Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
(Fantázia történet)
A történet a fantázia szüleménye, BDSM és Horror keveréke, de alapvetően a horrorba tartozik....
Lecsúsztam a fal mentén, és széttárt lábakkal csupasz fenekemmel a padlóra ültem. A fejem...
Sziasztok! Ez egy skicc, az első írásom. Szeretnék rá őszinte kritikát kapni! A történetet...
Friss hozzászólások
Dr. Stephen P. St.John: Sok gondolatom volt, de végül...
2024-03-28 20:01
Marthy: Mmm! Lányként os imádós történ...
2024-03-28 16:03
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:47
Marthy: Tökéletes ritmusú, nagyon jól...
2024-03-28 15:46
Materdoloroza: Pedig én is vártam a folytatás...
2024-03-27 22:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó osztálykirándulás - 1. rész

Ádám már a 11. osztályt taposta. Igazán szerencsésnek érezhette magát, hiszen az osztálya tele volt gyönyörű lányokkal. A 10:20-as fiú-lány eloszlás pedig külön örömet jelentett minden srác számára. Május volt, már közeledett a tanév vége, mikor az osztály elindult utolsó osztálykirándulására. Sajnos a 12. évben már nem volt ilyesmire lehetőség, ezért ez a 3 nap egyszerre örömtelinek, de egyben szomorkásnak is ígérkezett. 
 
Kecskemét volt az úticél, melyet vonattal közelített meg az osztály. A vonatról leszállva Ádám még csak nem is sejthette, hogy milyen élvezetekben lesz része az elkövetkezendő 3 napban. Ugyanis a lányok titokban szervezkedtek. 20-ból 15 lány vállalta azt a feladatot, hogy emlékezetessé tegye a fiúk számára az utolsó kirándulást, a maradék 5 épp kapcsolatban volt, amit tiszteletben is tartottak. 
 
A szállásra érve mindenkinek jutott egy kis szabadidő, így a csajok gyorsan összegyűltek, és egy apró megbeszélés keretein belül kiosztották a szerepeket. Bogi, Fanni és Panni csak orális szolgáltatást vállalt, Zsófi, Kincső és Mira felelt a fiúk alapos megtisztításáért és "bemelegítéséért", a többi lány pedig az aktustól sem riadt vissza. A belépőt 5000Ft-ban határozták meg, de ez inkább csak amolyan szórakozásnak volt tekinthető, mintsem komoly üzletnek. Ettől függetlenül minden lány igyekezett a top formáját hozni, hiszen csak az részesülhetett a bevételi pénzből, aki tett is érte valamit. Ehhez pedig jól kellett kinézniük, mert akit egy fiú sem választ ki, annak ugrik a része. 
 
Végül elérkezett a várva vár este. Mira ment át a fiúk házába, hogy mindenkit értesítsen a programról, de vegyes volt a fogadtatása. A srácok közt is voltak ketten, akik párkapcsolatot ápoltak, továbbá hárman valami féle átverésnek gondolták a készülő meglepetést, ezért csak öt srác sétált át Mirával a másik házhoz. Természetesen Ádám is köztük volt, aki még mindig alig hitt a fülének. Szexelhetek az osztálytársnőimmel? - kérdezgette folyton magában. Pár másodperccel később beléptek a lányok házának ajtaján, ami egy közös helyiségbe vezetett. Innen 5 ajtó nyílt, 5 külön szoba. Az egyik szobából épp akkor lépett ki Zsófi, aki egy igen merész fürdőruhával tervezte elcsavarni az őt kiválasztó fiúk fejét. 
 
- Még szerencse, hogy pont öten vagytok. - mosolygott Mira, miután tudatosult benne a fiúk és a szobák számának egybeesése.
- Így legalább senkinek sem kell majd kint várnia, hogy sorra kerüljön. - tette hozzá Zsófi. 
 
A fiúk - Mira és Zsófi jelenlétében - gyorsan levetkőztek, némelyikükön már az erekció nyomait lehett megfigyelni. Mira egyetlen perc alatt elhadarta a szabályokat, a gyorstalpaló után nem sokkal pedig megérkezett Kincső is. Kezdetét vehette az első felvonás. 
 
Egy gyors sorsolás után Ádám lett a szerencsés kiválasztott, aki elsőként vághatott bele a kalandokba. Gondolkodás nélkül Kincsőt választotta, ami inkább taktikus lépésnek tűnt. Ugyan fekete haja, kicsi, de azért formás mellei, kedves arca és előnyös teste vonzóvá tette őt, de mégsem annyira, mint a másik két lányt, ez pedig remekül jött Ádámnak. Úgy gondolta, hogy Kincső esetében még tartani tudná a határait, ez viszont Mirával és Zsófival már nehezebb lenne. A szabály úgy szólt, hogy bármilyen érintkezés lehetséges, de a ruhájuktól nem lehet megszabadítani a fürdetős lányokat, Ádám pedig kínzásként értékelte volna, ha az előtte álló lányok kifogástalan testét tartalmazó ajándékot nem csomagolhatná ki. Így esett tehát Kincsőre a választás, aki a vetkőzést követően megragadta a fiú kezét és magával vitte őt az egyik szoba zuhanyzójába. 
 
A zuhanyzóban kellemes meleg volt, így ideális légkör vette körül a két fiatalt. 
 
- Gondolom már értesültél róla, de azért gyorsan elmondom. Megcsókolhatsz, tapizhatsz, de a fürdőruhámat nem veheted le. - fektette le Kincső - a félreértések elkerülése érdekében - a szabályokat.
- Persze, tudom! - vágta rá Ádám.
- Oké, akkor kezdhetjük is!
- Várj, Kini! Hogy tudok neked örömet okozni? - érkezett egy gyors kérdés Ádámtól. 
 
A lány meglepődött a kérdés hallatán, hiszen nem számított rá, hogy valaki az ő érzéseivel is foglalkozni fog. 
 
- Ami azt illeti, a melleim érintése nagyon jól tud esni, de szerintem a csiklómmal jársz a legjobban. - mosolyodott el Kincső, miközben egy adag tusfürdőt nyomott az egyik kezébe, a másikkal pedig megnyitotta a vizet. 
 
Ádám teljes testén átfutott a víz, ezért Kincső megkezdhette a kezében őrzött tusfürdő felkenését. Először a fiú nyakát, mellkasát és hasát kente be, melynek hatására Ádám férfiassága kő keményre duzzadt. Ezután következett a hát. Újabb adag tusfürdő landolt Kincső tenyerében, a lány pedig egy szoros ölelés keretében juttatta el az anyagot a célterületre. Miután az egész hátát bekente, mélyen Ádám szemébe nézett és narancsos ízű, szájfénytől csillogó ajkai rátapadtak a fiú szájára. 
 
A lány csak egy sima csóknak tervezte, ezért meglepődött, mikor ráeszmélt, hogy Ádám nyelve immár az ő szájában kalandozik. Hamarosan a fiú kezeit is megérezte testén, ahogy azok egyre lejjebb haladtak, egyre közelebb a combtőhöz. Nem mutatta ki látványosan, de valójában Kincső nagyon élvezte a helyzetet, ezért folytatta a csókot, továbbá egy kisebb terpesszel jelezte Ádámnak, hogy a combjai közt is szabad az út. A fiú vette a jelet, ujjaival félretolta a fürdőbugyit, így a szabály kiskapúit kihaszálva nekilátott a lány puncijának kényeztetéséhez. Végigsimította kívülről, párszor széthúzta a nagy- és a kisajkakat is, végül pedig két ujjával felnyúlt, amitől Kincső libabőrös lett. Egyre jobban átadta magát a szituációnak. Közben Ádám egyik kezével a lányt tartotta, aki egyre hevesebben csókolózott, másik keze pedig már a nedvtől áztatott puncin munkálkodott. Két ujja a hüvelyben, hüvelykujja a csiklón. A csók kezdett átalakulni egymás nyelveinek nyalogatásává, hiszen Kincső a zihálás következtében már nem tudott rendesen smárolni. A sebesség pont megfelelő volt, az ujjak mélyre hatoltak, a simogatás felülmúlhatatlanul kellemesen történt, a vágy tüze pedig vad lángolásnak indult, közeledett az orgazmus elsöprő érzése. 
 
- Nem bírom tovább! - nyögte ki Kincső. 
 
A percek óta tartó nyelvcsata és a nemiszerv kitartó izgatása kirobbanó eredményhez vezetett, Ádám ujjait összeszorította az orgazmustól vonagló lány forró puncija. Az ujjak kicsúsztak a hüvelyből, Kincső pedig csak Ádám szoros ölelése miatt volt még talpon. 
 
Üljünk le! - javasolta a fiú, aki ugyancsak elfáradt valamelyest. 
 
Letelepedtek a zuhanyzó aljára, ahol Kincső végre magához tért. A tusfürdős flakonért nyúlt, kezébe ismét egy tisztes adagot nyomot és minden tapasztalatát egyetlen mozdulatba sűrítve húzta hátra Ádám péniszén a bőrt. A mozdulat nagyon érzékire sikerült, így Ádám is megindult az orgazmushoz vezető lejtőn, amit a lány észre is vett. A lehető legóvatosabban mosta át a hímvessző minden négyzetcentiméterét, hiszen tudta, nem szabad elélveztetnie senkit. Ezzel teljesítette is a legfontosabb feladatát. 
Utolsó és egyben be nem tervezett lépésként Kincső ismételten hátrahúzta a makkról a bőrt, előrehajolt, a szájába vette és olyan érzékien szopta le, hogy ezúttal Ádámot támadta le a hidegrázás, közben pedig bízott benne, hogy ennyi még nem elég az orgazmushoz. Szerencséjére igaza lett, bár abban a helyzetben már úgy érezte, szíve szerint élvezésig szopná a partnerét. 
 
Azt hiszem, így jó lesz! - mondta elégedetten Kincső, majd felállt és magára terítette a törölközőt. 
 
Ádám még gyorsan megmosta teste azon részeit, amikre mosdatója nem tért ki, megtörölközött és elgondolkodott, hogy kit kéne választania az orális etaphoz.
 
 
Folytatás következik...:)
Hozzászólások
Marthy ·
Juj! Lesz következő rész ugye?
KiCzu ·
Igen, lesz, már feltöltés alatt áll.

Anna69 ·

Sziasztok! Keresek egy férfit egy kellemes találkozóra. Részletek a honlapon -> www.teensfk.site

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: