Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
-Ez a helyes hozzáállás! Adjunk a nézőknek egy olyan előadást, amit soha nem felejtenek el!...
Egyszerre izzadtam az análszextől és korábbi fáradozásaimtól, hogy kedvükre tegyek. Szegény...
Friss hozzászólások
Materdoloroza: Tetszik ez az új hang itt. Tet...
2024-02-22 10:51
gyuri0926: Leveleznél velem?
2024-02-21 14:47
Rémpásztor: Okés, patrikiskal157@gmail.com...
2024-02-20 13:38
SunnyDay: Írástechnikailag köszönöm a po...
2024-02-20 10:57
Rémpásztor: Nagyon népszerű téma. Valóban...
2024-02-19 17:47
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bere Abel - Öregember

Ugye milyen szép időnk van ma? - kérdezte John. 
A nap utolsó sugarai gyönyörűen megvilágították az ősrégi, rozoga hajó orrát, így az öreg megigézve bámulta a nem mindennapi fényjátékot. Rá sem kellett kérdezni, látszott, hogy a vén John-t köti valami a ehhez a hajóhoz, a nap sugaraihoz, a vízhez. Ő ide tartozott.
Feltehetőleg több volt, mint öregember. Az évek alatt egyre gyarapodó ráncait lágyan simogatták a napsugarak, az arcán határozottság látszott, de még így is szelíd volt a tekintete. Sokrétű tudását a falu fiataljai előszeretettel használták, a mesélő estéket sem hagyta ki, így sok kapcsolatot ápolt, mindenki szerette.
A hajó, ami immár 30 éve kíséri minden vízi útjára apát és fiát, fénykorát már réges-régen leélte. A szúrágta fapadló minden egyes lépésnél megnyikordul a lábuk alatt, szinte könyörög a megváltásért. Legtöbb részét vastag moha fedi, beázással küszködik, bármikor beszakadhat. 
A hajó mégis még mindig szolgálja a párost, minden utukon elkíséri őket. A gondoskodás tartja életben, semmi több. 
Már vagy 20 éve szokássá vált a rozoga bárka mindennapi látogatása. Felváltva vizsgálják a hajó állapotát, foltozgatják, szerelgetik, és tiszta szívből szeretik. 
John felébredve a megrészegült állapotból az égre nézett. A nap már lement, helyét átvették a csillagok és a megnyugtatóan fénylő hold. Mikor az öreg a holdra nézett, reményt látott csillogni. Elképzelte, hogy a hold minden gonddal leszámol, a földre küldi a nyugalmat, a szeretetet. 
Mintha nem is a fedélzeten vígan fütyörésző fiának szánta volna a pár perce feltett kérdést. A csillagokkal beszélgetett.
Fagyott szíve ha csak egy pillanatra is, fellángolt, újra élni kezdett, és elhitte, hogy minden rendben lesz. Azonban, elég volt egy gondolat, és az egész megint rombadőlt, mintha megöregedett szíve csak építőkockákból lenne.
Aznap a csillagok különösen mámorítóak voltak. Mikor a fiának mesélt róluk, az életet már megélt egykori bölcsekként,  igazi túlélőkként tüntette fel őket. 
Mint reményt adó fénypontok az elveszettek tengerében, a csillagok úgy táncoltak a végtelen égen, és az öreg még mindig őket nézte. 
 
Hasonló történetek
3872
De mi a célom… Magam sem tudom már, csak utazok, hogy eljussak egy olyan helyre, ami nem létezik. Nem létezhet, míg az ember, az egész emberi faj fel nem épül ebből a hihetetlen szellemi leépülésből, amin most keresztül megy…
Utazok…
6558
Hjajj de szép, jujj de formás lanka. Se nem körte, nem is alma az alakja. Ott a kettő közt, kecses rádiuszok halma...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: