Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Brigitta elterült az ágyán. Egyedül volt a szobájában, és egyedül is érezte magát, viszont...
Timothy és Matthew számára egy új fajta életet tartogat a sors.
Albus Dumbledore elrabolja Byakuya és Hisana egyetlen gyermekét. Bleach/Harry Potter crossover....
Többet megtudhatunk a Small fiúk múltjáról.
Képzelj el egy jövőt ahol minden csúcstechnológiás. Az embereknek semmi gondjuk sincs az...
Friss hozzászólások
Pavlov: Ha jól számolom, a mese hőse a...
2021-05-11 15:31
vinzso: Gratulálok, nagyon jó történet...
2021-05-08 18:43
Achylles: ha
2021-05-07 14:32
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az utolsó film.

Sofia pornó színésznő volt. Vállig érő szőke haja volt, és kék szeme. Hatalmas, de kemény mellei, és formás popsija volt. Nem volt izmos, de azért de feszes volt mindene. Régen hagyományos pornófilmekben szerepelt, de mióta megjelent a vore fetish pornó a piacon. Már senki sem akart mást nézni csak ezt.
 Ezért kénytelen volt elvállalni, de nem csak magáért. Hanem a húgáért is, aki nagyon beteg és a szüleinek nincs elég pénze az ápolásra. Így kisegítve a családot anyagilag. Nagyon szerette a testvérét. Mindent megtett volna érte. 
De közben azért élvezte is a dolgot. Nem kellett attól félnie, hogy felfalják, mert, akkor azt szerzősben kellene foglalniuk. Sofia barátnője elvállalt egy ilyen filmet. De lány családja jó pénzt kapott ez miatt. Csak nyalták esetleg körbe tekerték vagy lenyelték valamennyire, de mindig szabadón engedték. 
Ezek értelmes, beszélő ragadozók voltak. Már eljátszót a gondolattal, hogy milyen lenne. De sosem vette a bátorságot jelentkezni. 
Egyik nap a munka után, a szülei felhívták telefonon, hogy baj van a húga kórházba került. Oda sietett és megtudta, hogy a lánynak nincs sok hátra. Hacsak nem műtik meg, de ez nagyon sokba kerül. Százezer dollárba, ez egy egész vagyon. Nem tudták hogyan szerezzenek, ilyen rengetek pénzt. 
Másnap szomorúan ment dolgozni, ezt Jake is észrevette. Az egyik színész munkatársa, aki mellesleg béka volt. Ezért elhívta a lányt munka után egy kávéra.
 
- Mi a baj Sofia? Láttam rajtad, hogy egésznap nyomja valami a lelkedet.
- Ella nagyon beteg. Ha nem műtik meg akkor… - Nem bírta befejezni a mondatott. Mert annyira fájt neki.
- Sajnálom. Mennyibe kerül egy ilyen műtét?
- Százezer dollár.
- Te jó ég az rengetek.
- Igen. A bank sem add kölcsön mert, pornó színésznő vagyok.
- Sajnos, én sem tudok adni.
- Megértem.
- De lenne egy ötletem, hogyan tudnál pénzt szerezni. – De Sofia egyből rájött, hogy mit akar mondani Jake.
- Rendben belemegyek a dologba.
- Biztos?
- Igen. Jól tudod, hogy bármit megtennék a húgomért.
- Igaz. Amúgy nagy pénzt kap, majd a családod.
- Mennyit?
- Kezdő Kétszáz ötvenezer dollár. Plusz még a DVD-kért járó összegek 15%-át.
- Ez jól hangzik.
- Itt a szerződés. Írd csak alá.
 
A lány azért át olvasta a szerződést, és miután nem talált benne semmi kivetnivalót utána aláírta. Szüleitől elköszönt és aztán csinál egy videó üzenetet Ellának.
 
Másnap a munkában, felkészülten várt. De azért egy kicsit ideges volt, a stáb szépen elfoglalta a helyét. És elindult a felvétel.
 
Sofia egy száll törölközőben ült a kanapén, amikor csengetek. Oda ment az ajtóhoz és kinyitotta. Jake volt az vízvezeték szerelőnek öltözve.
 
- Jó napot hölgyem. Ön hívott szerelőt.
- Jó napot. Igen én hívtam. Jöjjön csak be nyugodtan.
- Köszönöm. Mondja mi a probléma?
- Zuhanyzóm nem működik rendesen. Megnézné esetleg?
- Ahogy kívánja.
 
Elindultak a fürdőszobába, közben Sofia ledobta magáról a törölközött. Jake boldogan követte a lányt és nézte annak ringó csípőjét. Oda értek a zuhanykabinhoz, és a megnyitotta a csapot, de víz nem jött belőle.
 
- Látja ez itt a baj.
- Látom. De semmi gond, gyorsan megjavítom.
- Köszönöm.
 
Jake oda ment a vízmelegítőhöz és elkezdte állítgatni. És egyszer csak megindult a víz.
 
- Azta. Milyen ügyes keze van.
- És még semmit sem látott. Most már fürödhet.
- Jó jönne egy erős kéz, aki segítenem nekem a hátamat megmosni.
- Örömmel hölgyem.
 
Sofia beállt a víz alá, közben Jake is levetkőzött és csatlakozott a lányhoz. Elkezdte simogatni annak a hátát. Így ment egy-két percig ezután megpuszilta a nő nyakát. Sofia Kezdte elengedni magát és minden problémát elfejeltetni.
 
- Ez nagyon jól esik béka úr. – Fordult meg beszéd közben a nálánál legalább fél méterrel magasabb békához. Közben a keblein csillogót a víz.
- Mindent az ügyfélélt.
- Mondja, menyivel tartozom önnek. – Közben elzárta a csapot.
- 500 dollár.
- Olyan sokkal? De nekem nincs annyim. - Egy pillanatra úgy tett mintha megfontolna valamit, aztán megszólalt. – Esetleg fizethetnék természetben.
- Természetesen hölgyem.
- Akkor úgy szeretnék.
 
Jake felvett egy törölközött ráterítette a mosógépre aztán, felkapta a lányt ráültette gépre. Ezután lehajolt Sofia lábaihoz és elkezdte dörzsölgetni őket. De közben érezte, hogy a lány remeg, biztos mind az izgalomtól mind a félelemtől. Aztán megkezdte a táplálkozást, és bekapta a szájába a lábfejeket. Nő ajkáról egy halk nyögés szakadt fel.
 
- Jó étvágyat. Béka úr.
 
Jake kidugta a nyelvét a szájából és lány lábai köré tekerte egészen térdig, és elkezdte behúzni a szájába. Sofia meglepődőt, hogy most menyivel jobb érzés a lenyelése. Gondolta, talán azért mert most tényleg megeszik, és nincs visszaút. Lehet, de mit, számit, aláírta a papírokat már nincs visszaút. Ella megérdemli, hogy teljes életet éljen. Közben, ahogy fogyasztotta őt el Jake, folyamatosan sóhajok és nyögések hagyták el a száját. De ez nem a megjátszót pornós hangok voltak, hanem az igazi öröméi. Már a combjai is benne voltak a ragadozója szájában. Láb feje meg a vádlija már a torokban voltak. Elkezdte simogatni megát közben. Különös figyelmet szentelve a bimbóinak. Amikor a béka a nyelvével hozzáért nőiességéhez rögtön elélvezett. Nedveivel megtöltve Jake száját.
 
- A kezeid is ügyesek, de a nyelved minden pénzt megér. – Mondta a lány.
 
Már feneke is benne volt. A lábai meg gyomorban és a torokban csúsztak lefelé. Fölemelte a lányt a mosógépről és gravitáció segítségével, gyorsabban kezdte el lenyelni. Ezt Sofia is észre, mert már a Jake ajkai a lány csodás keblei alatt volt.
 
- Nocsak, valaki nagyon éhes. 
 
Aztán a ragadozó elkezdte lenyelni a lányt, a nyelvével simogatva a bimbókat.
 
- Ez-az béka úr. Ez legjobb dolog, ami velem történhetett. – Közben komolyan is gondolta a dolgot. Most már értette miért vállalkozott erre a barátnője.
 
Még két nagy nyelés és Sofia teljesen eltűnt a világ elől. Aztán Jake elégedetten megsimogatta a hasát.
 
- Ez egy remek ügyfél volt, remélem a következő is ilyen lesz.
 
A felvétel véget ért mindenki gratulált a másiknak. Aztán csaptak egy nagy bulit, hogy a sikert megünnepeljék. Aztán minden nap készítetek képeket Jake hasáról, hogy hogyan változik, egészen addig, amíg a lány teljesen lenem bomlott. Nagy siker lett a film, és Ella pénznek hála meggyógyult. 
 
Vége.  
 
 
   
 
Hasonló történetek
5965
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
5896
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: