Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bűnös èjszaka

Egy faluban cseperedtem fel, ahol az erkölcs és a hagyományok nagyot nyomtak a latba, ráadásul a nagyszüleim neveltek engem, így mintagyerekként kellett viselkednem. Ami számomra nem is volt túl nehéz, kerültem a bajt és szerettem otthon ücsörögni vagy a barátnőmmel bratyizni.  Az unokatesóimmal átlagos kapcsolatot tartottam, mint általában mindenki, kivéve Őt . Jani valamiért mindig idegesített, ha találkoztunk valami feszültséget éreztem kettőn között, mintha nem is kedveltük volna valahogy egymást.
Volt egy fiúm egy ideje, iskolás szerelem féle, jól éreztem magam Tamással a szüzességem is neki ajándékoztam, elvoltunk együtt. A szex nálam akkoriban annyit jelentett, dugunk, mert néha kell, neki mindig jó volt, de én soha nem élveztem igazán, sokszor megsimogattam magam egy ilyen este után, de csak a szobám csendjében.
Egy pénteki napon mondta a nagyim, hogy az unokabátyámék jönnek haza Pestről, mert jön bemutatni az új párját és annak a fiát. Akkor nem is sejtettem, hogy mit fog ez a családi látogatás jelenteni nekem.
Megérkeztek, nagy volt az öröm, majd feldobták, hogy szombaton menjünk el szórakozni. Nem sok kedvem volt, de belementem, hogy ne legyek ünneprontó.
Másnap el is indult a nagy csapat a buli helyszínére, nagy bánatomra a barátnőm valami üres kifogással kihúzta magát a kötelesség alól.
A rokon fiú elég fura egy szerzet volt és sokat is ivott aznap este. Szomorúan nyugtáztam, hogy egy nem éppen kellemes este elé nézünk, lötyögtem a sráccal egy keveset, aztán arra hivatkoztam, hogy megfájdult a lábam és kimentettem magam a további táncos mutatványok alól.
Na, de akkor megjött Jankó, háttal ültem a bejáratnak, így csak akkor vettem észre, mikor melegen üdvözölte a rokonokat, talán még valami grimaszt is vágtam és motyogtam az orrom alatt.
-Istenem csak te hiányoztál a boldogsághoz!!
Valóban így is lett.
Hasonló történetek
3841
"Az ember akkor jön rá milyen fontos egy állat, vagy egy ember, ha elveszíti." Már nem tudom ki is mondta ezt, de igaza volt. És ha valakit nem szerettünk, vagy úgy éreztük nem olyan fontos, rájöhetünk hogy ez még se így van...
4208
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
Hozzászólások
Deakjanika ·
Ez nagyon de nagyon rövid.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: