Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aztán 5-

5.
 
A fiú, akár a pattanásig feszített íj, ami elől ellopták a céltáblát, zúgó aggyal, ködben kavargó képekkel, egyedül maradt a kisszobában. Még konokul visszhangzott a lány, szavai határozottan pattogtak a falak között:
"Egyik a szájába kapja a faszt, a másik a pinájába... de te ne hagyd abba!"
Eddig tartott a varázslat, következett a megszokott, korán sötétedős este rutinja. Margó eszerint éppen fürdik, Bélus apja bizonyára a tévét bámulja, Szimike, Margó lánya pedig... – Szimike! – A fiú mintha kómából riadt volna fel hirtelenjében, amikor beugrott a kép, hogy a lány szinte meztelenül ment vissza a nagyszobába. Jobb program híján lehet, hogy üres tekintettel nézi a tévét vagy lefekszik, de amíg az ágyáig elér, addig is meztelen... És Bélus apja már a vacsoránál is nyomult, ami jóval több volt az eddigi viccelődésnél. Jó, Szimike máskor sem csinált nagy ügyet a hiányos öltözködésből, csak éppen az anyja jelenlétében szégyenlősködött, de most más a szitu, mintha mindenki be lenne indulva, Margó pedig legalább fél órán át lubickol...
Elhatározta, hogy nem hagyja magukra "őket", átmegy a nagyszobába, és legalább erre a szabad félórára átcsábítja Szimikét, együtt végignézni a megkezdett pornófilmet. Közben megmarkolni a cickóit!
Aztán a markába tenni...!
Aztán az asztalra dönteni!
Aztán adni a szájába is, a pinájába is!
Aztán a fülébe súgni, hogy éjszaka a fürdőn keresztül szökjön át a régi szobájába, és aztán holnap reggelig folyamatosan tömni...!
A fiú – gyakorlati tapasztalat híján – nem tudta ugyan, hogy ez mekkora vállalás, de biztos volt benne, hogyha újra – vagy inkább: végre – megkaparintja Szimike testét, nem akarja majd elengedni.
Aztán holnap estétől Szimike átköltözik a kisszobába, és... – Bélus élvezettel fűzögette tovább a tervek színes gyöngyeit, ám azon túl, hogy le sem fog szállni a lányról, a részletekre nem terjedt ki, és figyelmen kívül hagyta, hogy vágyai eleven célpontja, Szimike mit gondolhat minderről.
Nagyszabású elképzeléseit ízlelgetve, nyomulós kedvét a melegítőnadrág mélyére rejtve, arcán lelkes pírral... indult mindehhez az első lépést megtenni.
Apját a franciaágyszerű heverőn félig ülő, félig fekvő helyzetben találta, derékig paplanba bugyolálva nézett a tévé felé, melyben valami sorozat szereplői szenvedtek éppen.–  Miért bonyolítják ezek mindig túl az életet, amikor annyira egyszerű minden? – Bélát nehéz volna a megszokott rutintól eltéríteni, ahhoz legalábbis sokfokozatú földrengés kellene.
A kutyát elfelejtették kizavarni, farkcsóválva örvendezett, hogy végre történik valami.
Szimike is a kihúzott ágyon ült, Bélához talán túlságosan közel, és ő is a képernyőt bámulta. Még nem öltözött fel, a törölközőt csak a vállára terítette, és amikor észrevette a torkos macskaként besomfordáló Bélust, egyetlen pillantást vetett a dudorodó nadrágra, közben a kezét igyekezett feltűnés nélkül kihúzni a paplan alól.
A fiú jól felépített álmai ekkor darabokra hullottak, de ösztönösen belekapaszkodott az egyik szilánkba, és menteni akarta, amit lehetett. Szimike füléhez hajolva súgta:
– Gyere velem!
– Hova? – pislogott a lány ártatlanul.
– Át.
– Miért?
– A gépeden...amit keresni akartál... megtalálod... és amit elkezdtél... – Bélus tekintete a fedetlen ciciket marcangolta. – Gyere át, légyszííí! – kérte és követelte egyszerre.
– Nem sürgős – nyafogta Szimike, látványosan elnyomva egy unott ásítást azzal a kezével, amelyik az előbb még Béla takarója alatt járt.
– Folytathatjuk... – A fiú lázasan kereste az érveket, de hiába kérte a cickók segítségét, semmi olyat nem talált, ami elég meggyőző lehetne. Mégis jobb volna beszélős-csajozós filmeket nézni, vagy erotikus párbeszédeket olvasni? – Gyere, mert... gyere át, légyszííí! – Hogyan mondja el, hogy neki nagyon fontos?
Megragadta a lány közelebbi karját, ujjai megérintették a lágy, fehér halmokat, amiket a kisszoba rejtekében már régen markolásznia kellene. Muszáj lenne!
Szimike felszisszent a szorítástól, és megtámadott karját úgy húzta maga elé, hogy Bélusnak már a teljes kézfeje a cicikhoz szorult.
– Hagyjál most! – jajdult fel azon a búgó hangon, amit a nők olyan szituációkban vetnek be, amikor akarnak is valamit, meg nem is, és elvárnak még egy kis kapacitálást.
A fiú megérezte a tanácstalanságot, de nem ismert egyetlen szót sem, amivel maga felé billenthette volna a lányt.
– Majd holnap délelőtt – mondta Szimike.
– De mész takarítani!
– Majd azt mondom, hogy rosszul érzem magam, és itthon maradok – türelmetlenkedett Szimike. – "Hogy lehet valaki ennyire értelmetlen?" – Hagyjál most! – Meg sem várta, hogy Bélus eloldalogjon, bedugta a kezét a tévét zavartalanul bámuló Béla takarója alá.
Azonban másnap reggel Szimike zokszó vagy színjáték nélkül csatlakozott az anyjához, és együtt mentek el  "két rumlis lakást" kitakarítani.
Bélus hanyatt fekve terveket szövögetett, és elképzelte a lányt, ahogy a kisszobában egyetlen fehér bugyiban a combjai közé veszi a létrát – oda, ahol kétujjnyi rés csábít ceruzahegyezésre –, és a sarkokból kiüldözi a pókokat.
Aztán elaludt. Ráfért, hiszen az éjszakát végigvirrasztotta. Álmában Szimike meztelenül folytatta a pókvadászatot, és azt mondta, hogy nem akar most lejönni a létra hegyéről.
–...Mert a fiúpókoknak szükségük van rám. Beszövik a pinámat... Mássz fel, ha akarsz valamit!
Estefelé Margó a lánya nélkül tért haza. Fáradt volt. Bánatos hangon közölte, hogy a második lakással nem sikerült végezni – "annyira dzsuvás" –. és "olyan nagyon" kérték, szinte rimánkodtak, hogy csinálja meg, hogy kénytelenek voltak engedni, és Szimike ott is alszik, aztán majd holnap korán reggel folytatja, de legalább jól megfizetik, aztán majd jön, amint rendesen elkészült... Aztán.
 
Előző részek
Hozzászólások
kali75 ·
Valahogy nem találom a folytatás(oka)t......

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: