Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
vulipugi: Igazán minőségi történet. Érze...
2024-04-17 17:56
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ádàmmal a múltról beszélgetünk. 2.rész

- Jó Éjszakát, mondta Tamás . És ki ment a szobámból, becsukta az ajtót. 
Az ágyamon fekve hátra nyúltam a popsimhoz, a lyukam nedves volt, szivárgott belőlem a sperma, az ujjammal egy kicsit a számba vettem, kíváncsi voltam hogy milyen íze lehet egy másik fiú spermájának, mivel még eddig szűz voltam soha nem kóstoltam a sajátomon kívül másét , azt gondoltam hogy minden sperma ugyan olyan ízű. De tévedtem Tamás ondója teljesen  más volt mint a sajátom. Kissé szégyelltem magam, de úgy voltam vele,  úgysem látja senki, ezért az ujjamat többször a popsimba mártva, próbáltam a lehető legtöbb spermához hozzá jutni. Ahogy magamba járt az ujjam nagyon jó érzés volt, a farkam ismét állt,  elkezdtem magam ujjazni, és közben vertem a farkam amitől nagyot élveztem ismét. Miután rendbe szedtem magam megpróbáltam elaludni, nagyon sokat forgolódtam, folyton csak Tamás járt az eszembe, és az hogy már nem vagyok szűz, együtt voltam egy fiúval, ettől nagyon boldog voltam.
Tamás mivel  boxoló volt, sok érmet szerzett  már az iskolának és  a nevelő otthonnak is , elég kiváltságos volt a tanároknál, de főleg Laci bácsinál , aki a kollégium és a nevelő otthon Igazgatója volt, és fiatal korában ő is boxolt.  Gyakran szemet hunyt Tamás kimaradozásain, meg azon hogy lányokat hoz be magával. Ilyen kiváltság volt az is hogy Tamásnak kulcsa volt a hátsó kiskapuhoz, és a  konditeremhez , bármikor le tudott menni edzeni. Mivel tudtam hogy szombat reggel is ott szokott lenni, korán keltem, elmentem a zuhanyzóba és a tőle kapott ezközzel kimostam  a popsim, majd lementem az edző terembe, remélve hogy újra megdug. Tamás éppen a ringben volt, és kegyetlenül püfölte a boxbábut, egy darabig észre sem vette hogy ott vagyok. Az arcán  és a meztelen felső testén  patakokban folyt a verejték, miközben hatalmas ütéseket vitt be a bábunak, minden ütésnél nagy csattanás hallatszott ahogy a boxkesztyű a bábunak csapódik, a srác verejtéktől fényes izmai pedig megfeszülnek, az arckifejezése nagyon komoly, és elszánt volt, az orráról egy egy csepp izzadság a padlóra hullott. Merengve néztem a fiút, aki elvette a szüzességem, sokszor láttam már edzeni, de most másképp néztem rá, úgy mint aki már nem egy srác, hanem egy férfi az én szememben. Korábban is nagyon tetszett Tamás, de a tegnapi dolog után még jobban. 
Közben észrevette hogy ott vagyok, abba hagyta az edzést
- Hát te? 
- Csak lenéztem. Mondtam elpirosodva
- Ilyenkor? Nem szoktál te ilyet csinálni amikor itt maradsz hétvégére.
- Hát ööö, nem.
- Jól vagy , minden rendben van? Kérdezte Tamás.
- Igen, válaszoltam széles mosollyal az arcomon.
- Ahhh, hát persze, értem már hogy mit keresel itt, nevetett Tamás. Azt akarod hogy megdugjalak megint. Ugye?
- Nem , nem, dehogy. Mondtam zavaromban, közben lesütöttem a fejem, az arcom pedig égett a szégyentől.
- Hát ha nem, akkor nem. Mondta Tamás, és folytatta az edzést.
Gyorsan odaléptem a szobabiciklihez ami a ringnek háttal volt, felpattantam rá, és elkezdtem tekerni mint aki edzeni jött. Közben a velem szemben lévő tükörben Tamást lestem, és arra gondoltam hogy mekkora egy ökör vagyok, miért mondtam azt hogy nem, amikor azért jöttem hogy megdugassam magam. Tamás tekintete  néha rám vetült ahogy a tükörben láttam. Kb húsz perc múlva Tamás ott állt mellettem.
- Nem jössz zuhanyozni?  Mindjárt vége a reggeli időnek, és ma Ica néni a konyhás, nagyon nem szereti ha elkésünk, nevetett Tamás. 
- De megyek máris.  Ezzel elmentünk zuhanyozni,  Tamás ledobta a nadrágját és be állt a zuhany alá, a függönyt nem húzta el. Én  a vele szemben lévő kabinba mentem. Mindketten megnyitottuk a vizet.
- Látom elfelejtettél tusfürdőt hozni, itt az enyém, lépett ki Tamás a zuhany alól, és oda nyújtottá az övét.
- Igen ,kissé szétszórt vagyok, törcsit sem hoztam , mondtam zavarodottan, közben nyomtam a tenyerembe Tamás tusfürdőjéből , aztán vissza adtam neki.
Tamás elkezdte bekenni magát a tusfürdővel, a farkán le-fel húzta a kezét, ettől a farka kemény lett, én csak néztem, és nagyokat nyeltem. A francba, miért voltam olyan hülye hogy nem mondtam neki igazat. Tamás leöblítette a testét, majd megtörölközött.
- Tessék itt van az én törölközőm ha megfelel. Mondta Tamás
- Köszönöm, elvettem tőle és megtörölköztem, próbáltam úgy hajolni hogy az a lehető legszexibb legyen, hátha elkap, és megdug.
De nem történt semmi, el mentünk reggelizni.
- Holnap tudsz segíteni a matek leckében? Kérdezte Tamás.
- Persze, válaszoltam.
Aznap nem is láttam Tamást, sem az ebédnél ,sem a vacsoránál.
Vasárnap reggel elmentem a konditerem felé hátha ott lesz, de semmi. Ebédnél találkoztunk, megbeszéltük hogy háromra átjön, hogy matekozzunk. Délután ismét elmentem kimostam magam, bízva abban hátha megdug. Tamás meg is jött időben, megcsináltuk a leckét, majd elment.
Egész héten vártam, minden este elkészítettem magam hátha lesz szex, de azon kívül hogy kivertem magamnak nem történt semmi. Hétvégére haza mentem. Elhatároztam hogy ha vissza megyek a suliba, beszélek vele. 
Hétfőn reggel amikor visszatértem a koleszbe találkoztam vele, megkérdezte hogy hogy telt a hétvégém. Mondtam neki hogy unalmasan.  Megkérdezte hogy délután  lenne- e kedvem elkísérni őt  ki a városba az edzőterembe, bemutatna a haverjainak, aztán elmennénk inni valamit. Így is történt, suli után boxterem, ahol nagyon sok jó pasi volt, voltak Tamással egykorúak, és idősebbek is, azt sem tudtam kin legeltessem a szemem . Aztán elmentünk a Mekibe, majd egy sörözőbe, aztán vissza a kollégiumba.   Tamás egy kicsit sokat ivott , ezért felkísértem a szobájába, segítettem neki levetkőzni. Alsó gatyában fektettem le az ágyra, a farka annyira kívánatosan görbült a kék alsonadrágban, nem tudtam ellenállni , megsimogattam a farkát, ami megmozdult. A szívem a torkomba dobogott, nyeltem egy nagyot. Muszáj elővennem, gondoltam magamban, és már ki is vettem az alsónadrágból Tamás farkát. Nagyon izgultam, hiszen banánon kívül még soha nem szoptam. Óvatosan a kezembe vettem a duzzadt péniszt, meleg volt, a kezem  a tövéhez csúszott, elkezdtem lassan lefelé húzni rajta a bőrt, előbukkant Tamás rózsaszín makkja, gyönyörű és kívánatos volt. A számban összefutott a nyál...... nyeltem egy nagyot. Majd a számba vettem a farkát, lassan engedtem be, nagyon érdekes érzés volt, a meleg makk enyhén sós ízű volt, centiről centire engedtem be a számba a merev faszt, közben ízlelgettem. Nagyon finom volt. Tamás csak feküdt az ágyon, egy szót sem szólt, csak szuszogott, és néha nyöszörgött egy kicsit. Nagyon jó volt szopni, sokszor elképzeltem már hogy milyen lehet, de azt hogy ennyire izgató, soha nem gondoltam. Közben a farkam már állt mint a cövek. Nagyon vigyáztam hogy véletlenül se érjen hozzá a fogam a faszhoz, mert állítólag az nagyon kellemetlen a pasiknak. Tamás farka kemény volt mint az acél, egyre több sós nedű szivárgott ki belőle. Tamás közben feszengett, szerintem félig meddig aludt. A fasza szépen csillogott a nyálamtól, közben , a folyosón beszélgetést és nevetést hallottam, gyorsan vissza raktam a farkát a gatyába és betakartam, már nyílt is a szoba ajtó. Tamás szobatársai voltak, a lakóotthonban négy ágyassok   szobák. 
- Egy kicsit sokat ivott, felhoztam, de már megyek is.
- Hát ez nála előfordul. Mondtak a srácok.
- Na én mentem is, sziasztok
- Szia, jó éjszakát. Köszöntünk el egymástól.
Majd sietve távoztam, nehogy észre vegyék hogy áll a farkam, meg persze Tamásé is. Az intézmény területén most épült egy új szárny, ezt néhány hét múlva átadják, így majd csökken a zsúfoltság.
Vissza mentem a szobába, csak Tomi farkára tudtam gondolni, nagyon vágytam rá, kivertem magamnak, ez egy kicsit enyhítette a vágyamat, és segített hogy el tudjak aludni. Reggel az étkezőben össze futottunk, rám mosolygott, és kacsintott egyet, majd odajött és a fülembe súgta:
- Nagyon ügyes voltál este, kár hogy nem tudtad befejezni. Ma este nincs kedved befejezni?
- De igen, válaszoltam elvörösödve.
A nap gyorsan eltelt, este tízórára a kondi teremhez mentem, Tamás pár perccel később érkezett, kinyitotta az ajtót, bementünk, majd magunkra zártuk. 
- Na gyere, fejezd be a tegnap esti munkádat. közben lehúzta a sliccét, és elővette a farkát. Ösztönösen letérdeltem, és a számba vettem az ekkor még lankadt farkát. Nagyon izgatott voltam ismét, a szívem hevesen vert. Éreztem hogy  a farkam állni kezd.  Közben Tamás dákója is egyre nagyobb ,és keményebb lett. A srác megszabadult a pólójától, miközben szoptam fel néztem, a felettem tornyosuló izomtömeg, és ahogyan lenézett rám, ... az a nézés teljesen tűzbe hozott. Kissé ügyetlen voltam, néha kiugrott a fasz a számból, ilyenkor igyekeztem gyorsan vissza tenni a ficánkoló dákót. Tamás segített, megfogta a tövét a péniszének hogy ne ugráljon össze vissza. Én pedig kiszabadítottam a saját farkam, verni kezdtem, de Tamás rám szólt:
- Azzal most ne foglalkozz, itt az enyém, gyere fogd meg a tövét.
Engedelmeskedve neki, megfogtam a farka tövét, ö pedig a kezét a fejemre téve finoman irányított.
A másik kezemmel ismét magamhoz nyúltam.
- Mondtam, azzal most ne foglalkozz, csak az enyémmel.
Elengedtem a farkam. Tamás elkezdett keményebben szoptatni, minden igyekezetem ellenére néha fogaztam, ilyenkor Tamás felsziszent, és lassított  a tempón, szólt hogy óvatosan, majd újra gyorsított. Nagyon élveztem a faszt a számba, de nem gondoltam volna hogy fél óra szopás után el tud fáradni a szám.  Tamás lehajolt, és a nadrágomba nyúlt, be akarta dugni az ujját a lyukamba.  
- Ezt most ne, nem készültem rá.
- Kár, jegyezd meg,  mindig készen kell állnia a popsidnak. Olyannak kell lenned mint egy csaj puncijának. Csak neked mindig el kell készítened magad, de ne aggódj, ez egy idő után természetessé vállik. Mondtam már, ne nyúlj a farkadhoz. Szólt tám ismét.
Közben Tamás farka csattogott a számba, a tempója nagyon gyors  lett, a teste megfeszült, ekkor még nem tudtam hogy ez minek a jele, és hírtelen a szám megtelt  forró spermával, nagyon meglepődtem. Tamás kihúzta a spermás farkát.
-nyeld le.  Mondta.
Nagyot nyeltem, a sós finom meleg sperma lecsúszott a torkomon, majd vissza tette  a farkát a számba.
-szopd tisztára.  Pár percig még szoptam Tamás farkát, közben az enyém még mindig mereven állt. A srác kihúzta a számból a félkemény farkát, és elrakta. 
- Hú, elég ügyesen  szopsz, azért még van mit gyakorolni, holnap után ugyan ekkor ugyan itt, és a popsidat készítsd el. 
- Ja,  és addig ne nyúlj magadhoz, nincs farokverés.! Megértetted?
- lgen. Válaszoltam.
Mindketten vissza osontunk a szobánkba, az én szobatársam már aludt. Bebújtam az ágyba, és felidéztem az előbb történteket, majd kivertem a farkam.
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
eliksz13 ·
Olyan, mintha filmet néznék !

eliksz13 ·
Semmi felesleges szó, mondat: folyik, mint a patak. És könnyed, kifinomult. Nagy élvezet olvasni ! És még az ízlésemnek is megfele, ezenkívül bensőséges, intim és elegáns ! Drága Vinzdom, a kedvencem vagy !

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: