Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fenekével a kamera felé fordulva lecsúsztatta a bugyiját. Annyira fel volt izgulva, hogy puncinedv...
Los Angeles a város ami sohasem alszik. Az égig érő magas házak hirdetik az emberiség alfa...
A lány gyanakvó tekintettel nézte a férfit. Fehér bőrével, fekete hajával és szakadt ruhájával...
Amikor visszatért a nappaliba, nem volt rajta a ruhája. A férfiak azonnal úgy reagáltak, ahogy...
Július vége volt. A teherautók már elhagyták a lenti parkolót, és az most üresen terpeszkedett...
Friss hozzászólások
fenotrin: Új képsorozatok tölthetők le:...
2022-07-04 10:34
eliksz13: Jó volt Anonymous ! Natúr és k...
2022-07-03 00:43
91esfiu: Szerintem azzal ne foglalkozz,...
2022-07-01 17:46
SunnyDay: Jól teszed :) a negatív kritik...
2022-07-01 06:39
91esfiu: Nagyon örülnék annak is, ha l...
2022-06-30 21:27
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Az álmok világaEgy alak suhan el a hold előtt. Ruhája vakító fehér, fényessége túlnő az éjen. Hosszú lenszőke haját megszámlálhatatlan gyémánt díszíti, vagy talán csillag. Arany szárnyait szélesre tárja, s a szellőkön vitorlázik. Ő a királynő ebben a világban.
Minden gyümölcs és virág olyan, amilyennek ő akarja, a kékből ezüstté változtathat akármit egy gondolattal. Ez a játéka. Ha kedve tartja, tűzokádó sárkányokat hív elő a föld rejtett mélyéről, s kegyetlenül pusztít. Erdőket bűvöl el, s a vándorok örökre elvesznek burjánzó rengetegében. Egyedül az ő döntése, mit tesz. Ő alkotja meg saját valóságát. Az álmok világában mindörökké ő uralkodik, dicsőséggel, büszkeséggel.

Lejjebb ereszkedik a fenséges angyalkirálynő, s megpillantja az örökké tisztalelkű unikornisokat, kik a telihold világánál játszák ártatlan játékukat, s fürdőznek a sekély tóban. Nem menekülnek előle, hiszen ő a teremtőjük. Utána néznek, s a csődör búcsúzóul felnyerít.
Ő pedig csak száll, száll tovább, át a sűrű erdőn, hol csak a szentjánosbogarak adnak világosságot a sötétben, s vezetik úrnőjüket úti célja felé. A legendák amulettjét keresi, titkát kutatja. ez az egyetlen, mely segíthet neki.

Az erdő közepén hatalmas tölgyfa áll, rajta avatatlan szemnek láthatatlan ajtó. De a királynő tudja, hogy ott van, hisz ő álmodta meg. Leereszkedik a zöld gyepre, s megindul a sötét odú felé. Belép a boltív alatt. úgy érzi, megleli, amit keres. Hirtelen minden forogni kezd körülötte. Színek kavalkádja, villanások veszik körbe zuhanó testét. Csak zuhan, zuhan, majd hirtelen lebegni kezd, lassan földet ér, s szemeiből búcsúkönny csordul. Elhagyta imádott birodalmát, s visszatért a világba, ahová valójában tartoznia kéne.

(Within Temptation - World of Make Believes nyomán)
Hasonló történetek
3283
- Mit tudsz a Pusztítás Torkáról? Halljam! - még az ajtónállók is összerezzentek a dühödt parancsra.
- Hatalmas varázsszer. - suttogta porszáraz torokkal a fogoly. Aki karjára húzza, képessé válik megnyitni valamiféle kaput, amin keresztül minden világok valamennyi fájdalma elpusztítja azt a lélekkel rendelkező lényt, aki a haszáló parancsol. De ennek a hatalomnak is ára van..
3290
Papjait a leghűségesebb követői közül választotta ki. Természetfeletti képességekkel ruházta fel őket, inkább mágusoknak lehetett őket nevezni, mint papoknak. Hívei két rendet alakítottak ki a tiszteletére. Az egyik a rend volt a Haron Rendje, aki a természet felett kapott korlátlan hatalmat...
Hozzászólások
Mellesleg ·
Mellesleg mi a véleményetek erről a történetről?

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: