Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Adam keze gyorsan újra meglátogatta a párom kebleit, majd a lényegre tört. Julie és én egymáshoz...
Múlt század eleji történet, romantikus kisnovella. Szeressétek:Mihály Laci Pásztó
A döbbenetes hipertéri üzenet...
Bonyodalmak a várépitésnél...
A bujáki vár épitésekor , történtek nagy dolgok...
Friss hozzászólások
eliksz13: Művész vagy VINZSO ! Sok más...
2021-01-21 21:44
danisenzavestito: Kellemes írás, ha egy iciripic...
2021-01-21 17:13
Pavlov: Milyen remek sztori! Igazán ku...
2021-01-20 22:39
sonny grosso: Tetszett.
2021-01-20 13:54
sonny grosso: Egész jó.
2021-01-20 13:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Albérlet

Elég nagy lakásunk volt diákkoromban és a szüleim rendszeresen kiadtak egy szobát egyetemista lányoknak. Kedvelték a lányokat, noha nem olyan megfontolásból, mint én, hanem egyszerűen azért, mert jobban vigyáztak a lakásra, mint a fiuk. Utolsó éves voltam, amikor a szüleim elköltöztek otthonról, magamra hagytak a lakásban az aktuális albérlőnkkel, Enikővel. Képzelhetitek, hogy nem viselt meg különösebben, hogy az ősök nem lábatlankodtak otthon ha, kellett, ha nem… De inkább Enikőről meséljek nektek!

Mindannak dacára, hogy nagyon csinos volt tudomásom szerint nem volt szeretője, vagy a manapság divatos szóval barátja. Gyönyörű, hosszú fekete haja volt, karcsú dereka és a popsija úgy vonzotta a tekintetemet, mint a mágnes a vasat. Titokban gyakran figyeltem a fenekét, ahogyan a combjainak vonzó vonalai kikerekednek és egy olyan simogatni való popsiban folytatódnak, hogy alig bírtam levenni róla a tekintetemet. Hiába nem akartam házi nyúlra vadászni, de százszor is elképzeltem, hogy milyen lehet az a tenyérnyi hely a két lába között – amikor előre hajolva mosogatott a konyhában étkezés után. Mondanom sem kell, hogy egyetlen alkalmat sem hagytam ki, hogy vele kajáljak. Próbáltam nagyon diszkréten csodálni a domborulatait, de azt hiszem, hogy észrevette, mennyire leköti a figyelmem…

Önfeledten csodáltam és örömmel tapasztaltam, hogy egy kicsit nagyobb terpeszbe áll már és mintha jobban kidomborítaná a popsiját. Egy nikkelezett tálcát mosott el és tett ki száradni, én pedig csak későn vettem észre, hogy mint egy tükörben figyeli, ahogyan vetkőztetem a tekintetemmel, miközben a ritmikusan mozgó fenekét figyelem. Addig néztem, amíg fennebb nem emeltem a tekintetemet és össze nem néztünk a tálca tükörben. Elpirulhattam, de ő kedvesen mosolygott és úgy tett mintha nem vett volna észre semmit. Biztosan egy ideje figyelhetett már. Alighanem ekkor tudatosulhatott benne, hogy mennyire leköti a figyelmemet…. Valószínűleg nem volt véletlen a nagyobb terpesz és a kidomborított, ringatózó fenék sem.

Rendszeresen egy combközépig érő halványrózsaszín otthoni köpenyt viselt. Két nappal később feltűnt, hogy a felső gombja nincsen begombolva, és ha előre dől a dekoltázsa olyan mély lesz, hogy látni engedi a mellei ívének a felső részét is. Egyszerűen őrjítő. Őrjítő, mert tudtam, hogy nem visel melltartót. Látni lehetett a ruha vonalán, hogy nincsen rajta melltartó. Mindennapi apróságokról fecsegni közben felért egy kínzással! Így ment ez nap, mint nap, egy héten keresztül. Minden bizonnyal nagyon élvezhette a helyzetet, mert amikor már nem bírtam elviselni és nem mentem ki a konyhába vacsorázni vele, kihívott, mondván, hogy nem akar egyedül enni. Persze, hogy nem mondtam nemet és mentem vele, a hívásnak nem lehetett ellenállni.

Megterítette az asztalt én meg kipakoltam a kajámat a hűtőből, majd letelepedtem a hűtő mellé és átengedtem neki a terepet, de úgy ültem le, hogy ha behajol a hűtőbe, legyen esélyem egy kicsit jobban bepillantani a dekoltázsába. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Valósággal elakadt a lélegzetem is, mert ahogy előrehajolt a ruha természetesen előre esett mivel nem volt öv rajta. Tökéletesen beláttam a dekoltázsába! Mélyen, egészen mélyen szinte a bugyijáig, Majd egy fél percig tétovázott, hogy mi is legyen a vacsora, miközben én csodálhattam a körtéket, amiket oda rejtegetett vagy inkább ott mutogatott. Tudhatta, hogy a melleit bámulom, mert közben tudatosan nem nézett rám még véletlenül sem, nehogy megzavarjon a csendes szemlélődésben, de láttam, ahogy a mellbimbói közepe lassan, lassan kezdenek kiemelkedni az udvarukból.

Megkapó látvány volt és komoly elváltozásokat okozott a nadrágomon, rettenetesen szűknek éreztem. Végül mézet vett elő magának és beült a helyére. Megkért, hogy hozzak neki egy kanalat, ha már amúgy is én vagyok közelebb a konyhaszekrényhez. Alighanem sikertelenül próbáltam palástolni, hogy milyen állapotban is vagyok, mert szembe kellett állnom vele miközben átadtam a kanalat, nekem pedig, lüktetett a nadrágom eleje a felgyülemlett feszültségtől. Persze mindketten megpróbáltunk úgy tenni mintha, semmi különös nem történt volna. Mintha nem a mellei közötti völgyön sétált volna a tekintetem, kapaszkodott volna fel az egyik ágaskodó mellbimbótól a másikig, Enikőnek meg csak a csillogó tekintete jelezte, hogy látja ám, hogy úgy áll a farkam, mint a sátorrúd a ponyva alatt.

Végül is elkezdtünk enni. Enikőnek sikerült elég jól összemaszatolnia a kezét mézzel evés közben. Karcsú vékony keze volt hosszú törékenynek látszó ujjakkal, amik nőiesen megnövesztett körmökben végződtek. A kis ártatlan, nekiállt leszopogatni egyesével az ujjaira maszatolódott mézet, de mindezt úgy csinálta, hogy önkéntelenül is arra gondoltam, hogy ugyanígy nézne ki, ha nem az ujját szopná. Amikor a középső ujját teljesen bekapta, nem bírtam tovább és egy ügyetlennek tűnő mozdulattal levertem a kanalát. Egyszerűen, muszáj volt valahogyan belesnem a szoknyája alá! Azonnal megkeresem, mondtam és sürgősen bemásztam az asztal alá, úgy téve mintha buzgón keresgélném a kanalát. A szemem persze, közben máshol volt. Elég nehéz valamit úgy megtalálni, hogy közben máshová nézek…de azért nem lehetetlen. Persze eszembe sem jutott előmászni, amíg alaposan meg nem néztem a pináját. Sajnos, amit látni szerettem volna, azt sem láttam jól mert ha nem is voltak összezárva a lábai a puncijáig nem láttam fel csak a combjai közepéig.

- Látod már? Kérdezte
- Még nem. Feleltem a valóságnak megfelelően.
- Keresd csak. Biztos ott van valahol, mindjárt meglátod! - Nyitotta szét a lábait mintha csak kitalálta volna, hogy a pinájára gondolok és nem a kanálra.
- Igen, már látom – mert tényleg végre megpillantottam a bugyiját – eddig eltakarták a lábaid. Egy kicsit ugyan messze van még. Be kell bújnom alád.
- Jó, csak keresd nyugodtan, addig legalább leszopogathatom a mézet az ujjaimról.
- Bocsi, egy kicsit útban van még a lábad. És gyengéden arrébb toltam az egyik lábát, úgy hogy jobb bepillantást nyerjek a szoknyája alá, ha már egyszer itt az alkalom.
- Jaj, csikis vagyok! - kapta fel a lábait, maga mellé a padra, de ezzel a mozdulattal egy kicsit előbbre is tolta a csípőjét. A szoknyája első része persze felemelkedett a lábaival együtt, a hátsó része pedig, lent maradt. Én meg gyakorlatilag ott találtam magam a szoknyája alatt, és az orrom alig pár centire a bugyijától! Óh, a drága! Igazán nem panaszkodhattam már, hogy messze van a PINA!

Fehér volt a bugyi, sárga virággal rajta egy méhecskével. A vékony szövet alatt szépen követni lehetett, hogy a puncijának két széle frissen le van borotválva csak középen hagyott meg egy felfele szélesedő háromszögletű pamacsot. Egyértelműen kirajzolódtak a bugyin keresztül a nagyajkak vonalai is. Az ajkak, amiket úgy szerettem volna megpuszilni! Még nem voltam biztos, abban hogy ezt jó néven venné és nem mertem megtenni, de azt nem tudtam megállni, hogy egész közel ne hajoljak, és rá ne leheljek a virágra, ami éppen a puncikáját takarta. Megérezhette a pináján a leheletemet, mert leszólt az asztal alá:
- Nos ha már megtaláltad, akkor igazán ideadhatod a kanalat.
Nem tehettem már mást, mint egy picit ráfújtam a virágjára és gyászos képpel kimásztam a kanállal az asztal alól. Nagyon tudtam irigyelni azt a méhecskét.
- De jó a méheknek, annyi mézet nyalhatnak amennyit, csak akarnak, adtam vissza neki a mézes kanalat.
- Tessék, nyalakodhatsz a mézemből, ha már ennyire irigyeled szegény méhecskétől - tolta közelebb a mézet, úgy téve mintha teljesen egyértelmű lenne, hogy én is a vacsoránál tartok és nem arra a bizonyos méhecskére gondolok, a sárga virágon.
- Ha már ilyen segítőkész vagy igazán megjavíthatnád végre a fürdő zárját is, mert nem lehet rendesen becsukni. Kellemetlen úgy zuhanyozni menni, hogy vagy nem tudom becsukni az ajtót, vagy nem tudok kijönni.
- Persze nagyon szívesen. Tüsténkedtem, a fürdő zárja ugyanis már régóta tüske volt a szememben, mert a kulcslyuk tele volt tömve papírral és még soha nem tudtam megcsodálni Enikőt fürdés közben.

Szétszedtem a zárat, és végre kidobálhattam belőle az akadályokat. Tényleg szorult egy kicsit a zár, de nem volt nagy kunszt egy kicsit megolajozni, hogy rendesen működjön. Kb. tíz perc volt csak az egész. Ott hagytam a szerszámokat szanaszét a földön és bementem Enikőhöz. Hívni akartam, hogy nézze meg és kommentálja az eredményt. Az ágyon ült szemben az ajtóval.

Összerezzent, ahogy benyitottam. A lábai terpeszben és egy nagy könyv volt kinyitva az ölében mintha olvasna, de az egyik kezét a bugyijából vette ki miközben gyorsan felállt. Miközben mondtam, hogy miért jöttem, megfogtam azt a kezét, amelyikkel az imént még a pináját simogatta és odavezettem a szomszédos ajtóhoz, megmutatni a művemet. Nedvességet éreztem a kezén. Lehet, hogy nem csak simogatta magát, villant az eszembe.
- Ügyes vagy! – nyomott egy puszit az arcomra.
- Kaphatok a másik oldalra is? - tartottam oda szemtelenül a másik arcomat is.
- Majd, ha megérdemled! – nevetett
- Igenis hölgyem! - és gálánsan kezet csókoltam neki. Persze nem volt véletlen, hogy éppen azt a kezét amelyikkel pár perce még maszturbált.
- Maradt még rajta egy kis méz, mondtam, de finom illatos punci parfümre gondoltam és elkezdtem lenyalni a punci levet a kezéről. Ezt nem lehetett kihagyni.
– Lüke vagy,- pirult el, mert pontosan tudta, hogy a pinájának a nedveit nyaltam le az ujjáról- mars innen, mert zuhanyozni szeretnék, terelt ki a fürdőből.

Nekiláttam összeszedni a szerszámokat. Bekukucskáltam a kulcslyukon és láttam, hogy még nem kezdett vetkőzni, hanem szedegeti a ruhaszárítóról a kiteregetett ruhákat. Éppen egy fehér blúzt tartott mellei elé, amit már többször megcsodáltam rajta, mert leheletvékony, átsejlenek rajta a melltartójának a mintái, és ha vékony a melltartójának az anyaga (van neki egy ilyen is, vizsgaidőszakban láttam egyszer rajta –olyan volt, hogy nagyom megmozgatta a férfiember fantáziáját!)
- Itt vagy még?
- Igen. Keresek egy fránya csavart. Elgurult valahová és nem találom.
- Csak keresgélj nyugodtan. Szerinted melyik blúzomat vegyem fel holnap, a krémszínűt, vagy pedig ezt? Kérdezte az ajtó felé fordulva. Egyenesen a kulcslyukra nézett.
- A fehéret. Mondtam gondolkodás nélkül belesétálva a csapdájába, hiszen ha nem kukucskálok, nem tudhatom, hogy mi is van a kezében.
- Gondoltam, hogy tetszeni fog neked. Felelte mosolyogva. Letette a blúzt és kigombolta a ruhája felső két gombját.
- Lesz ma este valami érdekes a TV-ben? Megnézhetnénk később.
- Persze, megnézem a műsort, ha végre megtaláltam a csavart
Közben kigombolta a ruhája további két gombját. Már csak az alsó két gomb van hátra, gondoltam. Óh, Uram! Add, hogy folytassa! Már látni lehet a bőrét a két melle között. De idegesítően lassan csinálja. Mintha csak szándékosan húzná az időt, hogy végre megmutassa a melleit. Akarom! Látni akarom! Most! Most!
- Jól nyisd ki a szemed és nézz körül, de alaposan! - mondta mosolyogva - Nem szeretnék rálépni egy hegyes csavarra. Aztán menjél te is zuhanyozni. – komolyodott el egy pillanatra.

Ami ezután következett, maga volt a paradicsom. Mint egy profi sztriptíz táncos, kigombolta a maradék gombokat is a ruháján. Egy pillanatra szétnyitotta, majd újra összecsukta a ruháját, éppen csak felvillantva a mellbimbóit.. Az egyik kezével átkarolta magát a mellei alatt egy kissé megemelve őket, a másik kezével, pedig elkezdte lehúzni a ruhát a vállairól. Lehunyta a szemeit és lágyan elkezdte ringatni a csípőjét, mint a hastáncosok. Lassan lekerült a ruha a vállairól, majd kihúzta az egyik keze alól, a mellbimbót már csak a keze takarta el, enyhén szétnyíltak az ajkai és láttam, hogy kidugja egy picit a nyelvét és megnyalja az ajkait. Lassan lejtette a kezeit és végre lecsúszott a ruha a földre. Uram teremtőm, itt áll előttem Enikő egy szál falatnyi méhecskés bugyiban és simogatja magát, cirógatja a melleit, látom, hogy keményednek a bimbói és felágaskodnak. Szerencse, hogy már meztelenek különben átdöfné a ruha szövetét. Kinyitotta a szemét és rám nézett, csillogó szemel.

Közben az egyik kezével a punciját kezdte simogatni, először csak az ujja hegyével simogatta meg a méhecskét a virágon, mintha csak mutatná, hogy nini itt a méhecske. A másik kezét az ajkaihoz emelte és egy puszit dobott vele a kulcslyuk felé. Ez a NŐ nekem táncol! Ez a sztriptíz nekem szól! Tudja, hogy itt vagyok, és őt nézem lélegzetvisszafojtva. Feltárja nekem az erogén zónáit, mutatja, hogy hogyan tudom majd felrepíteni s csúcsra, Mit szeret, hol és hogyan simogassam. Kiveszi a kezét a bugyijából és megfordul, kidomborítja a fenekét. Két kézzel elkezdi letolni a bugyit Mohón követem a tekintetemmel a két domb között feltáruló hasadékot. Mindjárt a punciját is látom már csak két centit, kell lennebb tolnia, de megáll, visszanéz a vállai fölött bele a szemembe a kulcslyukon át, kéjesen megnyalja az ajkait, hosszan, még mindig előrehajolva. Dob egy újabb puszit majd megint megnyalja az ajkait. Esküszöm, mintha azt mondaná: Mézet akarsz nyalni? Tessék! Megkapod a puncimat, ha alaposan kinyalod. Rászállhatsz, mint az, az irigyelt méhecske.

Ki kell nyalnod engem! Ezt mondja a test – de micsoda test- beszéde!
Felegyenesedik. A bugyi félig letolva, úgy, hogy a vadító háromszög alsó csúcsa még nem látszik. Odajön az ajtóhoz egészen közel, egy pillanatra azt hiszem, hogy kinyitja és beránt magához, a meztelen farkammal a kezembe. Ki kellett szabadítanom, mert már nem fért a nadrágomban. De nem! Csak tovább csigáz, most a bugyijával játszik. Kisimítja az összegyűrődött szövetet, úgy hogy a méhecske pontosan a kulcslyuk elé került, de a punciját még eltakarja, csak a pinaszőrzete van kint félig. Meglátom a másik kezét is: a szőrével játszik! Megfordul újra a popsija, ott van közvetlenül a kulcslyuk előtt. Előrehajol, és végre teljesen letolja a bugyiját. Látom a PUNCIJÁT, LÁTOM! Látom, amint a combjai belső fele véget ér és elkezdődik a feneke domborulata, a kettő kötött, a két combja között, pedig ott van, óh Istenem, ott a punija! Nedvesen csillog a fényben.

Egy kicsit riszálja, és terpeszbe áll, hogy alaposan szemügyre vehessem hátulról, a picsáját, a seggének minden porcikáját. Lassan elindult befele a kádba. Most oldalról látom, ahogy megengedi a vizet és végigcsorgatja magán. A víztől összeugrik a mellbimbója. Előveszi a tusfürdőt, szembe fordul velem és elkezdi kéjesen kenegetni magát vele. Jé, eddig nem is tudtam, hogy pirszinget visel a köldökében. Mintha egy apró virág lenne, sajnos nem látom elég jól. De nem baj, szinte biztos vagyok benne, hogy ma este lesz még alkalmam egészen közelről is szemügyre venni.

Elképzelem, ahogy majd körbepuszilom, meg a makkommal követem a kontúrját. Egy kicsit összefüggéstelenek a gondolataim, gondolom egy kissé kevesebb vér jut mostanában a fejembe. Csupa hab már mindenhol. Kicsit sajnálom, hogy nem látok bele egyenesen a puncijába. Lehet, hogy egy kicsit telhetetlen vagyok? Mintha csak kitalálta volna, hogy mit szeretnék, leül a kád szélére és a falnak támaszkodik. A kis gonosz, összezárva tartja a lábait. Simogatni kezdi magát, mintha csak a szappanhabot próbálná beledörzsölni a bőrébe. Felülről lefele végigsimítja magát.

Elidőz a mellein, játszik velük, az ujjai hegyével végigsimítja az oldalát, köröz a bimbókon, egy kicsit meg is csipkedi őket, közben hátrahajtja a fejét és egy halk AH – szakad ki belőle. Kinyitja a szemét és rám néz, mintha csak azt mondaná – látod így szeretem, megőrjít ez a cirógatás. Puszilgathatod is – mondja egy felém dobott puszi. Nem csinálja sokáig, hanem leejti a kezeit az ölébe és bedugta az összezárt lábai közé. Megállt egy pillanatra, majd lassan szétnyitotta a lábait, egyre jobban és jobban amíg csak a falak engedték Közben folyamatosan szemembe, akarom mondani a kulcslyukra, nézett. Kicsit elkomolyodott mintha csak aggódna, hogy tetszik-e nekem. A két tenyere még mindég takarta a punciját, de már nem sokáig. A combjai belső oldalát végigsimítva lassan feltárta nőiessége netovábbjár a mohó tekintetem előtt.

Nem bírtam tovább, felnyögtem halkan. Meghallhatta, mert az arcáról a komolyság, egy felszabadult mosolynak adva át a helyét. Úgy megszépült az arca, Nem tudok más szót rá: ragyogott. Visszahúzta a kezeit a puncijához gondosan ügyelve, hogy ne fosszon meg a látványtól. Egyik kezével szétnyitotta a nagyajkait. Így feltárt pinával, egy kicsit előrébb tolta a csípőjét, majd hátrébb dőlt, hogy jobban beleláthassak a kelyhébe és kétszer lendületesen, erősen kinyújtott nyelvvel belenyalt a levegőbe. A punciját továbbra is széthúzva tartotta és így pontosan megfigyelhettem, hogy a másik kezével mutatja, hogy hol van a csiklója és hogyan kell ingerelni.

Egy pár mozdulat után felmutatta a középső ujját majd újra a puncijához vitte, a mozdulatból tudtam már, hogy most a hüvely izgatásának bemutatójánál tartunk. Egy kicsit ujjazta magát nekem, látszott, hogy egyre inkább izgalomba jön, de nem ment még el. Kihúzta az ujját a pinájából és bekapta. Egy kicsit szopogatta, majd megint ujjazni kezdte magát ugyanazzal a kezével., Atyám ez a Nő most azt mutatja, hogy leszopna engem, azután is, hogy megbasztam? Ez nem lehet igaz! Ezt feltétlenül ki kell próbáljuk. Vajon képes lenne végig szopni engem, engedi-e, hogy ne csak a pinájában, hanem a szájában is elélvezzek? Még mindig a pinájában van az ujja, sőt mostanra még egy ujját bedugta magának. Vajon mire lehet rávenni még? Tényleg nyalhatok mézet a pinájából?
Hirtelen kihúzta az ujjait a punciból, összecsukta a lábait és felállt. Mintha, csak azt mondta volna – itt a vége a bemutatónak, most már minden tudsz!

- Ha megtaláltad végre a csavarodat, akkor mehetsz, még lekéssük az est műsort! – szólt ki nekem mosolyogva, a kis huncut.
Dobot még búcsúzóul egy puszit a pinaleves ujjaival. Tessék, láttam, hogy ízlik, kaphatsz még, nem vagyok irigy!
- Persze, megyek már, sietnem kell nekem is az esti tisztálkodással, ha nem akarok teljesen álmosan zuhanyozni. – feleltem. Elég rekedt lehetett a hangom az átélt izgalmaktól. Még láttam, ahogy egy újabb puszit dob nekem és nekilát lemosni magáról a habot.
Hozzászólások
További hozzászólások »
rebyc ·
Szuper a történet!

Abban egyet kell hogy értsek én is az előttem szólókkal, hogy a túlzott vulgaritás (pl. picsa) árt, a felfokozott vágy kifejezésére vannak árnyaltabb szavaink is.
De ami igaz, az igaz, az álló cerkájú tini szemszögéből nézve az adott szituációban a szülők ottlétét lehet lábatlankodásnak gondolni.
És nagy szívességet tettek azzal, hogy magára hagyták a történet hősét egy ifjú hölggyel :-D, amiért komoly köszönet illeti meg őket!

Mindenesetre nagyon jó a történet, úgy írod le a szexet, hogy nem is történik meg :-), \"csak\" egy kukkolás...

Hétköznapi nő ·
Nagyon jól mulattam rajta, köszönöm. Annál a résznél, amikor az asztal alá mászott a fiú, dőltem a nevetéstől.

További sok sikert!

sonny grosso ·
Ez tetszett.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: