Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Az alagsor. Sötét, kígyózó folyosó, rémületkeltő zajokkal, természetellenes szagokkal, mely...
Belém tolja a farkát és erős csípőjével egész testemet a falhoz emeli. Alig tudom felfogni...
„REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDIK 5… 4… 3… 2… 1… REANIMÁCIÓS FOLYAMAT BEFEJEZŐDÖTT. AZ ALANY...
Kedves olvasó! Ez az első történtem. Meglehet, hogy csiszolatlan, vagy kissé bugyuta. Talán...
A pap hasonlóan levágta Madison ruháját is. Őt is vissza kellett fogni önmaga eltakarásától...
Friss hozzászólások
HajnalLany: Köszönöm, hamarosan érkezik a...
2022-08-09 16:21
Pavlov: Jó kemény szex, tetszett :)
2022-08-09 13:39
SunnyDay: Köszönöm, már érkezik a folyta...
2022-08-09 10:11
Szergejecske: Nem rossz, de nekem az első jo...
2022-08-03 11:57
Szergejecske: Nagyon tetszett a történet és...
2022-08-03 11:41
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Aratóünnep

A kellemetlen reggel után a délelőtt sokkal rosszabb lett. Lorelei erős fiatal lány volt és a reggelt még jól viselte, ám mostanra pokolian szomjas és elgyötört lett. Egyre nehezebbnek találta hogy egyenesen álljon.
Nem sokkal dél után fuldokolni kezdett és a helyzete egyre csak romlott a délután folyamán. A lány kezdte felfedezni azt, amire a századok folyamán már sok Aratás Hölgye rájött: a részleges fulladás kínzóan fájdalmas, főleg ha egész nap tart. A délután egy pontján a fájdalom tetőzni látszott és ebben a rövid pillanatban Lorelei  majdnem megbánta a machinációit, amikkel kiválasztatta magát. De nem….ez a legnehezebb rész… -mondta magának. Egyedül levegő után küzdeni, hogy megtisztuljon. Ezen túl kell esni. Az esti szertartás majd kárpótolja mindenért. A nevét az Aratás Dalába szövik. Az emberek dicsérettel és tisztelettel fogják emlegetni a következő években.
A lány természetesen meztelen volt. A nyakát szorosan a méltóságteljesen hatalmas tölgyfa legmagasabb ágához erősítették. A falu kötélverője évente csak egyszer kötötte meg a Hölgy Ellenségét, de értette a mesterségét. A csomó szoros és stabil volt. Lorelei napkeltétől napnyugtáig lógott és a torka közben legfeljebb félig volt nyitva.
A falu bőrművese évente csak egyszer készítette el a Hölgy Barátját, de ő is értette a mesterségét. Egy vastag bőrszíjat erősített a Lorelei dereka előtti ághoz és átvezette a lány combjai között a hátrakötött csuklókig. A szíj egyrészt megakadályozta a menekülést (persze csak egy szégyenteljesen gyáva ember menekült volna a Hölgy kötelessége elől), másrészt a Hölgy Barátja életben tartotta a lányt a hosszú, küzdelmes nap folyamán. Ha Lorelei megemelte a csuklóit egy roppant fájdalmas és természetellenes pózba, akkor az ágyékának feszülő bőrszíj egy kicsit megemelte a testét és levegőhöz juttatta.
A lány egy másik indokot is felfedezett ezen mozdulat végrehajtására. Szűz volt ugyan, de nagyon is tisztában volt azzal hogyan okozhat magának gyönyört keze érintésével. Most arra is rájött, hogy a Hölgy Barátja hasonló kéjt válthat ki belőle. Kicsit megemelte magát majd visszaengedte….megemelte… visszaengedte… A puncijának dörzsölődő bőrszíj kiváltotta kéjes hullámok találkoztak a nyakából és mellkasából áramló fájdalommal. Amikor elélvezett, a fájdalom, a tehetetlenség és a vágyakozás miatt élete legnagyobb gyönyörében volt része.
Délután már nem sikerült kényeztetnie magát. Ahhoz is alig maradt ereje hogy a levegővételhez megemelje testét. Tisztában volt vele hogy a Hölgyek mindig túlélték valahogy ezt a megpróbáltatást. Csupasz mellein verejték csillant meg a napsütésben. Testének ezt a részét rendszerint ruha fedte, ezért nagyon világos volt ott a bőre. Tudta hogy estére le fog égni...és ettől a fesztivál csak még fájdalmasabb lesz…
Amikor érte jöttek először az Ellenségét majd a Barátját távolították el. A lány megkönnyebbülve lihegett. Levették a fáról és a falusiak gyülekezetébe vitték. Lorelei készen állt. Egy napi szenvedés minden tisztátlanságtól megszabadította és most már feláldozhatták. A két legjobb barátnőjét választotta korábban segítőinek. Az egyikük most a nyakára csúsztatta a hurkot, a másik közben a bokáihoz erősítette a köteleket. Ezután kettesben hátrahúzták Lorelei csuklóit a háta mögé és egy földdel töltött bőrzsákot kötöztek hozzá.
A lány szíve hevesen vert miközben a papnő az éves áldást kántálta. A hasában vallásos izgalmat érzett...kicsit lejjebb pedig másféle izgalmat…
A segítő szorosra húzták a hurkot és lábujjhegyre húzták a lányt, aki gurgulázó hangok kíséretében fulladozni kezdett. Nem volt összemérhető a nap folyamán átélt szenvedéssel, de mégis fájt.
A papnő befejezte az imádságot és intett a segítő lányoknak, akik lelkesen széthúzták Lorelei bokáit a hozzájuk kötött kötéllel. A lány lábai utoljára hagyták el a földet és combjai szélesre nyíltak. Lassú és fájdalmas akasztás volt. A segítői hűségesen tartották és mivel a bokáira erősített kötelek átvettek valamennyit a súlyából, sohasem szorult el teljesen a nyaka. A zacskóban a föld -ami a Hölgy kapcsolatát jelképezte a falunak életet adó termőfölddel- lefelé húzta ugyan egy kicsit, de nem nagyon. Lorelei tudta hogy hosszú időbe telik majd amíg eljön a vég. Ami jó volt, mert még várt rá kötelesség.
A falu férfiai felsorakoztak előtte. Az első közülük elismeréssel nézett a szűk, csupasz nőiességre. A hagyományok szerint ő volt a falu legfiatalabb férfija és még sohasem hált nővel. A durva behatolása érezhetően növelte Lorelei kínjait. A lány gurgulázott miközben szűzhártyája átszakadt. Úgy érezte hogy szétszakad ahogy magába fogadta a fiút. ‘Istenem...ez mindig ennyire fáj?’-kérdezte gondolatban.
A fiú nem tartott ki sokáig. A második férfi közel sem járt akkora fájdalommal mint az első… és mire a harmadik is végzett, a lány szinte élvezni kezdte a dolgot. Jó volt így használva lenni. A fájdalom és a tehetetlenség izgalommal töltötte el. Rózsaszín mellbimbói előre meredtek és kezdte érezni az ismerős melegséget az ágyékában…. A hatodik férfinál élvezett el.
Lorelei forrónak és sugárzónak érezte magát. Lenézett erős fiatal testére, lapos hasára és a tucatnyi férfi spermájával áztatott rózsaszín nyílásra. Tudta hogy sohasem volt még ennél bájosabb. A Hölgyek mindig gyönyörűek voltak...nyelvük kint, szemük félig lecsukva, arcukon verejték és nyál keveréke… 
A férfiak sora lassan elfogyott, aminek örült, mert már alig látott valamit a fájdalom vörös ködén át. Tudta hogy közel a vég. Csak abban reménykedett hogy képes lesz teljesíteni kötelezettségét. A hagyomány szerint a Hölgynek a falu minden férfiját ki kell szolgálnia...ha képes rá. De gyakran nem sikerült. Azokat a Hölgyeket, akik sikerrel jártak, különös megbecsülés övezte. A könnyein át látta hogy már csak egyetlen férfi maradt hátra… az apja. A lány észrevette hogy az apja merevedése minden korábbi férfiénál erősebb. Nyilván régóta szerette volna ezt a pillanatot… Lorelei úgy döntött hogy mindent megtesz a kedvéért amit tud. Az elmúlt órában szerzett bizonyos gyakorlatot. Rájött hogyan használja a combjai izmait és a hüvelye izmait ahhoz, hogy különleges kéjt okozzon egy férfinak. Most is ezt tette és az apja elégedett nyögéssel ismerte el fáradalmait. A férfi felnyúlt és keblét megfogva azt mondta:
-Úgy nézel ki mint anyád amikor a te korodban járt… és olyan szoros az érzeted is mint akkor az övé...
Lorelei arca elsötétedett és teste vad vonaglásba kezdett. Az utolsó dolog amit érzett az apja kilövellése volt. Becsukta a szemét ás elégedetten gondolt arra hogy teljesítette a kötelességét az istenek, a faluja, a családja és önmaga felé. 
Hasonló történetek
6682
A Halál-sziget egy erdei tavánál egy húsz éves fekete hajú amazon lány és egy huszonöt éves magyar fiú fürdött. Bár ezt inkább nevezhetném „hancúrozásnak” mint fürdésnek. A fiú átölelte a nála húsz centivel alacsonyabb amazon lányt és megcsókolta...
5195
Egy ideig csodálattal bámulta a lány természetesen gyönyörű arcát, majd közelhajolt és megcsókolta. Az éjszakai félhomályban a férfi felmászott az ágyra és a lány fölé térdelt. Lassan levette róla a párducbőr melltartót és a melleit kezdte csókolgatni...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: