Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Dr. Stephen P. St.John: Sajnálom, hoyg nem tette egyér...
2024-03-27 20:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Bandi - A sivatagi kaland

Sziasztok Bandi vagyok, mondanám, hogy lovag, de hogy alakítanék ki jó kapcsolatot az olvasóimmal, ha már az első sorokban hazudok nekik. Ezért inkább egyezünk ki abban, hogy harcos vagyok, aki feletteseitől kapott küldetéseit teljesíti.
Épp, most is ezt csinálom. Kereskedőket kísérek át a sivatagon, Soulpolulból Delvizába. Három napja megyünk, de már csak 2 órára van az úti cél. Szerencsére az út alatt nem történt semmi és valószínűleg már nem is fog, mivel ilyen közel a településekhez ritkán támadnak utazókra. Imádom az ilyen küldetéseket, ők fizetnek te meg csak utazgatsz, olyan mintha azért fizetnének, hogy  nyaralhass. Mondjuk ez akkor gyanús, ha a feleséged fizet érte, de nekem hál'istennek nem ő fizetett, mellesleg nincs is feleségem. Egy magamfajta, nem teheti meg, hogy csak úgy megállapodik és leragad egy helyen. Úgy nézem a nyugodt utat elkiabáltam. Öt felfegyverzett alak vágtat felénk. Szerencsére emberek. Hogy mért emeltem ezt így ki? Azért, mert erre felé, nem a banditák a legveszélyesebb ellenségek. Megfogom az íjam és fellövök egy piros nyilat. Ez minden birodalom által ismert jelzés arra, hogy lassítsanak és jelezzék szándékukat, különben megvakarom az agyukat, a kardom végével. Úgy nézem viszket nekik, mivel fegyvert rántottak és nem nagyon szeretnének visszafordulni. Jelzem a kereskedőknek hogy álljanak meg és magam mellé hívom két társam, akiket a király küldött segítségként. Vagyis hívnám, mert jobban reszketnek, mint az árusok. Már kezdem érteni, hogy miért veszti sorra a harcokat a birodalmunk. De, ez egy másik történet, amit később mesélnék el, mivel most akadt egy kisebb problémám.
- A kereskedők és a gyávák maradjanak! - üvöltöttem és elkezdtem vágtatni támadóink felé. Bal kezemmel előrántottam a kardom, még jobb kezembe kést fogtam. Utóbbit elhajítottam a nekem jobbra lévő felé, azt hittem már nem lesz ideje kikerülni, de leugrott a lováról, így sikerült neki. A mögötte jövő már nem volt ilyen szerencsés. A bal oldali felém lendíti kardját, ez elöl elhajolok és lerántom a lováról. A másik két ember kicsivel hátrébb megállt, egy dombnak támaszkodnak. Vagy megijedtek, vagy terveznek valamit. Leszállok a lovamról én is. Támadóim, szinte éppen hogy felálltak a földről egyből rám rontanak. A jobbról jövő lendíti a kardját, ezt egy laza mozdulattal sikeresen hárítom. A balról jövő szintén társához hasonlóan próbálkozik, ez elöl félre ugrok és közben az elsőbe beleállítom a kardomat. A vér ráfröccsen a vértemre. Remek, ezt is tisztíthatom majd le. A másik kettő még mindig csak szobrozik. Ennyire lebecsülnének? Nem mintha nagyon bánnám, így már csak egy emberrel kell törődnöm. Újabb kard suhintás, blokkolom, még egy, félre hajolok, sorozatosan támad újra és újra,de sikeresen hárítom a csapásokat. Egy óvatlan pillanatot kihasználva gyomron szúrom, ő összerogy, az utolsó leheletével azt mondta: "Még megfizetsz." Erre csak annyi volt a válaszom, hogy nem megfizetek, hanem megfizetnek, de nagy valószínűséggel ez őt már nem érdekelte. Elindultam a másik kettő felé, akik kicsivel hátrébb még mindig ugyan ott álltak. Mikor odaértem, nagyon különös dologra lettem figyelmes. A két férfi már halott volt. Mellüket egy-egy nyílvessző szúrta át és az állt bele a domboldalba. Ez miatt tűnt úgy, mintha támaszkodnának. Nem tudom mi történt, de nem is nagyon érdekelt. Egy kis borravaló után nézve átkutattam mindegyik hullát, majd a nagy hősként vissza tértem a csapathoz. A maradék két órában, még Delvizába értünk, nem szóltunk egymáshoz. Egyvalamire viszont figyelmes lettem, én is és a másik két őr is 10 nyíllal indult el az útra, de az egyikük tartójába csak 8 volt. Különös, de nem kérdeztem rá, amúgy sincs hozzá semmi közöm, ő a király emberre és én nem vagyok a feletesse.
Amint megérkeztünk kifizettek és elváltak útjaink. Én egy fogadóba mentem iszogatni kicsit. Hallgattam az embereket, hogy miről beszélgetnek.
Hasonló történetek
3304
Ahogy a védelem kiépült, Dareth handorioi hódításait emiatt be is fejezte, és inkább északra, Rolenciába vezényelte szörnyű hadát. Rolencia nem volt egységes birodalom, nem volt összetartás, így nem is tudtak fennmaradni. Viszont érdekes módon, mintha megelégedett volna ennyivel, Mágusföld határán, a Benfini-hegységnél megállt. Nem tudni, hogy miért...
3752
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
További hozzászólások »
Avantgardenia ·
Sivatagi kaland a címe. Attól lenne az, ha látnák, éreznék az olvasók a sivatagot.Ha utánaolvastál volna, milyen a táj, az éghajlat, az illatok, az öltözet, és röviden, de láttatóan elénk tártad volna.
Írjál még, nem reménytelen a dolog. Nem szavazok.

Petur ·
Szia, Bandi!
A bevezetődben írtad, várod a kritikákat, tanácsokat. Nem akarok ünneprontó lenni, hiszen nyakunkon a Karácsony.
Nagy-nagyon sok tanácsra, tanulásra van szükséged ahhoz, hogy az írásod sokak tetszését elnyerje.
Ez a kezdeti darab gyengére sikerült. Mert nem elég az ötlet, a fantázia, azt szépen, érdekesen kell előadni. Esetedben még ez az ötlet is sántikál kicsit, mert nem túl eredeti.
A helyesírás... hagyjuk! Azaz mégsem. Te ezt jónak tartod így, amit leírtál? Nem találsz benne hibát?
Biztosan akadna pár segítő szándékú olvasó, de szemlátomást az alapok is nagyon hiányosak nálad.
Arra célzok, ha valaki kerékpározni sem tud, azt nem szerencsés motorra ültetni a Párizs-Dakar versenyen.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: