Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Borot(va)rázs

Steve meztelenül állt a tükör előtt. Nemrég ért haza a munkából, és még vacsora előtt le akart zuhanyozni, hogy barátnőjével közösen, ágyban ülve, evés közben nézzék az esti showműsort a tévében. A fürdőszoba nem volt túl nagy, a zuhanyzó mellett lévő ember nagyságú tükörben az egész helyiséget be lehetett látni.

De Steve magát nézte. Először az arcát fürkészte, kissé fáradt, beesett szemei, borostás arca nem épp a legjobb formáját mutatták, de mégsem érezte magát annyira fáradtnak.
Tekintete lassan lejjebb vándorolt, végigfutott izmos mellkasán és hasán, majd megállt petyhüdt nemi szervén.
Egész nap ezen gondolkodott.
Vajon megtegye-e, tetszeni fog a barátnőjének, Catie-nek, vagy kiröhögi érte, esetleg megsértődik?

Munkatársa egész nap azzal dicsekedett, hogy mennyire bejött a feleségének, hogy kapcsolatukban először nem csak az arcán használta borotváját, hanem lejjebb is megszabadult a felesleges szőröktől. Leborotválta szeméremszőrzetét, és az asszony egész este le sem vette a szemét, kezét, száját a megcsupaszított kukacról.
Steve pedig azóta rágódott a dolgon, hogy vajon Catie mit szólna, ha meglepné azzal, hogy körbeborotválja péniszét.
Nagy levegőt vett, és döntött.

Kezébe vette a borotvahabot, felrázta a flakont, nyomott egy keveset a kezébe, és egyenletesen szétkente a szeméremszőrzetén. Ezután megfogta a borotvát, és lassan, óvatos mozdulatokkal borotválni kezdte a dús szőrt.
Már szinte a művelet végénél tartott, csak le kellett volna mosni a fennmaradt habot, meg a felragadt szőrszálakat, amikor hirtelen kinyílt a fürdőszobaajtó, és Steve keze remegve megállt a levegőben. Catie állt az ajtóban és kérdőn nézett barátjára.
- Mit csinálsz, Drágám? – kérdezte csodálkozva.
- Én… csak – hebegte Steve, és mozdulni sem mert. – Én… a srácok mesélték bent, hogy…
Catie kacéran elmosolyodott, beljebb lépett, és becsukta maga mögött az ajtót. Csak egy átlátszó, lenge hálóinget viselt, ő már túl volt a zuhanyzáson. Vállára omló, vörös, még kissé vizes haja nagyon szexivé varázsolta amúgy is szép arcát.

Lassú léptekkel még mindig dermedten álló barátjához lépett, megfogta a kezét, kivette belőle a borotvát, és a mosdótálcára helyezte, majd finoman betessékelte a zuhanyzóba, megfogta a zuhanyrózsát, beállította a vizet langyosra, és lemosta barátjáról a felesleget. Először a fiú nemi szerve körül tett lágy simogató mozdulatokat, szinte alig ért hozzá miközben lemosta róla a levágott szőrt, majd finoman megfogta barátja péniszét, és le-fel húzogatva rajta a bőrt arról is eltűntette a felesleget. Steve érezte, hogy Catie érintésétől felforr a vére, és pénisze lassan ágaskodni kezd. A lány ezt kacér mosollyal nyugtázta, mélyen barátja szemébe nézett, aki lassan kezdett megnyugodni, hisz rájött, Catie-nek tetszik, amit szőrzetével művelt.
A lány befejezte a tisztítást.

Steve kiszállt a zuhanyzóból, közben Catie leemelte a fiú törülközőjét a fogasról, majd megtörölte barátja merev péniszét, meg ahol még vizes lett, a combjait és a hasát.
Ezután letette a törülközött, és letérdelt barátja elé.
Steve sejtette, mi következik, és szíve hevesebben kezdett verni, egyre több vért pumpált agyába, de még többet a lábai közé.
Catie finoman megfogta Steve merev hímtagját, és lassú mozdulatokkal kezdte húzogatni rajta a bőrt, közben puha arcához dörzsölte a kemény vesszőt, és helyenként aprókat beleharapott. Először a makkon, majd egyre lejjebb haladva, minden centiméternél egy újabb kis harapást ejtett a péniszen, egészen az aljáig, ahol immár egyáltalán nem volt szőr.
Steve nagyon élvezte a helyzetet, már teljesen megnyugodott, tudta, hogy helyesen döntött, és most már teljesen átadta magát a vágynak, élvezte barátnője minden apró érintését.

Catie ezután az ugyancsak lecsupaszított herezacskót kezdte nyalogatni, majd finoman bekapta Steve golyóit és szopogatni kezdte. Egyik kezével még mindig a merev hímtaggal játszott, hol lassabban, hol gyorsabban húzogatta a bőrt, simogatta a forrón lüktető testrészt, néha keményen megmarkolta, majd újra finoman, szinte alig érintve mozgatta rajta kezét.
Másik kezével ekkor megragadta Steve herezacskóját, és lágyan morzsolgatni kezdte a puha golyókat, közben szájával egyre feljebb vándorolt.
Először csak nyelve hegyével izgatta, majd nyelve teljes felületével nyalta körbe előbb a makkot, majd az egész péniszt.

Ezután a szájába vette a merev, forró hímtagot, és szopni kezdte. Keze közben ritmusosan dolgozott, nyelve mozgatásával pedig tovább ingerelte a szájában lévő remegő hímvesszőt.
Steve kezdett eljutni a csúcs felé, és ezt Catie és érezte. Egyre gyorsabban mozgatta kezét, egyre intenzívebben masszírozta a golyókat, és egyre erősebben szívta a már vöröslő péniszt.
A fiú finoman megfogta a lány fejét, aki ebből tudta, hogy közel a vég. Kivette szájából a vadul lüktető hímtagot, és engedte, hogy arcára folyjon barátja forró, fehér nedve.
Miután az utolsó csepp is távozott a lüktető péniszből, Catie még finoman megnyalta Steve még mindig merev vesszejét, majd felállt, szájon puszilta barátját, és a mosdóhoz lépett, hogy lemossa magáról Steve nedvét.

- Köszönöm, Kicsim – hálálkodott Steve, miután a lány végzett a mosdással, és köszönetét egy hosszú, forró csókkal fejezte ki.
- Megérdemelted – mosolygott Catie. – Siess, már kész a vacsora.
A fiú bólintott, megpuszilta a lányt, aki ezután kiment a fürdőszobából. Steve a tükör elé állt, és büszke mosollyal tekintett nemi szervére.
Később zuhanyzás közben azon gondolkodott, hogyan dicsekszik majd el másnap a munkahelyen a srácoknak.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Andreas6 ·
Az utolsó mondatot nyugodtan kihagyhattad volna. Ízetlen dolog kiteregetni mások előtt a hálószobatitkokat. Egy mentsége lehet: ha a lány tud róla, és hozzájárul. Akkor meg is érdemli, ha ennyire hülye.

sonny grosso ·
Jó.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: