Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
laci78: borzalmas, bing-szintű fordítá...
2024-04-25 16:07
Materdoloroza: Nekem is tetszik. Sajnálom, ho...
2024-04-25 12:54
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ádámmal a múltamról beszélek 4.- rész

Eljött a péntek, ahogy ilyenkor szokás, nagy ünnepség keretein belül átadták az új épület szárnyat, majd délután elkezdhettünk beköltözni. A mi szobánk Tamással ,a földszinten a folyósó végén  volt, messze a tanáritól, és a főbejárattól, ellenben nagyon közel a kiskapuhoz. 
- Na, mit szólsz? Milyen szobát választottam? Kérdezte Tamás.
- Nagyon jó, ezt te választottad? 
- Igen, Lacibá megengedte hogy vállasszak, és ezt találtam a legjobbnak,  itt még akár az ablakon is közlekedhetünk teljes észrevétlenül. Mondta Tamás, a rosszfiús mosójával.
- Minek közlekednénk az ablakon? Itt a hátsó ajtó. Mondtam teljesen értetlenül.
- Majd meglátod..... Nevetett.
- Ez lesz az én ágyam, dobta le Tamás a sporttáskáját az egyik ágyra.
- Akkor kizárásos alapon  ez meg az enyém, tettem le a táskámat, az ágy végére. Elkezdtem bepakolni a szekrénybe. Az ágyak egyik végén, a fejrésznél  voltak a szekrények, a másik végében íróasztal, könyvespolc stb. Tamás ágyánál volt az ablak, a szoba közepén egy kis asztal, négy fotel, a bejárattal szemben a tv, mellette  a fürdőszoba.
Miközben pakolásztam  Tamás mellém lépett, és a táskámból  ki vett egy alsónadrágot. 
- De kis cuki, húzta szét... Tangád, vagy női bugyid nincs? Nevetett
- Nincs, vettem ki a kezéből kissé dühösen.
- Hát akkor majd veszünk....
Közben Tamás vissza ment a saját szekrényéhez és elkezdte bedobálni a cuccait, kb 5perc alatt végzett a pakolással , majd  hanyat dőlt  az ágyon, bekapcsolta a tvt, és egy sport csatornán focit kezdett nézni. 
- Na jó,  ez a  meccs  szánalmas.... Inkább megyek kipróbálom a fürdőszobát, pattant fel Tamás, és ki vett a szekrényéből egy törölközőt és egy tusfürdőt. 
Közben agy pár póló, és boxeralsó  a földre esett.  Én nem igazán tolerálom a rendetlenséget, ezért oda mentem, felszedtem a ruhákat a és a pólókat össze hajtogattam, majd a szekrényébe raktam. Ahogy  Tamás alsónadrágja a kezembe került, a szívem hevesen kezdett el dobogni , a torkom össze szorult, egy gombocot éreztem ott. Majd az orromhoz emeltem, és bele szippantottam, Tamás illata volt, mármint annak az öblítőnek az illata amit használt. Az agyam rögtön kapcsolt, ebbe a gatyában szokott lenni Tamás farka, egyre mélyebbeket szippantottam a ruha darabba, közben éreztem hogy a nadrágom egyre szűkebb, a farkam keményen állt. Nadrágon keresztül markolgatni kezdtem a kemény farkam, majd elő vettem,  és elkezdtem rajta mozgatni a kezem, le és fel, egyre gyorsabban, miközben Tamás alsónadrágjából egyre mélyebbeket szippantottam. Teljesen elfeledkeztem magamról.
- Hát te meg mit csinálsz!! Kiáltott rám Tamás, aki ott ált teljesen meztelenül a fürdőszoba ajtóban, izmos barna testén néhány vízcsepp csillogott, a vizes haja pedig bozontosan össze vissza állt.. Nem meg mondtam hogy ne nyúlj magadhoz! Mondta  dühösen, miközben szapora léptekkel odajött hozzám, minden lépésnél a farka, hol a jobb, hol pedig a bal belső combjához csapódott.
- Ne haragudj.... Én nem.. én nem akartam semmi rosszat.... Csak kiestek a szekrényedből és....és... Dadogtam ilyedten, megszeppenve.
- Ki a faszt érdekel az alsógatyám, azért vagyok mérges mert megint vered a farkad....
- Térdelj le! Szólt rám mérgesen Tamás, miközben a vállamnál fogva erőteljesen nyomott a földre. Majd amikor már térdeltem közelebb lépett, megfogta a félig kemény farkát és a számra csapott egyet vele, ami nagyot csattant, és egy kicsit fájt is . Majd újra és újra a számra és az arcomra csapott az egyre keményebb farkával.
- Nem...meg.. mondtam... hogy...ne...nyúlj...magadhoz! Mondta miközben a farkával csapkodott.
- Szopjál!.... azt mondtam szopjál köcsög! Eddig megpróbáltam figyelmes és óvatos lenni, szépen kértem hogy ne nyúlj magadhoz, de hiába.....
- Bocsánat, ne haragudj... Próbáltam mondani, de fasszal a számba nem igazán volt érthető.
Tamás nagyon dühös és ingerült volt, soha nem láttam még ilyennek. A fasza a számba nagyon gyorsan járt ki és be, a szemem könnybe lábadt, köhögtem és prüszköltem a fasztól, kétoldalt folyt a nyálam ahogy dugta a számat.
Először megilyedtem  Tamás durvaságától, majd pedig magamtól, ugyanis egyre inkább élveztem Tamás erőszakosságát, és azt vettem észre magamon, hogy amikor nem tolja elég mélyre a faszt a számba ,én bukok rá jobban. 
- Remélem hogy megjegyzed, NEM .. NYÚLSZ ... A... FARKADHOZ, hangsúlyozta Tamás, de  hiába, mert már a farkam vertem miközben keményen dugta a szám.
Tamás majdnem el élvezett, kihúzta a nyálas farkát a számból, én pedig megtöröltem a szemem, és a szám. Ahogy ott térdeltem Tamás a hajamba kapaszkodva hátra lépett egyet, majd az ágya szélére ült széttett lábakkal, térden csuszva  követtem őt. Már sokkal nyugodtabb volt,  megfogta az állam, és megemelte a fejem. A szemembe nézett, majd teljes nyugodságal megkérdezte:
- Szereted a  faszom? 
- Igen. Feleltem ártatlanául, és alázatosan felnézve rá .
- Akkor jegyezd meg, hogy ebben a kapcsolatban csak egy fasznak lehet szerepe, az pedig az enyém. Neked nincs más dolgod csak hogy az én farkam kényeztesd, a tied nem fontos, neked kicsi és gyenge, csak szükség rossz, nincs rá szükséged szexnél. A popsid és a szád, na az a te igazi nemiszerved. Ha haza jössz a suliból első a zuhany, kimosod a kis popsidat, hogy mindig készen legyen.... 
- Érted?
- Igen, feleltem.
- Ja és ne feledd, ne nyúlj a farkadhoz, majd én figyelek jobban rád.
- Rendben, megértettem, megpróbálok nem magamhoz nyúlni.
- Na gyere, szopizzál szépen te kis rosszaság, fogta meg az egyik kezével a farka tövét, a másikkal meg ráhajtotta a fejem a faszára.  Óvatosan kezdtem szopni a faszt, a nyelvemmel simogattam a makk tetejét, Majd bekaptam a makkot, és finoman szívni kezdtem, Tamás fel sóhajtott – Ahhhh,. Miközben  elterült az ágyon, izmos karjait a feje alá  kúlcsólta, én pedig egyre mélyebben szívtam be a farkát a számba, majd amikor a tövéhez 
értem, kiengedtem a számból, és csak a nyelvemet húztam végig rajta, miközben felfelé haladtam, a fitymaféknél kicsit elidőzve  kényeztettem a faszt. Tamás nagyon élvezte, és ennek hangot is adott. Ezt követően intenzíven kezdtem el szopni, a srác továbbra is hanyatt feküdt az ágyban, azonban már egy párnát gyűrt a feje alá, a két kezét pedig a fejem tetejére rakta, és lazán mozgatta a fejem a faszán, mintha csak egy kosárlabdát pattogtatna.  Ekkor  tudatosult bennem hogy szeretek szopni, eszembe jutott az előző kemény szájba baszás, a farkam olyan kemény lett hogy majd szét csattant, hozzá nyúltam, húztam rajta egy párat, de eszembe jutott Tamás” ne nyúlj a farkadhoz” mondata, és elengedtem azt. Viszont Tamás farkát egyre mélyebbre szívtam be, már néha kicsit öklendeztem és köhögtem tőle.
- Na, vigyázz te kis mohó, meg ne fulladj mosojgott rám Tamás, miközben félig felűlt.
Kiengedtem a srác nagy és kemény farkát a szamból, hát az enyém tényleg kicsi ehhez képest, jutottak eszembe Tamás szavai. 
- Tamás, kérhetek tölled valamit? Kérdeztem elvörösödve, lesütött fejjel, szégyenlősen és halkan 
- Kérhetsz, mit szeretnél?
- Hát, azt hogy úgy baszd meg a számat mint az előbb.
- Tetszett? Kérdezte meglepetten Tamás.
- Igen nagy, suttogtam.
- Ennek örülök, nem sokan vannak oda a torok baszásért, leginkább kapni nem szeretik. Pattant fel közben a srác, és már fogta is a fejem, húzta rá a farkára, én pedig megpróbáltam egyre mélyebbre engedni, ami nagyon jól sikerült, hamarosan az orrom a srác izmos hasához ért, a szemem könnybe lábadt, a nyálam ismét folyt a levegő kezdett fogyni, ki szerettem volna engedni a faszt a számból de Tamás erősen nyomta a fejem a faszára, 
- Nyugi, minden rendben van, bízz bennem, mondta Tamás. Majd kihúzta a nyálas farkát a számból, fellélegeztem, de a szabadság nem sokáig tartott, a nagy kemény dákó ismét a torkomat ostromolta, aztán egyre inkább baszni kezdte a szám. Az én farkam is állt mint a cövek, néha hozzá értem, egyet-egyet húztam rajta, Egyik pillanatban Tamás teste megfeszült, a számat elöntötte a forróság, a lüktető faszból spriccelve több hullámban érkeztek a sperma, ami beterítette az arcomat,  tele lett tőle a szám, de még a pólómra is jutott. Tamás elélvezése annyira elvonta a figyelmem hogy teljesen elfeledkeztem magamról, és ahogyan két újjal vertem a farkam én is elélveztem. Közben Tamás farkát, és a   nyaltam, a padlóra pillantva megláttam a saját spermámat, ami valóban szánalmas elenyésző mennyiségű volt az övéhez képest. Gyorsan felnyaltam a sajátomat is, nehogy meglássa Tamás hogy a tíltása ellenére magamhoz nyúltam...
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
eliksz13 ·
vinzsó, hol vagy ? Hiányzol !!!

vinzso ·
Sziasztok, köszönöm mindenkinek a pozitív visszajelzéseket amiket itt, és amiket e-mailben kaptam. A történet hamarosan folytatódik. Nyaralni voltam , srácokkal, és hát hogy őszinte legyek, nem éppen az írással voltam elfoglalva.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók!
A tortenetek csapata új oldalt nyitott a meleg emberek számára: WWW.BOYSXX.SITE
Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció.
Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Ingyenes regisztráció csak most.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: