Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Loki szenvedélyes zongorista, nincs nap, hogy ne ülne le szeretett hangszeréhez. Asgardban...
A figyelme Frederika hátsó nyílása felé fordult. Amikor a szorgalmas nyelv a szoros záróizomra...
Széttárta lábait Ollie kedvéért. A csiklója már duzzadva megemelkedett. Kicsit előrehajolt...
Augusztus 10 -dikére ért a flotta támadási területre Brazília partjaihoz teljes rádió csendben...
Vannak döntések, amiket nehéz, sőt szinte lehetetlen meghozni. De megengedhetjük-e maguknak,...
Friss hozzászólások
eliksz13: Nagyszerű írás ! Annyira testk...
2020-10-26 22:04
69Monica: Szia! 24 éves vonzó, szép test...
2020-10-26 10:06
Pavlov: Ó, az ifjonti hév :) Kellemes...
2020-10-26 09:14
fenotrin: Új képregény (Lady Jane): http...
2020-10-25 09:28
69Monica: Szia! 24 éves vonzó, szép test...
2020-10-25 08:54
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

Abszint keringő

Beköszönt a kisvárosi poros fülledt nyár, leül a csend, levirágzanak a fák. A lassan máló vasútállomás restije elé kiül az ember a durván faragott padok egyikére és nézi, ahogy a ráérősen helyére döccenő vonat ablakain, mint megfeszült szappanbuborékon komótosan végighullámzik az állomás. Közben fröccsöt iszik, aminek a sajátságos íze a forgalomból kivont benzinpalackban tárolt bornak köszönhető. Van pikáns ízű sör is, de ha túl sokat iszik belőle az ember zöldesen világítani kezd a sötétben. Bent ravataloznak, egy törzsvendég, ősöreg cimbora búcsúzik az itt maradottaktól meleg kézfogással a pénznyelők villódzó fényei közt a tölgyfa koporsója előtt.

Mikor elfogyott a sor megkönnyebbült sóhajjal belefekszik, egy darabig mocorog, keresi a helyét. Addig is Cigány Bandi a szúrágta zongorához ül és szívszaggató blueos nigger hangját kiengedi. Néhány szentimentális csak bort rendel és a zene hatására pohárba potyogó könnyeikkel hígítják. Késve begurul a pap, pontosabban robot az utolsó kenettel. Megáll a koporsó előtt, int Bandinak, hogy hallgasson el és miután valaki bedobta az egy euróst szaggatott rituáléjába kezd. A robot nagy nehezen végez, többször lemerül, ilyenkor újabb eurót kell valakinek bedobnia. Amilyen lassan jött, olyan gyorsan tovagurul. Bandi újra a billentyűk közé csap és elkezdődik az abszint keringő. Kezd gyengülni a nap, de én még kint ülök.

Egy lány ül mellém, akinek olyan rövid a szoknyája, hogy kivillan az egész combja, még annál is több. Alapvetően barna bőrén fehér foltok, mint mondja ez annak köszönhető, hogy amikor nem olyan régen elaludt a kertben a cseresznyefa alatt. Néhány selymes szirmot rásodort a szél a combjára, amik ilyen fehér foltot hagytak maguk után. Szegfűszeggel ízesített cigijével megkínál, de én inkább az ajkáról ízlelem. Hamar kapcsol, mélyet szív a cigijéből és a számba fújja, mintha nem tudnék lélegezni. Megfogja a kezem, és a restibe vezet. A cigi doboz kint marad, hátulján én és az abszint keringőző vasútállomás.
Hasonló történetek
2195
Jelenleg 13 éves vagyok.
4216
Ez a lány az egész életét maga irányította, olyan magabiztosnak tűnt, hogy azt bármelyik férfi elirigyelhette volna. Most mégis éreztem benne valami bizonytalanságot. Egy pillanatra megálltam és éreztem, hogy remeg alattam. Megsejtettem, hogy ez nem csak a szeretkezésünknek szól. Tartott valamitől. Elemeltem a fejem és az arcára néztem. Már csak egy fiatal lány volt, pont olyan, mint bármelyik...
Hozzászólások
További hozzászólások »
ordogXL ·
Nagyon nem rossz, sőt....
Kivánom, ha még remélhető tőled ilyen eseménytől csörgedező valami, küldd el mielőbb!!!
Bár én is hiányolok egy nagy vágást a végéből... Talán a folytatás miatt? Várható?
További sok sikert neked

aveon ·
Nem jött be.

ayala ·
Egynek elmegy, de nem emlékezetes.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: