Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Ádámmak a múltamról beszélek 6.- rész

Három hét....... Három hét hosszú idő, főleg bezárva, és úgy hogy három hete nem dugott meg Tamás, csak szoptatott, de semmi anál, és semmi orgazmus, persze minden nap előkészítettem magam, reménykedve hogy hátha lesz valami szex, de semmi. A farkam már megszokta a bezártságot, csak annyi ideig volt szabad ameddig zuhanyoztam. Bármit meg tettem volna azért hogy végre valaki megdugjon, szó szerint szinte bármit. Tamás is tudta ezt. 
Egyik este éppen végeztem a tanulással, és elmentem zuhanyozni, amikor Tamás megkérdezte:
- Szeretnéd ha megdugnálak?
- Igen nagyon.
- Akkor kérjed szépen.
- Tamás kérlek dugj meg, könyörgöm!
- Rendben, de nem lesz ám ingyen, kérek érte cserébe valamit.
- Bármit megteszek csak dugj meg.
- Bármit?
- Igen, bármit.
- Ismered Pitbullt? 
- Persze, a haverod.
- Igen, nos tartozom neki egy kis pénzel, és meséltem neki rólad, szeretne kipróbálni, cserébe elengedi a tartozásom . Mit szólsz hozzá?
- Benne vagyok, egyébként jó pasi, még be is jön.
- Akkor megegyeztünk.
- gyere ide. Húzott magához
Tamás, aki éppen az ágyon ült.
-ezt azért vissza tesszük, hogy jó fiú maradj, és ne ess kísértésbe, ezzel vissza rakta a pénisz ketrecem. Gyere szépen, térdelj le, Engedelmeskedtem neki, nem is kellett mondania semmit , már húztam is le a nadrágját, Tamás egy kicsit megemelte magát, és mosolyogva nézett, ahogy szinte tépem le róla a farmert, hogy a farkához jussak . Közben megszabadult a felsőjétől, én pedig már szoptam is, a farka kemény lett. Alig vártam már hogy megdugjon. A farka hatalmas és kemény volt, tudtam hogy végre meg fog dugni, ettől a tudattól az agyam hátsó részén zsibogni kezdett. Tamás a hajamba túrt, mosolygott, .... ellenállhatatlan rossz fiús mosojával még inkább feltüzelt. A kezét végig csúsztatta a hátamon egészen a fenekemig, libabőrös lettem, a srác kezét az ánuszomra csúsztatta, simogatni kezdte, megborzadtam. Tamás kemény farka a kezemben, a lábai között térdelve felnéztem, egyenesen a szemébe.
- kérlek dugj meg...
Közben, bedugta az ujját a fenekembe, ujjazni kezdett, ez teljesen más érzés volt mint az elmúlt három hétben, amikor magammal próbáltam játszani. 
- Kérlek dugj meg.... Mondtam nyöszörögve.
- Gyere.
Felegyenesedtem, Tamás összébb zárta a lábait, én pedig vele szemben a vállára tettem a kezem és elkezdtem bele ereszkedni a vágyott faszba. Ahogy a makkja hozzáért a lyukamhoz nagyot nyeltem, a szívem majd ki ugrott a helyéről, centiről centire ereszkedtem bele Tamás kemény farkába. Végre.... Újra fasz van a popsimba, fantasztikus érzés volt. Egészen beleereszkedtem a faszba, felsóhajtottam, ekkor Tamás átölelte a derekam, lassan mozgatni kezdte bennem a szerszámát, megcsókolta a nyakam. Hirtelen levegőt sem kaptam, megborzadtam, és libabőrös lettem. Tamás tovább fokozta a kéjes érzésem, elkezdte finoman harapdálni a fülcimpám, közben ütemesen mozgatta bennem a farkát. Én pedig az ajkam harapdáltam , és halkan nyüszítettem. Tamás farka egyre gyorsabban járt bennem, nagyon élveztem, minden érintése fokozta a vágyam. A srác hanyat dőlt az ágyon, abba hagyta a dugásom, ültem a faszába, nem mozdultam, hagytam néhány percet pihenni, majd lovagolni kezdtem. Néhány perc lovaglás után érdekes, furcsa, eddigi ismeretlen érzés lett rajtam úrrá ott belül, nagyon kellemes és egyre intenzívebb érzés volt, éreztem hogy valami folyik a bezárt péniszemből, oda néztem, fehéres folyadék volt. Jé ez sperma, de hogy lehet, hiszen nem is nyúltam a farkamhoz, és nem is áll. Gondoltam magamban. Az érzés egyre intenzívebb lett , a tempóm pedig egyre gyorsabb, a gyorsabb tempó amivel a faszon lovagoltam még intenzívebbé tette ezt az új, leírhatatlan, fantasztikus érzés. A farkamból egyre több sperma  csöpögött Tamás testére, aki elégedetten, széles mosollyal konstatálta hogy az orgazmus új dimenzióit fedezem fel éppen. A hangom elcsuklott, a testem pedig megfeszült, a farkamból pedig csak folyt és folyt a sperma hosszú másodperceken  keresztül, nem lüktetve  spriccelt mint amikor kivertem magamnak, hanem csak folyt szépen lassan. De az orgazmus sokkal de sokkal intenzívebb volt, el sem tudtam képzelni hogy ilyen létezhet. 
  Tamás mellkasára borultam lihegve, aki mosolygott, közben a hátam simogatta és a fülembe súgta:
- Na ,milyen volt?
- Huuu, fantasztikus. , de hogy....   de mi történt velem? Mi volt ez? Kérdeztem lihegve, értetlenül.
- Ez, prosztata orgazmus, ezt akartam elérni, hogy úgy élvezz el mint egy kislány, azon keresztül ami a te nemiszerved, a popsid. Egy jó passzív  nem használja a farkát, csak pisilésre, a popsiját, és a száját használja az aktív kielégítésére.  Ezért mondtam mindig hogy ne nyúlj magadhoz.
- - Na de itt még nincs vége, az én farkam még nincs kielégítve, ha kifújtad magad, lovagolj szépen tovább, messze van még az úticél. Nevetett Tamás.
 
- Na jó, én ezt nem bírom tovább, mióta mesélsz , áll a farkam majd szét robban. Mondta Ádám.
 
- Szeretnéd ha segítenék szegénykémen? 
 
- Mi az hogy  , ha nem jössz magadtól, én erőszakollak meg, nevetve mondta Ádám.
 
- Akkor gyere velem. Fogtam meg Ádám kezét, és a háló felé húztam.
 
- Figyelj csak, megvan még az a pénisz ketreced, vagy mi az?
 
- Igen, persze?
 
- Nem teszed fel? Úgy meg néznélek benne. Nagyon izgatja a fantáziám.
 
- Hát..... Ha szeretnéd?.
 
- Igen nagyon.
 
- Na jó, akkor felrakom, menj előre mindjárt megyek.
 
Elő vettem a fém kalitkát, sok férfi fantáziáját megmozgatja, van jónéhány ügyfelem aki azt kéri hogy legyen rajtam az aktus alatt.
A fürdőben felvettem a pénisz ketrecet, és meztelenül mentem be Ádámhoz a hálóba, aki már nagyon várt. Ádám ott feküdt a franciaágyon hanyatt, álló farokkal félhomályban, a szobát csak az éjjeli lámpa fénye világította be. Ahogy beléptem, Ádám felült, a szemei kerekre nyíltak:
- Azt a kúrva, de  szép így bezárva.
Szépen lassan közeledtem felé, kinyújtotta a kezét és megfogta a bezárt farkamat.
- Ez nagyon szexi, huuu basszus, gyere ide. Ezzel Ádám magára rántott, és megcsókolt, én viszonoztam, és csókolózni  kezdtünk, egyik izmos karjával  szorosan  magához ölelt, a másik keze pedig a feszes fenekemet simogatta, hatalmas kemény farka pedig a combomhoz, és a bezárt farkamhoz dörzsölödött.
- Szeretlek, súgta a fülembe Ádám.
- Tessék? 
- Mondom ,szeretlek!
- Ádám, de én ......
- Pszt, ne mondj semmit, most ne...  folytotta belém a szót, miközben az újjai már a popsimat vették kezelésbe.
Lassan elkezdtem  Ádám nyakát csókolgatni, haladtam lefelé, puszillak árasztottam el az izmos mellét, majd a kockásra gyúrt hasát, a kő kemény farkát a kezembe vettem, és a borotvált tövére, és a golyóira apró puszikat adtam, miközben a kezemet lassan mozgatni kezdtem rajta.
- Ahhhhh, sóhajtott Ádám, gyere fordulj meg, had nyaljam ki azt a kis kemény formás popsid.
Így felvettük a 69- es pózt, én Ádám hatalmas farkát szoptam, ő pedig, érzékijen nyalta a popsimat. A srác nedves meleg nyelve kényeztette az ánuszrózsám, ami hamar ellazult, mindketten sóhajtoztunk a gyönyörtől, Ádi farkából meleg ragacsos sós  elő váladék  szivárgott, a farka forró és kemény volt. Közben az újjai már egészen mélyen bennem voltak, a sikositó  tubus teteje pattant egyet, majd hűvös folyadékot éreztem végig folyni a fenék vágatómba amit Ádám erős keze gyengéden a lyukamba dolgozott.
Éreztem hogy készen állok arra hogy megdugjon, kiengedtem a faszt a számból, hanyatt feküdtem, és a szemébe néztem.
- Dugj meg, mondtam neki halkan suttogva.
- Huuuu, gyere beby...
Szét tettem a lábaimat, és amennyire csak bírtam felhúztam őket. Ádám  a combjaim közzé térdelt, jobb kezével megfogta a farkát és beillesztette a lyukamba. A hatalmas fasz szépen lassan foglalta el a helyét, és vette bírtokba a fenekem. 
- Ahhh, felsóhajtottam
- Ahhh .......ahhh ....ahhh ...ahhh..ahhh..ahhh sóhajtottam egyre hangosabban, és gyorsabban, ahogy Ádám farka egyre gyorsabban, és mélyebben mozgott bennem. A lyukam már kellően kitágult, ezért Ádám egyre gyakrabban húzta ki  teljesen a farkát belőlem, majd tolta vissza a tátongó lyukamba.
Közben az én péniszem is könnyezni kezdet, és a ketrec rácsain az elő váladékom szivárgott. Pozíciót váltottunk, az oldalamra feküdtem, Ádám pedig ismét visszatette a farkát a helyére, szorosan magához ölelt, és dugni kezdett, mindketten nagyon élveztük a szexet, és ennek hangot is adtunk. Éreztem hogy Ádám pénisze megtalálta a prosztatámat, és pont úgy ingereli hogy az nekem jó legyen, a fenekemet még jobban  a szemérem dombjához nyomtam, és még jobban felkínáltam neki a fenekem.
- Ez az, ez az, ahhh...ahhh, huuu, ez az, dugjál, hu ne hagyd abbba, még...., Kérlek még, ez az, mindjárt, mindjárt elmegyek ahhh... mondtam lihegve, és a bezárt lankadt farkamból elkezdett szivárogni a hófehér spermám, közben  Ádi tovább dugott, a spermám meg csak folyt és folyt. Neki sem kellett már túl sok idő, a tempója egyre gyorsabb, az ölelése pedig egyre szorosabb lett, a faszát pedig egye erősebben tolta belém, a nyögései is  hangosabbak voltak és mélyebbről jöttek.... zihálni kezdett, a teste megfeszült
- AHHH....nyögött fel, és a fenekemet elöntötte a meleg sperma, még néhányat tolt rajtam, ami még hangosabban  cuppogott a spermás fenekemben mint előtte.
- Köszönöm, fantasztikus volt ismét, mondta Adám, és megcsókolt .   
 
 
 
Előző részek
Hozzászólások
További hozzászólások »
dvid.23 ·
Nem látjuk sajnos még mindig a sztorit pedig ahogy nézem mindenki nagyon várja.

plmyaq12344321 ·
Kedves tortenetek.hu!
plmyaq12344321 ·
Mikor jön már a folytatás?

91esfiu ·
Hát ezt én is szeretném tudni... :) De ahogy látom, nem egyedül én várom a folytatást! Reméljük vinzsoval minden Oké és folytatja :P
vinzso ·
Sziasztok, elméletileg 28.-án 15 órakor kerül publikálásra a történetem. És már elkezdtem írni a folytatást is. Üdvözletem mindenkinek.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: