Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Azt hitte alszom

Egy vasárnapi napon történt, néném rosszul érezte magát egész nap. A szomszéd - nevezzük Tibinek - feljött hozzánk, hozott valami vitaminos italt mindkettőnknek. Néném meg is itta, én csak úgy csináltam mintha innám. Nem szoktam ilyesmit fogyasztani. Ebéd után elmentünk lefeküdni. Már félálomban voltam, mikor hallottam, hogy kattan a zár és valaki bejön. Nem keltem fel, egyszercsak nyílt a szobám ajtaja és Tibi jött be, hallottam amint mondja:
- Na a vénlány is alszik az altatótól, amit beletettem az italába meg ez is. Most az enyém lesz!
Hirtelen nem tudtam mit tegyek, hagytam, hogy higyje azt, hogy alszok. Lássuk mit akar. Leült az ágy végébe és elkezdett simogatni a lábaimtól a melleimig. Elkezdte gyúrni a melleimet pólón keresztül, melltartó nem volt rajtam, két ujja közé fogta a mellbimbómat, úgy morzsolgatta. Jajj ne, ez itt meg akar erőszakolni, gondoltam magamban. Mégsem mozdultam, egy szinten kezdtem élvezni. Mindig beindított az ilyen fajta pornó. Tibi ezek után levette a pólómat,  nagy súlyos melleim ezáltal szabaddá váltak.
- Ez az. Mekkora csöcseid vannak te kis kurva! - azzal lehajolt és elkezdte szopogatni. Picit mocorogtam, mintha aludnék, de mintha észre sem vette volna, úgy szopta a melleimet. Egy idő után felállt, résnyire nyitottam a szemeim és láttam, hogy levetkőzik, farka kezdett felállni. Párszor húzott rajta, majd odajött hozzám és lehúzta a nadrágom. Szétnyitotta a lábaim, alám tett egy párnát, hogy jobban hozzámférjen, majd tangán keresztül elkezdett simogatni, nyomkodta a csiklómat. Éreztem, hogy nedvesedek. Ő is, mert elégedettem hümmögött, majd a nyílásomat kezdte döfködni ujjával a tangán keresztül, mintha be akarna hatolni. Halk nyöszörgésemre felfigyelve hozzámszólt, miközben tangán keresztül masszírozta a csiklómat:
-Tetszik mi kis kurva? Lássuk milyen a puncid.
Azzal levette a tangámat, még szélesebbre nyitotta a lábamat. Rég nem volt senkim, ezért egy kicsit szőrös voltam.
- Nézzenek oda, legközelebb kell hozzak borotvát is, de nézzük meg közelebbről. Lefeküdt elém, éreztem ahogy az ujjai szétnyitják az ajkaimat és szétkeni a nedvemet.
- Ez az, milyen nedves vagy. Ezek a kis picsák bárkinek elkezdenek folyni. Megmutatom én neked, hogy milyen az igazi orgazmus!
Egy adag nedvemet a csiklómra kente és jól szétnyitotta az ajkaimat, majd elkezdett körözni a mutatóujjával a csiklómon. Alig tudtam nyugton maradni, nagyon élveztem. Egy idő után nem hagyva abba csiklóm ingerlését, belém dugta egyik vaskos ujját, nem várva sokat még egyet, meg még egyet. Nem bírtam, már hangosan nyögtem, ahogy három ujjal ujjazott meg a csiklómat ingerelte. Az egész lakásban csak a cuppogó hangot lehetett hallani, ahogy amilyen gyorsan csak bírt ujjazott az öreg. Éreztem készülő orgazmusomat, de nem csak én:
- Ez az, mindjárt elmegy, milyen szűk, ah szét kell basszam, hogy nyög álmában. - hantázta Tibi, majd még egy ujját belém tuszkolta. Ez volt a végem, nyögve tettetve, hogy alszom, ért utol az orgazmus. Még remegtem mikor meghallottam a hangját a fejem mellől:
- Gyere kis kurva, viszonozd!
Éreztem, ahogy a farkával simogatja a melleimet az arcomat. Bepánikoltam, nem szerettem a fasz meg a sperma ízét, de nem ébredhettem fel. Befogta az orromat, muszáj volt kinyitsam a számat be is tette félkemény farkát. Nem tetszett, de nem tehettem semmit, párna került a fejem alá, Tibi a fejem két oldalára térdelt, megtartotta a fejem és elkezdte baszni a számat.
-Áh, de jó, ez az! Vajon mit álmodhatsz kis kurvám. Tetszik a faszom a szádban, mi?
Éreztem, hogy egyre keményedik, amikor már kőkemény volt, elkezdte torkig ledugni, mikor teljesen betette a számba ott tartotta a fejem, éreztem, hogy nem kapok levegőt. Nagyon durván dugott, nem tetszett.
-Ahh elmegyek, nem bírom elmegyek..
Azzal tele lőtte a számat, kihúzta, mikor végzett benyúlt a számba, szétkente benne a spermát, ami kifolyt azt a testemre kente. Még mindig úgy tettem mintha aludnék, amikor elment engem úgy hagyva. Vajon miért hagyott így, gondoltam. Mikor hallottam a zár csapódását felkeltem. Az asztalomon egy videó kártyát találtam ezzel az üzenettel: Ha megnézted, este gyere le, meg akarlak baszni, amikor ébren vagy. Van másolatom.
Megnéztem mi van rajta és sírva fakadtam: ez a mocsok levideózta az egészet!...
 
Szerintetek folytassam? 
Hozzászólások
Deakjanika ·
Legyélszives folytazsd

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: