyre intenzívebben rakta a hátsómat. Vastag farka folyamatosan ingerelte a prosztatámat, amitől még intenzívebb volt az élmény. Hangos cuppanások nyugtázták pénisze intenzív munkáját. Amikor már több perce masszírozott így belülről, éreztem, hogy számomra itt a vége, el fogok menni.
Sosem éltem még át úgy orgazmust, hogy péniszem ne izgatták volna közben, de most sikerült. Felnyögtem, majd minden maradék spermámat a lepedőre lőve remegve éltem át az orgazmust. Felemelő érzés volt. Eközben ő egy percre sem lassított, csak dugta és dugta a seggem megállás nélkül.
Hiába mentem el, nagyon élveztem, és egyre szaporább nyögéseiből tudtam, neki is közel a vég. Csak arra vártam, hogy végre megtömjön sűrű spermájával. 
Pár perc múlva hangos sóhaj hagyta el száját, és éreztem, hogy belülről valami forró kezd megtölteni. Egyre több és több volt, nem elég, hogy vaskos szerszáma kitöltött, így tényleg tele voltam. Pénisze 4-5-ször rándult össze, mialatt telelőtt belülről.
Ezután kihúzta belőlem, majd ánuszomhoz hajolt, hogy közelebbről szemügyre vehessen. Biztos szép látvány lehetett, ahogy a rengeteg spermája szivárog ki belőlem. 
 
-Na, milyen érzés volt? - kérdezte, miután kissé megtörölköztünk.
-Hogy milyen volt? Fantasztikus! - mondtam neki, szinte kiáltottam, izgalmamban.
-Tudod, nagyon rég dugtam meg ennyire bárkit, és én is nagyon élveztem. 
-Illetve, lenne itt még valami... - Tette hozzá, ismét kerülve a szemkontaktust.
-Na, bökd ki!
-Szeretném, ha majd egyszer te is megdugnál engem. - mondta bátortalanul.
-Ezzel most megleptél, de komolyan.
-Figyelj, a torkomban nagyon jó érzés volt, kíváncsi vagyok milyen amikor az a vastag fasz máshova csúszik be.
-Na, ne mondd így mert még elpirulok. - válaszoltam nevetve.
 
Ezután a nap további részében együtt voltunk, de éjjel hazamentem. Egész hazaúton csak az aznap történteken járt az eszem, elaludni sem tudtam sokáig. Iszonyatosan szerencsésnek tartom magam, hogy megélhettem ezt vele és tudtam, még rengeteg szép közös élmény vár a jövőben.
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
katsura32 ·
91esfiu köszi a bíztatást, hajrà neked is, ha van ötleted mindenképp add ki magadból ;)
91esfiu ·
Van, több is! :) Sőt, írtam is már (nem erre az oldalra, és ahol közzé tettem ott sajnos nem értékelték, de az egy más típusú története oldal, pontokért ment a hozzászólás, és csak hogy kapjanak pontot, mindenhez írtak valamit, jellemzően fikázó megjegyzést). Így a végét oda se tettem már fel a sztorinak, pedig meg van írva. Lehet majd közzé teszem itt... De új ötleteim is vannak :)

vinzso ·
Gratulálok, nagyon jó történet, nagyon tetszik. Csak így tovább. Folytasd!!!! Várom a további írásaidat.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: