Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
Gömec: Bocsánat, hogy itt szólalok fe...
2024-04-19 14:26
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ajándék az idegenektől 02. Aranka és az ajándék

A Galaktikus Birodalomnak, azaz a polipok világának, a Földi Föderáció elnyerte teljes jogú tagságát, igazán nem számított, hogy az embereknél milliószor többen voltak a csáposok, de a polipok nagylelkűen elmagyarázták, hogy legyünk hálásak, ezzel nem fognak visszaélni. Ha új bolygót fedeztek fel és a polipok teljesen alkalmatlanak minősítették a saját életformájukra, azokat mindig a földiek kapták meg. Igaz, így kicsit szétszórt lett a Föderáció, de legalább szükség volt a munkánkra. Az F-124-es kellemes kis bolygó volt: víz (igaz, a kémiai összetétele alkalmatlan a polipoknak), levegő, bioszféra, minden mi szem szájnak ingere, csak kicsit meleg volt az éghajlata, nekünk csak filmeket és leveleket kellett odavinnünk. Elméletben ott volt még a sugárzás is, mint lehetőség, de akkor a csápjaikkal csattintgatva minden polip rajtunk röhögött volna a galaxisfertályban, ha feltörik a levelezésünket, ráadásul a hiperűradás akkor még nagyon lassú és drága volt.
Szóval a nagy büdös semmi közepén repültem. Egyhangú volt a szolgálat, a polipok territóriumán repültem keresztül, így a hiperrádiót se használhattam. Nem panaszkodom, vittem magammal pár videót és egy kézikompjútert, amin játszhattam, így nem maradt nyoma a fedélzeti számítógépen, hogy mikkel ütöm agyon az időt.
Éppen az egyik végtelenített lövöldözős játékkal voltam elfoglalva, tudják az urak, az a típusú játék, amikor egy bolygón kinyírunk mindenkit, hogy aztán átrepüljünk egy másikra, hogy ott újrakezdjük, amikor megszólalt a fedélzeti számítógép.
- Ismeretlen eredetű mentőkapszula a hajó biztonsági zónáján belül. Kérek engedélyt a kapszula becsápolására.
- Itt??? Az emberek számára tiltott zónában? Emberi eredetű egyáltalán?
A számítógép hosszú másodpercekig gondolkodott a válaszon, mire újra megszólalt.
- Az azonosítója megfelel a föderáció algoritmusának. Az űrrepülési szabályzat 4. §. 11. cikkelye szerint a bajba jutott mentőkapszulát, a Föderációhoz tartozó hajók kötelesek kimenteni. Azonban az Galaktikus Birodalommal kötött Űregyezmény 13. §. 1 cikkelye szerint a Földi Föderáció felségterületén túl minden tevékenységet a Galaktikus Birodalommal kell egyeztetni, azaz a mentőkapszulák kimentését is. Mivel a két jogszabály egymásnak ellentmond, így a hajó parancsnokának, azaz Önnek kell dönteni a tevékenység megindításáról.
- A rézfán fütyülő rézangyalát, mi a csudára vársz még?
Szegény Aranka, mert így hívtam a fedélzeti számítógépet (a hosszú magányos utazások alatt jól esett legalább annyi hölgytársaság, hogy a kompjútert női néven szólítsam), vagy fél percig próbálta értelmezni az utasítást, mire újra megszólalt:
- Kérem az utasítás megismétlését, kommunikációs zavar lépett fel az utasítás kiadása során.
- Kimenteni! AZONNAL!
Aranka most már nem tétlenkedett, egy elektrocsáppal befogta a kapszulát és behelyezte a raktérbe. Sajnos, a futárgépek egyszemélyesek, ahogy az urak is bizonyára jól tudják, de amit a mérnökök megspórolnak a pilótafülkén, azt a raktérben visszaadták, hiszen a profit maximalizálásának törvénye, abszolútabb, mint a relativitáselmélet… Aranka a robotkarral elhelyezte a kabint, rácsatlakoztatta a levegőt és az áramot és beküldte hozzá az orvosi egységet. Úgy bánt vele, mint a hímes tojással.
Ahogy mondani szokták, a világűrben az embert nem a szabályzatok, hanem a levegő és az üzemanyag tartja életben, de azért a karanténra vonatkozó előírásokat illik betartani. Beküldtem hozzá egy dokidroidot, a kapszulához pedig egy szervízrobotot, s érdeklődéssel vártam az eredményt.
Közben visszatértem megunhatatlan játékomhoz, épp befejeztem egy újabb idegen bolygó kiirtását, s át kellett navigálnom egy másikra, hogy ott folytassam nemes küldetésemet.
Pár perc múlva jelentkezett a szervízrobot: a kapszula és a hajó létfenntartó rendszereit összekapcsolta, nem talált semmilyen súlyos hibát. Sőt, ahogy fogalmazott, a kapszula 98%-ban működőképes… Azt hiszem, ez volt az első jel, aminél gyanút fogtam. 90%-tól adják ki az indulási engedélyt, és ez a kapszula, miután megsemmisült a hajó, 98%-on áll? Ha egy hajó felrobban, a kapszula általában legalább 10-20 százalékban megsérül, leginkább a védőpajzsán.
A dokidroid jelentése után a helyzet még kaotikusabbá vált:
Nem: férfi
Életkor: ismeretlen
DNS-analízis: folyamatban
Betegséganalízis: folyamatban
Tudatállapot: beszűkült
A folyamatban szó megütötte a szememet: mindenki tudja, hogy ez pár másodperc alatt végrehajtható, de közel húsz perc alatt nem volt képes eredményt elérni?
Hangfrekvenciára váltottam:
- Legalább azt mondja meg, doki, hogy ember-e egyáltalán? Vagy még ez is vita tárgya?
Sajnos a robotokba elfelejtik beépíteni a humorérzéket, nem érzékelte a gúnyt a hangomban:
- A vizsgálat folyamatban.
- Na ne… Nem tudod megszámolni, hogy hány lába van? Ha kettő, akkor ember, ha több, akkor polip.
- Két lába van, de a DNS mintájának elemzése folyamatban.
Majd egy perc után énekszó ütötte meg a fülemet:
- It’s a long way to Tipperary…
Előző részek
2072
...Van egy kompromisszumos javaslatom: mindenki kirakja a maradék pénzét az asztalra, abból rendelünk, és amíg elfogy az itóka, elmesélem páratlan kalandjaim egyikét.
Hasonló történetek
3194
Hirtelen valami megmagyarázhatatlan Erő suhant végig rajta. Valami mély, sötét, csábító. Ekkor rájött, milyen könnyű volt megölni Rainost, egy fegyvertelen embert. Ilyen a Sötét Oldal, mely most hívogatta. De Kéler nem törődött vele. Inkább apja emlékére koncentrált, aki most már békében nyugodhatott. Elűzte lelkéből a gonoszt, a bosszú beteljesülésével a sötétség átjárta, majd elhagyta. Azonban most már tudta, hogy ha nem vigyáz, őt is könnyedén elcsábíthatja a Sötét Oldal...
4344
Ezután mérte föl a testet. Karcsú volt, de nem sovány. Testhezálló kezeslábast viselt, ami talán túlzottan is kidomborította bájait. A derekán keresztülfutó övet inkább csak díszítés kedvéért viselhette, mintsem célszerűségből, ugyanis egy övtáskán kívül semmit nem hordott rajta, azonban szép mintákat véstek bele.
Összhatásában szép lánnyal hozta össze a sors, aki elég ostoba ahhoz, hogy szolid, de kihívó ruhát öltsön amúgy is feltűnést keltő testére, és ilyen helyre jöjjön fegyver...
Hozzászólások
AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: