Ha nem akarsz lemaradni:

Értesülj a legfrissebb történetekről első kézből ott, ahol akarod!

BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
Legfrissebb történetek:
Fordítás …. Eredeti történet: THE COLD CASE OF THE PIERCED WOMAN .... Szerző: Ronde .... Literotica;...
A mostani történetem az erotikustól a fantasy-ig terjed, benne bdsm és egyéb elemekkel. Jó...
Korábbi két történetemmel párhuzamosan fut a történet.
Fordítás …. Eredeti történet: COLD CASES AND HOT NIGHTS …. Szerző: Ronde ... Literotica; 2023<br...
Ketten különleges születésnapi ajándékot kapnak. Egy showműsor felejthetetlen zárószámmal...
Friss hozzászólások
kaliban: Ez nagyon jó lett! Gratulálok!
2024-04-24 16:25
kaliban: A sztori jó, megért volna egy...
2024-04-24 16:00
kaliban: Továbbra is tetszik! Várom a f...
2024-04-24 13:37
laci78: nem semmi továbbra sem! Reméle...
2024-04-23 17:20
CRonaldo: Nagyon jó ez a story! Nekem te...
2024-04-23 12:09
Legnépszerűbb írások:
pff
Barbara, Kedves!<br /> A villamoson láttam meg a nevetésedet, mintha csak Te lennél, akkor...
Legnépszerűbb szerzők:

A természet gyermekei

Kristian a nagy rostélyon feküdt a szabad ég alatt. A kezei a háta mögé voltak kötve, a lábait széttárták, így érezte ahogy sül a nemi szerve. A szájába egy alma volt nyomva. A szíve hevesen vert és mellkasa fel-le emelkedett, ahogy kétségbeesetten vett levegőt az orrán keresztül. A faszén és a saját sülő húsának illata betöltötte az orrát. Az első és egyetlen szaunázására emlékeztette a helyzet, amikor a nagy hőtől alig kapott levegőt. A teste olajtól és verejtéktől csillogott a napfényben. Kristian érezte, ahogy az izzadtságcseppek lefolynak a homlokáról. Merev mellbimbói és nemi szerve fájt. Utóbbi attól a fa szilánktól, amit belenyomtak, hogy mereven álljon. Érezte, hogy a pénisze hegye nedves. Nem csak az olajtól, hanem az izgatottságtól.
 
“Istenem, élvezem, ahogy sütnek” - döbbent rá.
 
Éles fájdalom hasított bele, de nem kiáltott fel. Nem fognak kárörvendeni a fájdalma felett. Könyörgés és kiáltozás nélkül fog meghalni.
 
Kristian a pihenőévét töltötte a Najgow szigeteken a Bengáli öbölben. A szigetek 1947-ben lettek függetlenek és a turisták az érintetlen partok és magas hegyek miatt keresték fel. Az egyik helyi legenda szerint az 1857-es felkelésnél néhányan a hegyekbe menekültek, és az élelmük fogytával kannibalizmusra kényszerültek. A legenda szerint a leszármazottaik még ma is ott élnek. Kristian nem vette komolyan a történetet egészen addig, amíg ketten az utódok közül egy dróthurokkal el nem kapták, miközben a hegyeket járta. Csuklóit és bokáit egy rúdhoz kötve messzire bevitték a csúcsok közé egy tisztásra, amin egy kunyhó állt. Mindkét fogva ejtője atletikus külsejű nő volt. Az egyik a húszas éveiben járhatott, a másik idősebb volt. Mint később megtudta, az idősebbet Magda-nak, a fiatalabbat Mary-nek hívták.
 
Amikor a kunyhóhoz értek, eloldozták a rúdtól és egy asztalra fektették Kristiant, majd levágták róla a ruhát. Miközben ellenkezett, a pénisze megkeményedett.
 
-Mmmm…. szép húsos.. - mondta Magda ezt meglátva és fel-le kezdte húzkodni a bőrt rajta.
 
-Szeretnéd kipróbálni? - kérdezte Maryt, aki előrelépett és finoman megnyalta a duzzadt hímtagot. Kristian megfeszült és mélyet sóhajtott.
 
-Élvezed ugye?- kérdezte tőle Magda.
 
-Meg fogtok erőszakolni? - kérdezte Kristian.
 
-Oh igen. Azután megsütünk és megeszünk. Ez csak az étvágyunkat növeli - mondta Magda, miközben lovagló ülésben a férfira ült és magába vezette.
 
Miután végzett, azt mondta Marynak:
 
-Most te jössz.
 
Kristian nézte, ahogy a lány levetkőzik és felkészült arra, hogy rá fog ülni. Hosszú percekig lovagolt a férfin, amíg el nem élveztek.
 
Magda ezután kiment és Kristiant Maryvel hagyta, aki elkezdte a testről leborotválni a szőrt egy késsel. Amikor megfogta a farkát, hogy ott is levágja a szőrt, Kristian felemelte a fejét és megkérdezte:
 
-Mindig férfiakat esztek?
 
-Néha nőket is, de többnyire férfiakat. Több rajtuk a hús.
 
Mary a férfi arca fölé hajolt. Kristian felemelte a fejét és megcsókolta. A lány felegyenesedett, egy pillanatra elmosolyodott, majd elkezdte lemosni. Kristian tekergőzött az asztalon, miközben a lány az ágyékától a hónaljáig mindenhol gondosan lemosta. Magda visszatért egy edényben vízzel és lemosta a férfi arcát, illetve megmosta a haját.
 
-Mary rendesen bánt veled? Azon kívül, hogy engedjünk szabadon, szeretnél valamit?- kérdezte.
 
Kristiannak nem volt semmilyen óhaja. Amikor végzett, Magda egy virágfüzért tett a férfi fejére:
 
-A látvány kedvéért - mondta mosolyogva.
 
Azután alaposan bedörzsölte olajjal a testet. Amikor elől végzett, Mary segítségével hasra fordította Kristiant. Széthúzta a lábakat és folytatta az olajozást. Kristian levegőért kapott, amikor érezte a hideg olajat a hátsója résében végigfolyni. Azután érezte, hogy valamit kezdenek az ánuszába nyomni.
 
-Ne finomkodj! Nyomd be! - hallotta Magda hangját és érezte, hogy a valami belecsúszik. A fejét az asztalnak nyomva felkiáltott a fájdalomtól.
 
Magda elé lépett, lehajolt és a kezébe vette a férfi arcát.
 
-Minden rendben, nagyfiú? - kérdezte.
 
-Mit…mit csináltatok.. - lihegte Kristian.
 
-Csak egy avokádó került a formás hátsódba nehogy kipottyanjon onnan valami. És egyben finomabbá is teszi azt a részt - mondta Magda mosolyogva. Megpaskolta a férfi arcát és azt mondta Marynek:
 
-Bedörzsölheted.
 
Kristian összerezzent, miközben a fűszereket Mary a bőrébe dörzsölte. Becsukta a szemét és nyöszörgött. Úgy érezte, mintha csiszolópapírral dörzsölnék. Amikor a hátával végeztek, megfordították. Elől kötötték össze a kezeit és folytatták a fűszerezést. Mary megfogta a férfi farkát és tartotta, amíg Magda széthúzta a hímtag nyílását és egy hosszú fa szilánkot nyomott bele. Kristian hangosan felkiáltott és hátraejtette a fejét. Amikor felnézett látta hogy a két nő felette áll. Magda kezében volt valami és mosolya láttatni engedte erős fogait. Kristian kíváncsi volt rá, hogy vajon hányszor haraptak és téptek húst azok a fogak. A kezében tartott dolog egy puha alma volt.
 
-Szereted az almát? - kérdezte.
 
Mary megfogta Kristian orrát és erősen megcsavarta, hogy az kénytelen legyen kinyitni a száját, Magda pedig belenyomta az almát.
 
Magda megfogta a vállánál, Mary a lábánál és kivitték a parázsló faszénnel teli gödörhöz, ami felett egy nagy rács volt. Megálltak a grill mellett és Kristian érezte a sugárzó hőt.
 
-Mindenható Atya! Fogadd kegyeidbe ezt az áldozatot, akinek áldassék a neve, amiért mindennapi eledelünk lett. Ámen - mondta Magda, és a rácsra fektették a férfit.
 
A hőség azonnal belehatolt. Megpróbált felkiáltani, de az alma elfojtotta. Érezte hogy kivörösödik és melege lesz, miközben a szíve vadul vert. A rács a hátába nyomódott és megperzselte a tarkóját. Amikor egyik oldaláról a másikra fordult, a forró vas az arcát égette. Kinyitott a szemét és látta maga felett a nőket. Mielőtt a füst és a hő újra szemei becsukására nem kényszerítették volna, úgy látta, hogy mindkettő tekintete csillogott. Érezte hogy
 
óvatosan hasra fordítják. Óvatosan kinyitotta az egyik szemét és látta maga alatt az izzó szenet és a felé csapó lángokat.
 
-Lelóg? - kérdezte Magda
 
-Nem - válszolta kis szünet után Mary.
 
Kristian érezte, hogy egy pár kéz megfogja a fejét és úgy fordítja, hogy az álla támaszkodjon a rácsra. Újra kinyitotta a szemét és homályosan látta a rács szélét, azon túl pedig az erdőt. Elaludt. A teste lassan pirosra változott. Amikor felébredt, úgy érezte, hogy a hátát valami nedves ecsettel kenegetik. Az érintés gyengéd volt és Kristiannak eszébe jutott Mary lágy telt ajka és finom mosolya, miközben szeretkeztek. Noha a pénisze a rácsnak nyomódott, érezte, hogy kezd lüktetni. Lihegni kezdett és arra gondolt: “Akarlak! Akarlak!”
 
Újra megfordították és most a hátán feküdt. Kíváncsi volt, hogyan nézhet ki a teste. Vajon ropogós és evésre kész? Gyengén felemelte a fejét, majd visszaejtette. Az eleje rózsaszínes volt, rajta hosszú barna csíkokkal a rács miatt. A farka mereven állt és vörösesbarna volt. Érezte hogy az ecset a mellkasát és a hasát simogatja. Kinyitotta a szemét és látta, hogy Mary kenegeti. A lány mögött az ég tiszta kék volt, mint egy festményen. Tökéletes idő egy sétára.
 
“Kíváncsi vagyok, hogy fognak megenni. Levágják a kezeimet és a lábfejeimet. Talán a fejemet is. Magda a golyóimat fogja rágcsálni és eközben szeleteket vágnak le belőlem. Vajon melyikük fogja megenni a péniszemet?” - gondolkodott.
 
A gondolatai kezdtek szétesni.
 
“Meghalok és megesznek. Senki nem fogja tudni, hogy mi történt velem. elmentem sétálni és eltűntem. Eltűnök, mert két kannibál nő megesz. Gyerünk, kezdjétek…vagy inkább várjatok még egy kicsit, hadd élvezzem a sülést. Hamarosan lenyeltek és örökre a tietek leszek. Csak ti tudjátok majd, hogy mi történt velem”
 
Magda és Mary is kimelegedett. Magda egy villaszerű eszközzel ellenőrizte a merev mellbimbókat. Szerette a lágy ízüket. A mellbimbók mellett majd a péniszen is megosztoznak. Levágják és megfelezik.
 
-Ő a legaranyosabb az összes eddigi közül - mondta Marynek.
 
-Szerintem is. Kár hogy nem tarthatjuk meg.
 
-Ne kötődj hozzájuk túlságosan! Férfiak miatt menekültek az őseink a hegyekbe. Most bosszúból férfiakat eszünk. - mondta Magda, majd elmosolyodva hozzátette:
 
-És azért is, mert finomak.
 
Egy ideig nézték Kristian testét.
 
-Gondolod hogy kész van? - kérdezte Magda.
 
Mary letérdelt és látta hogy a mellkas enyhén fel-le emelkedik.
 
-Még nem, de nem tart már sokáig. -felelte Mary felé fordulva és látta, hogy a másik nő gondolkodik valamin.
 
Magda letérdelt Mary mellé és megállította a lány kezét, aki éppen újra kezdte kenegetni Kristian mellkasát.
 
Kristian kinyitotta a szemét. Látta a két kannibált, ahogy nézik és látta, ahogy Magda kemény pillantása megenyhül.
 
-Hallasz? - kérdezte tőle Magda, majd a nő folytatta:
 
-Ha te is nő lennél, kitűnő harcos lettél volna. A fajtád általában rémült szokott lenni, de te voltál eddig a legbátrabb.
 
Az ecsettel végigsimította Kristian arcát.
 
-Miután megeszünk, a fejedet megőrizzük a bátorságod emlékére - tette még hozzá.
 
Kristian halál előtti utolsó gondolata az volt: “Remélem annyira élvezni fogjátok a megevésemet, mint amennyire én élveztem ahogy megsüttök”.          
Hozzászólások
spili ·
A lányleves jobb: xhamster.com/videos/teen-soup-7514437

motka ·
Formás husi, én is szívesen kenegetném olajjal. Dilis videó, de jó. Az elején a Muppet Show svéd szakácsának zenéje odavág rendesen. :) :grinning:

AmandaAdmin ·
Kedves Felhasználók! A Tortenetek csapata új oldalt nyitott a lányokkal való szex randevúzáshoz: WWW.TEENSFK.SITE Ezer erotikus történetet gyűjtenek össze ott, vannak ismeretségek és kommunikáció. Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon. Az ingyenes regisztráció továbbra is nyitva áll.

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem akarsz lemaradni: