Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
1986 nyara. A felszabadulás óta először látható vérfarkas a Fővárosi Állat-és Növénykertben!...
A történet egy fantasy paródia, elsősorban az 1920-30-as évek amerikai fantasy szerzőinek...
fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF MR. HARRINGTON …. Szerző: Ronde …. Literotica...
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Friss hozzászólások
golyó56: Csúcs ahogy kigúnyolod a fociő...
2024-05-23 17:35
kaliban: Nagyon tetszett! Jó kis doppin...
2024-05-23 17:23
laci78: mikorra várható a folytatás, S...
2024-05-22 07:29
kivancsigi13: Tetszett a történet, kár, hogy...
2024-05-21 22:01
Materdoloroza: Ez is nagyon bejött! Még! Még!...
2024-05-16 12:16
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bátorság és türelem

A hangárban folyt a lázas munka de szerencsére a zaj nem volt fülsüketítő. A bejárat mellett álló Karla várta, hogy csillagának vezető techje jelentést tegyen neki. Egyenruhája tökéletesen feszült alakján, a csillagparancsnoki rangjelzés kissé már kopottas volt. Bár várakozni szívből utált, tisztában volt azzal, hogy most sokkal fontosabb a munka precíz elvégzése a gyorsaságnál. Csillagképük másnap a Jégördögökkel fog harcolni, és a parancsnokuk utasítására az ő omnijaikat csak energiafegyverekkel kell átszerelni.
– Ez a csillag fogja a jobb szárnyon indítani az átkarolást. – magyarázta a tervet reggel az eligaztáson Albert csillagkaptány a Carson házból. – Ezért lehet, hogy egy darabig erősítés nélkül kell harcolniuk.
A terv jó volt, de akkor is hiányolni fogja a rakétáit.
Gondolatai azonban elkalandoztak, büzekeséggel töltötte el, hogy a legerősebb klán tagja. Azon belül a Ward házhoz tartozik, amely rendkívül sok kiváló harcost adott már. Sőt, az alapító Ward a nagy Alexander Kerensky tábornok hős és megbízható katonája volt. Ezen kívül a tesközük is nagyon sikeres volt, a kiképzés során az átlagnál kevesebben estek ki, és a Besorolás Próbáján is jó néhányan szereztek csillagparancsnoki rangot. Neki ez csak kissé később sikerült. Egyik tesköztársa, Cyrilla már a vérnevét is megszerezte viszonylag korán. A vegyes tesköz másik tagja, Natasha Kerensky, pedig egy expedíciós haderővel a Belső Szférában harcol. Ő maga a csata után tartott vérnév próbán fog indulni, már a kellő támogatást is megszerezte. Abban egy percig sem kételkedett, hogy a következő harcot nem csak túléli, hanem további dicsőséget is szerez vele.
– Csilagparancsnok! – hallatszott egy óvatos hang, ami így is visszaterelte a gondolatait az itt és mostba.
– Hallgatom, Frederick.
– Mindent megcsináltunk, beállítottunk. Az ellenőrzés is jól ment. Az ön gépe némi gondot azért okozott, a bal kar hőcserélőjét és a teljes tartály hűtőfolyadékot ki kellett cserélni. A tesztek alapján minden rendben működik.
– Köszönöm.
– Csak a kötelességemet teljesítettem, a társaim is. Kerensky vezérelje önöket!
– Seyla!
 
A korábban kapott adatok alapján nem gondolta, az erdőcske ilyen sűrű lesz. Tisztában volt azzal, hogy ez nem lesz akadály, most a rejtőzés szempontjából jónak tarotta. A növényzet kellő álcázással rejtette el a harci gépeket, annak ellenére, hogy tíz méter körüli magasságukkal majdnem a fák fölé nyúltak.  Karla csillagparancsnok részletesen emlékezetébe idézte a haditervet, de az érzékelőin látott adatok alapján tudta, erre az esetre nem számítottak A Jégördögök ebbe az irányba váratlanul elindultak. Csak a biztonság kedvéért helyezték ki ezt a néhány hallgatózó berendezést, de most ezt az ellentámadást pontosan a megfelelő időben jelezték előre. Miközben mindent továbbított elöljáróinak, hevenyészett elképzelés formálódott a fejében. Elgondolása szerint nem támadnának azonnal, hanem részben átengednék maguk előtt az ellenséges csapatot. A Jégördög binária elvileg kétszeres túlerőben volt már így is, és számolnia kellett a tartalékban esetleg várakozó csillaggal is. Bár a csata előtti hadek pontosan rögzítette a résztvevő egységek nevét és létszámát, de a részletes haditervekben még így is elég nagy mozgásteret biztosított a szemben álló parancsnokok számára. 
Tisztában volt azzal, hogy saját arcvonaluk elsősorban támadásra volt felkészítve, tehát nem tudta volna érdemben megállítani ezt az előrenyomulást.  Így automatikusan összeomláshoz vezetett volna, amit minden áron meg kellett akadályozni. Az általa rögtönözve kitalált oldaltámadást a legtöbb klán becstelennek, és a Zellbringennel elletétesnek tartotta volna. A Farkasok azonban ennél rugalmasabbak voltak ezen a téren, és titokban ugyan, de támogatták a tisztjeik kísérletező kedvét.
– Tüzelés csak az én parancsomra! – adta ki az utasítást saját nyílt csatornájukon, pontosan érzékelve harcosainak enyhe értetlenségét. – Először össztűz, majd támadás. Oldalbakapjuk az Ördögöket és szétszórjuk őket. Egy csillagnyi erősítés elvileg már úton van.
– Személyes küldetést nem kapunk? – kérdezte Ves, az egyik legjobb harcosa.
– Üssetek oda keményen, ez a legfontosabb. – válaszolt, és szája önkéntelenül is mosolyra görbült. – Célokban gazdag a terület, az egyéni teljesítményt majd a felvételek alapján utólag értékeljük.
Mosolya a neurosisak alatt még szélesebb lett. Szavai alapján most belehasított a gondolat, hogy tudat alatt arra számított, hogy a túlerő ellenére is mindannyian életben maradnak.
Alig telt el néhány perc, és az érzékelők már a tala rezgéseit is regisztrálták. A kijelző adatai alapján Karla kissé megnyugodott, az ellenséges gépek többsége  könnyebb súlycsoportba látszik tartozni. Ez lényegesen megjavította az esélyeiket. Közben azok elérték az eltervezett támadási  zónát.
– Emberek, tűz és támadás-
Mind az öt omnimech az összes sugárfegyverével tüzet nyitott.
A hatás lenyűgöző volt, két könnyebb mech azonnal ki is dőlt füüstölögve. Az egyik Tűzidéző jobb karja könyökben levált, a harcos szemmel láthatólag csak nehezen tudta az egyensúlyát megtartani. A Jégördögöt érezhetően megzavarodtak, és nem tudtak hirtelen reagálni. Mivel a támadás ennyire váratlanul érte őket, világos, hogy az érzékelőiket nem figyelték rendesen. A Farkas harcosok könyörtelen lendülettel közéjük rontottak, fokozva ezzel is az összevisszaságot. (Emellet minden célt tévesztett lövés másik Jégördög gépben tehetett kárt.) Ves omniján már látszott jó néhány égett szélű lyuk, de az nem csökkentette a támadásának hevességét. Karla protonágyújával eléggé közelről egy Harcii Sólyom pilótafülkéjére, ami azonnal megsemmisült. Egy pillanatra tisztelettel adózott az ellenséges harcos képességeinek, majd további célpontok után kutatott…..
 
– … képviselem itt a Ward házat. Én vagyok az Eskümester. Ez a konklávé kötelez minket, ameddi gélünk és porrá nem leszünk!
– Seyla!
Karla figyelme csak egy pillanatra kalandozott el. A terem hangulata, a szertartásos öltözet és merevség, továbbá a jelen lévő vérneves harcosok egyaránt kissé ijesztően hatottak rá.
– Az itt álló két harcos bátorsága és adottságai vitán felül állnak. Ezért méltónak találtattak arra, hogy a megüresedett vérnévért harcba szálljanak, és a Ward ház legjobbjait képviseljék. Karla, téged mi jogosít fel arra, hogy jelen legyél?
– Tesközömben mindig az élvonalba tartoztam! – mondta büszkén, kiegyenesedve, és felemelt fejjel, miután egy lépést tett előre. – Sikeresen harcosi rangot szereztem, majd egységemmel sok győztes akcióban vettem részt. Három évvel ezelőtt csillagparancsnok lettem egy Bitroklás Próbáján. Amikor a Radick tesköz dobóhajója megsérült, csillagommal azonnal a baleset helyszínére siettem, és vezetésem alatt minden kadétot sikerrel kimentettünk. Csillagom az élen harcolt a Gyémántcápákkal és a Jádesólymokkal vívott csatákban. A Jégördögökkel szemben csillagommal én akadályoztam meg a jobbszárnyuk veszélyes áttörését.
– Harcosunk dicsősége fényesen csillog. Most téged kérdelek, Thomas, téged mi tesz méltóvá, hogy itt legyél?

 
– … minden élő és holt harcos. Örvendezzetek, hogy új tag csatlakozik a tanácshoz. Járuljon hozzá Karla Ward bölcsessége is ahhoz, hogy jó döntéseket hozzunk. Kerenszki szelleme vezesse őt és minket!
– Seyla!
A terem zsongása elült, és Karla Ward büszkén húzta ki magát. Az egész szertartás ugyanakkor arra is felhívta a figyelmét, hogy immáron más jellegű harctéren és harcokban is bizonyítania kell. Ez enyhén elbizonytalanította. Cyrilla Ward mosolya viszont megnyugtatta, hogy ebbe is bele fog teljesen tanulni.
Hasonló történetek
3275
Végül összesen jó húsz ember ment át a Klingon hajó fedélzetére. Szemmel láthatóan egyikük sem járt még ilyen hajón. Erre persze Konmel tábornok is számított, így az érkezőket négy tiszt várta, akik aztán két elé osztották az embereket. Turistákra és dolgozókra. Így végül is két-két tiszt kísérte a csapatokat. Később aztán Konmel tábornok… talán éppen a bizalom erősítése képen visszahívta a kísérő tiszteket. Persze meghagyta a vendégeknek, hogy csak a kijelölt területekre léphetnek......
3651
Dzséjt örömmel forgatta fénykardját. A zöld penge könnyedén hárította el a felé suhanó lövedékeket, szelte ketté a droidvázakat. Aztán meglátott egy alakot a forgatag közepén és elindult felé. Közben folyamatosan forgatta, pörgette fegyverét, minden mozdulattal elpusztítva egy droidot. Aztán hátát nekivetette Nakata Kortel Jedi mesternek, s ketten együtt halálos táncba kezdtek...
Hozzászólások
Anna69 ·
Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: