Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Este megnyúlnak az árnyak.
És végül a végszó... Így lesz vége annak amit senki sem keresett.
Figyellek. Már régóta. Csak csöndben, úgy, hogy ne zavarjalak. Sokszor látom ezt. Ezt az arcodat....
Ma olyan történt amire sose gondoltam suli után ki mentem az erdőbe sétálni, hideg volt de...
Ez a történet arról szól, hogy valójában hogy élt a család. Mert senki nem tudta, hogy a falak...
Friss hozzászólások
bendegoose: Ezenkívül ellenszenvessé tett...
2020-05-25 18:55
Pavlov: És persze a Facebookon és az I...
2020-05-25 12:31
Pavlov: Ez és más szendvicses történet...
2020-05-25 12:30
MN80: Ez nem videó, hanem csak leírá...
2020-05-25 11:16
semeTipsum: Azért, mert ez egy pornójelene...
2020-05-24 22:39
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A vágy

A Hold ránk veti első pillantását, miközben a felhők mögül bújik elő. Furcsán ragyognak a csillagok, fényesebbek, mint máskor. Vagy csak nekünk tűnik úgy? Lehet, hisz már tudjuk ez az éjszaka egyedül a miénk. Behúzom a függönyt és a kislámpát leoltva, közeledem feléd, és egy kis résen át halvány fény szökik be a varázslatos éjszaka csendjébe. Lassan, tapogatózva az arcodat keresem, és mikor célnál vagyok, halk cuppanás jelzi a találati pontot. Majd lassan két kezem lejjebb csúszik, hogy apró kezeiddel találkozhasson, szorosan ölellek át, és megkezdődik a hihetetlenül fantasztikus játék, amelyre minden porcikánkkal vártunk.

Perzselő testeddel bújsz hozzám melegen, s csacsi szavakat suttogva nevetünk csendesen. Hosszú percekig nem is merünk mozdulni. Jó így, nagyon jó. Testünk szorosan egymáshoz simul, és táncolunk. Ekkor gyújtjuk meg szívünk gyertyalángjait, és a háttérben zene szól. Már megrészegültünk az időtől, ami csak ránk vár. Kissé szédülünk. A szenvedély egészen az ágyig sodor, hogy ott hullámként csapjon össze felettünk. Levetkőzzük maradék gátlásainkat, s lessük egymás titkos vágyait. Útnak indulnak fürge ujjak, hogy hódítsanak újabb felfedezetlen területet. Legfőbb fegyverük a simogató csiklandozási vágy, mely mindent elér.

Hogy lassan visszatérjenek, hogy kissé megpihenjenek. Azután újból megindulnak egészen másfelé. Édes hangok jelzik a behódoltság végső fázisait. S kellemes tajtékban úszunk, ki tudja meddig, és már-már levegőért kapkodunk, mint a partra vetett hal, aki a homokon nem tud úszni. Sűrűn keveredünk gyengéd közelharcba, vigyázva a másikra, nem számít, ki győz, és ki marad alul, csak az a fontos, hogy együtt vagyunk. Egymásért. Már csak arra figyelünk tudatlan, ösztönöktől vezérelve, hogy az öröm útjainak végéhez közeledvén, együtt lépjük át azt.
S nagy sóhajtással egymásra borulunk, s lágy csókokkal halmozzuk el egymást, s utolsó kimerültségünkben csapzottan hullunk vissza egy teljesen más világba. Kis idő múltán oly jólesik a forró éjszaka hangulatától csendes szuszogásod, miközben ölelő karjaidban ébren álmodom. S figyelem egyenletesen mély lélegzésedet, ahogy alszol, és néha cuppanás szerű hangokat hallatva, mosolyra húzod a szád.

Simogatom a hajad, kezed akaratlanul megindul a kezem felé. Majd párnámra dőlve ráérősen rágyújtok, s szívom a dohányt, és az ablak irányába legyezem a cigifüstöt, amikor felfedezem a hajnal első jeleit. Meglibben a függöny, halványkék az ég, hallom a szokásos korai zörejeket, madárcsicsergést, de valahogy ma egészen más. Bódultan nyom el az álom.
Hozzászólások
További hozzászólások »
Manila ·
Hm, hm... hal és a cigi sem lenne olyan vészes benne, bár nem szeretem egyiket sem:), valahogy ez így mégsem kerek... talán rövid, vagy túl lírai nekem.

Aludtteya ·
Köszönöm. A cigi tudatos volt, épp az volt benne a lényeg, hogy rávilágítsak mennyire kiábrándító tud lenni, és mégis mennyire emberi.

kajada ·
Hiányzik belőle a történet.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: