Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bordélyházi mesék - Felicity

Viszonylag hamart talált magának albérletet, egy kisebb lakást egy sorházban. Will felajánlotta ugyan, hogy lakjon nála, de Vivien úgy érezte, hogy biztosnak kell lennie abban, nem csak azért kapaszkodik a fiúba, hogy meneküljön. A nem sok holmiját könnyen átvitte, Frankey-ék segítettek neki néhány bútort áthelyezni, és elhozni azokat a cuccait, ami a régi albérletben maradt. A bárban még dolgozott néhány napot, de mire elkezdett dolgozni már elhagyta a Menedéket. A lányok és a fiúk egyenként megölelték, kivéve Amy-t aki aznapra szabadnapot vett ki és a lakásába ment. Felicity-nek továbbra is segített a pénzügyi dolgok rendberakásában. A költözés utáni első éjszakát mégis Will-nél töltötte, ahogy később sok másikat is, és néhányszor Will aludt nála.
Viviennek a harmadik hónapra sikerült beilleszkednie az új munkahelyén, és úgy tűnt sínre került az élete. Felicity-től hallott a Menedékben történtekről. Az egyik izgalmas pletyka az volt, hogy Phoebe és Mel összejöttek, pedig egyik sem tartja magát leszbinek. A másik hír az volt, hogy Kenny begyűjtötte Vadócot, aki egy hét múlva munkába állhat, ha akar. A harmadik hír az volt, hogy Felicity és Benny szakítottak, az FNBMA Felicity-é lett. Mivel kifizette Benny-t, anyagilag seggre ült egy kicsit, de sikerült úgy átütemeznie a fizetési kötelezettségeit, hogy ne legyen gondja, és lassan elkezdett kilábalni.
Egy hajnalon a csengő visítására ébredtek.
-Ki ez…? -nyöszörögte Will.
-Mindjárt megnézem…
-Ki vagy… -szólt álmosan a kaputelefonba.
-Felicity. Beengedsz?
 
Hiába kínálta hellyel, Felicity idegesen járkált fel és alá.
-Mondd már, mi a baj?
-A zsaruk rajtatütöttek a Menedéken. Mindenkit bevittek.
-Mi???
-Mondom… Mindenkit… Benny-t, Amy-t, Mel-t, Phoebe-t, Betty-t, Gloria-t és Bibi-t is. Meg a fiúkat… Frankey-t, Kenny-t és Ted-et is, természetesen. Amy próbaideje még nem járt le, őt hamarosan átviszik egy börtönbe, hogy letöltse a maradék 2 évét.
-Ne már…
-Phoebe-nél kábszit is találtak nagyobb mennyiségben. -túrt idegesen a hajába Felicity.
-És te…?
-Sosem voltam benne nagyon a Menedék dolgaiba…csak tanúként hallgatnak ki.
-De hát Benny csak jót akart…
-Ugyan… Te tényleg kis naiv vagy… Illetve nem tudsz mindenről. Ha jól tudom, kikérdezted a lányokat arról, hogy hogyan lettek kurvák… Hát itt az én történetem. Átlagos családba születtem, nem voltunk gazdagok, de sose szűkölködtünk. Leérettségiztem és egyetemre készültem, szerettem tanulni és jól is ment. Akkor nyáron találkoztam Benny-vel, egy diszkóban. Sokat beszélgettünk, de aztán mindenki ment a maga dolgára. Mikor mentem haza, berángattak egy autóba, kendőt szorítottak a számra, és a többire nem emlékszem. egy lepusztult szobában tértem magamhoz, ruha, papírok és pénz nélkül. Benny bandája rabolt el, Frankey volt az egyik. Nem holmi váltságdíj reményében, engem akartak áruba bocsátani. Bizonyára tudod, ilyenkor az első a beavatás… Benny tette meg, ő erőszakolt meg először, utána még ketten. Megtörtem…kikapcsolt az agyam és hagytam, hogy végezzennek. Elégedettek voltak az eredménnyel. Kiöltöztettek, bedrogoztak, és egy gazdag faszi ágyában kötöttem ki már másnap éjjel. Megfenyegettek, hogy ha nem leszek hozzá kedves, azt nagyon megbánom…a családom is. Hát hagytam… Nem is gondolnád mennyi szutykos, igénytelen vagy perverz van azokban a körökben. Reméltem, hogy a rendőrség megtalál, de Benny okos volt. Telenyomott droggal, betanította, hogy mit kell mondanom, így vittek el szüleimhez és megmondtam, hogy új életet kezdtem, ne keressenek.
A nappalokat a lepusztult szobába töltöttem, az éjszakákat gazdagok ágyában. Volt köztük bűnöző, nem is kevés. Voltak meredek szituációk…pl. amikor az egyik arra akart, hogy megkefél, és elvágja a torkom, miközben épp elélvez, szerencsére ezt nem hagyták. Benny egyre gyakrabban cipelt a szobájába, hogy a kedvére tegyek. Először a túlélés számított így kedves voltam hozzá, aztán beütött a Stockholm szindróma, beleszerettem Benny-be, aki ezek után már nem közvetített ki sehová.
Hogy a Menedék ötlete honnan jött neki, azt nem tudom. Egyszer csak megvette azt a régi kis szállodát, kipofozta, elnevezte Menedéknek és elkezdett lányokat összeszedni, akiket aztán kivakart a szutyokból, és egy idő után normális életük lett. Ezt a javára lehet írni! De Benny elsősorban üzletember. Talán neked is feltűnt, hogy válogatott lányokat szedett össze, olyanokat, akikért bárhol sokat fizetnek. Hamar híre ment, hogy tuti lányai vannak és sorba álltak a kiéhezett kanok. Létrehozott egy ügyfélkört…akár klubnak is nevezhetjük. Csupa menő, tehetős ember a tagja, legalább 100-an voltak. Ők évente „tagdíjat” fizettek, hogy egyáltalán beléphessenek a Menedék ajtaján. Az, hogy a lányok cserélődtek, csak jót tett az üzletnek. Benny-nek a tagdíj volt az igazi pénz, több százezer… Abból, amit a lányok összekúrtak, fenntartotta a helyet és nagyvonalúan kifizethette a lányokat is. Légy erős…ha azt akarta volna, hogy kurva legyen belőled, akkor neked is le kellett volna rendezned naponta 6 faszit. Hogy miért nem tette, azt ne kérdezd. Talán mert volt elég lány, és a többiek elégedetlenkedtek volna, ha csökken a bevételük. Talán más… Talán tényleg volt szíve. 12 évig voltunk együtt, de nem sajnáltam, hogy vége lett. Azt sem sajnálom, hogy lesittelik, nem én! Megérdemli. A lányokat sajnálom. 18 lány megmenekült… Ennek a 6-nak most kútba esett ez a lehetőség. Benny-nek a Menedéken kívül is voltak üzletei. A modellügynökség legális pénzt hozott, de voltak azon kívül nem tiszta bulijai.
 
-Hogyan buktak le…? Ha minden zárt és ellenőrzött volt?
-Vadóc…az új lány. Zsaru volt, striciket buktatott le.
-Mit teszel, ha kihallgatnak? Bemártod Benny-t?
-Nem… csak annyit mondok el, amit tudok, és igaz. Nem akarok nagyon ártani neki… Furcsa, de ez van. 
 
A következő hetekben Vivien, Felicity és Will megpróbálták megtalálni a Menedék korábbi lakóit. Amy-vel egyszer tudtak beszélni, másnap szállították át egy másik börtönbe, hogy letöltse a büntetéséből hátralévő két évet is a próbaidőre vonatkozó szabályok megsértéséért. Amy nem tudta hová szállítják át. 
Bibinek volt némi „börtönrutinja”, így tudott alkalmazkodni a helyzethez, ezzel együtt megviselte, hogy bent van. Mel sosem volt börtönben, és nagyon félt, Gloria-val ugyanez volt a helyzet. Betty vagányul állt a dolgokhoz, de a sitt valósága őt is megviselte, jóllehet még csak előzetesben volt. Phoebe megtört, csak nézett maga elé és alig szólt.
Frankey-t Vivien látogatta meg. A férfi, úgy tűnt, jól bírta az előzetest, feltehetően a fizikai adottságai és az előélete miatt kevesebb baja volt.
-Mi újság Kölyök?
-Jól vagy…?
-Megvagyok, csak nem engednek leugrani a kocsmába. -nevetett rekedten.
-De most komolyan!
-Komolyan jól esne egy whiskey. A többiekkel mi van?
-Mindenki bent van még… Bibi bűnösnek fogja vallani magát, és megússza felfüggesztettel. Valószínűleg ez lesz Betty-vel és Gloria-val is. Phoebe többet fog kapni, a cucc miatt.
-A hülye picsa! Mel?
-Volt valami ügye, ő is hűsölni fog.
-És Amy…?
-Átszállították egy másik börtönbe, le kell töltenie a 2 évet, és még kap valamennyit ráadásként. Visszaeső…
-Picsába…
-Neked mennyi néz ki?
-Attól függ… Ha Feliicity bemárt minket, akkor 15 év. Alsó hangon.
-Nem akar ártani nektek, azt mondta. A 12 évvel ezelőtti ügyet nem fogja bolygatni.
-Talán megúszom 10 alatt… Te jól vagy Kölyök? Milyen a meló? Will?
-Velem minden rendben Frank.
-Örülök. Felicity megölt volna minket, ha elkallódsz.
-Mi van?
-Akkor, amikor begyűjtöttelek. Amíg tusoltál Felicity hatalmas balhét csinált, hogy nehogy kurvát csináljunk belőled. Valamit tudhat Benny-ről, mert azonnal becsicskult. Valószínűleg előbb kényszerített volna fegyverrel egy céget, hogy felvegyenek, mintsem hagyja, hogy kurvának állj.
-Azért… Azért köszönöm, hogy begyűjtöttél!
-Semmi baj Kölyök! Figyelj, amit most mondok, nagyon fontos! Ne látogass meg többet! Se engem, se a többieket! Ez fontos… Csak akkor tudsz szakítani azzal a másik élettel. Dolgozz keményem, legyen családod, és vigyázz, nehogy elbaszd.
-De…
-Nincs de…! Én elbasztam… Összejöttünk Amy-vel. Előbb csak kedvtelésből kúrogattunk, aztán felmerült, hogy feleségül veszem. Jó feleség lett volna… Nem tudom megvár-e…. Na menj Kölyök, csináld jól!
 
Vivien alig tudta türtőztetni magát, hétfőn munka után rohant át az FNBMA-hoz. Felicity épp néhány beosztottjával beszélgetett, amikor berontott. Karon ragadta Felicity-t és berángatta egy irodába.
-Vivie, elment az eszed?
-Tegnap voltam Frankey-nél. azt mondta, te akadályoztad meg, hogy prostit csináljanak belőlem! -hadarta egy szuszra.
-Igen… Kiálltam érted… Frankey is… Benny sem volt teljesen biztos a dologban. Ki tudja miért…? Rossz döntés lett volna édesem. Valakinek meg kellett védenie… Magadtól.
-Köszönöm! -ölelte át a nőt.
-Jól van…jól van… Hogy van Frankey?
-A többiekhez képest jól. Azt hiszem nagymenő lesz benn. Amy-t sajnálja. Tudtad, hogy feleségül akarta venni?
-Ez új… Mennyire számít?
-10 év körül…
-Amy-nek két éve van, és még amit visszaesőként kap…
-Azt kérte ne látogassuk.
 
Némi utánjárás után megtalálták azt az idősotthont, ahol George lakott. Vivenne és Will vasárnap látogatták meg, és a lány megdöbbent. A mindig fess öregúr betegnek tűnt, sápadt volt és arca beesett, a szemei fénytelenek voltak.
-Áááá…Vivenne kisasszony! Jól van?! -úgy tűnt egy ismerős felbukkanása kissé felvillanyozta az öreget.
-Jól vagyok Geroge, köszönöm!
-Ez az úriember a párja? Igen? Remek! Igazán remek!
-Jól van George?
-Hát… A koszt kritikán aluli… A nők meg… Áhh…hagyjuk…
Vivien és Will híreket mesélt az öregúrnak, aki örült a jó híreknek és elszomorodott a Menedékkel történtek miatt. Két órát beszélgettek, de az öreg pillantása mindannyiszor a bejáratra tévedt, ahányszor az kinyílt.
-Nem jön…biztos sok a dolga… Talán majd jövő héten. -dünnyögte minden alkalommal.
Vivien és Will egymásra nézett és minden vasárnap meglátogatták az öreget. Süteményt, gyümölcsöt vittek neki, és becsempésztek a kedvenc borából.
 
Amyt átszállították, és soha többet nem hallottak róla. Nem telefonált, és nem írta meg hol van. Bibi bűnösnek vallotta magát, és 6 hónap börtönre ítélték 2 évre felfüggesztve, a korábbi börtöneit nem vették figyelembe, mert csak bírságokat ült le, és méltányolták, hogy miért került az utcára. Felicity elintézte, hogy felvegyék egy boltba. Betty, mivel nem volt priusza, szintén felfüggesztett kapott, de eltűnt ahogy kiengedték az előzetesből. Mel 1,5 év letöltendőt kapott a másik ügyéből kifolyólag. Gloria valamilyen okból megúszta és 6 hét után szabadlábra helyezték. Felicity több hét utánjárás után beprotezsálta fotósnak egy fittneszmagazinhoz, de modellkedést is vállalt. Phoebe a tárgyalására várt, de az ügyvéd szerint 2 kg kokainnal és a terjesztéshez szükséges cuccokkal a szekrényében igen rosszak voltak a kilátásai, végül a 3 hónappal később megtartott meghallgatáson bűnösnek vallotta magát és együttműködött a hatóságokkal, így is 5 évet kapott. Amy a meglévő 2 év mellé visszaesőként további egy év börtönt kapott. Frankey-ék tárgyalása még váratott magára, a hírek szerint öttől hét évig terjedő börtön várt rájuk, Benny legalább 10 évre számíthatott. Vivienék tartották magukat Frankey kéréséhez, és nem látogatták. Mel-ben és Phoebe-ben próbálták tartani a lelket.
 
 
George két hónap múlva álmában hunyt el, a felesége képét szorongatta a kezében. Az idősek otthonából felhívták Vivien-t és közölték vele a rossz hírt. Kérték, hogy vegyen át egy csomagot, amit George rájuk hagyott.
A csomag egy nagy méretű bonbonosdoboz volt, spárgával átkötve, rajta reszketeg ákombákom betűkkel: Vivien &amp; Will.
-Régi fotók vannak benne, az úr gyakran nézegette őket. Szegény… A család nem jelentkezett érte. Szomorú ügy ez, számukra akkor meghalt, amikor beadták ide…
A temetés szűk körű volt, Bibi, Gloria, Felicity Vivien és Will, meg George néhány kártyapartnere voltak jelen. George rokonai közül senki sem jött el. A fia sem, akit minden nap várt. Nem ismerték igazán, így csak pár szóban mondtak búcsút az öregnek. A szertartás rövid volt és hamarosan dobolni kezdtek a rögök a koporsón és friss halom nőtt a temetőben.
Will-nek otthon eszébe jutott a bonbonosdoboz. Vivien elvágta a spárgát, a tető alatt fotók, egy nyakláncra akasztható kereszt és egy levél volt.
 
„Kedveseim,
az utam a végéhez közeledik, és rá kellett jönnöm, hogy a családomnak, akikért mindent megtettem nem vagyok fontos, csak egy csodás ifjú hölgy és egy nagyszerű fiatalúr társaságára számíthatok. A sors kegyetlen fintoraként életem végén kétes erkölcsű hölgyek és kártyapartnerek vettek körül.
Kérem fogadják jó szívvel néhai feleségem medálját és mindazt, ami a képek alatt van! Bár a feleségem kívánsága az volt, hogy én hordjam a medált, valódi hit nélkül nem óhajtottam viselni. Kérem, Vivien kisasszony viselje a medált és találja meg az utat. Önök jobban megérdemlik a doboz tartalmát és a hasznukra válik!
 
Szeretettel:
George”
 
Will kíváncsian emelte fel a régi fényképeket, a megsárgult, felpödrődött szélű fotók alól több köteg nagy címletű bankó kandikált ki.
 
A Menedéket, pontosabban az épületet több szomszédos épülettel együtt egy befektető felvásárolta, a helyükön egy hotel építését tervezte, az épületet a következő év elején lebontották.
 
Előző részek
Hasonló történetek
4415
- Nem, sőt legyen szíves a feleségemnek se szóljon, hogy itt jártam. Meg akarom lepni.
Elővette a legcsábosabb mosolyát és egy húszdollárost csúsztatott a pultra, majd távozott. Beült egy gondolába, és a főtérre vitette magát. Beült a vendéglőbe, és szép komótosan megebédelt. A mosdóba kimenés ürügyén alaposan körülnézet...
4309
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
Hozzászólások
AnnaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: