Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
– A földönkívüli barátaim adtak nekem egy időgépet, és elmagyarázták a működését, egyszer...
Oliver most már nagyon jól látta a rajta lovaglóülésbe helyezkedő csinos szőke lányt, aki...
Samu és Dénes útja Miskolcra vezet, hogy egy újjabb rémmel nézzenek szembe aki velejéig gonosz...
Ezt azért küldöm be mert érdekel, hogy milyen a novella én írtam . Nagyon érdekelnek a hozzászólások...
Ez a fiúcska bár kiszolgáltatva, gúzsba kötött kezekkel ült előtte, de a megadásnak nyoma...
Friss hozzászólások
Akai Mózes: Nagyon jó írás. Köszönöm!
2022-09-29 21:20
Petike76: Nagyon tetszett! Ilyenből még...
2022-09-29 07:15
91esfiu: Nagyon jó!!! :) sok ilyet még...
2022-09-27 22:23
Miriam: (foly...) Ennek köpvetkeztében...
2022-09-26 23:57
Miriam: A kilencedik részt tíz nappal...
2022-09-26 23:51
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bere Abel - Öregember

Ugye milyen szép időnk van ma? - kérdezte John. 
A nap utolsó sugarai gyönyörűen megvilágították az ősrégi, rozoga hajó orrát, így az öreg megigézve bámulta a nem mindennapi fényjátékot. Rá sem kellett kérdezni, látszott, hogy a vén John-t köti valami a ehhez a hajóhoz, a nap sugaraihoz, a vízhez. Ő ide tartozott.
Feltehetőleg több volt, mint öregember. Az évek alatt egyre gyarapodó ráncait lágyan simogatták a napsugarak, az arcán határozottság látszott, de még így is szelíd volt a tekintete. Sokrétű tudását a falu fiataljai előszeretettel használták, a mesélő estéket sem hagyta ki, így sok kapcsolatot ápolt, mindenki szerette.
A hajó, ami immár 30 éve kíséri minden vízi útjára apát és fiát, fénykorát már réges-régen leélte. A szúrágta fapadló minden egyes lépésnél megnyikordul a lábuk alatt, szinte könyörög a megváltásért. Legtöbb részét vastag moha fedi, beázással küszködik, bármikor beszakadhat. 
A hajó mégis még mindig szolgálja a párost, minden utukon elkíséri őket. A gondoskodás tartja életben, semmi több. 
Már vagy 20 éve szokássá vált a rozoga bárka mindennapi látogatása. Felváltva vizsgálják a hajó állapotát, foltozgatják, szerelgetik, és tiszta szívből szeretik. 
John felébredve a megrészegült állapotból az égre nézett. A nap már lement, helyét átvették a csillagok és a megnyugtatóan fénylő hold. Mikor az öreg a holdra nézett, reményt látott csillogni. Elképzelte, hogy a hold minden gonddal leszámol, a földre küldi a nyugalmat, a szeretetet. 
Mintha nem is a fedélzeten vígan fütyörésző fiának szánta volna a pár perce feltett kérdést. A csillagokkal beszélgetett.
Fagyott szíve ha csak egy pillanatra is, fellángolt, újra élni kezdett, és elhitte, hogy minden rendben lesz. Azonban, elég volt egy gondolat, és az egész megint rombadőlt, mintha megöregedett szíve csak építőkockákból lenne.
Aznap a csillagok különösen mámorítóak voltak. Mikor a fiának mesélt róluk, az életet már megélt egykori bölcsekként,  igazi túlélőkként tüntette fel őket. 
Mint reményt adó fénypontok az elveszettek tengerében, a csillagok úgy táncoltak a végtelen égen, és az öreg még mindig őket nézte. 
 
Hasonló történetek
3284
Felnéztem, ott ültek, csalódottan egy felhőn és engem néztek. Én meg a tájat. Ameddig elláttam, csodálatos rét terült el. Semmi más nem volt látható csak a tiszta és makulátlan égbolt és a ringatózó zöld fű tengere. Meztelen talpamat nyaldosták a fűszálak, melye felkúsztak lábamon és körbeöleltek gyengéden. Én sétáltam tovább, mit sem törődve semmivel, csak a látványra koncentráltam...
6403
Fél évig volt az elvonón. Zsolt minden nap meglátogatta. Először csak szakmailag karolta fel, de aztán, ahogy Andrea szépsége, és nyugalma kezdett visszatérni, úgy szerettek egymásba. Mikorra a lányt gyógyultnak nyilvánították, tudták, hogy össze fognak költözni. Andrea vissza sem ment a régi lakásába...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: