Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
A nők bosszúja, 1. felvonás. történetnek a folytatása.
Friss hozzászólások
laci78: engem az elején elvesztett azz...
2024-04-16 13:32
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:39
sentinel: Sentinel néven visszajöttem. M...
2024-04-16 07:38
terelek: Nem izgató, de jó kis sztori....
2024-04-15 09:09
terelek: Igazán izgalmas történet volt....
2024-04-15 08:43
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Abszint keringő

Beköszönt a kisvárosi poros fülledt nyár, leül a csend, levirágzanak a fák. A lassan máló vasútállomás restije elé kiül az ember a durván faragott padok egyikére és nézi, ahogy a ráérősen helyére döccenő vonat ablakain, mint megfeszült szappanbuborékon komótosan végighullámzik az állomás. Közben fröccsöt iszik, aminek a sajátságos íze a forgalomból kivont benzinpalackban tárolt bornak köszönhető. Van pikáns ízű sör is, de ha túl sokat iszik belőle az ember zöldesen világítani kezd a sötétben. Bent ravataloznak, egy törzsvendég, ősöreg cimbora búcsúzik az itt maradottaktól meleg kézfogással a pénznyelők villódzó fényei közt a tölgyfa koporsója előtt.

Mikor elfogyott a sor megkönnyebbült sóhajjal belefekszik, egy darabig mocorog, keresi a helyét. Addig is Cigány Bandi a szúrágta zongorához ül és szívszaggató blueos nigger hangját kiengedi. Néhány szentimentális csak bort rendel és a zene hatására pohárba potyogó könnyeikkel hígítják. Késve begurul a pap, pontosabban robot az utolsó kenettel. Megáll a koporsó előtt, int Bandinak, hogy hallgasson el és miután valaki bedobta az egy euróst szaggatott rituáléjába kezd. A robot nagy nehezen végez, többször lemerül, ilyenkor újabb eurót kell valakinek bedobnia. Amilyen lassan jött, olyan gyorsan tovagurul. Bandi újra a billentyűk közé csap és elkezdődik az abszint keringő. Kezd gyengülni a nap, de én még kint ülök.

Egy lány ül mellém, akinek olyan rövid a szoknyája, hogy kivillan az egész combja, még annál is több. Alapvetően barna bőrén fehér foltok, mint mondja ez annak köszönhető, hogy amikor nem olyan régen elaludt a kertben a cseresznyefa alatt. Néhány selymes szirmot rásodort a szél a combjára, amik ilyen fehér foltot hagytak maguk után. Szegfűszeggel ízesített cigijével megkínál, de én inkább az ajkáról ízlelem. Hamar kapcsol, mélyet szív a cigijéből és a számba fújja, mintha nem tudnék lélegezni. Megfogja a kezem, és a restibe vezet. A cigi doboz kint marad, hátulján én és az abszint keringőző vasútállomás.
Hasonló történetek
4217
Elkezdtünk beszélgetni, kiderült hogy a neve Laci, és hogy 21 éves. Nagyon megtetszett nekem, és úgy éreztem, hogy én is neki. Ahogy beszélgettünk, egyszer csak a keze a lábamon volt, és simogatott, nagyon jól esett, már akkor éreztem, hogy köztünk nem lehet csak egy kaland, ennél több kell nekünk...
4109
Jelenleg 13 éves vagyok.
Hozzászólások
További hozzászólások »
aveon ·
Nem jött be.

ayala ·
Egynek elmegy, de nem emlékezetes.

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A tortenetek csapata új társkereső oldalt indított. Ismerkedés meleg férfiaknak: WWW.BOYSXX.SITE Ismerkedés heteroszexuálisoknak: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: