Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
kaliban: Folytasd!
2024-04-22 18:25
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szeretnéd...
2024-04-21 14:04
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 14:02
KutyaSzex: Szia! Van kutyád, és szere...
2024-04-21 13:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Asztalfiók

Nem holnap lesz diktatúra. De azok a vezetők, akik fizetésért, pozíciójuk megtartásáért nem mernek egetverő baromságok esetén is szót emelni, akik egy önálló gondolatcsírát is ágyúval akarnak "megoldani", az evolúciós túlélés jegyében asszisztálnak egy nép állattá silányításához. 
Természetesen nem mindennel szemben kell lázadni, nem azzal szemben, ami jó és működik, látjuk, hogyan szilárdítja meg a hatalmat az ellenfél következetlensége, alkalmatlansága, és a hatalom közelében a szemükben megcsillanó mohóság semmi jóval nem kecsegtet. Nincs alternatíva, vagy ha van, az egyéni. Nem félni! Mégis félek néha.
 
Nem tudom tisztelni azt, aki, amikor a szakmaiság és a lojalitás (mely sok esetben pusztán seggnyaló tevékenységet és mások furkálását takarja), valahogy mindig az utóbbit választja, jutalmazza. Nem csak egyéni, hanem politikai alapon. Már ez is mutatja, hogy őt magát sem érdekli különösebben a szakmája, különben irritálná ez a felborult egyensúly.
Nem tudom tisztelni azt, aki felsőbb hatalmi nyomásra hagyja élősködni a besúgókat, akik a nekik nem tetsző emberekkel szemben kisebb hadjáratokat folytatnak. (ennek megtapasztása okozta azt, hogy nem szavaztam többé arra a bizonyos oldalra... addig nem hittem el, hogy "ez így megy") 
 
Külön tragikomikus, amikor ezek a bizonyos besúgók vagy familiárisok feladatokat kapnak a közösség vagy egyes emberek befolyásolására. Sajnos nem számolnak azzal, hogy a valaki valakijének lenni egy adott rendszert elfogadók számára rang, de akik átlátnak a szitán, tudják, hogy az emberi minőség és a társadalmi státusz valami egészen más dolog. A gazdád a valaki, de te ki vagy? Mit ugatsz? Megharaphatod a kezem, de nem foglak embernek tekinteni. Ahhoz túl sokat ártottál már.
Hasonló történetek
3182
SirXD-nek
7446
Párommal egy jó ideje beszéltünk arról, hogy újra látna már egy másik nővel szerelmeskedni. Mivel egy éve nem volt barátnőm már, és vágytam is rá, regisztráltam magam egy szexpartner kereső oldalra. Hetek teltek a keresésben, de valahogy egyedüli nőt nem találtam. Így egyik este megkérdeztem párom mit szólna, ha párt keresnék, és kipróbálnánk négyesben.
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: