Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Adam keze gyorsan újra meglátogatta a párom kebleit, majd a lényegre tört. Julie és én egymáshoz...
Múlt század eleji történet, romantikus kisnovella. Szeressétek:Mihály Laci Pásztó
A döbbenetes hipertéri üzenet...
Bonyodalmak a várépitésnél...
A bujáki vár épitésekor , történtek nagy dolgok...
Friss hozzászólások
eliksz13: Művész vagy VINZSO ! Sok más...
2021-01-21 21:44
danisenzavestito: Kellemes írás, ha egy iciripic...
2021-01-21 17:13
Pavlov: Milyen remek sztori! Igazán ku...
2021-01-20 22:39
sonny grosso: Tetszett.
2021-01-20 13:54
sonny grosso: Egész jó.
2021-01-20 13:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az álom valóra vált

18 éves lány vagyok és van egy meglepően helyes, nagyon aranyos angol tanárom. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy soha nem voltam túl jó angolból, de mivel a továbbtanuláshoz kell a nyelvvizsga, eldöntöttem, hogy megkérem Tomit (az angol tanáromat), hogy korrepetáljon. Már több mint egy éve korrepetált és elég jó barátok lettünk. Rögtön az első óra után mondta, hogy mikor nála vagyok, nyugodtan tegezzem. Furcsálltam, de nem esett nehezemre, ugyanis ő még csak 27 éves. Hetente kétszer jártam hozzá, mindig két órát töltöttem nála. Mindig is többet szerettem volna, mint tanár-diák viszony, vagy mint barátság, de soha nem volt elég bátorságom, hogy elmondjam neki. Őszintén szólva nagyon szeretem és mindig öröm volt angolozni járni.

Egyik szerda délután, egy elég fárasztó nap után elindultam hozzá. Nem voltam túl jól, fájt a fejem és angolozni se volt kedvem. Megérkeztem hozzá, becsöngettem és mikor ajtót nyitott eléggé meglepődtem. Egy szál törölközőben ott állt előttem, behívott és mondta hogy várjak egy percet, mert épp most fürdött le, fel kell még öltöznie. Bementem, leültem egy székre és elővettem a könyveimet. Nemsokára kijött a szobájából, de fölül még mindig nem volt rajta semmi. Leült mellém és megkérdezte:
- Nos, van valami különleges kérdésed vagy kérésed az angollal kapcsolatban?
- Az angollal kapcsolatban nincs.
- És valami más?
- Hát eléggé fáj a fejem, úgyhogy megköszönnék valami fájdalomcsillapítót.
- Fáj a fejed?
- Hát nem kicsit…
- Akkor mit szólnál, ha ma nem angoloznánk, mert az igazat megvallva nekem sincs most sok kedvem, eléggé elfáradtam. De helyette megnézhetnénk egy DVD-t, hogy mégse legyen az, hogy hiába jöttél el.
- Rendben van, az jó lenne.

Leültem a szobájában az egyik fotelbe, ő meg a kanapén volt. Berakott valami filmet, de nem tudom, hogy mi volt a címe, mert eléggé elkalandoztam. Egyfolytában Őt néztem s arra gondoltam, hogy milyen jó lenne végigsimítani a testét majd megcsókolni. Annyira belemerültem a gondolataimban, hogy észre se vettem, hogy beszél hozzám. Észrevett, hogy nézem. Megkérdezte:
- Talán zavar hogy nincs rajtam póló? Felvegyek egyet?
- Jaj, ne! Tényleg ne! Vagyis… jó ez így is. Sőt…

Elmosolyodott és felállt a kanapéról. Azt hittem, hogy zavarba jött és elmegy felöltözni. De nem… Odalépett hozzám és fölémhajolt. A következő pillanatban éreztem, hogy édes ajkai az én ajkaimat érintik. Megcsókolt… Ez most komoly? Vagy csak álmodok? Tényleg megtörténik ez velem? El sem hiszem! Kinyitom a szemem és rájövök, hogy nem álmodok. A férfi, akit annyi ideje szeretek most megcsókolt. És igen… boldog voltam… de nem gondoltam, hogy lehetek még boldogabb. De akkor valami különös dolog folytán megállítottam.
- Kérlek, Tomi ne csináld!
- De miért?
- Azért mert akár mennyire is szeretném, nem lehet. Te a tanárom vagy és ezt nem lenne szabad. Ráadásul Te lennél az első számomra.
- Anita!
- Igen?
- Csak voltam a tanárod. Elfelejtetted, hogy nemsokára túl leszel az érettségin? És ne aggódj, tetszeni fog.

És újra megcsókolt. Ekkor mindent, ami közénk állhatott volna elfelejtettem. Már nem éreztem hogy bármi akadály lenne. Csókolgatta a nyakam, majd haladt egyre lentebb. Levette rólam a felsőmet, majd kikapcsolta a melltartómat. Végigsimított. Láttam rajta, hogy érezni akarja minden porcikámat és én is ugyanezt akartam. Vágytam rá. Csókolgatta a nyakam, majd lentebb csúszott és már a melleimnél járt, majd folytatta kalandos útját tovább, egészen a hasamig. Nagyon érzéki volt. Elkezdte kigombolni a nadrágomat, majd lehúzta rólam és arrébb dobta. A tangám is hasonló sorsra került, hamarosan a nadrágom mellett kötött ki. Ekkor levettem róla az övet, kigomboltam a nadrágját és szépen lassan lehúztam róla. A hátamra fektetett, megcsókolt és megint elindult a felfedező útjára. Mostmár nem állt meg a hasamnál, a belső combomat kezdte el csókolni, majd nyelvével éppen hogy csak hozzáért a kisajkakhoz.

- Kínozni akarsz? – néztem rá kérdően.
Majd ismét a belső combomon kalandozott a nyelve. Azt hittem már nem bírom tovább, de akkor ő is így volt vele s a csiklómhoz közeledett.
- Ne hagyd abba, kérlek! - gondoltam. Azzal a lendülettel már a csiklómat izgatta, finoman szívogatta. Testem nem bírta tovább, hirtelen megfeszült és beleremegett. Felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Akkor már teljesen magamban akartam érezni. Nem sokat kellett várnom. Belémhatolt…

Először még lassan majd egyre gyorsuló ütemben mozgatta a csípőjét és én is felvettem a ritmusát. Nemsokára ismét beleremegett a testem és hamarosan ő is elélvezett. Odafeküdt mellém, rátettem a fejem a hasára és hamarosan elaludtam. Mikor felébredtem a hasa helyett egy párna volt a fejem alatt. Elszomorodtam. Azt hittem, hogy csak álmodtam. Felültem és akkor láttam, hogy az ő lakásában vagyok. Elmosolyodtam. Kikeltem az ágyból és kimentem a konyhába. Tomi ott állt a tűzhely előtt és palacsintát csinált. Édes volt a kezében a serpenyővel. Odamentem hozzá és megöleltem hátulról, csókot leheltem a nyakára és viszonozta tetteimet. Közben a palacsinta majdnem megégett. Leültünk enni és mondta hogy szeretné ha a kapcsolatunk komoly lenne. Mit mondhattam volna? Már egy éve erre vártam és végre most valóra vált az álmom. Szeretem és talán ő is szeret.
Hozzászólások
További hozzászólások »
patica15 ·
hát szerintem ez nagyon jó történet!!! és én átéreztem kár hogy az én tanárom nem ilyen...:)

bemba100 ·
Hello,
How are you today? My name is Penda
I saw your profile on my search for a nice and trusted person so i decided to write to you, I will like you to write and tell me more about yourself direct to my email.( pendabemba) (@) (yahoo.com )
from there i will reply you with more of my details and pictures,
I will be waiting to receive your email,
Have a nice day.
miss Penda

thanks

aaaaa

Helló,
Hogy van ma? A nevem Penda
Láttam a profilt keresni egy szép és megbízható ember, így úgy döntöttem, hogy írok neked, én szeretném, ha írni és mesélj még magadról közvetlenül az e-mail címemet. (Pendabemba) (@) (yahoo.com)
Onnan fog válaszolni neked több az én részletek és képek,
Én is arra vár, hogy megkapja az e-mail,
Have a nice day.
miss Penda

köszönöm

triklovic ·
Jó írás.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: