Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Alma és a fája

A hosszú autóút után előző este korán lefeküdtünk, így nem volt gond a reggel 7-kor kelés. Az egész helyzet tökéletes volt. Apa íróként szerette a tóparti ház elszigeteltségét. Anya szabadszellemű nőként imádott a természetben lenni és élvezni az akadályok nélküli felszabadultságot. Kinéztem a tóra az ablakomból. A vízen megcsillanó napfény természetfotóra kívánkozott. Azután megláttam valamit, ami később az egész nyaralásomat megváltoztatta. Láttam ahogy anya teljesen meztelenül előjön a tóból a kora reggeli úszása után. A törölközőjéhez ment és letörölte magát. Áttörölte a hosszú, sötét nedves haját, majd megtörölte napbarnított testét, a telt kebleit a sötétbarna bimbókkal…. Miután végzett, könnyedén a szárítókötélre akasztotta a törölközőt és nekilátott a szokásos reggeli tornagyakorlatainak. Élvezettel néztem a hajladozásait és forgásait amikkel ellazította majd megfeszítette izmait a napra készülve. A kedvencem az volt, amikor egyenesen állva lehajolt és megérintette a lábujjait. Miután ezzel is végzett, ráérősen felöltözött. A fehér bugyit és melltartót könnyű nyári ruha követte. Utána visszajött a házba és fogalma sem volt arról, hogy valaki kukkolta.


Végre sikerült először teljesen meztelenül látnom. Régóta elfeledett fantáziám volt ez még abból az időből, amikor felvilágosítást tartott nekem arról hogy mennyire természetes és az élet része a szex. Annak idején még rendszeresen maszturbáltam is rá gondolva. A nyitott beszéde ellenére sohasem láttam csupaszon, mert mindig zárt ajtók mögött öltözött. Már nem érdekelt a tó, sem a korábbi terveim a nyaralásra. Csak arra tudtam gondolni hogy mikor fogom újra így látni.


.-.-


A napi úszás, evés és szórakozás után a ház különböző részeiben ejtőztünk. Apa a könyvét írta a saját dolgozószobájában én pedig a kanapén heverve néztem a tv-t. Anya bejelentette hogy ő még kimegy egy kicsit napozni. Felkapta a törölközőjét és az ajtó felé indult. A szívem vadul dobogni kezdett. Valószínűleg megint meztelen lesz odakint. Itt a lehetőség a mai második nézelődésre.


Megnéztem hogy merre tart és kicsit lemaradva követtem. A tó mellett a szokott helyén terítette le a törölközőjét. Ezúttal csak topless volt, a bikinialsóját magán hagyta. Karjait széttárva, hanyatt fekve élvezte a nap sugarait. Tudtam hogy kockázatos közelebb menni, mert észrevehet, de nem tudtam ellenállni a kísértésnek és pár lépéssel közelebb mentem hogy jobban láthassam. Valamilyen megérzés hatására hirtelen felém fordította a fejét és felkapva a törölközőt, maga köré tekerte. Kétségbeesetten próbáltam elbújni egy fa mögött.


-Te vagy az? Tudom hogy ott vagy. Mit csinálsz? -kérdezte.


Elindult felém én pedig végtelenül megalázottnak éreztem magam.


-Én… csak… tudni akartam hogy mit csinálsz. -motyogtam reménytelenül.


-Mondtam odabent hogy mit fogok csinálni. Kémkedtél utánam, ugye? Miért? -kérdezte szigorú pillantással.


-Ezt tényleg meg kell beszélnünk? -kérdeztem vissza elkínzottan.


Ő bólintott. Én sóhajtottam.


-Jó… kínos, de… reggel láttalak úszni, és… szerettelek volna újra látni. Egész nap ez járt a fejemben. Nagyon dühös vagy?


Mosoly jelent meg az arcán, mintha nevetni akart volna rajtam. Azután szétnyitotta a törölközőjét és felfedte előttem a csupasz kebleit. Mellbimbói nagyok és barnák voltak és majdnem egy centire meredtek előre. A bimbóudvarai szélesek és világosabb barnák voltak. A keblei középkorú asszonyhoz illően kicsit megereszkedtek. Messziről nem is tűnt fel hogy milyen nagyok valójában. Hagyta hogy a törölköző a földre essen és azt mondta:


-Látod? Ezek csak mellek. Nem nagy dolog. Nem olyasmi amiért bármelyikünknek is szégyenkeznie kellene. Régen még tejet is szoptál belőlük, akár hiszed akár nem.


Nehéz volt elfogadni hogy az előttem álló félmeztelen istennő egyben az anyám is. Ez valami új, érzéki oldala lehetett, amit eddig elzárva tartott.


-Jézusom… sohasem hittem hogy ezt fogom mondani, de te… olyan...olyan…


-Halljuk!


-Szexi vagy. -vallottam be végül.


Anya elmosolyodott és azt mondta:


-Biztosra veszem hogy volt már dolgod lányokkal. Mi ez a hirtelen érdeklődés irántam?


-Nehéz elmagyarázni… főleg hogy én sem értem…


-Próbáld meg a kedvemért. Tényleg érdekel! Ezenkívül valami viszonzást érdemelek amiért így állok előtted.


Nagyot nyeltem és kis gondolkodás után azt mondtam:


-Ha mindenképpen valamilyen választ kell adnom, akkor az lenne hogy mindig vonzottak az idősebb nők. És te sem vagy kivétel. Szerintem lenyűgöző vagy.


-Ez nagyon kedves! Tudod mit? Mielőtt jöttél arra gondoltam hogy megmártózok a vízben hogy lehűljek. Úgy ahogy reggel láttál. Nincs kedved levenni a ruhád és csatlakozni hozzám?


-Én...nem is tudom…


Anya letolta magáról a bikinialsót és azt mondta:


-Szóval az rendben van hogy te meztelenül látsz, de semmi kölcsönösség?


Próbáltam volna vitatkozni, de az arcán látszott hogy felesleges lenne.


-Oké…. nagy bajunk csak nem lesz belőle… -feleltem.


Elképesztően kínos érzés volt anya előtt meztelenre vetkőzni miközben ő csak állt és nézett. De úgy gondoltam hogy ha ez az ára hogy csupaszon láthassam, akkor megéri. Bementünk a vízbe, úszkáltunk, fröcsköltük egymást… soha nem tudtam betelni a vízből kibukkanó keblei látványával miközben vizet lökött rám.


-Gyere közelebb! -mondta egyszer csak komoly hangon.


-Mi az? -kérdeztem és közelebb mentem.


Mindkét kezét a vállaimra tette miközben a sekély vízben álltunk.


-Még mindig kíváncsi vagyok a kukkolásod miatt. Korábban fantáziáltál valami ilyesmiről, ugye?


-Ennyire nyilvánvaló? -kérdeztem.


-Nagyjából. Ma láthatóan furcsa voltál és az anyák sokkal többet tudnak a fiaikról mint gondolnád. Nem is várom hogy ezt megértsd. De van egy olyan érzésem hogy a gondolataid az elmúlt pár évben néha meghaladták a tipikus anya-fia kötődést.


-Őszintén szólva akkor kezdődött amikor a felvilágosító leckéidet adtad...tudod… a biztonságos szexről, meg arról hogy nincs semmi rossz az önkielégítésben amíg magányomban csinálom… Tudom hogy jót akartál, hallani azt ahogy ilyeneket mondasz… és amilyen csinos vagy….


-Sejthettem volna hogy ez bekövetkezik. Annyira hasonlítasz az apádhoz. -mondta anya nevetve.


-Ezt hogy érted?


-Nem kellene elmondanom, de apádnak intim kapcsolata volt az édesanyjával régebben. Én vagyok az egyetlen, akinek elmondta. Még ma is szeret róla beszélni és én szívesen hallgatom a történeteit. Ezt figyelembe véve a maga módján szórakoztató hogy izgatónak találsz.


-Szórakoztató? Ez volt az utolsó amit vártam a vallomásom után. De nem annyira sokkoló mint apáról hallani. -feleltem félkomolyan.


-Az alma nem esik messze a fájától.


-Ez annyira kínos!


A kezei a hátamra csúsztak és simogatni kezdett miközben szeretően mosolygott rám.


-Oh te szegény...nem gondoltam hogy ez ennyire kiborít… Talán ez segít!


Ezzel a kezeit előre csúsztatta az ágyékomra és megragadta velük a hímvesszőmet. Addig húzott magához, amíg olyan közel nem kerültünk, hogy éreztük egymás leheletét. Azután az egyik kezével a zacskómat kezdte simogatni, a másikkal pedig verni kezdte a péniszemet.


-Ohhhh… anya… ez nagyon jó…


-Remélem is. Van valami izgató a szexuális fantáziálásod valóra váltásában. Pontosabban mindkettőnk fantáziálásának valóra váltásában.


Egymás szemébe bámultunk miközben folytatta a kielégítésemet. Tisztán látszott rajta hogy tetszik neki amit csinál.


-Elélvezek! -suttogtam.


Anya szeme izgatottan nagyra tágult és azt mondta:


-Jó fiú! Mutasd meg szépen anyának hogyan érzel iránta!


Szorosabbra markolt és gyorsított. Hatalmas spermalöketeket küldtem a vízbe. Addig járt a keze amíg teljesen ki nem ürültem és ernyedt nem lettem. Azután hozzám hajolt és puszit nyomott a számra. Majd még egyet. És még egyet.


-Jó fiú! -ismételte mosolyogva, amikor végül elengedett, majd folytatta:


-Ideje mennünk! És elvárom hogy ez szigorúan köztünk maradjon! Egyetlen szót sem senkinek!


-Soha!


.-.-


Másnap reggel korán ébresztett és megkért hogy kísérjem el a reggeli tornájára. Apa még aludt, én pedig a legnagyobb örömmel fogadtam a lehetőséget egy kis kettesben töltött időre. Viszonylag ártatlanul kezdődött. Egymás kezét fogva lépdeltünk a tó felé.


-A tegnapi emlékezetes élmény volt. -mondta anya.


-Az. Nem hittem volna hogy valaha megtörténik. Utána még sokáig járt a fejemben. -feleltem.


Anya elmosolyodott és azt mondta:


-Nekem is. Hirtelen ötlet volt. Apádnak még nem mondtam el, de el fogom. Tudom hogy imádná hallani, de most nem akarom megzavarni írás közben.


-Értem… Szóval… láthatlak megint meztelenül?


Anya játékosan meglökött a vállával majd azt mondta:


-Hát ennyit az őszinte beszélgetésről. Gondolod hogy ezért keltettelek fel ma reggel? Hogy megmutathassam a cicijeimet és újra kielégíthesselek?


-Bocsánat! -feleltem elvörösödve.


-Csak ugratlak! Tegnap nagyon tiszteletteljes voltál. Nem látom akadályát hogy folytassuk amíg felnőtt módjára állsz hozzá.


A tóparton leterített egy nagy törölközőt, amire mindketten ráfértünk. Ezután lecsúsztatta magáról a nyári ruháját, amit a melltartója és a bugyija követett. Ott állt előttem teljesen meztelenül érett szépségével. Büszke volt a testére és örömmel mutatta meg. Végigfeküdt a törölközőn és mókásan szexi pózba vágta magát a kedvemért. A szemöldöke megemelésével jelezte hogy én is vetkőzzek le és feküdjek mellé. Szívesen engedelmeskedtem.


-Feltételezem ott akarod folytatni ahol tegnap abbahagytuk. -mondta.


-Pontosan! Mire gondoltál?


Széttárta a lábait, megsimogatta az ágyékát majd szétnyitotta a szeméremajkait.


-Tegnap én kényeztettem a férfiasságodat. Ma szeretném ha viszonoznád a szívességet a nyelveddel. Nyaltál már puncit?


-Igen, de nem olyat mint a tied.


-Elmondom hogy én hogyan szeretem. Ha követed az utasításaimat, ugyanúgy elélvezek majd mint te.


-Igenis!


A puncijához hajoltam és alaposan szemügyre vettem teste legintimebb területét. Beszívtam az illatát. A sötét, sűrű szőrzet alatt méretes csikló és barna nyílás helyezkedett el. A nyílás belső fala élénk rózsaszín volt és láthatóan nedvesedni kezdett. A szeméremajkait továbbra is széthúzva tartva azt mondta:


-Ne félj! Olyan lesz mint más lányoké. Olyan lesz az íze mint a nektáré. Édes nektáré. Ígérem! Gyere! Ízleld meg a nedvemet! Nyalogasd! Nagy, mély nyalásokkal. Mintha fagylaltot ennél egy forró napon.


Az ajkaimat és a nyelvemet a puncijára tettem és a kért módon kényeztetni kezdtem. Anya szája nagyra nyílt és sóhajtozni kezdett. Kőkemény lettem nem csak attól mert orális szexet gyakoroltam a saját anyámon, hanem attól is hogy láttam mocorogni és a mellkasát egyre gyorsabb ütemben emelkedni. Az ujjai a csiklójára csúsztak és körkörös mozgásba kezdtek miközben én tovább ízlelgettem édes nedvét. Arcán kellemes kifejezés jelent meg és lágy, szinte doromboló hangot hallatott amikor elélvezett.


Kinyitotta a szemét, gyengéden megsimogatta a hajam és azt mondta:


-Ez csodálatos volt! Feküdj hanyatt! Most te jössz.


Miután elfeküdtem, anya ugyanabba a pózba helyezkedett mint korábban én. Négykézláb állva lehajolt és szerető csókokkal borította el merev hímvesszőmet. Azután nyalogatni kezdte, majd teljesen a szájába vette.


-Ohh… istenem… ez olyan jó…. -nyögtem.


Felnézett rám miközben a péniszem továbbra is a szájában volt, majd még lendületesebben kezdett szopni. Hihetetlen látvány volt hogy mindig kifogástalanul viselkedő anyám ezt teszi.


Hangos cuppanással kiengedett a szájából és azt mondta:


-Legyen neked még jobb! Szűz vagy?


-Nem. -feleltem a fejemet rázva.


-Voltál már korombeli nővel?


Újra a fejemet ráztam.


-Akkor én leszek az első idősebbed. Arról nem is beszélve hogy az anyád vagyok. Mindkettőnk első és emlékezetes alkalma lesz egymással.


Anya fölém emelkedett és hímvesszőmet megfogva a makkomat a szeméremajkaihoz dörzsölte, majd magába engedett. Szoros volt és csöpögött a nedvességtől. Lassan előre-hátra kezdte mozgatni a testét miközben csípőjével apró körzésekbe kezdett. A telt kebleinek lengése csak még izgatóbbá tette meztelen látványát magamon.


-Jól esik érezni magamban téged. Olyan természetes…. -mondta miközben egymás szemébe néztünk. Majd folytatta:


-Figyeld hogy csinálom! Azt akarom hogy tanuld meg hogyan szeretem! 


Teste folytatta a mozgását. Minden szándéka az volt hogy megmutassa hogyan szeret dugni, de a hímvesszőm mélyen benne volt és a varázsos hatásának nem lehetett sokáig ellenállni.


-Anya!... Elélvezek….- ziháltam.


Ő gyorsabb mozgásra váltott és azt felelte:


-Élvezz belém! Azt akarom hogy a spermád az édesanyádba lövelljen! Élvezz abba a méhbe ahol megfogantál! Tetszik a gondolat?


Anya a meglovaglásom közben újra simogatni kezdte a punciját. A hüvelyi izmai kezdtek megfeszülni és közös pillanatunk még intimebb lett. Nyilvánvaló volt hogy megint el fog élvezni. A szeme nagyra nyílt és hátra hajolt… A második orgazmusa sokkal erősebb volt az elsőnél. Pár másodperccel később már lövelltem is bele a nedvemet. Amikor megérezte, a szeme és a szája még nagyobbra nyílt annak tudatától hogy a saját fia magja ömlik belé….oda ahol évekkel ezelőtt megfogant.


Lassított, elmosolyodott és azt mondta:


-Ezt akartam érezni. Már tegnap este óta. Még álmodni is erről álmodtam.


A péniszem benne ernyedt el. Végigfeküdt rajtam. Éreztem a keblei nyomását, a heves szívverését és a verejtéktől csúszós testét. A haja az arcomra terült. Félrehúzta hogy csókolózni tudjunk. Amikor az ajka az enyémhez ért, szorosan megragadtam és erősen visszacsókoltam. És amikor a nyelvét a számban kezdte járatni, én is az övébe nyomtam az enyémet.


-Szavakat sem találok. Ez nem az a nyaralás amire számítottam. -mondta a csókjaink közti szünetekben.


-Én sem erre készültem.


-Most már tudod hogyan kell egy hölggyel bánni. És azt is hogy anyád hogyan szereti ha dugják. Ugye tudod hogy ez mit jelent? -kérdezte suttogva.


A péniszem megrándult amikor válaszoltam:


-Igen anya… tudom….


Elmosolyodott és azt mondta:


-Mielőtt visszamennénk még én jövök kóstolásban. Egyébként ez a kedvenc nektárfajtám.


Lemászott rólam és romlott mosollyal a hímvesszőmre hajolt, majd gondosan lenyalta róla a spermám és a hüvelynedve keverékét. Miután megtisztított, úsztunk egyet a tóban. Végülis ezért jöttünk ki.
Hozzászólások
tlalax ·
:dark_sunglasses: 1300 :eyeglasses: oldalnyi erotikus horrormese egyetlen PDF-ben:
https://yadi.sk/i/UJWG9XRh1P_w7w

fenotrin ·
Új képregény (Lady Jane): https://yadi.sk/d/J8TCTQsrx6Xtqw

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: