Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A fekete hosszú hajú nő felrakott egy fekete kávét és leült a konyhaasztal mellé. Az űrhajó...
Gini a 39 éves szőke hosszú hajú nő ellökte magát és repült a levegőben. Megtehette ugyanis...
“Az ördög a részletekben rejlik.” Fontosnak tartom a részleteket, mindig megfigyelni, értelmezni,...
Asterios hős lesz, a Bányakirály hajóit pedig egy újabb drenya érkezése is boldogítja.
-A fenébe is, hogy pont belebotlottak…és utána épp az IP6944-en kötöttek ki… Ennyi véletlen.<br...
Friss hozzászólások
BURGONYA: NEM TUDOM MIT SZíVSZ, DE FOLYT...
2021-09-18 01:29
BURGONYA: REMEK HA AZ EMBER KIADJA MAGÁB...
2021-09-18 01:28
otto64: Az hiszem becsapott a tanárnő,...
2021-09-15 09:42
tantra: írtam Önnek mailt
2021-09-13 12:35
Szeszti90: Várható folytatás? :)
2021-09-12 22:25
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ádámmal a multamról beszélek 5.- rész

Mivel hogy pénteken költöztünk az új szobába, így a hétvégét itt töltöttem, nem utaztam haza. Szombat reggel amikor felébredtem Tamás ágya már üres volt, az ágynemű össze vissza az ágyán, felkeltem, megigazítottam az ágyneműket, felöltöztem, majd elindultam reggelizni, az edző terem felé vettem az irányt hogy szóljak Tamásnak is. A terem azonban zárva volt, nem volt ott senki. Tettem egy kört az udvaron, de Tamást nem láttam sehol. Reggeli  után vissza indultam a szobámba, gondoltam hogy tanulok egy kicsit, a hátsó kiskapunál megláttam Tamást, aki éppen egy szőke csajjal csókolózott, nagyon furcsa érzés lett rajtam úrrá, azt hiszem ezt hívják féltékenységnek. Ahogy beértem a szobába, az ablakhoz léptem ami bukóra volt téve, a csaj már sehol, Tamás éppen Pitbullal beszélgetett. Pitbull egy cigány srác ,Tamás egyik  legjobb haverja, pont olyan balhés srác volt  mint ő, 17 éves és nagyon ki volt gyúrva , mindenki tartott tőle a suliban, még javító intézetben is volt. A nevét a hátára, és a mellkasára tetovált Pitbullról kapta .
- Na mi van töki? Ki volt ez a kis szőke csaj?
- Anita, néha járok hozzá kúrni, de semmi komoly, csak egy a sok közül.
- Nagyon helyes töki, akit csak lehet meg kell kúrni. Mondta Pitbull.
- Hidd el, rajta vagyok a dolgon, megpróbálok minél több lyukat betömni, nevetett Tamás.
- Jól teszed haver, lyuk az lyuk, csak a keret más. Mondta Pitbull, miközben Tamás vállára csapot.
- Hu haver nekem mennem kell, van egy kis dolgom. Mondta Pitbull Tamásnak, miközben az órájára pillantott.
- majd még dumálunk, köszöntek el egymástól a srácok.
 
Gyorsan leültem  az íróasztalomhoz és felütöttem a töri könyvem, mint aki tanul.
- Na csá csíra, mizu? Nem hiányoltak a reggelinél?
- Nem, Íldikó néni volt a konyhában, az szarik rá hogy ki jön enni, és ki nem.
- Látom tanulsz csíra.
- Igen muszáj, ha már nem tudtam haza menni.....
- Na jó, én elmegyek zuhanyozni, te csak tanulj... mondta Tamás.
 
Egy kis idő múlva kijött a  fürdőből,  anyaszült meztelenül, bekapcsolta a tvt, lehuppant a fotelba. A szemem sarkából figyeltem őt, a tanulás figyelem hiányában megszűnt, csak Tamásra tudtam figyelni, a farkam merevedni kezdett, nem bírtam tovább.
- El megyek én is zuhanyozni, mondtam .
Ahogy beléptem a dúsulóba, megnyitottam a vizet, és elkezdtem a farkamon húzogatni a bőrt le és fel. Alig húztam rajta egy párat, Tamás megszólalt: 
- Nem meg mondtam hogy ne nyúlj a farkadhoz. Inkább mosd ki magad,  soha nem tudhatod hogy mikor lesz szükség a popsidra, egyébként sem  árt neki , legalább tágulsz, úgy is elég szűk vagy.
 
Tamásnak engedelmeskedve kimostam magam, ahogy kérte. Amikor végeztem a zuhanyzással megtörölköztem, és kimentem.
- Gyere csak ide, mondta Tamás. Fordulj meg, tedd szét a lábad, és hajolj le.
Engedelmeskedtem Tamásnak aki továbbra is a fotelben ült.
- Hát igen, szép kerek popsi
Mondta Tamás, miközben a fenekemet simogatta, majd elkezdte a lyukamat két újjal körkörösen simogatni. Az egyik ujját benyálazta, és óvatosan a fenekembe tolta. Elkezdte lassan ki be mozgatni 
- Ez hihetetlen, most mostad ki magad, és már megint teljesen szűk vagy, ezt tágítani kell, és edzeni hogy gyorsabban tágúljon, nem mindenkinek lesz kedve és ideje ezzel foglalkozni.  
Közben elő került a síkositó is, amivel a srác alaposan bekente a popsimat, meg a farkát is.  
- Na gyere szépen ülj a faszomba, ez is tágít rajtad egy kicsit.
Óvatosan a srác farkára ereszkedtem, majd lovagolni kezdtem rajta, az én farkam is állt, elkezdtem húzogatni rajta a bőrt le-föl, Tamás elvette onnan a kezem, és a fülembe sugta:
- Tudod hogy nem szabad.
Ezután megcsókolta a nyakam, a kezével átkarolta a mellkasom, és megához húzott. Közben én egyre gyorsabban lovagoltam rajta, kéjesen nyöszörögtem, sóhajtoztam, és a szám szélét harapdáltam. 
- Hú, te egy igazi kis ribi vagy, olyan jó kis kúrva lenne belőled, súgta a fülembe. Ekkor még nem is sejtettem hogy ő ezt tényleg így is gondolja.
A kezem ismét a farkamon volt, Tamás pedig ismét ellökte onnan. 
- Nem nem, nem szabad.... Hányszor kell elmondanom!
Tamás farkán tovább lovagoltam, néhány perc múltán hangosan a popsimba élvezett 
 
 
 
Ádám  az ülőgarnitúrán velem szemben űlve, az egyre keményedő farkát, egyre gyakrabban igazgatta, a tekintetét le sem vette rólam, izgatottan hallgatta a múltamról szóló történetem  . Én pedig meséltem neki tovább, miközben egyszer egyszer bele kortyoltunk a borospoharunkba. 
 
A hétvége gyorsan eltelt. Tamás végig kontroll alatt tartott, és többször is megszoptatott, és meg is dugott, ami nagyon jó volt, de én nem élveztem el, mivel a farkamhoz nem nyúlhattam .
 Nagyon vágytam már az orgazmusra, ezért hétfőn a szünetben a suli wc- be akartam kiverni magamnak, de nem sikerült, mert mindig jött valaki. Amikor vége lett a tanitásnak vissza mentünk a szobánkba, és ahogyan Tamás kérte kimostam magam, zuhanyzás  közben is gyakran rám  nézett a srác, volt amikor éppen vertem a farkam, de orgazmusig nem jutottam el soha, mert mindig lebuktam Tamás előtt. Igyekezte úgy szervezni a dolgait , hogy amikor én , vagy szakkörön vagyok, vagy olyan helyen ahol nem tudom kiverni magamnak, akkor ő lement edzeni. A suli után, vagy este mindig megdugott rendesen, de én nem élvezhettem el, mert nem nyúlhattam magamhoz. Alig vártam már hogy hétvége legyen, elhatároztam hogy ha haza megyek , egész nap a faszom fogom verni.  Csütörtök este azonban úgy alakult hogy Tamást az egyik haverja felhívta hogy menjen ki hozzá a kiskapuhoz. Mielőtt kiment előrre szólt:
- Mindjárt jövök, ne rosszalkodj.
Ahogy kiment a szobából el kezdtem verni a dákóm, kb 5 perc múlva egy hatalmasat élveztem, Tamás pont akkor lépett be amikor elkezdtem  eltakarítani a spermám.
- Na jó, ez így nem fog működni, mondtam hogy ne nyúlj magadhoz, kiabált velem Tamás, a kezét megemelve,.... Majdnem kaptam egyet, ettől nagyon megijedtem.
Kitalálok én valamit, várj csak... mondta Tamás dühösen.
Péntek reggel Tamás reggeli után eltűnt, Nem jött be az órákra. A suli után bementem a szobámba hogy össze szedjem a cuccaimat, készültem haza menni, a tegnap esti incidens után meg főleg jó lesz egy kis távolság, gondoltam. Tamás is ott volt, egy szál boxeralsó volt rajta, még mindig haragudott rám, ahogy megláttam a szívem hevesen dobogott, az hiszem ekkor kezdtem beleszeretni, nagyon bejött a kisportolt teste, erős fizikuma, és az a harcias rosszfiús modora. 
- - Még mindig érzel iránta valamit? Kérdezte Ádám
- - Nem tudtom, talán már nem, vagyis .....  nem tudom, ő volt az első srác az életemben, nagyon tudott befolyásolni, erős, domináns személyiség.  Válaszoltam.
- Bocs, folytasd legy szíves, mi történt ez után? ... Folytasd kérlek, nagyon kíváncsi vagyok . Mondta Ádám. 
 
Ahogy pakolni kezdtem, Tamás morcosan, és határozottan utasított:
-menj zuhanyozni!!
Abba hagytam a pakolást, örültem neki hogy elküldött zuhanyozni, békülős  szex lesz, gondoltam. Kimostam a popsimat is .
Siettem ahogy csak tudtam. Amikor kész voltam kimentem, Tamás az ágyán ült, mellette egy kis doboz, meg egy fém karika.
- Gyere ide!
Odaléptem, megfogta a karom, és közelebb húzott, megfogta a fémkarikát , és a péniszemet meg a herezacskómat átbújtatta rajta, majd a dobozból kivett egy pénisz alakú fém rácsot, és azt ráhúzta az ernyedt péniszemre,  a ketrecen lévő részt bedugta a karikán lévő két lyukas fül közzé, majd behelyezett egy kis zárt, a kulcsot elfordította, a zár kattant egyet, Tamás kihúzta a kulcsot.
- Na, így ni, kész is van! Most próbáld meg kiverni magadnak.
- De, de , hát ez meg mi?
- Ez, péniszketrec!
- Tamás ne hülyéskedj már, vedd le kérlek.
- Nem veszem, sokszor figyelmeztettelek hogy ne nyúlj magadhoz.
- Kérlek ne csináld már, mi lesz ha valaki észreveszi?
- Nem veszi észre senki. Most pedig menj készülj, mert megy a vonatod. 
Hiába kértem hogy vegye le a szerkezetet, Tamás hajthatatlan volt. Ahogy pakoltam a cuccokat, egyre inkább izgatott a péniszketrec gondolata, a farkam keményedni kezdett, de a ketrec gátat vetett az erekciómnak, a hely nagyon szűk volt, és a farkamra feszülő fém, mindenhol szorított. A gondolataimat eltereltem, az erekcióm megszűnt, fogtam a cuccokat és elindultam kifelé.
- Szia, jó hétvégét, már alig várom a hétfőt...., nevetett Tamás.
- Szia, én egyáltalán nem várom, mondtam duzzogva.
- Majd meglátjuk! Jegyezte meg a srác .
Ahogy elhagytam a szobát, és a kolit, kimentem az utcára, olyan érzésem volt mintha mindenki tudná hogy be vagyok zárva. Kissé feszélyezve éreztem magam, ugyan akkor izgatott is, láttam magam előtt Tamás elégedett tekintetét, és azt a rosszfiús mosoját ami az arcán volt amikor elváltunk.  Otthon megvizsgáltam a szerkezetet, de nem tudtam leszedni. Szombaton este pornót néztem, nagyon felizgatott, a ketrec azonban megakadályozta a merevedést. Fájt ahogy a farkam betölti a szűk kalitkát, a kalitka fémrácsai pedig nem engedik tovább növekedni, az amúgy nem túl nagy farkamat, a péniszem ahol csak lehetett kidudorodott a rácsok között. Vasárnapra a vágyam tovább fokozódott, egyre gyakrabban fordult meg a fejemben hogy milyen jó lenne ha itt lenne Tamás ,és megszoptatna, aztán pedig megdugna. Miközben erre gondoltam a kezemmel az ánuszom simogattam, a farkam pedig majd szét robbant a ketrectől, nagyon kellemetlen volt a szorítása. Hétfőn visszatértem a kollégiumba. Tamás már várt, az arcán önelégült rosszfiús mosoly volt.
- Na mi van,, vártad már a hétfőt?
- Nem, válaszoltam sértődötten.
Ezzel leraktam a táskám, és otthagytam Tamást.
Alig vártam hogy délután legyen, kimostam magam, megtörölköztem és felöltöztem. Tamás lépett be a szobába,.
- vetkőzz  le , leveszem rólad , hogy azt is meg tudd mosni rendesen. De be megyek veled a fürdőbe, nehogy valami rosszat csinálj.
Szabadság, ! végre újra szabad a farkam, gondoltam. Azonban ahogy megmostam, vissza került rá a ketrec, és ismét Tamás rabja lettem.
- Na gyere szépen, ha te nem is vártad a mai napot , én igen, volt egy hülye csaj szombaton, de az többször fogazott mint szopott....
Kimentünk a szobába, Tamás az ágyánál megált, letérdeltetett maga elé, megoldotta a nadrágszíját, majd lassan lehúzta a farmernadrágja zipzárját és elő vett a farkát. A jobb kezével megfogta a tövét, a bal kezével a hajamba markolt. A számat kinyitottam, közben a farkam ismét a ketrec falába préselődött. Szopni kezdtem, a srác farka a számban teljesen kemény lett. A kezdeti lassú szopást, egyre gyorsabb tempó váltotta fel, a fasz a számban egyre hangosabban cuppogott. Tamás nyögései még jobban fel izgattak, a farkam még jobban állt volna , ha nem akadályozza meg a ketrec. A szokás hatalma, le- le nyúltam hogy verjem a farkam miközben szoptatnak. De a ketrec szorítása mindig eszembe juttatta, Ne nyúljak a farkamhoz.  Közben Tamás baszni kezdte a szám, a farka mélyre, egyre mélyebbre hatolt. Nem kímélve a torkomat sem, a szemem könnybe borult, a srác farka tövig a számba tolva, a keze a tarkómon, a farka mellett két oldalon folyik kifelé a nyálam, már alig kapok levegőt. A  mellkasomon és a hasamon is a saját nyálam folyik lefelé. Hirtelen elengedi a tarkóm, fellélegzek. Mély levegőt vettem, Tamás farka újra a torkomat bassza, az arcán önelégült mosoj. 
- Hu, ez az baby, szopjad. Ez az nyeld a faszt, Hu, ez aaaaz, ah, huuuu, nyeljed szépen. Látom éhes vagy. Szopjad, , még, még..... Nyögte egyre hangosabban, a fasza pedig egyre gyorsabban járt ki be, a számba. A srác teste megfeszült, és hatalmasat élvezett, én pedig nyeltem a spermáját.  A farkam keményen és nyughatatlanul feszült a börtönében.... 
 
Előző részek
Hozzászólások
Achylles ·
Nagyon nagyon jól írsz, viszont ez a seggfej Tamás egyre inkább irritál. Nagyon kíváncsi lennék, h ha már 20 éves kora előtt ekkora tahó volt, milyen felnőtt lett belőle.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.
Achylles ·
Ribi! Te sosem voltál, vagy és leszel admin, csupán 1 jó nagy FAKE profil vagy és FAKE oldalt "reklámozol" Jelentve vagy a valódi adminoknak, liba....

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: