Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az ördög fia

Mikor leértem a lépcsőn nem volt az a szokásos kedves hangzavar a konyhában. Csendben evett Ana és Matt az asztalnál. Tudtam, hogy nem büszkék rám. Köszöntem nekik és leültem melléjük enni. Ana és Matt a nevelőszüleim. Még nagyon pici koromban kerültem hozzájuk, mikor az igazi szüleim meghaltak. Nekik nem lehetett gyerekük, velem pedig teljes mérkékben úgy bántak, mintha a sajátjuk lennék. Ana rámnézett és egy kedves mosoly kíséretében végigsimított az alig államig érő szőkésbarna hajamon.
- Nemsokára indulnunk kell Elis - szólalt meg Matt keserű hangvétellel és egy sóhajjal. 
- Én is menni akarok Matt, legalább had lássam milyen helyre kerül az én kis kincsem.
- Ana, jobb, ha maradsz. Búcsúzz el tőle, amíg én kiviszem a cuccait a kocsiba.
Ana elsírta magát és szorosan magához ölelt.
- Nem lesz semmi baj kincsem. Minden rendben lesz és amikor csak tudunk majd meglátogatunk jó? - Adott egy puszit a homlokomra és már én is sírtam.
- Sajnálom, hogy csalódást okoztam Ana, nagyon sajnálom!
Kicsit eltolt magától, hogy mélyen a szemembe tudjon nézni és meglepő pillantással csak ennyit mondott:
- Semmi olyat nem tudsz tenni, ami miatt mi csalódnánk benned vagy nem szeretnénk úgy, mint most.
Azzal még egyszer utoljára megölelt, aztán elindultam a kocsi felé. Ahogy apu beindítta a kocsit, összerezzentem, amire ő rám nézett, de aztán indultunk is a kiskorúak börtöne felé. Ide küldtek azért, amit tettem. Azért, amiért megöltem 2 embert.
Késő volt, éjfél is elmúlt. Dannyvel és Julival voltunk Sam szülinapi buliján. Danny hozott ide minket a kocsijával, de annyit ivott, hogy a disznót hitte kutyának és miután a sok hívogatás után a disznó meg se mozdult, jól elpanaszolta Samnek, hogy milyen egy szófogadatlan kutyája van. Akkor meg mindenki nevetett. Juli is ivott, ezért nekem kellett vezetnem jogsi nelkül kiskorúként, akkor még 16 voltam. 3 nap múlva lett volna a szülinapom, amire ők is hivatalosak voltak. Éreztem, hogy valami nem stimmel, ott volt a sarokban is az a jól ismert fekete fátyolszerűség.
Minden rendben ment, már majdnem kiértünk a most még inkább borzásztó sötét erdős részről, ahol Sam szüleinek a faháza volt. Danny hátul énekelte a rádión szoló számot, Juli pedig mellette aludt. Ám az egyik kanyarban egy autós a szembe sávból száguldott felénk, mint utólag kiderült 140km/h-val. Jobbra a sziklafal volt, balra a szakadék. Olyan gyorsan történt minden, hogy automatikusan jobbra húztam a kormányt, amivel a kocsi eleje megemelkedett és a szemből jövő kocsi telibe a kocsi közepébe csapódott, mi pedig elkezdtünk forogni a kocsival együtt. Kb. 5 forgás után megállt a tetején és kigyulladt. Az öveink beragadtak, már égett a kocsi egész hátsó része, az üléseik támlája is. Danny üvöltött, hogy a kesztyűtartóban van egy bicska, vágjam el az öveket. Juli elkezdett torkaszaladtából sikítani, mert elérte a tűz, én meg könnyekkel teli szemekkel próbáltam elérni a kesztyűtartót, ami a szabadulásunk kulcsát rejtette.
Elkezdett Danny is üvölteni. Hátranéztem és láttam, hogy már ő is ég. Csapkodtak, üvöltöttek, engem pedig már beborított az izzadsád a forróság miatt. Éreztem, ahogy folyik a gerincemről és homlokomról egyenesen bele a szemembe, amitől elkezdett csípni. Megtaláltam a bicskát és mikor visszahajoltam, hogy elvágjam az övem, fémes íz telítette be a számat, az orromat pedig égett hús szaga. Eszeveszett erővel és gyorsasággal kezdtem el vágni az övem és amiért Juli ütötte és rúgta az ülésem hátulról, már tiszta vér volt a kezem is. Közben folyton mondtam Dannynek és Julinak hogy tartsanak ki még egy kicsit, őket is kiszabadítom. Egyszercsak Juli mögöttem már nem sikított, nem rúgdalt és verte már az ülésem. Éreztem, hogy már az én ülésem is lángokban van. Danny sem kiabált már többet. Mikor hátranéztem lángra kapott a hajam és a ruhám is, aztán egyszercsak kiszabadultam az öv fogságából és a forró lángoló tetejére estem. Miközben kimásztam, az ablakon végigvágta a hasam és a hátam. Hiába futkostam és nyúlkáltam be a kocsiba, már mind a ketten halottak voltak.
Mire újra lepörgött előttem minden, megérkeztünk a pokol 7m magas nyikorgó vaskapujához.
Hasonló történetek
4309
New Yorkban éjjel lehetett úgy közlekedni autóval, mint egy európai városban, a délutáni csúcsforgalomban. A mozielőadások most értek véget, és az emberek sorra fogták a taxikat. Hatalmas tülekedés folyt, ha megállt egy- egy. Kifestett kurvák kínálták nem is olyan olcsó bájaikat, majd beültek a pasasok kocsijába, vagy felmentek velük a garniszállókba...
6145
Kedves Olvasó! Ezt a regényemet 1999-ben írtam. Azóta Saddam Hussein hatalma megdolt. Sajnos nem olyan kevés vérrel, mint ahogy az ebben a regényben történt.

Kedves Olvasók!
Fogadjátok sok szeretettel Letíciától ezt a folytatásos regényt, mely 42 részes lesz!
Jó olvasást! Anita, anita@mellesleg.hu
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: