Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Szóval a ráncok. Nekem tetszenek, de 2 hete bámulom őket, úgyhogy elkezdte kicsit bántani...
Pár hét után engedtek csak ki a korházból, addig megfigyelés alatt tartottak, az orvosok értesítették...
A medence közepén egy nagy lapos szikla volt, amit a lányok pihenőhelynek használhattak. Ha...
Álmomban egy rejtélyes folyosóra tévedtem, mit ne mondjak elegáns volt és a kialakítása kifinomult...
A fekete lyukban különös dolgok történek az emberrel, és egy konyhában is történhetnek fura...
Friss hozzászólások
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:55
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:53
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:53
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:52
kamilla10: Csak az író pontozta fel a tör...
2019-02-16 12:52
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vámpírherceg szeretője

  Az a nap is borongósnak indult. Eliza fáradtan indult munkába. Fekete hullámos haja leomlott a vállán. Zöld szemeiben a kimerültség tükröződött. 
  Pár órával később már hazafele gyalogolt. Közben már a hó is elkezdett esni. A havas eső elől Eliza egy sikátorba menekült. Sikátorról sikátorra közlekedett. Hirtelen egy kéz markolt a vállába.
  Ijedtében felsikoltott. Riadtan hátrafordult. Támadója egy magas, szőke hajú férfi volt. Vörös szemei vággyal voltak teli, és elvörösödött, amikor elkezdte szemlélni. 
  A magas férfi másik kezével ütést mért a fejére, mire Eliza ájultan zuhant a hideg karokba. 
 
 Eliza szemszöge:
 
Mikor felébredtem, azonnal haza akartam menni. De kezeim és lábaim ki volt kötözve. A ruháim megtépázva ugyan, de még használatra képesen voltak rajtam. 
 Arra emlékszem csak, amikor az a férfi elrabolt. Szemügyre vettem a környezetem. 
 Egy "luxusszobában" vagyok, egy selyemágyon. Mindenféle csecsebecse hever mellettem az éjjeliszekrényen. A falak fehérek, a plafon úgyszintén. Poszterek vannak mindenfele, egy magas fekete hajú, vörös szemű emberről. Biztos ő is olyan szörnyeteg mint aki engem elrabolt!- gondoltam magamban. 
  Ekkor kinyílt az ajtó, mire összerezzentem. Az elrablóm nyitott be. 
  Mielőtt felkiálthattam volna, egy ronggyal a számat is betömte. Vinnyogtam, hogy eresszen el, de ő meg se hallott.
  Helyette letépte a blúzomat és a szoknyámat. A ruhadarabok a Földön landoltak. 
 Ijedten felnyögtem, amikor a melltartómon keresztül dögönyözte kebleimet. Azt is letépte rólam. Szeme megvillant, amikor a dús mellekbe belekóstolt. Iszonyatosan szégyelltem magam, és nem akartam ezt. De valamiért elkezdtem élvezni, és nyögdécselni. A mellbimbóimat csavargatta, nyomkodta. 
  Egyik keze a bugyimba alá nyúlt, és elkezdett ujjazni. Az élvezetektől behunytam szemem, és remegve, nyöszörögve hagytam, hogy a férfi azt csináljom velem, amit akar. 
  Ekkor a nyakamhoz hajolt és beleharapott. A szemeim felpattantak, és sikoltani akartam, de nem tudtam. Vergődtem, miközben a vérem végigfolyt a melleimen. Nagyon fájt, és elkezdett a világ sötétedni. 
 A férfi még egy darabot kiharapott belőlem, mégpedig a combomból. A rongyot sikerült kiköpnöm végre. Sikoltottam a fájdalomtól, a könnyeim egybekeveredtek a véremmel. Éreztem a forró vérem, és öklendezni támadt kedvem, amikor az a szörnyeteg nyalogatta a vörös nedvem. 
  Hisztérikus állapotban voltam, anyám után kiáltottam, de esélytelen volt. A férfi  vigyorogva lenyelte a véremet, miközben a lábamból evett. A húsom égetett, a világ elkezdett forogni velem. Anyám után sikoltottam, apa után kiáltottam. Megrántottam a kezem, mire kitört a léc, ami fogvatartott. A kezembe iszonyatos fájdalom hasított, és több szálka is beleállt. Magam sem tudtam hogy, de leoldottam a lábaimról a bilincset, és sikoltva menekültem az ablak felé. A szörnyeteg pillanatokkal később eszmélt csak, dühödten indult meg felém.
 Én láttam, hogy vagy tíz métert kell ugornom egy tóba. Átfutott rajtam a félelem, de nem akartam meghalni, szóval levegőt vettem, és...
 
 
Ennyi volt, köszönöm szépen ha elolvastad, kérlek írj kritikát hogy milyen lett. :)
Hasonló történetek
12812
Előrenyúlt megragadta a lány karjait. A fiatal lány úgy megijedt, hogy majdnem felsikoltott, de ekkor a férfi a másik kezét arcán végigsimítva előre csúsztatta és apró arcát megmarkolva befogta a lány száját. Egy határozott mozdulattal berántotta a bokorba. A lány szoknyája kicsit lecsúszott és érezte, hogy...
6827
Ekkor egy vastag asztalt állítottak föl. A két lányt levették a póznáról levetkőztették és olajjal kenték be. Az asztalra kötözték őket egymás mellé. Fejük egymás mellett volt. Az ősz törzsfőnök az asztal mellé lépett. Végigsimította a két fiatal izmos testet...
Hozzászólások
Még nincsenek hozzászólások
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: