Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Árverés

Sam fel-alá járkált, ami ugyan nem segített a feszültségét oldani de legalább megakadályozta hogy túlságosan arra összpontosítson hogy mi fog történni. A függöny mögül egy tompa puffanás és újabb ujjongás hallatszott, ahogy egy újabb társa adta oda magát az iskola javára. Most ő következett az aukción.
-Ééésss következzen egy ifjú hölgy az iskolánk röplabdacsapatából! Tapsoljuk meg Samantha-t!
Ez volt a jele. Sam nyelt egyet és mosolyt varázsolva az arcára kilépett a tömeg elé. A függöny túloldalán a helyiség nem a szokott képét mutatta. Általában a gimnázium tornatermeként és színpadaként használták. Az utóbbi esetben székeket vitték be a rendezvényekre. Ám a megszokott takaros széksorok helyett most több kerek asztalt hoztak be és köréjük ült a több száz ember. A Cleis Gimnáziumnak kiterjedt sportprogramja volt ahogy az egy lány-középiskolához illik. Végül is egyrészt meg kellett tartani a hús tónusát, másrészt a versenyzés erősítette az iskolai szellemet.
Samantha a szeme sarkából látta hogy két termetes férfi jön hogy elvigyék az előtte elárverezett lány maradványait. “Emily Cooper”-jutott eszébe a név amikor meglátta a jellegzetes kék hajat kibuggyanni egy kosárból a guillotine előtt. A bájos fejen a legcsábítóbb arckifejezés ült, amelyet Sam valaha is látott.
Emily a Cleis High School anime-klubjának elnöke volt. Samantha emlékezett rá hogy a lány megemlítette hogy elárverezi a húsát, hogy megvehessék a legújabb animéket amiket majd a klub tagjai élvezhetnek. Sam-nek úgy derengett hogy Emily feje egy tartóra lesz téve hogy vadásztrófeaként őrizze az este emlékét a nyertes ajánlattevőnek.
Emily teste szinte teljesen meztelenül, szemérmetlen pózban hevert a guillotine előtti padon. Egyetlen pár élénkpiros teniszcipőt viselt, ami inkább csak hangsúlyozta a meztelenségét, nem pedig csökkentette azt. A hátán feküdt, mellei oldalra csúsztak, sápadt lábait széttárta amivel egy nedvekben úszó puncit tett közszemlére. Sam egy pillanatig a bámulta jelenetet, mielőtt az iskola által felkért segítők elvitték volna a maradványokat. Egyikük a vállára lendítette fej nélküli, meztelen testet, míg a másik felvette a kosarat és a színpad oldalához tolta az iskola jól bevált guillotine-ját.
Most Sam-en volt a sor, hogy eladja magát az előtte állóknak. A lány nyelt egyet amikor megpillantotta anyját és testvéreit a tömegben
– Szóval, mondd el a tömegnek Sam mit bocsátasz árverésre! -mondta a mikrofonba Madelyn Krantz igazgatónő és boldogan mosolygott le a lányra.
Sam vett egy mély levegőt hogy megnyugtassa magát, miközben vidáman mosolygott a nézőkre: 
-Üdv mindenkinek! A nevem Sam és a röplabda csapat tagja vagyok.
Oldalra húzódott,amikor belekezdett a beszédébe: 
-Mint tudjátok, a Cleis High Volleyball Team idén bejutott a döntőbe!
Büszkeségtől sugárzott amikor ujjongást kapott a tömegtől.
– De nagyon hosszú még az út Capitol Cityig. Drága lesz az összes lányunkat odaküldeni, szóval.... Szóval önként jelentkeztem hogy részt vegyek az aukción! Az összes pénzt amit összegyűjtök, a fővárosi utazásra fogják fordítani. Például a kisbusz bérlésére vagy a csapat szobáinak kivételére! Talán még a győzelmi bankettre is marad, ha sikerül eleget összegyűjtenem!
Még több éljenzés hallatszott és Sam boldog mosolyt villantott az anyjára mielőtt folytatta volna: 
-Persze ez azt jelenti, hogy nem jutok el velük a döntőbe, mert inkább az aukció szerencsés nyertesének vacsorája leszek… de a csapat többi tagja ott lesz!  Ez így jó nekem… mindig is jobban szerettem volna sülni mint játszani! Az elmúlt néhány évben arról fantáziáltam hogy nyársra húznak és most kiélhetem a fantáziámat! Legalábbis egy rövid ideig.
A csarnok különböző pontjairól feltört a nevetés, Sam pedig kihívó vigyort öltött és szexi pózt vett fel.
-Aki megnyeri ezt az aukciót, beindíthatja mögöttem ezt a gépet és betolhatja a vastag nyársat a szűk puncimba... Istenem! Pusztán annak a gondolatától benedvesedek, hogy mindenki szeme láttára fog ez velem történni!
Kacsintásával újabb felkiáltásokat és nevetést váltott ki.
-Az elmúlt három évben röplabdára edzettem. Fitt és sportos vagyok, a húsom pedig tónusos és sovány! A lányhúsban minden benne van amire a testnek szüksége van. A hozzám hasonló lányok a legegészségesebb húsfajta. És most megkaphattok! 
Felrántotta és letépte magáról a pólóját. Néhány meglepett kiáltás hallatszott a tömegből, ahogy felfedte csupasz testét. Úgy döntött, hogy nem vesz melltartót az aukcióra, ezért gusztusos mellei kissé felpattantak ahogy lerántotta a pólóját. Duzzadt mellbimbói láthatóan kiemelkedtek. 
- Amint látjátok…már tényleg kezd felizgatni a gondolat… – mondta a lány és szabad megfogta az egyik mellét és megcsípte a mellbimbót. 
-Tudjátok… még mindig tisztán emlékszem arra, amikor először kóstoltam lányhúst. Majdnem egy éve volt. Egész pontosan tavaly nyáron. Megnyertünk egy strandröplabda tornát és a fődíj az volt, hogy csapatkapitányként kiválaszthattam egyet a pomponlányok közül. Egy Kimberly nevű lány volt és nagyon örült hogy őt választottam. Megujjazhattam és nyalhattam egy kicsit mielőtt felnyársalták volna. Még mindig emlékszem milyen ízű volt a sült puncija: húsos, egy csipetnyi édességgel és az óceánpermettől származó sóssággal. Hihetetlen volt! Remélem én is olyan finom leszek mint ő!  Ezért jelentkeztem önként erre az aukcióra! Ugyanezt az élményt szeretném átadni annak aki megnyer nekem. Csodálatos volt beleharapni Kimberly-be! Egy hónapig minden este csak arra gondoltam, hogy milyen lehetett volna helyet cserélni vele…és azóta is vágyok erre! Tudom hogy néhányan aggódnak amiatt, hogy hol járhatott a húsuk. Mindenki nyugodjon meg! Soha nem volt bennem fiú, pedig nagyon szeretem a játékszereimet! Amiket gondolom  most a testvéreim fognak átvenni.
Sam szünetet tartott. 
– Szóval ki akarja a sült puncimat a tányérjára? – kérdezte reménykedve.
A tömeg azonnali ujjongására mélyen elpirult. 
-Ez az egész olyan hihetetlenül nedvessé tesz engem, hogy gyakorlatilag bepácolom magam! Ki szeretné látni, mennyire nedvesít ez az aukció?
Újabb füttyük és kiáltások hallatszottak. A bátorító kiáltások arra késztették Sam-et hogy kigombolja rövidnadrágját és lehúzza a bugyiját, felfedve a puncija puha, sima bőrét. A résből csak egy csipetnyi kisajak lógott ki hogy megjelölje kincs helyét. Hozzászokott ahhoz, hogy le kell borotválnia a szeméremtestét, de a mai alkalomra Sam úgy döntött hogy gyantázást végez, bármennyire is fájt. Hiszen nyilván senki nem akart hajszálat látni a drága filéjében, még akkor sem ha az a filé tulajdonosáé volt.  Becsúsztatta az ujját az szeméremajkai közé majd húzta és megmutatta a tömegnek milyen nedves és síkos lett.
Még több nevetés hallatszott amikor visszaadta a mikrofont az igazgatónőnek és felrobogott a színpad szélén lévő emelvényre, ahol az egyik technikus lány éppen befejezte a nyársalógép beállítását, miután eltüntette Emily guillotine-ját. 
– Samantha-t hallottuk, a röplabdacsapat önkéntesét! Azt kérte hogy a licit 100 dollárról induljon. Ki ad százat azért a megtiszteltetésért hogy felnyársalja ezt az imádnivaló lányt?– kérdezte az igazgató. 
Sam sugárzott ahogy egy kéz felemelkedett és az aukció komolyan elkezdődött. Eleinte próbálta nyomon követni ki mennyit licitál érte, de azután a segítő a géphez húzta. Nyelt egyet és az ajkát harapdálta miközben a csillogó acélból és puha, fekete gumiból álló eszközt bámulta. Szemét az ülés mögötti hosszú, csillogó nyárs vonzotta, ami hamarosan áthatolt majd fiatal, gyenge húsán. Hatalmas volt ilyen közelről nézve! Legalább két hüvelyk átmérőjű! Egyik szexjátéka sem volt még csak közelítőleg sem ekkora átmérőjű, és az a csillogó, gyönyörű szörnyeteg teljesen áthalad majd rajta!
Mohó nyüszítéssel lépett be a gépbe és lefeküdt a hasára, ahol a kísérő jelezte. A puha párna a melltől a csípőjéig megtámasztotta, miközben a lány gyengéden elkezdte leszíjazni. Csuklóját átcsúsztatta a jelzett nyílásokon, és riadtan de elégedetten zihált amikor a gép szorosan körülzárta őket felfújható gumitömítésekkel. Sam felnézett és boldogan mosolygott a tömegre, majd kéjes nyögést hallatott miközben a kísérő átvezette a lábait a kezeknél levőkhöz hasonlító bilincseken és rögzítette őket.
Készen állt. A törzse le volt szíjazva így nem tudott mozdulni. Csak a feje megemelésére és mocorgásra volt képes. Felnézett és elképedve látta, hogy már hatszáznál tart a licitálás. A szeme nagyra nyílt amikor látta, hogy az anyja felemeli a kezét és hétszázra licitál. Istenem …lehet hogy a saját anyja fogja nyalni, mielőtt felnyársalná?! A gondolattól majdnem azonnal elélvezett. Annyira jó lett volna! Elképzelte ahogy az anyja meghúzza a kart és száthúzva tartja a punciját a nyárs előtt… Az anyja hozzá hasonlóan csinos és sportos volt. Kíváncsi volt, vajon az anyja megosztja-e a testvéreivel ha nyer.
Aztán újabb licit érkezett: nyolcszáz. Sam szótlanul meredt a táblára bár nem mintha a tömeg morajlásán keresztül lehetett volna hallani a hangját. Meglátta a nőt, aki annyit ajánlott érte: az angoltanára, Ms. Rosalyn Henderssen. Több mint hat láb magas és pokolian szexi. Sam a tanév kezdetén iskoláslány szerelemmel beleesett a dús keblű nőbe, aki most ennyit ajánlott a húsáért… A fenébe is…ennél kevesebbért is kinyalta volna Ms Henderssen-t minden nap! Akár az egész osztály előtt! Ó, istenem… annyira nedves volt ahogy látta a tömegben Rosa asszonyt, aki önelégült pillantást vetett rá és szemtelenül kacsintott. 
-Ezer! Ad valaki ezerkétszázat?
Sam szíve megállt. MENNYI?!? A táblára nézett és igen… négyszámjegyű összeget ajánlottak fel a húsáért! A tömeg morajlása tiszteletteljessé vált, bár Rosa duzzogása elszomorító volt. Sam követte tanára szemét, hogy meglássa...   Tiffany? Az elegáns, karcsú, mindig stílusos Tiffany? A legszebb lány a suliban? Akiből mindig is többet szeretett volna látni? Aki visszautasította a közeledését még az első gimnáziumi napjaiban? Hogy ez a Tiffany egy teljes ezrest kínált érte?!
Az utolsó licit után színpadra lépő lány korához képest magas volt, és elegáns, csillogó fehér ruhát viselt. Kecsesen odalépett oda, ahol Sam le volt szíjazva a nyársaláshoz. Egy finom kéz simogatta és megpaskolta a popsiját, amitől Sam mohón felnyögött.
–Mindig is szerettelek volna téged!
Tiffany lágy hangja gyengéd volt és kizárólag Sam fülének szólt.
- Vágyok rád amióta először megismertelek! Tudni akartam hogy milyen ízed van, és mi van az alatt az aranyos egyenszoknyád alatt. Most teljesül a kívánságom. Remélem te is élvezed!
Sam döbbent zihálása kéjes nyögdécseléssé változott ahogy Tiffany lehajolt, hogy megkóstolja a punciját. “Istenem… el fogok élvezni, pedig Tiff alig nyalta meg a csiklómat! Ó, ne, Istenem, kérlek, ne, ne hagyd, hogy abbahagyja!” -mondta magában, de Tiff már elhúzódott és ujjaival gyengéden simogatta Sam puncinyílását. A lány a csípőjét dobálta amennyire lehetett miközben Tiffany ujjai cirógatták a hüvelye nyílását. Nem hitte el, hogy ez megtörténik! Tiffany! Az első szerelme! És megvette – őt ! 
– Ez az imádnivaló kis puncid ma este a tányéromat díszíti! Ha csak fele olyan jó ízű lesz sütve mint nyersen, akkor már megérte. – biztosította Tiffany
Sam felnyögött és megborzongott a kéjtől amikor Tiffany folytatta:
-Remélem, hogy az aranyos szeplõid akkor is látszódnak majd, ha a húsod tökéletes aranybarnára sült! Alig várom, hogy a fogaim belemélyedhessenek az aranyos kis szeméremajkidba! El tudod elképzelni milyen lesz amikor egy harapással széttépem őket? Az ízedben fog ázni a nyelvem miközben elpusztítom őket.
Tiffany ujjai egy könnyű kört rajzoltak Sam csiklója körül majd a lány felnyögött, amikor a megvásárlója ujjazni kezdte. A boldogsága azonban rövid életű volt. Tiltakozó nyüszítése ellenére Tiffany hallható cuppanással kihúzta ujjait.  Sam tudta ugyan hogy a teremben mindenki őket figyeli, de Tiffany valahogy úgy éreztette vele mintha teljesen és bensőségesen egyedül lettek volna.
-Lefogadom, hogy azon tűnődsz, hogyan licitáltam ennyit ezért a reszkető kis puncidért, igaz? Anya adta nekem a pénzt. Természetesen akart valamit cserébe...
-Mi-mi?- Sam alig volt tudatában Tiffany szavainak.
Sokkal jobban tudatában volt annak, hogy az ujjak ismét belemerültek a szűk nyílásába.
 -Anya már egy ideje meg akart sütni az ünnepekre. Folyamatosan új recepteket keres és ott hagyja őket, ahol rájuk találok. Áthúzza a címeket és olyan dolgokkal helyettesíti őket, mint például "szopós sült lány" vagy "Tiffany pörkölt." – magyarázta Tiffany, akit az emlékezés egyértelműen felizgatott. 
-Természetesen soha nem készítene el a beleegyezésem nélkül. És izgató ugyan újabb meg újabb receptet találni, amit anya rám alakított át, de még nem volt olyan amitől kedvem támadt volna engedni neki. Egészen addig, amíg árverésre nem bocsátottad magad. 
Sam megpróbálta elfordítani a fejét, hogy lássa új gazdája komolyan beszél-e, de Tiffany nem volt látható.
-Ezért  idén rajta vagyok az étlapon. Biztos vagyok benne hogy a családom sütőben sült Tiffany-t fog étkezni hálaadáskor. Ez volt az utolsó recept, amit anya elől hagyott nekem. Volt benne egy fejetlen lány képe. Tökéletesre sült és a végtagjait azokkal a kis papírcuccokkal fedték be amiket a pulykákon látni. A gusztusos puncidért cserébe anya ki fog majd belezni engem hogy helyet csináljon a saját készítésű töltelékének. Azután öklével kezelésbe veszi a hüvelyemet és a méhemet és megtölt, amíg ki nem csordulok. A végén fog egy sütőzsinórt és összevarrja a puncimat hogy a töltelék ne tudjon kifolyni. Mmmm... Remélem olyan zamatos leszek, mint te!
Tiffany utoljára kihúzta ujjait a résből és szárazra törölte őket Sam vörös hajában.
– Örömmel fogom nézni, ahogy elkészülsz. Köszönöm hogy megteszed ezt nekem. 
Tiffany elmosolyodott, miközben megragadta a kart amivel a gépet indíthatta.
-Tudod… a hálaadás egy kicsit odébb van... Ha olyan jó vagy mint gondolom, talán megpróbálom rávenni anyát hogy vegye meg az egyik húgodat és süsse meg velem. Tavaly karácsonykor volt egy elől hagyott kedves receptje egy pár fiatal lányról. A fejüket egymás combjai közé kötözték, mielőtt betolták volna őket a sütőbe. Jó móka lenne, nem gondolod?
Sam felnyögött, amikor elképzelte hogy az egyik húga feje Tiffany combjai közé van kötözve és a pár az elélvezésig nyalja egymást miközben lányból lassan hússá változnak. Az ötlet majdnem önmagában pótolta Tiffany ujjainak hiányát a combjai között.
Mielőtt Sam válaszolhatott volna, Tiffany meghúzta a kart. A gép nem volt gyors, de nem is húzta az időt. Sam néhány másodpercen belül érezte hogy a nyárs hideg, kemény hegye a nedves tinipuncijának nyomódik. Felsikkantott a kéjtől, a nézők pedig várták hogy még egy lányt elpusztítsanak a szemük láttára. A nyárs becsúszott. Sam nyöszörögni kezdett, ahogy a nemi szervét egyre szélesebbre feszítette a kemény betolakodó.
-Jó érzés, ugye? 
Tiffany megsimogatta Samantha csupasz popsiját  miközben a nyárs hegye a lány méhnyakához közeledett.
-Gyyaaaaah!!- kiáltott fel Sam amikor a rúd a fájdalom émelyítő fellángolásával áthatolt az utolsó védelmi vonalán, és behatolt remegő méhébe. 
– Ó, ez fájdalmasan hangzik! 
Tiffany elmosolyodott. Puha ujjai simogatták a szorosan összehúzódó szeméremajkakat és időnként súrolták a lassan mozgó nyársat.
- Unnnhhh... - nyögte Sam és megborzongott. 
A nyárs behatolt a méhébe és bármelyik pillanatban szétszakíthatta! Érezte ahogy a hegy a méhe hátfalának nyomódik. Nem elég éles ahhoz, hogy könnyedén átszakítsa, de nem is elég tompa ahhoz hogy biztonságban legyen. A puncija összeszorult ahogy hiába küzdött  a betolakodó mélyebbre csúszása ellen.
Sam sikoltozása helyeslő morgást váltott ki a tömegből. A lány arcán a fájdalom és a gyönyör keveréke jelent meg ahogy a nyárs kijáratot szakított magának méhében és a belei közé nyomult. Az érzés émelyítő volt, de semmi sem hasonlított a hirtelen és hihetetlen fájdalom fellángoláshoz amikor a hegyes nyársvég megérintette a gyomrát.
Tiffany visszahúzta a kart és leállította a gépet az induló nyomásra. 
– Szeretném ha ízlelnéd ezt egy kicsit, Sam. A méhed beszakadt és soha nem lehet gyereked…de talán túléled, ha most abbahagyom. Akarod, hogy abbahagyjam?
Tiffany éhséggel a szemében figyelt.
-Nuh, ne, nem..." .nyögte Sam fojtottan miközben megborzongott a vágytól és a fájdalomtól. 
Ez volt minden, amit valaha is akart. Nem tudta volna abbahagyni most, a sütés befejezése előtt. 
-Jó kislány! – felelte Tiffany, elégedetten a válaszával.
Samnek csak egy gyors kiáltásra volt ideje mielőtt Tiffany ismét előredöntötte a kart és a gyomrát átütötte a nyárs kérlelhetetlen ereje. A gyomra rettenetes fájdalommal görcsbe rándult a fémes betolakodó körül. Érezte a fallikus rúd hihetetlen kerületét ahogy a szakadáspontig feszítette fiatal, gyönge punciját. De mindennél jobban imádta ahogy öklendezett és zihált és érezte, hogy a rúd lassan felfelé halad a nyelőcsövén. Felnyársalták! Igazából! Fantáziája végre valóra vált és Sam elhatározta, hogy megízleli!
Kinyitotta a száját, amikor vér ízt érzett a nyelve hátsó részén. Levegőt is alig kapott és még zokogni sem tudott ahogy a nyárs hegye lassan becsúszott a látómezőjébe és assan megállt, alig egy tenyérnyi távolságra az ajkától. A hihetetlen has- és bélfájdalmak ellenére a punciját a rúd köré szorította, és beleremegett az orgazmusba.
Nem látott ugyan tisztán, de néhány lányt felismert amikor kivitték a sütőterületre. Emily -vagy legalábbis a teteme- már félig feldarabolva feküdt. A mellei és kiváló puncifiléje már a közeli grillsütőn feküdtek és vajjal locsolták őket. Sakura is ott volt és boldogan intett Sam-nek, amit a felnyársalt lány persze nem tudott viszonozni. Sakura egy akkora ketrecben volt, ami éppen csak  elég magas ahhoz, hogy bele tudjon állni. A csuklóit és  bokáit egy függőleges támaszhoz kötötték sütőzsinórral. A ketrec teteje vastag gallérban végződött, amely szorosan simult az ázsiai lány torkára. A ketrec egy emelőhöz erősített láncon lógott, de jelenleg senki nem állt ott. Egy répacsomó látszott Sakura combjai között amit kétségtelenül a puncijába toltak és egy paradicsomot tömtek a szájába. A Sakura mellett álló túlméretezett üst jelenleg üres volt, de a közelben több tartály étolaj állt. A lányra hamarosan olajban sülés várt. Ahogy mocorgott és csípőjét ringatta azt jelezte, hogy nagyon lelkesedik ézért a kilátásért.
Sam tekintete a saját tűzhelye felé fordult. Egy 55 gallonos hordót kettévágtak, félig megtöltöttek szénnel és meggyújtották. A lány csendesen nyöszörgött, miközben lassan a helyére manőverezték és zihált ahogy a hő elkezdte átjárni a testét.
 Magával szemben látta hogy Leslie, az úszócsapat szőke kapitánya mosolyog, miközben valaki felsegítette a rövid lépcsőn. Az ipari daráló már zúgott amikor a lány megfordult és leült az adagoló szélére. Leslie boldogan mosolygott a segítőjére majd ellökte magát és a feje fölé emelte a kezét. A daráló zúgása elmélyült, ahogy a lány egy rövid sikolyt hallatott. Véres gejzír szökött fel és a sikolya bántó végérvényességgel megszakadt. A daráló alatti nagy vödör frissen őrölt leányhússal töltődött meg, kétségtelenül hamburgerpogácsákhoz.  
Sam felnyögött amikor a nyársa elkezdett forogni. Szédült és lehunyta a szemét. Mire újra kinyitotta, Tiffany ott állt előtte és széles, elégedett mosollyal nézte. Sam érezte, hogy a lélegzetvételei rövidülnek és sekélyessé válnak. Túl meleg volt. A puncija szorosan összeszorult a vastag betolakodó körül, és most már nyöszörögni sem tudott, ahogy lassan körbe forgott. Lábai megfeszültek és ellazultak, megfeszültek és ellazultak…megpróbálta fel-le mozgatni a nyárson a törzsét, hogy egy kicsit enyhítse a kéjes viszketést az ölében.
Egy ecsettel sűrű, ragacsos mártást vittek fel rá. A szemét lehunyta miközben lassan de alaposan bekenték a bizsergető zamatos szósszal. Feszes, forró és kemény mellbimbóit gondosan átkenték a szósszal. A szeméremajkaira is bőven jutott és valami belecsúszott a fenekébe, hogy még több ragacsos keveréket juttasson bele.
Csodálatos, és elragadó halál volt. Megborzongott a boldogságtól amikor egy újabb orgazmus hasított végig haldokló testén. Már a szemét sem tudta lehunyni, és mindent szürkés köd borított előtte. Inkább hallotta, mint látta Sakura végét. Hallotta a csörlő bekapcsolását, hallotta a lány zihálását majd visítását amikor beleeresztették a forró étolajba. Alig kapott levegőt. Érezte hogy Tiffany ott van vele, mert egy gyengéd kéz izgatta a nemi szervét, de ez volt minden. Megpróbált mosolyogni de az izmai görcsbe rándultak és már remegni sem tudott. “Remélem tényleg finom leszek!”-gondolta utoljára.
Hasonló történetek
7108
Az angyalok városa előtt a hegy lábánál egy apró tó volt, amelyből folyók áramlottak ki és vezették le a vizét a tengerbe vagy éppen egy másik tóba. Itt állították fel a különítmény vízi erejének központját. Ez csupán egy-két fa mólóból és dokkból állt. A vízi erő pedig csupán ötven-száz kajakból és kisebb csónakokból.
6524
Ekkor megpillantott valami mélyen kavargó sötétséget érkezni a folyosó másik végéből. Elkezdett futni, lábai önkéntelenül mozogtak, előre a lámpakapcsoló irányába. Nem tudta, miért csak, hogy el kell érje a kapcsolót, hogy újra fény legyen...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: